nálunk tartalmasabb volt a csevej,de végül kiforogta magát,és azt mondta,na látod,elmész focizni,hazajössz,és egyből gépezel 
egyébként jó volt,csak egy kis erőnlétet hozzon valaki legközelebb nekem 

nálunk tartalmasabb volt a csevej,de végül kiforogta magát,és azt mondta,na látod,elmész focizni,hazajössz,és egyből gépezel 
egyébként jó volt,csak egy kis erőnlétet hozzon valaki legközelebb nekem 
Majd kapsz tőlem 
De előre leszögezem, hogy csak úgy tudok menni focizni (sajna), ha valaki hazahoz este Nádudvarra, adok neki egy ezrest 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

en pompomlany akarok lenni, ebben a sportban is van? 
mellesleg ha kezdok is probalkozhatnak egyszer beneznek 
[ Szerkesztve ]

Biztos vagyok benne, nem feltételezném senkiről az ellenkezőjét, viszont jöhetnek az ötletek a kövi időpontra 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

megbeszéltük. akkor én is megyek legközelebb, ha jössz, pohár mester.
Oh, enyém a megtiszteltetés

Nekem szerda estétől bármelyik nap jó, csaaaak kéne venni egy teremcipőt asszem 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

erőnlét nem csak neked kell 
nagyon jó volt, thx srácok 
[ Szerkesztve ]

bár nem szeretek más nevében beszélni,de vannak kezdők,pl én is.
@mindenki: a teremről egyébként mi a véleményetek?
bár nem volt nagy,de azt hiszem a kis kapu jót tett a játéknak.

Jó volt ez a kis foci
, csak erőnlétem nulla volt.
A teremet először kicsinek találtam, de a 3+1-es kombinációval elég pörgős volt.
Nincs olyan pontja most a lábamnak ami ne fájna és mi lesz itt még holnap-holnapután. 
[ Szerkesztve ]

Teljesen egyet értek, kicsit meglepi volt belépni de sztem a végére nagyon pörgös lett, erönlétet ide is lehet küldeni, bár nekem csak a jobb térdem fáj, de a pályán a tüdöm is majd kiköptem 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
jó volt a pálya szerintem. így 4 emberrel elég jóra sikeredett.
Voltak jobbak, és kevésbé jobbak, de ez mindig így van. Illetve több meccs, több tapasztalat, aztán valamennyire jobban kiegyenlítődnek az erőviszonyok.
Nah, megyek zuhanyozni, utána tolok fel képet!
Jah, és jöhet a következő időpont
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
nah, ez képként nagy és csúnya.
Akkor linkként: [link]
A többi kép reggel
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

De jó lett volna ott lenni, középsuli óta nem fociztam, pedig milyen jó volt. 
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

Én főiskolán fociztam utóljára, az se ma volt 99-02 között 
mod:
Jó lett a kép, csak kicsit pixeles 
[ Szerkesztve ]

Én is a fősulin, méghozzá nyár elején 
Hát ja, ez a gép nagyon ronda képeket csinál
Tervezem is erősen a cseréjét.
Egyébként ha gondoljátok, mindenki megjelölheti magát a képen, csak hogy mindenki azonosíthassa a másikat, ha ez eddig nem történt volna meg
Pont ezt akartam írni, hogy be kellene jelölni, h ki kicsoda 
Egyébként jó volt, bár a terem nagyon kicsi...
Dell U2311H :)
Hát srácok, köszönöm mindenkinek a részvételt, tényleg egy élmény volt 
Pároméknál otthon hazatekerés után (ismervén régi focis múltamat megkérdi):
- Nah milyen volt?
- Nagyon kafa volt kicsim, csak az új cipő nyomta a lábam egy pöppet....
- És, sok gólt rúgtál?
- Hú nem tudom, talán egyet, de az se biztos. 
- Hát hogy lehetsz ilyen balf@sz....

