Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#251) z0d1AK válasza Isee (#249) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Kipróbálható a nagy terem is, több emberrel egyszerre, bár akkor ugye kevésbé lesz lehetőség pihenni:))
A hátamon én is érzem még, nem segített a masszírozás sem :C

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

(#252) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Engedelmetekkel variáltattam az első hsz-t:))

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

(#253) ibazsb

ibazsb
(tag)

Érezni én is érzek sok mindent...

A nagyobb pálya azért lenne jó mert van egy olyan érzésem
hogy ennél csak többen leszünk.
Amúgy jó ez a pálya is, akár a jövő héten.

A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.

(#254) izomhod

izomhod
(senior tag)

2. PH! foci Debrecen időpont szavazás

az időpont alakuljon, a termet majd kitaláljuk addig, hogy kicsi, vagy nagyobb. dec 6-ig csináltam, ha valaki változtatni szeretne a bejelölteken, és nemsikerül, írjon nekem, nálam van az adminjog .)

(#255) adorjant válasza izomhod (#254) üzenetére

adorjant
(senior tag)

én ráérek mindig :)

a csoportkép jó lett,csak pici ;)

(#256) z0d1AK válasza adorjant (#255) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

katt rá, feltételezem, h a 3264 px × 2448 px elég lesz ;] :P
Nah, úgy látom, h a hétfők a legjobbak mindenkinek:)

[ Szerkesztve ]

(#257) adorjant válasza z0d1AK (#256) üzenetére

adorjant
(senior tag)

akkó készüléket cserélek mert a linkre nem hozott nagyobb képet :F

(#258) z0d1AK válasza adorjant (#257) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

hol próbáltad? itt? Ha itt nem megy, akkor: " A hiba az Ön készülékében van"

(#259) adorjant válasza z0d1AK (#258) üzenetére

adorjant
(senior tag)

aha,de mostmár kép sincs,nem engedi a proxy.gondolom az előbb is ez volt a hiba :(((

(#260) z0d1AK válasza adorjant (#259) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

nemtom mi lehet ott nálad a gond, nálam a laposon és az asztalin is megjelenik

(#261) menalcas

menalcas
(őstag)

Hát akkor hajrá próbáljuk ki a nagyobb pályát ha még sem jön be akkor ide bármikor tudunk jönni csak előtte kicsivel le kell beszélni.
Én még mindig érzem sőt leginkább csak most érzem mind2 lábam :C

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#262) z0d1AK válasza menalcas (#261) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

És van is konkrét elképzelés a pályára?
mert akkor gyorsban ki kéne találni az új időpontot, majd pedig lefoglalni azt :U

(#263) Isee válasza menalcas (#261) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is benne vagyok a nagyobb pályában, de nekem már kezd lassan elmúlni a "láz" :DDD
A hétfői időpontok nekem is jók :R

Szerk.: Igaz bejelöltem az 5-ét is, de gondolom nem játszunk este 11-ig, 6-ára a piros csomagokat el kell juttatnom a cipellőkbe ;]

[ Szerkesztve ]

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#264) Louies

Louies
(fanatikus tag)

ahogy nézzem elég szépen kezd kirajzolódni ez a hétfői időpont. Hely marad a Povolny?

''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

(#265) z0d1AK válasza Louies (#264) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

szerintem maradhatna.
annyi, h akkor megint le kéne foglalni

(#266) menalcas válasza z0d1AK (#265) üzenetére

menalcas
(őstag)

Akkor döntsétek el mert nem mind1, ezért írtam hogy szavazzuk meg mert lehet 1-2 ember ki próbálná a nagyobbat, de lehet hogy nem vagy bármit, szal mindenki aki jönne ossza meg hogy maradjon a povolnys vagy nagyobbat is próbáljuk ki, de felhívom mindenki figyelmét nagyobb pályán nem biztos hogy jobb lessz, lehet nem lessz ez a forgós téma több futás kevesebb pihenés :U

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#267) z0d1AK válasza menalcas (#266) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Nekem mind1, hogy ez, vagy nagyobb pálya, viszont nagyobb pályánál arra is gondolni kell, hogy létszámtól függően akár az is lehet, h csere sem lenne, szal elég gyilkos lehetne akár 1-2 embernek

(#268) ibazsb válasza menalcas (#266) üzenetére

ibazsb
(tag)

Én arra szavazok hogy hétfőn játszunk a Povolny-ban, az egyéb lehetőségeket pedig lehet gyűjteni, aztán megvitatjuk.

A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.

(#269) z0d1AK válasza ibazsb (#268) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

sztem ez jó ötlet, főleg, h povolny van, de másik pálya még nem

(#270) adorjant

adorjant
(senior tag)

szerintem egyelőre maradjon a povolny,aztán ha közben tudunk mást,akkor megbeszéljük.
én a kis kossuthnál próbálkozok,de elég kicsi az esély sajnos :(

(#271) Louies válasza adorjant (#270) üzenetére

Louies
(fanatikus tag)

csatlakozom az előttem szólókhoz.

