Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#401) menalcas válasza z0d1AK (#400) üzenetére

menalcas
(őstag)

Nem baj majd kérsz 2 újat a jézuskától, de a gar papírt kérd el tőle ha meg nam ad mondjad neki legalább 3 nap próbagart válaljon :C
2 gólt nekem is sikerült összehoznom és izomlázam sincs igazán most csak egy kics, de ez elenyésző a 2 héttel ezelőttihez képest, mindent összevetve király volt minden és jöhet a kövi :K

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#402) Louies válasza menalcas (#401) üzenetére

Louies
(fanatikus tag)

Én is írok. Nem tudom, hány gólt lőttem, nem számolom. Izzom láz nincs, de két hete volt rendesen.

''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

(#403) adorjant válasza Louies (#402) üzenetére

adorjant
(senior tag)

annyi gól után nem is csodálom :P

(#404) izomhod

izomhod
(senior tag)

csináltatok képeket?

(#405) Louies válasza izomhod (#404) üzenetére

Louies
(fanatikus tag)

most nem.

''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

(#406) Isee válasza izomhod (#404) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

jöv héten viszek gépet, és akkor csinálunk képeket.... mármint fényképezőgépet, nem pc-t ;]

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#407) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

Nekem meghúzódhatott a bal bokám, reggel alig bírtam lemenni a lépcsőn :W
Ha a jobb lábamra terhelek ott meg a combom fáj mert az meg kapott egy kis rugást.
Szóval szép karakteres a járásom most :DDD
Remélem pár napon belül azért elmúlik.

Egy kis OFF:
Valakinek nincs egy eladó 8800GT-je vagy hasonló teljesítményű kártyája jóárasítva? ;)

[ Szerkesztve ]

(#408) menalcas válasza Manitou (#407) üzenetére

menalcas
(őstag)

Haveromnak van egy ASUS 9800GT MATRIX nem biztos hogy eladó, de mintha multkor mikor nálam járt valami vga újitásról gagyogott volna majd ha haza értem rákérdek, egyébként ő volt az akit írtam hogy valószinüleg jön(rupert) aztán mégse jött talán jövőhéten el tudom rácigálni :C
Jah egy frankó fényképező jó lenne és akkor a játékról is lehetne pár jobb képet csinálni amit itt ki lehetne rakni ide.

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#409) BLiNk3r válasza Isee (#399) üzenetére

BLiNk3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, az csinos összjáték volt :DDD ;]

Nálam az izomláz kimaradt, viszont a lábamra kaptam pár izmosabb rúgást, azt még mindig érzem :D Jövő hétre én is tudok vinni egy kompakt fényképezőt, ami egész szép képeket készít - tegnap azért nem vittem, mert nem volt egy feltöltött akksim se.

(#410) Isee válasza BLiNk3r (#409) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Érted, benne van a pakliban mindig az ilyen.... Meg egyszer Zod1ak-kal akartuk elrugni a labdát egyszerre, csak aztán egymás lábát találtuk el :D Nem lett belőle nagyobb, gond, reméltem nem fog mellbe-fejelni alias Zidane mezben :))

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#411) Manitou válasza menalcas (#408) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Ok, kérdezd meg. Sima vagy OC változat? Ő is ph-s , a neve ismerős :)

[ Szerkesztve ]

(#412) ibazsb

ibazsb
(tag)

Én egy felugrás után érkeztem rosszul, így a jobb bokámat érzem, jövő hétre elmúlik.
Gólokat rúgtam, pénzt nem fizettem. :D

A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.

(#413) menalcas válasza Manitou (#411) üzenetére

menalcas
(őstag)

Ő az végülis OC is, igen PH-s a srác.
szerk: de lehet én most megválok a 9800GTX-től ami igazán oc-s fennt van ph toplistben is :R

[ Szerkesztve ]

(#414) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vááá emberek, hol lehet Debrecenben Joma cipőt kapni?
A Puma-ban csak ilyen protectoros teremcipők vannak, aminek nem is teremcipős a talpa :D

Inkább vennék Joma-t vagy Kelme-t, olcsóbb is :K

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#415) pohár

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És igeeeeen, találtam 47-es Nike teremcipőt, nemsoká meg is veszem, rettegjen mindenki ;] ;]

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#416) menalcas válasza pohár (#415) üzenetére

menalcas
(őstag)

Pohár pohár, csak látnánk már azt a 47 es kis kacsót sprintelni :C

(#417) pohár válasza menalcas (#416) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nemsoká meglesz a cipellőm, aztán már csak a fuvar dolgot kell lebeszélnem valakivel, és mehet a buli :D :D

(#418) Isee válasza pohár (#417) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Úristen, csak most figyelem mekkora csuka kell neked :Y
Akkor viszont Pohár kollégának kosárlabdával kell majd a gólokat rúgnia :D

(#419) pohár válasza Isee (#418) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fú isten ments, attól megint eltörik a nagylábujjam :D :D
Mondjuk azért nincs olyan kemény mint egy villanyoszlop... :U :DDD :DDD

(#420) menalcas válasza pohár (#419) üzenetére

menalcas
(őstag)

Én lehet jobban félteném a kosárlabát na meg a kapust :DDD

(#421) pohár válasza menalcas (#420) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na jó, ha nem spiccel rúgom a labdát hanem csűddel, akkor felőlem jöhet medicinladba is :DDD :DDD

(#422) Isee válasza pohár (#421) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

vagy akár kosarazhatunk is a medicinlabdával, de neked spiccell kell majd rúgnod a kosarakat :D
nah jó nem, csak hülyülök, jó lenne ha jönnél hétfőn, több ph-s tagot megismerni :R

(#423) pohár válasza Isee (#422) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát a mostani hétfő még kizárt, a cipőt még meg sem rendeltem a nteről :D

(#424) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Ha lesz megint foci, akkor megint bérelni kéne a termet lassan, nem? :U

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

(#425) menalcas válasza z0d1AK (#424) üzenetére

menalcas
(őstag)

A kezem alól vetted ki a klaviatúrát :C
Délelőtt épp ezen agyaltam, pénteken elrendezzük ?

