Kipróbálható a nagy terem is, több emberrel egyszerre, bár akkor ugye kevésbé lesz lehetőség pihenni
A hátamon én is érzem még, nem segített a masszírozás sem 
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
Kipróbálható a nagy terem is, több emberrel egyszerre, bár akkor ugye kevésbé lesz lehetőség pihenni
A hátamon én is érzem még, nem segített a masszírozás sem 
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
Engedelmetekkel variáltattam az első hsz-t

Érezni én is érzek sok mindent...
A nagyobb pálya azért lenne jó mert van egy olyan érzésem
hogy ennél csak többen leszünk.
Amúgy jó ez a pálya is, akár a jövő héten.
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.

2. PH! foci Debrecen időpont szavazás
az időpont alakuljon, a termet majd kitaláljuk addig, hogy kicsi, vagy nagyobb. dec 6-ig csináltam, ha valaki változtatni szeretne a bejelölteken, és nemsikerül, írjon nekem, nálam van az adminjog .)

én ráérek mindig 
a csoportkép jó lett,csak pici 
katt rá, feltételezem, h a 3264 px × 2448 px elég lesz

Nah, úgy látom, h a hétfők a legjobbak mindenkinek
[ Szerkesztve ]

akkó készüléket cserélek mert a linkre nem hozott nagyobb képet 
hol próbáltad? itt? Ha itt nem megy, akkor: " A hiba az Ön készülékében van"

aha,de mostmár kép sincs,nem engedi a proxy.gondolom az előbb is ez volt a hiba 
nemtom mi lehet ott nálad a gond, nálam a laposon és az asztalin is megjelenik

Hát akkor hajrá próbáljuk ki a nagyobb pályát ha még sem jön be akkor ide bármikor tudunk jönni csak előtte kicsivel le kell beszélni.
Én még mindig érzem sőt leginkább csak most érzem mind2 lábam 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
És van is konkrét elképzelés a pályára?
mert akkor gyorsban ki kéne találni az új időpontot, majd pedig lefoglalni azt 
Én is benne vagyok a nagyobb pályában, de nekem már kezd lassan elmúlni a "láz" 
A hétfői időpontok nekem is jók 
Szerk.: Igaz bejelöltem az 5-ét is, de gondolom nem játszunk este 11-ig, 6-ára a piros csomagokat el kell juttatnom a cipellőkbe ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

ahogy nézzem elég szépen kezd kirajzolódni ez a hétfői időpont. Hely marad a Povolny?
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
szerintem maradhatna.
annyi, h akkor megint le kéne foglalni

Akkor döntsétek el mert nem mind1, ezért írtam hogy szavazzuk meg mert lehet 1-2 ember ki próbálná a nagyobbat, de lehet hogy nem vagy bármit, szal mindenki aki jönne ossza meg hogy maradjon a povolnys vagy nagyobbat is próbáljuk ki, de felhívom mindenki figyelmét nagyobb pályán nem biztos hogy jobb lessz, lehet nem lessz ez a forgós téma több futás kevesebb pihenés 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
Nekem mind1, hogy ez, vagy nagyobb pálya, viszont nagyobb pályánál arra is gondolni kell, hogy létszámtól függően akár az is lehet, h csere sem lenne, szal elég gyilkos lehetne akár 1-2 embernek

Én arra szavazok hogy hétfőn játszunk a Povolny-ban, az egyéb lehetőségeket pedig lehet gyűjteni, aztán megvitatjuk.
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.
sztem ez jó ötlet, főleg, h povolny van, de másik pálya még nem

szerintem egyelőre maradjon a povolny,aztán ha közben tudunk mást,akkor megbeszéljük.
én a kis kossuthnál próbálkozok,de elég kicsi az esély sajnos 

csatlakozom az előttem szólókhoz.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

Én is a nagyobb pálya mellett vagyok, legfeljebb aki elfárad, beáll addig a kapuba. Viszont most hétfőn 80%, hogy nem tudok menni 
Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H

az időpont jó 8 óra, vagy lehet 7 is?
csak mert a portás bácsi azt mondta, hogy jó hogy jövünk, de ha tudunk hamarabb, az még jobb lenne

részemről ok a 7 is.
osztom doktor úr véleményét, de a lehet elég lesz egyelőre a legtöbb embernek a povolny 8 óra hétfő esti dátummal 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Előre láthtólag nekem is jó a hétfő este 8 óra povolnyi 
Nekem teljesen oké a povolnys pálya, részemről inkább 8-tól jó.

oké
most hétfő, vagy a következő kegyen? nov 23., vagy nov 30.?
mert ha 23, akkor ma kell cselekedni
ahogy nézem, a szavazáson a hétfők jók, szóval szerintem már most hétfőn is mehetünk megint

Üdv!
Én is szívesen elnéznék egy ph!-s focira, ha nem a 108-as termébe lenne megrendezve. 
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

ha most hétfőn megyünk, addigra a kívánságodra sajnos nem tudunk más termet szerezni, ne haragudj ![;]](/dl/s/v1.gif)
hát igen, már ennek is örültünk, h megtaláltuk egy hete...
Ha tudsz termet ami nem is méregdrága, nagyobb, és és szabad is akkor megoszthatod velünk!

esetleg a Péchy termére rákérdezhetek, de ebben az időszakban már eléggé le van foglalva a terem hetente járó csapatok által
azért 10-15 ember között elosztva nincs nagy jelentősége a kicsit drágább teremnek 

Nekem sajnos nem biztos hogy jó a most hétfő 
Inkább a 2. htfőre szavazok .
[ Szerkesztve ]
Én mind a két hétfőt támogatom! 
Nos, lesz akkor hétfőn foci?

ki foglalt múlt héten?
meg kéne kérdezni a portást, hogy jó-e a mostani és/vagy a köv hétfő

Ha már teremáraknál tartunk, Pechybe a terem tavaly 4000 volt egy órára ( hiteles forrásból az infó) az egy "pettyet" nagyobb 

Hát mivel nem lett terem foglalva így biztos nem , de a kövi hétre akkor aki tudja rendezze a pécsit, fel kell őket hívni hogy szabad e a terem ha igen le kell fogalni rendezni, ha nem szabad akkor vagy keresni másikat vagy fogalni povolny .

Én úgy emlékszem tavaly feljebb ment (onnan tudom, hogy oda jártam), de ha feljebb is ment 6000 Ft 10-15 ember között elosztva 400-600 Ft. 

a pécsiben nem veszik fel, 52/531-892 még lehet próbálkozni, de ott a most hétfő tuti ugrott, szerintem fullon van mindig
Pedig jó lett volna már most is... 

Hát akkor NOV30. hétfő
unokatesóm azt mondja, h ő úgy tudja, h talán 5-6 között van a péchy terem, ha jól emlékszik!

Igaz az én infóm az teniszre vonatkozott. Lehet focira többért adják ki. 
Meg mintha lenne olyan, hogy vannak olyan időpontok amikor "kedvezményesebben" lehet igénybevenni a termet. pl hétvégén dél körül. Valami ilyesmi rémlik.
[ Szerkesztve ]
nah, betegség közeli állapotba kerültem, így még részemről szerencsésnek is tűnik így, h nem lesz ma foci. De majd 1 hét múlva
Ha kellenének a képek!
bár eléggé szar minőségűek