''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

(#272) doktor úr válasza z0d1AK (#267) üzenetére

doktor úr
(fanatikus tag)

Én is a nagyobb pálya mellett vagyok, legfeljebb aki elfárad, beáll addig a kapuba. Viszont most hétfőn 80%, hogy nem tudok menni :(

Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H

(#273) izomhod

izomhod
(senior tag)

az időpont jó 8 óra, vagy lehet 7 is?

csak mert a portás bácsi azt mondta, hogy jó hogy jövünk, de ha tudunk hamarabb, az még jobb lenne

(#274) Louies válasza izomhod (#273) üzenetére

Louies
(fanatikus tag)

részemről ok a 7 is.

(#275) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

nekem csak a 8 óra

(#276) Isee válasza doktor úr (#272) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

osztom doktor úr véleményét, de a lehet elég lesz egyelőre a legtöbb embernek a povolny 8 óra hétfő esti dátummal :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#277) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

Előre láthtólag nekem is jó a hétfő este 8 óra povolnyi :K

(#278) BLiNk3r

BLiNk3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem teljesen oké a povolnys pálya, részemről inkább 8-tól jó.

(#279) izomhod

izomhod
(senior tag)

oké

most hétfő, vagy a következő kegyen? nov 23., vagy nov 30.?
mert ha 23, akkor ma kell cselekedni

(#280) z0d1AK válasza izomhod (#279) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

ahogy nézem, a szavazáson a hétfők jók, szóval szerintem már most hétfőn is mehetünk megint:))

(#281) athomi

athomi
(PH! kedvence)

Üdv!

Én is szívesen elnéznék egy ph!-s focira, ha nem a 108-as termébe lenne megrendezve. :)

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#282) izomhod válasza athomi (#281) üzenetére

izomhod
(senior tag)

ha most hétfőn megyünk, addigra a kívánságodra sajnos nem tudunk más termet szerezni, ne haragudj ;]

(#283) z0d1AK válasza athomi (#281) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

hát igen, már ennek is örültünk, h megtaláltuk egy hete...
Ha tudsz termet ami nem is méregdrága, nagyobb, és és szabad is akkor megoszthatod velünk!

(#284) athomi válasza z0d1AK (#283) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

esetleg a Péchy termére rákérdezhetek, de ebben az időszakban már eléggé le van foglalva a terem hetente járó csapatok által

azért 10-15 ember között elosztva nincs nagy jelentősége a kicsit drágább teremnek :)

(#285) adorjant

adorjant
(senior tag)

most hétfőt támogatom. :R

(#286) menalcas válasza adorjant (#285) üzenetére

menalcas
(őstag)

Nekem sajnos nem biztos hogy jó a most hétfő :(
Inkább a 2. htfőre szavazok .

[ Szerkesztve ]

(#287) BLiNk3r

BLiNk3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Én mind a két hétfőt támogatom! :)

(#288) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Nos, lesz akkor hétfőn foci?

(#289) izomhod

izomhod
(senior tag)

ki foglalt múlt héten?
meg kéne kérdezni a portást, hogy jó-e a mostani és/vagy a köv hétfő

(#290) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

Ha már teremáraknál tartunk, Pechybe a terem tavaly 4000 volt egy órára ( hiteles forrásból az infó) az egy "pettyet" nagyobb :D

(#291) menalcas

menalcas
(őstag)

Hát mivel nem lett terem foglalva így biztos nem , de a kövi hétre akkor aki tudja rendezze a pécsit, fel kell őket hívni hogy szabad e a terem ha igen le kell fogalni rendezni, ha nem szabad akkor vagy keresni másikat vagy fogalni povolny .

(#292) athomi válasza Manitou (#290) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Én úgy emlékszem tavaly feljebb ment (onnan tudom, hogy oda jártam), de ha feljebb is ment 6000 Ft 10-15 ember között elosztva 400-600 Ft. :)

(#293) izomhod

izomhod
(senior tag)

a pécsiben nem veszik fel, 52/531-892 még lehet próbálkozni, de ott a most hétfő tuti ugrott, szerintem fullon van mindig

(#294) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Pedig jó lett volna már most is... :(

(#295) menalcas

menalcas
(őstag)

Hát akkor NOV30. hétfő

(#296) z0d1AK válasza menalcas (#295) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

unokatesóm azt mondja, h ő úgy tudja, h talán 5-6 között van a péchy terem, ha jól emlékszik!

(#297) Manitou válasza athomi (#292) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Igaz az én infóm az teniszre vonatkozott. Lehet focira többért adják ki. :F
Meg mintha lenne olyan, hogy vannak olyan időpontok amikor "kedvezményesebben" lehet igénybevenni a termet. pl hétvégén dél körül. Valami ilyesmi rémlik.

[ Szerkesztve ]

(#298) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

nah, betegség közeli állapotba kerültem, így még részemről szerencsésnek is tűnik így, h nem lesz ma foci. De majd 1 hét múlva:DDD

(#299) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Ha kellenének a képek!
bár eléggé szar minőségűek:F

(#300) menalcas

menalcas
(őstag)

Akkor köv hétfő esti játék mehet :F

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.