Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#3001) menalcas válasza izomhod (#3000) üzenetére

menalcas
(őstag)

És egy ilyen hsz-re megy el a 3k. hozzászólás, hát hol volt idáig mr. izomhód :DDD
Rég láttunk mi a helyzet ? Jönnél inkább focizni mint hogy hülye kérdéseket teszel fel :C

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#3002) Isee válasza izomhod (#3000) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Mint minden hétfőn :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#3003) Sztroganov

Sztroganov
(újonc)

Köszi a játékot, ez a mai foci jó volt. kkriszx úgy tudom te varázsoltad a lasztit a fejemre a gólnál :C .

A sport megtanít becsületesen győzni vagy emelt fővel veszíteni. A sport tehát mindenre megtanít.

(#3004) Ritush

Ritush
(lelkes újonc)

Nekem ez most nem igazán ment, egy gól sem jött össze... :( De gazdagodtam egy jó kis fejfájással, illetve valaki meg is taposott, :F na meg Szabi is megrúgott, :((( de semmi baj van, benne vannak ezek a dolgok a futballban. :) 1 hét múlva folytatjuk, lehetőleg több sikerrel! :)

Mennyi sülthal van a világon... '-.-

(#3005) Mat86

Mat86
(lelkes újonc)

Jó volt a foci, bár volt néha egy kis adok-kapok, amiben néha én is benne voltam, elnézést kérek. Remélem nincs senkiben harag :)

(#3006) LanMaffia válasza Ritush (#3004) üzenetére

LanMaffia
(újonc)

Megtapostak? :D Ez így tényleg nem a te estéd volt :Y :N

(#3007) Ritush válasza LanMaffia (#3006) üzenetére

Ritush
(lelkes újonc)

Igen, valaki "rátehénkedett" egy kis időre a jobb lábfejemre. :D A fociban tényleg nem ragyogtam most, de amúgy az estém jó volt! :)

(#3008) anonymus89 válasza Mat86 (#3005) üzenetére

anonymus89
(senior tag)

Harag nincs csak gyűlölet :D

(#3009) kkriszx válasza Sztroganov (#3003) üzenetére

kkriszx
(újonc)

Hirtelen azt hittem valakit fejen rúgtam, na mondom hát fasza vagyok :) De akkor most már beazonosultál a nicked alapján is. Legközelebb csukára adom úgy készülj :DD

Tényleg jó volt most ez a foci, kellően fárasztó de annál kellemesebb játék

tehát hanem?

(#3010) Mat86 válasza anonymus89 (#3008) üzenetére

Mat86
(lelkes újonc)

Akkor jó :)

(#3011) RootRulez válasza kkriszx (#3009) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lehet nagyon kockaságnak tűnik, de legközelebb PH-nickkel kell bemutatkozni. :U És akkor mindenki ismer mindenkit :DDD

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#3012) Isee válasza RootRulez (#3011) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Mi anno első foci alkalmából, lassan 1 éve így csináltuk :D
Zodinak pl a keresztnevét mai napig nem tudom :))

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#3013) fenergie84 válasza Isee (#3012) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

mert nem a Zodi a keresztneve??? :U
:D:D:D:D

Dell U2311H :)

(#3014) RootRulez válasza fenergie84 (#3013) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Öööö, van polgári neve? :F

:DDD

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#3015) RootRulez válasza Isee (#3012) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jobban belegondolva a bemutatkozáskor azt se tudnám, hogy ejtsem a nevem. :))
"Rótrulez", "Rútrulez", "Ro-ootrulez". :DDD

(#3016) fenergie84 válasza RootRulez (#3015) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem simán így:
Peti vagyok! :DDD

(#3017) RootRulez válasza fenergie84 (#3016) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nick-névről van itt nagyba szó!!

