no hányra megyünk akkor?
és hány fő lesz kb?
Jön tuti:
izomhod

no hányra megyünk akkor?
és hány fő lesz kb?
Jön tuti:
izomhod

én 
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

Én most inkább kihagyom, még nem vagyok 100%-os, nem akarok rásérülni 
Pedig szívesen mennék 

én ott leszek,szitén fix.
kb 19.40 körül érkezem

Jól van az látom leszünk megint páran, majd ott megbeszéljük hogy legyen mert ha van rá igény akkor januártól minden hétfőn tolhatnánk, és akkor nem kéne nekem is minden héten bejárnom külön hanem havonta egyszer.
Eddigi létszám aki eddig jelezte :
fenergie84
izomhod
lorcsi
z0d1AK
adorjant
Adam86
Isee
BLiNk3r
Louies
én 
Aki nem jelezte:
xuldar? (lábad hogy van?)
ibazsb?
Fotó masinát hozzon valaki, valami jobb minőségűt ami gyengébb fénynél is produkál, akkor játék közben is készülhetne pár kép 
[ Szerkesztve ]
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
Én lehet viszem majd a gépet, de az nem csinál túl jó képet.
esetleg ha valakinek van jobb, akkor hozhat
Pohár: Beszélj a főnökséggel, hogy lehessen animált gif is avatar, és akkor lesz majd mozgó folt az enyémen is
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

Bokámat még érzem(bár nem kérdezte senki), de úgy tudom megyek.
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.
Én elviszem a Canonomat (ha nem felejtem el
), azzal szép képeket lehet lőni.

akkor marad a 8, vagy hamarabb megyunk?
hát találka az hamarabb, de 8tól mehet a game 
hozok én is egy Fuji Finepix F40FD gépet, az jó képeket csinál 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
A következőn én is ott leszek, mi dara lesz ott

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Ja akkor lehetne 15 percel korábban kezdeni hogy ne legyen gond a távozással 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
Én is jelen lennék a holnapi duhajkodásban!
life's cool, be cool! --- http://blepister.blogspot.com

Ha valaki nem olvasná a DB. topikot keresek bologató kutyát ha valaki tud infót az ne tartsa magában 
Tudomásom szerint a malompark földalatti szintjén (parkolóház) a mozgólépcső alatt / mellett van egy autós bolt. Ott lehet ilyesmit kapni.
Már amennyiben ez a bolt még létezik.
Lenovo Thinkad T500

Ott nagyon régóta újságos van 
Akkor lehet, hogy nem a malompark, hanem a plaza ugyanezen részén van. Franc se tudja már, de tavaly nyáron vásároltam ott autós kiegészítőket, akkor még létezett a bolt.
Lenovo Thinkad T500

Igen ott mintha lenne bár napját nem tudom mikor jártam ott lent, de akkor ma megnézem 
Elfelejtettem kérdezni:
Hol tudok a legközelebb parkolni? Lehetőleg ne a járdán 
A benzinkútnál mintha lehetne, nem?
szerk: 19.15-25 fele érkezem, remélem már akkor ottlesztek
[ Szerkesztve ]
Lenovo Thinkad T500
25-kor már úgyis lesz ott valaki, Isee szokott elsőkként érkezni főleg
A benzinkútnál is tudsz parkolni, illetve az iskola másik oldalán lévő kis utcánál, melynek nevét nem tudom
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

jaja,én is ott szoktam parkolni 
Kéne nekem 25db tdk dvd!
ha valaki hoz jó áron(~55ft) estére, akkor az elsőbbségit élvez, és viszem tőle!
[ Szerkesztve ]

Én megint nem megyek. A térdem az első alkalom óta nem jön rendbe, kiújult benne egy régi nyavalya 
Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H
Szívesen vinnék neked DVD-t, hamár elsőként vagyok ott, de hívd fel Brada kollégát (06-70/568-85-86), én mindig tőle szerválok DVD-t, de ha gondolod, akkor felhívom, beszélek vele, hogy tud-e estére hozni lemezt 
Lehet most nem én leszek az első, mert 19-ig melózom a tóciban, és még a cuccomat is el kell hoznom az asszonytól 
Plusz meglepibe viszek Adorjant-nak is valamit
késői télapó 
Mellesleg nektek se jött be a prohardver az elmúl 15-20 percben?
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Nekem halott volt
Lenovo Thinkad T500
Az még hagyján, most a t-mobile kezdett el megint szenvedni

hopp... 2x ment véletlenül
[ Szerkesztve ]

mikulásra? ingyen lesz? juhúúúúúúúúúúú 
Ez a mesékből ismert rohadt szemét büdöstalpu csóró házaló törpemikulás lesz 
Jah, ajándékba viszi, ingyen+kp ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Brada nagy arc

Foci milyen volt? Megjött a cipőm, jövő héten gépállat leszek

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Jó volt a foci, csak ne rugtak volna 3x hasba a labdával
meg ne ficcantam volna el valami vizes folton..
Lenovo Thinkad T500

nem amerikai-focit szervezünk 
jóóóó volt,egész jól bírjuk a tempót,szép a játék is 

Nekem a foci jól esett, van aki meg jót esett! 
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.

én is megkaptam ma a jussomat elég rendesen,de hát pont ezért hordom magamon mindig a páncélzatot 
Fasza volt a foci 
Kicsit érzem focit, fene sem gondolta, h pont a spuri akaszt alám

Dell U2311H :)
(#487) fenergie84 válasza fenergie84 (#486) üzenetére
Hun vannak a képek?????

Jó kérdés, képeket akarunk ! 
Sorry megint érte
Én az egészből annyit éreztem, hogy a lábam eltalálta valami, de elsőre azt sem tudtam, h a labda, vagy te. Fel sem tűnt, h jobban elkaptalak.
Így a jó, h tudom azt, h hányszor is szabálytalankodtam

Isee te meg ne szaladj a lábamon át mert megint elesel xDDDD
Where are the pictures? 
Ki az a vigyori gyerek a jobb felső sarokban? 

látszik hogy profi szerkesztette 

Jó kép, zodi mint valami gyépés 
Az én volnék 

Vagy vigyorgok a képen, vagy lehet is kidobni azt, mert anélkül siralmas az ábrázatom 

z0d1AK: Semmi baj, ez foci, mindenkinek számítania kell ezzel...

Neked bejött a ph 8 előtt?
Nem, még tegnap este sem... 

Jaja sőt az elmúlt pár percben is off volt 
[ Szerkesztve ]
Jaja, hirtelen elvonási tüneteim is jelentkeztek