- ehhe.... no comment 
Amúgy az alsó sorban jobbról az első vagyok én. Hát mit ne mondjak, igaz hogy keróval járok már egy éve mindenhova, de azért a futás az más... Meg is érezte a lábam, még most is adja rendesen.
Még egyszer thx minden résztvevőnek 

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
akkor ha mindenki megírja hogy hol helyezkedik el, akkor arról is csinálok valami jóféle képet.
Bár van akit már tudok, de menjünk csak biztosra
Én vagyok a jobb oldal legszélén, fehér pólóban (állok) 

hi!
szemmel láthatóan én vagyok a legalacsonyabb azok közül aki áll. Világos póló.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

tegnap ahogy hazaértem, kajáltam, lefeküdtem, 11 körül, és most keltem 
belépve a terembe én is csak lestem, hogy húha, lehet kicsi lesz a pálya, de 3+1 már teljesen oké volt.
az a baj a nagyobb pályával, hogy ott többet kell futni
de legközelebb mehetünk olyan helyre is, csak fel kell deríteni a lehetőségeket.
én alsó sor balrol a 2., adorjant felső sor balrol a 4. ennyit tudok, több tippem van még, de nem merek biztosat állítani, bocsi srácok, pedig sokan bemutatkoztunk egymásnak. csak ahogy felmentünk a pályára, minden összekeveredett
Na, örülök, hogy mindannyiótoknak megvolt az első
remélem egyszer én is ott lehetek és taníthattok nekem 1-2 "fogást" 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

Akár már jövő héten is megismételhetnénk a focit ugyanakkor ugyanott.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
Tényleg jó kis pörgős foci jött össze, a 3+1-es felállás teljesen rendben volt a pályán.
Egyébként én benne lennék abba is, ha minden hétre rendszeresítenénk egy ilyen focit - a mozgás jegyében 
Én a hátsó sorban állok, közép-tájékon, angol válogatott mezben.

Ha beírjátok ki hol van, nem mindenkit tudok, gyorba megcsinálom photoshoppal a felírást.
alakul, már csak 5 ember van, aki nem egyértelműen azonosítható még számomra
Manitou: én már csinálom, 9-nél járok
[ Szerkesztve ]

Akkor jó.
Én hátsó sor jobbról második vagyok.
akkor már 11

Kik vannak meg eddig? Pár embert én is tudok hogy ki a képen.
[ Szerkesztve ]
Te, én, menalcas, blink3r, doktor úr, adorjant, fenergie84, louies, izomhod, isee, ibazsb
Blink3r is megvan, jelezte merre található 
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

én pedig Blink3r mellett sötét umbro poloban
[ Szerkesztve ]
blinker is megvan már, ott is van a listában, és akkor lorcsi is
már 12!
Álló sor bal szélső, és gugoló közepe kérdéses még

hosszú frekete nadrágban xuldar

who is who 

Lent középen gugolok fehér péhás (hápés?) pólóban.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
meg is van mindenki, nemsokára jön a kép

nos ?
elkészült?

ász!
köszi
most (szerdán) délelőtt standfoci vb lesz az eurosport2-n, vagyis majdnem egész nap, lehet gyakorolni elméletben 
legyen még foci, csináljunk egy szavazást megint? ha nem is hetente, de 2 hetente mondjuk? vagy ahogy jól esik
[ Szerkesztve ]

Sztem elöbb akkor azt szavazzuk meg hogy jó e a mostani terem vagy keressünk nagyobbat, én már mondom is sztem ez jó mivel ezt is elég át futkosni 10-15 percig jó volt ez a forgós dolog volt pihi és játék is .
az erőnléteket figyelembe véve szerintem nagyon is jó ez a terem.
Részemről lehet hetente is!

egy próbát megérne a kézilabdapálya is, aztán majd látjuk hogy bírjuk, nem?
Én is azt javaslom, h legalább 1szer próbáljuk meg a "nagy" pályát, aztán lehet dönteni...
Hát gyerekek, nem azért, de én még mindig érzem a Hétfő estét
(és itt speciel nem a másnaposságra gondolok
).
Igazándiból mehetünk nagyobb terembe is, mert akkor többen vagyunk a pályán egyszerre (5+1 vagy 6+1), és akkor fel lehet építeni egy csapatot elég szépen. 1 kapus- 3-2 védő, 1 irányító, 2 csatár pl... és ha jól helyezkedünk, akkor nem kell többet futkosni

Szer.: z0d1AK, nagyon nagy lett a kép, köszönjük 
[ Szerkesztve ]
Ha megyünk nagy terembe, ott a plafon az 5+1 legyen, mert e fölött csak a favágás van.
Még néha ez is sok az élvezhető pörgős játékhoz....