(#3018) Ritush

Ritush
(lelkes újonc)

Szerintem az enyém a legjobb! :D ¿Ki tudjátok találni belőle, hogy mi a keresztnevem? Tuti nem... ;]

(#3019) anonymus89 válasza Ritush (#3018) üzenetére

anonymus89
(senior tag)

Én simán! ez kakukktojás :D

(#3020) fenergie84 válasza Ritush (#3018) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

tényleg, ez valami beugratós kérdés ugye?
rákérdezhetek?
Szerintem Irénke, de nem vagyok benne 100%-ék... :DDD

(#3021) RootRulez válasza fenergie84 (#3020) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor Őt nem Gizinek hívják? :F

(#3022) fenergie84 válasza RootRulez (#3021) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

nem tudom, én is bajban vagyok a nick nevek arcokhoz való párosításával, valamint ha bemutatkozik valaki a keresztnevére legtöbbször nem is emlékszem utána...:D

(#3023) ibazsb válasza fenergie84 (#3022) üzenetére

ibazsb
(tag)

Ajánlatos lenne az 1.hsz-ben található képhez hasonló készítése

[ Szerkesztve ]

A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.

(#3024) fenergie84 válasza ibazsb (#3023) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

valóban, mivel azóta rengeteg az új ember...nehéz a beazonosítás...:D

(#3025) Ritush válasza fenergie84 (#3020) üzenetére

Ritush
(lelkes újonc)

:D Nem rossz az Irénke név (na meg a Gizike sem), :D de inkább maradjunk a Ritánál. Szerintem nem nehéz megjegyezni! :DD

(#3026) fenergie84 válasza Ritush (#3025) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Mit nem nehéz megjegyezni? :DDD

(#3027) menalcas

menalcas
(őstag)

Na akkor felvetnék gyorsan egy december eleji focit:
A Fontana-ba megyünk fedett nagy pályára, aki volt már az tudja milyen aki viszont nem az meg kérdezze azt aki volt.

Sajnos a létszám itt fix nem aki jön-jön alapon megy a dolog, aki szeretne jönni az írja fel ide magát, de csak abban az esetben ha biztosan tud jönni, ha még is közbe jönne valakinek valami halaszthatatlan dolog abból sincs gond csak kérem időben jelezze itt !

És akkor még pár fontos info:
2010. December 6. Hétfő Fontana (Köntösgát sor 8.(B.újvárosi-Köntösgátsor sarok) 19:00-től foci azaz 10 percel előtte mindenki legyen ott lehetőleg.
2*1 óra lett foglalva külön névre tehát ha letoltuk 7-8ig és még van kedve és ereje mindenkinek még focizni, akkor ráhúzhatunk még egy órát 9ig, de ha nem akkor sincs baj.
Optimális esetben a fejpénz 1 óra esetén 450-500 Huf, 2 óra esetén logikusan ez a duplája .

12-14 embernek van hely, max 15 ember jelentkezését várom ennek módja, Név és előtte az éppen következő sorszám:

1. z0d1AK
2.menalcas
3.
4.
és így tovább...

Akinek bármi kérdése vagy észrevétele lenne az ne tartsa magában .

[ Módosította: z0d1AK ]

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#3028) z0d1AK válasza menalcas (#3027) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

November eleji foci decemberben. ;]

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

(#3029) RootRulez válasza menalcas (#3027) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tetszik, de olyan messze van a dec. 6-a, ki tudja mi lesz addig...

(#3030) menalcas válasza RootRulez (#3029) üzenetére

menalcas
(őstag)

Ez igaz, de nem is azt mondtam hogy gyorsan írja fel mindenki a nevét, van idő, rá ér mindenki átgondolni illetve hát úgy rendezni a programját :C
z0d1 javitsd pls :R

[ Szerkesztve ]

(#3031) fenergie84 válasza menalcas (#3027) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is tetszik, de tényleg messze van még... :U

(#3032) RootRulez válasza menalcas (#3030) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szíp nagy pálya! azon oszt lehet szaladgálni. :K

(#3033) menalcas

menalcas
(őstag)

Hát azért van így, mert még van 3 foglalt hétfő a povolnyban szerződéssel, így az azt követő hétfő lehet csak :B
De mint mondtam így legalább van ideje mindenkinek rá hogy rendezze sorait .

