Hát igen, agyilag is fárasztó a foci
Főleg ha a legszarabb képet rakja be hozzá a "művész" 
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
Hát igen, agyilag is fárasztó a foci
Főleg ha a legszarabb képet rakja be hozzá a "művész" 
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

Jaja, de egyébként illik az egyéniségedhez 
Ami viszont király, izomláz nuku, csak a jobb bokám és bal térdem érzem picit 
[ Szerkesztve ]
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
Főleg, hogy a 3 csoportképből csak 1-en voltál rajta, mert épp a gépedet bizgeráltad 
btw erre is úgy kellett rámaszkolni...
[ Szerkesztve ]
És még a gép sem az enyém volt, hanem Isee-é 
Nah gyerekek, nekem is amint lesz egy kis időm, feltöltöm a képeket valahova, és közlöm veletek 
Menalcas: Mert átszaladtam a lábadon? Hu, elnézésem, de hát ez ilyenkor benne van a pakliban.... Engem is amikor képenlőttek, pont az ajkamat találta el a laszti a fogaimmal együtt 
Egy kicsit vérzett is belül az ajkam, de semmi komoly..... tudom, nem lehet vérző gamer a pályán, de nem ömlött mint a niagara 
Blink3r-el azért 1-2szer szépen összejátszottunk ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Engem nem zavar te estél el
(én csak a te testi épségedet féltem
)
Képeket akarunk toljad felfele, Blik3r te is 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
Sorry! 
Azt hiszem én lőttelek fejen 
Dell U2311H :)
Hát, én nem tudok arról hogy LStem vóna, ha Te mondod, akkor zicher úgy van.... Lehet fenergie84 Headshotja egy kis amnéziát okozott 
fenergie84: semmi gond, múltkor is kaptam egyet, de amint látjátok túléltem, előfordul az ilyen, meg kell szokni 
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
De az, hogy adorjant-ot még akkor is fejberugjátok, amikor padon van............... 
Nem elég neki amit a pályán kap szegény..? ![;]](/dl/s/v1.gif)

biztos tesztelnek,hogy mennyinél rogyok meg 
Írtam egy cikket a tegnapi fociról (z0d1AK ombre után szabadon
) az összes fotóval ill. a videókkal - de még elbírálás alatt áll, így az éles verzió még nem került ki a logoutra.
Amíg ezzel meglesz a szerkesztőség, íme a videk:
PH!oci videó 1
PH!oci videó 2
PH!oci videó 3

Így vidin még kissebbek a kapuk 
F@sza! 
Videón még sosem fociztam 

bokád hogy van?
javulgat ?
Már este sem volt semmi baja, hál istennek... 
Az ijedség nagyobb volt, mint a baj.

What happened?
z0d1AK csapattárs elkaszálta a támaszkodó (jobb lábat) és ráestem.
Nagyon megijedtem, meg meg is húzódott, de már semmi baja....
Jók a videók, legközelebb az lesz rajta hogy szerény személyem a pehelytestemmel letarolom a cserepadot mert valaki meglök és borulok

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Csessze meg de fáradt vagyok 3 nap alatt kevesebbet aludtam mint naponta kéne 
Konkrétan jönnek a betegek ülök a gép előtt és a számoknak csak a körvonalát látom és az alapján próbálom saccra beazonositani őket kisseb nagyobb sikerrel, amúgy nagyon gáz, próbál a szemem auto focust nyomni de nem megy 
2 KV-t már betoltam, de mindjárt küldők még egyet hátha kibirom délutánig utánna mehet szunya, de soká is lessz az még
és még a torkom is fáj .
De hogy ne csak offoljak, ha mindenkinek okés már foglalom a termet jövő hétre 
[ Szerkesztve ]
Na kitartás 
Nekem eddig jó a hétfő 

Most töltöm fel magam koffeinnel és igen ezennel a kávém vér tartalma az ereimben 0,0002%,
Sajnos még mindig nem jártam sikerrel a bologató kutya projektel 
A plázában a parkolószinten, a mozgólépcső melletti autósboltban nézted már?
Kikerült a cikk a fotókkal, lehet csekkolni 
Isee már a megjelenés után pár perccel kommentelte is

