szuper, de a kövi focival mi lesz? 
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
szuper, de a kövi focival mi lesz? 
(#2002) bagyulajuve válasza dwelablack (#2001) üzenetére

ez jó kérdés...hétfő vagy kedd?
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

Nah úgy látom nem pörög a topik, gyors körbetelefonálós szerveződés 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
legutóbb mintha hétfő 7-9 lett volna a nyerő, fog változni?
[ Szerkesztve ]

Hétfőn mindkettő jó nekem: 18-20 vagy 19-21.
Szerk.: a kollégám szerint a Vörösmartyban az egyik pálya nagyobb, mint a másik. Jó lenne ennek is utánajárni.
[ Szerkesztve ]
Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H

ott csak egy pálya van 
max a szemben lévő iskolában lehet nagyobb a pálya
legyen a hétfő: 19-21-ig
[ Szerkesztve ]

Jól értem, hogy a 19-21 időpont körvonalazódik a Vörösmarty pályán? Tehát innentől Vörösmarty a default, nem a Povolny?

Én úgy tudom a szembe lévő suli is Vörösmarty, és így már igaz hogy 2 pályája van.
Mégegyszer jelezném, (csak hogy ne essetek kétségbe ha nem találtok) most hétfőn nem tudok menni.
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.
A főbejárattal szemben az EURO van.
Legalábbis erősen sejtette ezt a kiírás. 
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

akkor legyen most is kedden..nekem az is jó
csak a 19-21 a fix nálam ill. kollégámnak(Zsolti)
Kedden én valószínűleg csak 8-ig lennék.
Másnap munka, iskola, és még meccsem is lesz délután.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

Csak az akadékoskodás végett:
A suli weboldalán telephelyként vagy B épületként van feltüntetve a szemben lévő épület.
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.
Akadékoskodj csak, én csak a látottak alapján nyilatkoztam 
Vakon vagyok a Tócóskertben. (Bár nem annyira, mint Lanmaffia, azt hiszem
)
A labda nálam van, de nem a fényes udvarban, hanem a vámospércsi út végén, hogyha kell, akkor valaki jöjjön érte, mert én nem tudok nagyon közlekedni jelenleg sajnos 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

elmegyek érte egyik nap munka után, nem gond
Akkor holnap, vagy kedden lesz a foci?
hétfő 7-9, azt hiszem.

Ma lesz foci, most hívom őket 
mod.: a részletek 8 után .
[ Szerkesztve ]
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Na a helyzet az, hogy vagy Vörösmarty 9-10ig ( sztem ez már késő mindenkinek ) vagy marad povolny 7-9 .
Gyorsan írjatok rá valamit mert a povolnyt is fel kell hívnom és nem délután, és a Vörösmarty-t is ha oda megyünk !

9-10-ig az nekem késő, szóval én a szokásos povolnys foci mellett vagyok
[ Szerkesztve ]
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

Én a héten nem tudok menni.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

povolny

Akor el is vetettük a W.-t, marad a Povolny, amint visszaszól a gondnok írok 

Akkor viszont a mait kihagyom, nagyon rosszat tesz az a terem a térdemnek valamiért.
Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H

Nah akkor csak, hogy világos legyen a mai nap a régi Povolny Foci lesz 19:00-21:00 !
[ Szerkesztve ]
Allrite, én ott leszek! 
Csak akkor ne felejts el érte menni a labdáért!
lorcsi fog értejönni a lasztiért még ma délután 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Nekem az is jó, csak legyen ott időben

Mentem volna, írtam is Isee-nak, de akkor már ezt lorcsival le is beszélték 
Te zodi, pont most lestem eg az adatlapodat, már azt hittem kib@sztak a PH-ról 
(* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük!)
Tehát 2 órának megfelelő pályahasználati díjra lehet számítani és 19:00 előtt már gyülekező?
life's cool, be cool! --- http://blepister.blogspot.com

Jó játékot srácok, egymásra vigyázzatok!
Szerintem nem, csak a szokásos foci - gyülekező 19.10-20 körül, aztán kifulladásig - de javítsanak ki az okosabbak, ha tévedek!
[ Szerkesztve ]
valaki ezt erősítse már meg légyszi, mert akkor lassan indulnom kell.

7-7:10-re ott vagyok a lasztival
Elfáradtam elég rendesen. Ma nekünk semmi sem jött össze
Innen gyökerezik a dolog.
2-án Jánoska26 nyomta be a város helyére azt a szöveget, ami akkor jelenik meg, mikor valaki körünkön kívülre kerül. Ezt módosítottam kicsit az általad kiemelt részen, hogy azért jobban illjen hozzám
jaja, zsírosdeszka volt!
z0d1AK: sry a s*ggberúgásért, csak nem esett kellemesen a sípcsontomnak a cipőddel való hirtelen kapcsolata 
most már jól van, regenerálódott
life's cool, be cool! --- http://blepister.blogspot.com

voltak csúszkálások..és egy kis adok-kapok is..de asszem ez így volt jó :
folyamatos, pörgős..nekem meg kifejezetten jól ment 
talán annyit, hogy a mi cspatunknak egy kicssé többet kellett volna cserélni ill. sűrűbben

Nekem is nagyon tetszett ez a játék, top 3-ban benne van az eddigiek között. Különösen tetszett hogy nem kellett megszakítani a játékot semmivel sem, pörgős, iramos meccs volt. Persze egy két keményebb belépés volt, majd Zodiack és Menalcas vigyázni fog erre
(nekem nincs sípcsontvédőm és nem is lesz
)
Na szóval baba volt, még sok ilyet 
Én direkt nem hordok ![;]](/dl/s/v1.gif)

dwela,fantasztikus formában voltál este ![;]](/dl/s/v1.gif)
köszi. 
tegnap a foci mellett a hangulat is nagyon jó volt. még sok ilyet! 

Most voltam betonpályán játszani, egyértelműen sokkal jobb a terem, ráadásul el is áztam 

Na köv foci hogy és hol lesz ?

Nekem jó ez a hétfői Povolnys, ilyen szabályokkal mint most. Időpont is megfelelő, ár is megfelelő, utazást már megszoktam