RootRulez: Igen, jó nagy épp ezért megyünk, mert kell néha 1-2 ilyen is :K

[ Szerkesztve ]

(#3034) kkriszx válasza menalcas (#3027) üzenetére

kkriszx
(újonc)

A csapatokat 4+1-be gondoltad? mert így ha jól számolok 2 csapatnak + cseréknek van értelme. De végigtolni egy órát főleg nagyobb pályán kicsit erős lesz nem? A végére már csak szenvedéses sétálás meg rugdosódás lesz belőle :D

Elnézést azoktól a sportemberektől akik érzik magukban az erőt csak magamból indultam ki :B

[ Szerkesztve ]

tehát hanem?

(#3035) menalcas válasza kkriszx (#3034) üzenetére

menalcas
(őstag)

5+1 és akkor létszám függő hogy lesz csere vagy nem, voltunk már máskor is így és nem volt gond, hidd el a kis pályán cikázni fárasztóbb mint ez :K

(#3036) RootRulez válasza kkriszx (#3034) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem 5+1 is elfér ott. :K

(#3037) kkriszx válasza menalcas (#3035) üzenetére

kkriszx
(újonc)

Úgylegyen :U Jónak tűnik, így elsőre azt mondom hogy megyek, de inkább pár hét múlva írom fel magam a listára, mert ugye ki tudja mit hoz a jövő..

tehát hanem?

(#3038) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

3. Isee
:C

(#3039) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Itt Debrecenben amúgy van télibajnokság? Drága a nevezési díj gondolom... Ladányban se túl olcsó...

(#3040) LanMaffia válasza RootRulez (#3039) üzenetére

LanMaffia
(újonc)

Van, most hétvégén volt az első meccs, 80k/csapat :)

(#3041) Ritush válasza fenergie84 (#3026) üzenetére

Ritush
(lelkes újonc)

Hááháá, vicces vagy! :DDD

(#3042) Ritush válasza menalcas (#3033) üzenetére

Ritush
(lelkes újonc)

Én szeretnék menni továbbra is focizni, csak nekem majd a vizsgaidőszak fog bekavarni! De igyekszem megoldani! :D
És jöhettek téli bajnokságra, Nánásra is! :D 3 napos lesz, november 26-27-28.
18 csapat esetén indul a dolog, eddig 10 van... C'mon! :)

(#3043) RootRulez válasza LanMaffia (#3040) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ladányba idén 78K lesz 3x8 csapat, 3 osztály, oda-vissza vágók = 17 meccs...

Ritush Mennyi a nevezés? Induljon egy PH Team :))

[ Szerkesztve ]

(#3044) Ritush válasza RootRulez (#3043) üzenetére

Ritush
(lelkes újonc)

A nevezési díj 48.000 Ft....
Kapuméret: 4x2
800.000 Ft összdíjazás...
Szombat (nov.27.) 14.00-tól gálamérkőzés lesz, melyen a Színész Válogatott a Parlament Válogatottal mérkőzik meg.
Egyéb információ? :)

(#3045) RobertG

RobertG
(újonc)

4. Robi

[ Szerkesztve ]

(#3046) Ritush

Ritush
(lelkes újonc)

Itt egy kép, valamennyire látható, hogy milyen a hely, ahol ez a bajnokság megrendezésre kerül. :)

[ Szerkesztve ]

(#3047) RootRulez válasza Ritush (#3044) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

27-28-ai dupla fordulóval kezdődik a ladányi télibajnokság is, én meg oda vagyok hivatalos. :U

(#3048) Ritush válasza RootRulez (#3047) üzenetére

Ritush
(lelkes újonc)

Akkor sok sikert hozzá! :)
Sajnos mi nem indulhatunk a nánási csapatunkkal, mert ide nők nem nevezhetnek be... És nem utolsó sorban, a pénzt sem tudnák összedobni önerőből, támogatónk meg még nincsen... :((

(#3049) RootRulez válasza Ritush (#3048) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nálunk nincs megkötve, de nem is neveznek jányok. :N (sajnos ;])

(#3050) anonymus89

anonymus89
(senior tag)

5.-nek vagy valahanyadiknak foglalva.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.