Gyerekek, nem tudok ma menni, fáj a jobb lábam. Remélem, jövő hétfőre meggyógyul.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Gericom notebook (2,4GHz / 384Mb / 20GB / DVD / 1,2 órás akku) eladó! Ajándék bőr táska! >>kép<<<
új Kingmax 2GB / 4GB DDR3 memóriák, egyenesen a gyártósorról.
Minőségi számítógépek, garanciával: netes, közép és felső kategóriában. Kukk be!
Gigabyte EX58-UD3R + Intel Core i7 920 lap-proci kombó eladó!

Gyerekek, nem tudok ma menni, fáj a jobb lábam. Remélem, jövő hétfőre meggyógyul.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Ezért nem is lesz ma foci. Csak miattad. 
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.
Részemről oké a jövő hét, csak legyen is akkor pálya végre, nekem mind1, h melyik lesz!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
Részemről oké a jövő hét, csak legyen is akkor pálya végre, nekem mind1, h melyik lesz!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

Jó akkor marad a Povolny és a kövi játékig van idő nézelődni nagyobb terem után akinek van kedve és ideje.
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

oké, november 30., este 8 Povolny!?
foglalja valaki?

Hát mivel mindenkinek ez az időpont a legmegfelelőbb így ööö, JA 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Na srácok meg van az első kihívás, volt kollegám "csapata" ellen (szintén kezdő, amatőr, beginner), mondtam neki hogy mi még össze kell rázódjunk, de amint úgy érezzük mehet a buli (még kell sok fejlődés addig, részemről biztosan) 
Most rendezem a hétfőre a pályát .
harcra fel!
mérkőzzünk meg majd velük, de előtte még azért sztem játszunk vagy 2x

Hát a 2 minimum, viszont van egy kis probléma, méghozzá az hogy én dolgozom minden nap most és nem tudom elrendezni a termet, mármint le van foglalva ma megbeszáltem a nővel meg minden, de valakinek be kell menni és ki kell fizetni valamelyik nap reggel 8 és délután 2 közt.
Szal a téma adott, valaki aki bármelyik nap be tudna kocogni a povolnyba tanitási időszakban, bent a gondnoknál kell rendezni a termet, nyugodtan hivatkozzon rám, tudni fogja hogy miről van szó.
Ja még annyi hogy a héten bármelyik nap sőt akár még hétfön is be lehet menni 
[ Szerkesztve ]
ezt ha még tegnap reggel olvasom...
tegnap délelőtt voltam egy üzlet kapcsán bent...

oké, de még rázódjunk
én éjszakás vagyok a héten, nappal alszom, nem tudom vállalni a bemenetelt

Hát én ezt most kihagyom, mert megint vacakol a térdem 
Én érdeklődtem a Kazinczyban, de vissza kell hívnom még őket, hátha alakul valami...
Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H

az mekkora terem?
hátha elmúlik hétfőre
Na mostmár tuti nem megyek addig, amíg nem kerítek egy normális teremcipőt, ment a kazánba a mostani lyukas cipellőm

Valamerre nem tudtok ~10k körül valami értelmes csukát? Nike, Adidas, Puma...
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Sziasztok!
Mennék én is, jó az a Hétfő amit beszéltetek. Az egyetemi bajnokságon idén nem indultunk, úgyhogy muszáj lenne formában maradnom. Kapus vagyok egyébként, remélem senki szíve nem fáj erre a posztra.
bár a kicsi kapus volt, így viszonylag nem volt annyira nehéz védeni, mindig cserélgettük a kapust. Viszont lehet, hogy senki sem ellenkezne egy kapus esetén!
Természetesen jöhetsz, ha komolyan gondolod, akkor töltsd ki te is a szavazást, h ki mely napokon ér rá!!
[ Szerkesztve ]

Jön rupert kollega is hétfőn, szépen gyülünk, juan88 gyere nyugodtan.
Sztem megint olyan 12-14 es létszámmal leszünk, tuti jó lessz újra , kövi alkalomra meg hátha tudunk egy nagyobb termet szerezni 
Megpróbálok menni hétfőn, még elválik...
Jó volt az első alkalom, csak most hétfőn majd, azért mérjük az időt, h egyformán játszhasson mindenki 
Dell U2311H :)

Én is így gondolom, majd stopperelünk, zodi te meg hozz majd sípot most ne hagyd otthon 
[ Szerkesztve ]
és vezessem is a meccseket, mikor nem játszom?
Komoly tarifák vannak ám ott, bár pontos számot nem tudok. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Februárban dorogon jól kerestem egy három napos kispályás kupán. 
Szerk.: ha nem felejtem el, akkor viszek órát is.
[ Szerkesztve ]

