Akkor gyere, buszozz/kocsikázz/repdess/teleportálj, mert hétfőn este megint kitör a foci!
Megelőzési módszernek a legjobb: ne kapd el...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
Akkor gyere, buszozz/kocsikázz/repdess/teleportálj, mert hétfőn este megint kitör a foci!
Megelőzési módszernek a legjobb: ne kapd el...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
Nem kapom én azt el, hanem futás közben jön elő 
Busz lenne Debrecenbe suli után, meccs után meg engem haza kocsival valaki 
De nincs cipő, addig sehova 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Grat a moderátori kinevézhez 
Ma már mindenki kaphat hatalmat 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Akkor ahogy múlthéten is 19:30-19:45 közt gyülekező a suli előtt, az azután érkezők jöjjenek be az öltözöbe, remélem 8 kor el tudjuk kezdeni és ha megint mázlink lessz olyan 21:20 ig rughatjuk a bőrt 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

hy all, most hol lesz a foci??
szívesen mennék én is 
------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------

Igen és boccs kicsit egyértelműsitem :
Holnap azaz 2009 November 30.-án Debreceni idő szerint 20:00-tól PH foci a Povolny Ferenc Szkk Int. torna termében (Kassai út. 25.), gyülekező 19:30-19:45 közt a külső bejáratnál aki ez után érkezik nyugodtan jöjjön be a portás eligazitja az öltöző fele.
A multkori laszti jó volt szal aki előzőleg hozta az pls hozzá már most is, Zodiak síp és esetleg stopper 
Bárkinek kérdése van tegye fel ne tartsa magában 
A hidrogénbomba hogy működik?

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Itt igen részletesen taglalják műkődési elvét és hatásfokát 
nah, mákotok van, h idáig nem ér el a kezem, mert csak úgy mentek volna a deletek.
A lényeg, h a labda is az enyém volt.
Óra lesz akkor nálam, vihetem a sípom is, bár sok értelmét nem látom a játékvezetésnek, abban az esetben, ha ugyan olyan szabályos keretek között megy a játék, mint 2 hete.
Viszont múltkor ugye valahogy kevesebb lett a pénz - feltételezem lezárt téma, szóval nem is érdekel. De írunk akkor most egy listát, azokról, akik jönnek, és akkor szépen vezetjük azt, h kik is fizették be a pénzt, így tiszta szerintem.
Ha holnap olyan 2-ig vagy itt, vagy privátban jelzi aki jön, az jó lenne, akkor nyomtatnám a listát, és nem kéne elavult eszközökkel, analóg módban készíteni azt 
Ez a szabály akkor éljen? csak mert akkor viszek lapot is
![;]](/dl/s/v1.gif)

Szerintem nem kéne előre listát írni mert tuti nem lessz ott aktuális, aki mondja hogy jön az lehet nem fog aki nem mondta az meg lehet jön szal ott helyszinen írunk névsort mellé meg hogy fizetett vagy nem ennyi 
És nem szabályszerű játékvezetés miatt kell a síp csak a hecc ekdvéért nekem pl nagyon hiányolta a fülem a mulkor 
hát ha ennyire hiányzik, hát akkor viszem, nehogy elkényelmesedjen a dobhártyád

xDDDDD
szerk: Akkor holnap 12:45 kor a suli előtt .
[ Szerkesztve ]
Hűdekorán fogtok kezdeni

Áááá a terembérlést rendezzük le 
Üdv,
Kár, hogy csak most találtam rá erre a topicra, de mennék én is legközelebb.
Majd olvasgatok, hátha lesz a közeljövőben.
Lenovo Thinkad T500

hoppá
most hogy bejöttem a melóhelyre szembesültem csak esti elfoglaltságommal, sajnos nem tudok ma menni 
legközelebb támadok
jöhetsz akár már most is, ha akarsz, nincs megkötve a létszám

Sajnos a lábam nem javult, így kénytelen vagyok kihagyni a mai mókázást.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Sziasztok!
Sajnos határidős feladat miatt nem tok ma menni.
Nektek jó szórakozást!
Majd legközelebb megyek! 
Dell U2311H :)
na most akkor viszont az áll elő, h tényleg kéne tudni, h ki tud jönni, és ki nem, mert ha végül leszünk 3-an este, az kevésbé lesz bulis...

kellene egy lista pl. az első hsz-be hogy ma ki megy focizni
és mondjuk 18-ig kell(ene) jelentkezni
én és manitou tudunk menni ma

2x
[ Szerkesztve ]
Mondjuk tudnék, de nem írhatok az első hsz.-be, de azért itt a lista akkor, h kik azok, akik eddig biztos jönnek:
z0d1AK
lorcsi
Manitou
Menalcas
Ibazsb
adorjant
BLiNK3r
(visszajelzések alapján).
Ha más is írna, minél hamarabb, aki jön, annak örülné(n)k!
[ Szerkesztve ]

lesz ember, biztos vagyok benne. 2 hete többen is akartak havert vinni, van utánpótlás, tuti, nem kell megijedni.
vagy nem bírnál annyit futni? 