Még nem, de az is tervbe van 
szerk.: volt nálam most egy csaj, norvég és a neve : Thaunh-Mai Phi

[ Szerkesztve ]
Ez inkább kínai 

Nem mondod 
Ezért is írtam le gyorsan mert elég poén, ennél már csak lengyel négerek a jobbak 

"Azokból a régi jó dolgokból, már nem maradt semmi"

Tudod, 11-re megyek melózni, 9 előtt felkeltem, míg fő a kávé----> gép bekapcs----> online-----> PH!
------> és mit látnak szemeim: PHoci cikk 
Nah mondom akk hadd menjen a komment olvasás után 
A hétfői nap nekem is okés, lehet foglalni a termet 
Szerintem nekem is jó lesz, mehetünk.
Lenovo Thinkad T500

Terem már foglalva 
[ Szerkesztve ]

Huh, az kemény lehetett, de az a lényeg, hogy már minden oké 
Lassan nekem is helyrejön a bokám. 

Most meg nekem gatya a jobb bokám eléggé fáj,de rejtett szuperképességim azt sugják hogy hétfőre rendbe jön 
Én is megyek mostmár
ha lesz aki hazavisz Nádudvarra némi magyar valutáért 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Nádudvari vagy? Nem ismer véletlenül Boros Judit nevű leányzót?
Lenovo Thinkad T500
Lássuk csak... Ismerősnem ismerős, nem tudom 
Esetleg iwiw adatlap? Képről megmondanám hogy ismerem-e látásból vagy sem 
Lenovo Thinkad T500
Uh, beugrott egy Boros Judit nevű formáció, de ő Boros Jóska testvére, aki max 22 éves, szal nem ő akire gondoltam 
Így hát nem ismerem őt 
Nem rossz csaj... 
Kerüld mint a rossz pénzt. Csak gondoltam megkérdelek, mint "helyi"
Lenovo Thinkad T500
Okés, vettem

Namármost, azért kerülje, mert a Te csajod, vagy azért, mert nem a legnormálisabbak közé tartozik? 
szerk.: mert nem mindegy 
[ Szerkesztve ]
Utóbbi.
de volt közöm hozzá
Lenovo Thinkad T500
Egy-két patront megér, többet nem hiszem
![;]](/dl/s/v1.gif)
Kik várhatóak ismét hétfőn? (alapjátékosokon kívül
)
Még az én jelenlétem is kérdéses, rommá tett a mai nap, lázas vagyok, és nemtom, h kiheverem-e majd.
Mondjuk jó volna, vasárnap disznóvágás, azon meg részt kell venni
Én 80% hogy megyek. Fixet majd vasárnapra tudok.
Lenovo Thinkad T500
Én megyek, ha valaki haza tud fuvarozni 
De lehet nem kell, megkérdezem a szülőket hogy valaki át tud-e röppenni értem Szoboszlóra 
Én meg úgy tűnik, h ki is hevertem az 1 napos betegséget.

Én is elmerészkedem most, hátha nem megy tropára a térdem.
Hogy megy a csapatválasztás egyébként?
Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H
kicsik a nagyok ellen 
Egyébént mikor, hogy. van, h simán sötétek a világosak ellen, meg van, hogy számozással, kedvünk válogatja

Nem biztos, hogy ez hosszabb távon jó lesz. Amikor már ismerjük majd egymást, kiegyensúlyozott csapatok -> nagyobb élvezet! 
Mi régebben ezt úgy oldottuk meg, hogy minden alkalom elején kisorsoltuk, kik lesznek a csapikapik és ők osztották el (választással). Sokkal gyorsabban el tudtuk kezdeni a játékot és senki sem érezte úgy, hogy gyakran kerül gyengébb csapatba. De ez csak javaslat persze.
Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H

Uccsó játékon mi választottunk 3 csapikapit aztán a régi modszer számozás és mehet
(sztem egész gyors volt)