Ja és pisi tesztel kezdjük az estét, akinél pozitív meg jöhet a vérteszt 
jah, meg ékszereket ki, mindenki hozza a sportorvosit, illetve jelentkezik majd, aki élesben akar játszani 

Ez a minimum 
ÉNISÉNIS!
Én miért nem voltam ott?
Ott akarok lenni!
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
és piroslap után 3nap bann a ph-ról 

Sárgáért meg 1nap read only 
simonzé: várunk akkor szertettel hétfőn 
[ Szerkesztve ]
oké, jó lesz, de a helyszínt nem találom sehol.
Egyébként nekem utcaházszámot, vagy környéket mondjatok, az itteni iskolákat névről nem ismerem. a K-Paxról jöttem...
Árpád tér felől a kassain a második trolli/busz megálló, pont ott áll meg az iskola előtt!
szerk.: Kassai út 25
[ Szerkesztve ]
Magyarul a Lovival szemben 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Ma próbáltam 46-os Adidas teremcipőt, alig ment bele a lábam...

én is így voltam az utcaival a nyár elején
ha gondolod, itt az itthonra használt acélbetétesem, az elvileg bőven jó volna szerintem, kölcsönadom 
Igazi predátor lennél a pályán 
A kazinczynak a terme elég nagy, kézilabda meccseket szoktak ott rendezni, tudom, mert oda jártam általánosban. De van uszodájuk is, meg lehetne próbálni a vizifocit 
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
nah. azt meg én nem tudom, h hol van, de ha van cím, akkor a gps oda is elvisZ

Hétfőn akkor lesz foci?
jah, így már tudom, h hol van, bár elég kieső helyen
Am tudtommal lesz foci hétfőn.
vagy rosszul tudom?
Fúúú te, biztos taroltam volna 
A Nike csinál 47-es teremcipőt? 

Nem, nem tudod rosszul lessz foci csak ha valakinek lenne beinvesztálni való 4 rugója az jó lenne mert most fizetttem ki a mélyládám és 100forintom nincs hogy kanyart vegyek nem hogy ewlőre kifizessem a termet, szal ennyi, el tudok menni hétfőn el tudom rendezni, de pénzem nincs csak a kártyámon egy fizetésnyi minusz 
Lehet, h én holnap be tudom fizetni.
Miképpen megy a procedúra?
Adsz nekem 17000-et, amiből fél év után ha sikerül beszervezned még 47 embert akkor visszakapsz 2000-et. Vili?
Ja, ez nem a "easymoneyforme" topic. Bocs, elnéztem.

Nagyon egyszerű én kb 10 perc alatt végeztem, bemész a bejáraton mondod a portásnak hogy a gondnokhoz jöttél, ő odavezet, a gondnoknak meg mondod hogy a hétfő esti terem bérletet jöttél befizetni a többi magától folyik .
simon ez nem a piramisjáték ez foci 
voltam a povolnyban, viszont nem fizethettem be a pénzt!
Azt mondta a gondnok, hogy a Te neveden van a szerződés, így Te fizetheted be a pénzt, illetve kell a személyigazolvány számod is hozzá.
Én akkor fizethetem be(hétfőn), ha viszek tőled meghatalmazást!

Besz*rás, ok akkor bemegyünk eggyüt ha neked jó én aláírok mindent te meg kifizeted ha ráérsz este úgyis megkapod 
jah, akkor az lesz.
bár 12.20-ig kb suliban vagyok, viszont 10 percnyire a povolnyba, szóval utána tudunk menni
Hajaj, egy bíró & moderátor foci közben nem túl jó 
Gratula! 
Látom, már van aki kiszúrta a dolgot..
Viszont a bíró az Ítélőtáblán van, én inkább maradok játékvezetőnek a pályán
Ezt amúgy is csak azért mondod, hogy ne legyen olyan gáz, ha kicselezlek majd, nem? 
Majd akkor szépen lerúglak kisfiam 
Jártam Nike üzletben is, ott sincs 47-es teremcipő

A 46-ost nem próbáltam még, de volt mostanában olyan cipőm, már kezdett szorítani 
Egyedüli reményem a Puma maradt, hátha van valahol 10k környékén lábamra való cipő 
nah jó, visszavonom a felajánlást, marad itthon az acélbetétes, félek,h kitágítanád az orrát 
Hogy félted 
Tényleg jó lenne egy kis foci már, kezdek ellustulni 
Jut eszembe, csonthártyagyuszira van valami jó ellenszered/megelőzési módszered?