elvileg rupert is jön
Akkor Rupert is felkerül a listára.
Kötben visszajeleztek a következők:
Isee
Simonzé
Louies
Ahogy látom, lehet majd gondolkozni fél8-ig, h megint 3 csapat legyen, vagy éppen 2csapat, és akkor lesz csere is
Kéretik nem elfelejteni ismét a világos(lehetőleg fehér) pólót, és egy sötétet is!
Labda megint a Nike és a Kappa lesz, úgytűnik.
[ Szerkesztve ]
Kappa laszti biztos lesz, már el is tettem a tatyóba 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Ha pár nappal hamarabb tévedek ide, akkor mennék én is ma, de már az asszony lefoglalta az estét 
Milyen gyakran szokott lenni foci?
Lenovo Thinkad T500
Két hete volt az első, múlthéten nem tudtak termet választani, így nem volt, ma lesz.
remélem a jövő héten lesz ismét

Hát ha minden jól alakul és mindenki igényli akkor akár hetente is tarthatjuk, de sztem minimum 2 hetente tuti lessz 
Részemről oké a hetente, úgyis kell a futás.
Főleg ha márciusban jelentkezek a futsall JV képzésre is

kb. 45re érünk oda Blink3r el.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

Oké várunk mindenkit 
Rendben, akkor ha lesz jővőhéten, akkor megyek én is.
Én amúgy is péntekenként járok haverokkal, de 1 alkalom belefér még.
Lenovo Thinkad T500
Na milyen vooooolt? 
Pörgős foci volt a mai is, kellemesen elfáradtam 
Annyira, hogy most egy doboz hideg sörrel revitalizálom a szervezetem 

nagyon jó, pörgős 

szerintem is jó este volt,ráadásul végre tudtam gólt is rúgni 
Óhe csak tudjak venni egy cipőt a lábamra, lesz ott kis amerikai foci is ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én ha egyszer beindulok, nehéz leállítani 

Én ha egyszer beindulok, nehéz leállítani
Nem baj majd viszünk szívlapátot ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mai foci, jó volt, csak vagy 4x "rokkantam" le közben 
Azt szeressük ám de nagyon

Ha valaki lát valami értelmes cipőt (Nike, Adidas, Kappa, Puma, stb...) 46 fölötti méretben, lökjön egy privit 
[ Szerkesztve ]
A gólodat nem igazán láttam,ki rúgott hátba a labdával, h bepattant? 
Én is rápihenek éppen, bár mikor itthon szálltam le a buszról, éreztem, h fáj a térdem.
Remélem, h holnap rendbejön

Nagyon jó volt a a mai játék, pörgős, izgalmas, minden ami kell 
Kövi játék jövő héten hétfőn szokott helyen időben 

izgalom alatt a két felakadt labdát érted? 
zodiak okos legyééé ![;]](/dl/s/v1.gif)

Azt is 
Mindig kiskapura játszotok? Annál izgibb 
Nekem volt olyan, hogy a fősulin rárúgtam a falra a labdát, jött a srác, olyan heccsátot kapott tőlem meg a faltól hogy nemigaz
A poén az volt hogy a szemüvege is rajta volt... 
Úgyhogy Manitou óvatos legyél 
Juteszembe, ott zuhanyoztok, vagy spuri haza mindenki? Mert én azé' nem cipelek magammal minden szart a suliba, mert úgyis onnan mennék 
Aki hazahoz kocsival, az meg lehúzott ablakkal fog közlekedni
Na neeeem, viszek sziszegős szappant oszt jól leszünk

Úgyhogy Manitou óvatos legyél
Nono, ez nem a céllövölde
( Vagy igen?
)
Csak tájékoztatásul írom, hogy a kapuba kell lőni a labdát, nem egymást kell lerugni
( bár ma egyesek mégse fogták fel és a lámpát lövöldözték
)
[ Szerkesztve ]

Nem céllövölde, de a falról "lecsurgó" labdákra vigyázni kell 
Mondjuk én is szemüveges vagyok, de nekem olyan reflexeim vannak, beszarás 
Én meg már nem tudom ki volt, aki félig állon, félig torkon rúgott szemből véletlenül a lasztival, de hirtelen 3 Zod1ak-ot láttam futkorászni 
Egy kicsit beszédültem, de semmi komoly, jó volt, én is rúgtam 2 gólt WÁÁÁÁÁÁ 
Azaz inkább 3-at, mert mikor kapus voltam, egyet Blink3r-nek passzoltam (azt hiszem) a kapunk előtt, aki természetesen nem a mi csapatunkban játszott, a többi meg már adta magát ![;]](/dl/s/v1.gif)
Most többet rohangáltam mint 2 hete, de most nincsen izomlázam, pedig a múltkor kegyetlenül megvolt 
Köszönöm mindenkinek ismételten, szintén egy élmény volt, mint a múltkor 
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
hát a 2 héttel ezelőtti 3 gólom nem tudtam tartani, nekem is csak kettőt sikerült most lőni.
Viszont nagyon még sem fájok, kivéve a térdem, azt nem tudom, h megrúgtak, vagy csak gyári hibás a szerkezet.
Szerintem gari már nincs egyik lábamra sem