(#426) Manitou válasza menalcas (#425) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Inkább a 9800GT-ről regéljél :DDD

Én még ma sem tudtam rendesen járni :(

[ Szerkesztve ]

(#427) z0d1AK válasza menalcas (#425) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Nemigen van nálam 4000ft:F
Az automata fele meg nemtom, h járok-e :U

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

(#428) adorjant

adorjant
(senior tag)

ha ti nem tudjátok elintézni,akkor szóljatok

(#429) izomhod

izomhod
(senior tag)

most nem hagyom ki én sem!

pohár, mosmá ne gyere azzal a cipő-dumával, miben jársz utcára? abban jössz és kész:D

(#430) pohár válasza izomhod (#429) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy ART csukám van télire, de az nyomja a nagylábujjamat, be van nőve rajta a köröm :O :(

Cipőrendelés done ;]

Csak jöjjön meg a cipő, előkerítem a szép világoskék színű Puma gatyámat aztán mehet a foci :D :D
A pólóm meglepetés lesz, drapp színű, asszem a világos csapatba fogok tartozni :D :D

(#431) Adam86

Adam86
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha hétfőn lesz foci, akkor jelentkezem én is. Megnézném milyen a hangulat :DD

Lenovo Thinkad T500

(#432) izomhod válasza pohár (#430) üzenetére

izomhod
(senior tag)

wow!

(#433) pohár válasza izomhod (#432) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Cod! (amúgy mi van? :D)

(#434) menalcas

menalcas
(őstag)

Következő foci jövő hét Hétfőn este a megszokottak szerint :

2009 December 7.-én Debreceni idő szerint 20:00-tól PH foci a Povolny Ferenc Szkk Int. torna termében (Kassai út. 25.), gyülekező 19:25-19:45 közt a külső bejáratnál aki ez után érkezik nyugodtan jöjjön be a portás eligazitja az öltöző fele.

(#435) Isee válasza menalcas (#434) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Értettük főnök.... én ott leszek, ha nem leszek addig háegyenegyes :D

(#436) ibazsb válasza menalcas (#434) üzenetére

ibazsb
(tag)

A hétfői nap távozáskor a portás szerintem egy kicsit neheztelt ránk, mert mint kiderült a takarítónő(k)nek 21:30-ig tart a munkaidejük és utánunk még takarítani kell. Ha többet akarunk játszani egy óránál akkor hamarabb kellene kezdeni.

A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.

(#437) adorjant válasza ibazsb (#436) üzenetére

adorjant
(senior tag)

na meg időben eljönni :)

egyébként mondta,hogy hamarabb bemehetünk,csak a távozás legyen korábban az eddiginél.

(#438) Adam86

Adam86
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

akkor kezdjünk 19.30tól és találkozzunk 19től.

Lenovo Thinkad T500

(#439) adorjant válasza Adam86 (#438) üzenetére

adorjant
(senior tag)

szerintem a szokásos rend jó lesz,hamarabb bemegyünk,és kész.

(#440) lorcsi válasza menalcas (#434) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

ott leszek

nem vagy egy helyesírás zseni :DD
debreceni- kis betű..meg a december is :P
meg a múltkori...:pumpályuk :DDD

[ Szerkesztve ]

(#441) pohár válasza lorcsi (#440) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD :DDD :DDD

Lyuk lyuk, bedugjuk! :D :D

(#442) menalcas válasza lorcsi (#440) üzenetére

menalcas
(őstag)

Le lehet rólam akadni :C
Focira kellene gyúrni nem az írásra :K

(#443) pohár válasza menalcas (#442) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na látom megy az oltás :D
Nálam foci közben ha jó a hangulat, elpattan az ékszíj, és sporot váltok meg ilyenek... :D :D
Hétfő délelőtt jön a cipellőm, szal nekem kimarad a mostani hétfői foci :(

(#444) menalcas válasza pohár (#443) üzenetére

menalcas
(őstag)

Hát ha délelőtt jön a csukád, akkor este tudsz jönni, nem értem hol ütközik a 2 ?

(#445) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Érkezek majd én is, nem hagynám ki!

(#446) pohár válasza menalcas (#444) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ott, hogy én a déli busszal megyek Debrecenbe a suliba, a cipő meg várhatóan akkortájt fog jönni :N

zodiak... mi a szart ábrázol az avatarod??? :D :D

[ Szerkesztve ]

(#447) lorcsi válasza menalcas (#442) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

nem baszlatásért mondtam csak szemet szúrt
még a szmájlit is elnéztem, ;) -ezt akartam a nyelvnyújtós helyett

pohár:szerintem innen vette az avatar ötletet

[ Szerkesztve ]

(#448) pohár válasza lorcsi (#447) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hú az kemény csávó :D
De neki mindig máshol volt foltos a maszkja, ennek meg mintha bajsza meg szemöldöke lenne :D

(#449) izomhod

izomhod
(senior tag)

megyek én is!

(#450) fenergie84

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem most én is tok menni.

Dell U2311H :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.