okély. nem biztos még a hétfői jelenésem, de ha megyek, akkor viszem egy barátomat is.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
tibi666
(senior tag)
Tényleg, milyen volt a szerdai foci?
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

doktor úr
(fanatikus tag)
Na, én úgy fogok majd beesni, miután vezettem 2x5 órát 
Hozzon mindenki egy fehér és egy sötét színű pólót! És akinek van, labdát, nem baj, ha van miből válogatni.
Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H

izomhod
(senior tag)
van kapusjelölt, vagy majd forgunk? 
doktor úr lábra akkor jól be leszel melegedve ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Manitou
(PH! kedvence)
Hú de régen fociztam, lehet engem is érdekelne egy ilyen, ha még van hely.

izomhod
(senior tag)
aki ph-s, szívesen várjuk!
aki haver, azt is, de most elegen vagyunk ph-sok. szerencsére 
akkor akik szavaztak,azok biztos, h jönnek is?
Csak mert azért jó tudni előre, h hány emberrel is kell számolni
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
Én megyek, kíváncsi vagyok , h melyik nick kit takar 

Dell U2311H :)
ez a nick pl engem takar
Am ahogy néztem a felhozatalt, 3-4 játékostárssal én már üzletelgettem
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

doktor úr
(fanatikus tag)
Én biztosan megyek! Labdám nincs viszont, azt ki hoz?
Szerintem váltogassuk a kapust 5 percenként, annyit mindenki kibír.
Nekem van egy kicsit megkínzott Nike-om, lehet viszem majd. a füvön elég jó volt

szandisas
(őstag)
Nekem nincsen lasztim, de haveromat elhozom, ha benne vagytok 
aláírás

menalcas
(őstag)
Akkor mindenki aki jön az ha tud 19:30-19:40 közt gyülekező a suli külső kapujánál, aki utánna érkezik az jöjjön be a portás eligaitja merre a terem (pénzt hozzon mindenki összedobjuk a terem árát ahogy azt már megbeszéltük)
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
én lehet, h csak 50 körül érek oda, attól függ, h mikor végzek a metroban.
Bár lehet, h játékvezetői gyűlésre nem megyek majd, és akkor kényelmesen odaérek

menalcas
(őstag)
Rendben "edző úr"* 
mod : Mester* 
[ Szerkesztve ]
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
sípot vigyek, ha esetleg nagyon keveset mozognátok?

lorcsi
(PH! addikt)
én is megyek Manitouval
holnap
[ Szerkesztve ]

Manitou
(PH! kedvence)

Akkor holnap meló után megyek cipellőt venni, aztán akkor 19:40kor a megbeszélt helyen 
Én speciel egy Merida Matts TFS keróval megyek majd, remélem le tudjuk valahova tenni biztonságos helyen.... Az öltöző lenne a legjobb, szerintetek meg lehet majd oldani?
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

menalcas
(őstag)
Biztosan 
És őt fogjátok rugdosni?

Jó lenne ha tudnék menni én is, de sajna nem 
Esetleg szerda után bármelyik este?
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Addigra bőven odaérek én is.... Esetleg a hét napján valamikor máskor is jó lenne valakiknek?
Már csak pohár miatt is, ő is szeretne játszani, csak nem ér rá a mai nap... vagy akkor azt megbeszéljük személyesen majd este. 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

menalcas
(őstag)
Igen szerintem az lessz a legjobb ha este foci után látjuk hogy tetszik és akarunk többször is akkor, megint inditunk egy kinek mikor jó szavazást és a kövire tud majd jönni ő is 

izomhod
(senior tag)
én is keróval megyek, majd veszünk a portásnak egy sört
Jah, kap egy citromos radlert 
Vagy egy láda ászokért lehet még a szertárkulcsot is ideadja ![;]](/dl/s/v1.gif)

menalcas
(őstag)
Már csak 6 óra 

izomhod
(senior tag)
akkor sötét póló - világos póló?
menalcas, te més időzóbából jössz? még HÉT óra
[ Szerkesztve ]

menalcas
(őstag)
Bazzz, ez g*ci rendszergazda mindig elqrja az időt a munkahelyi gépen bocs 
ibazsb: feküdj le aludni addig, akkor nem történhet baj 
[ Szerkesztve ]

ibazsb
(tag)
Jelen állás szerint megyek és remélem ezalatt a 6 óra 52 perc alatt nem történik semmi ami ebben megakadályozna.
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.
Valaki látta már, mekkora ez a terem amibe megyünk?
Nehogy az legyen, h 3-4 csapat keljen a normális játékhoz, értitek miről beszélek....
Dell U2311H :)

menalcas
(őstag)
Sztem 14-16 fő kellemesen tud rajta játszani de kevesebb vagy több is meglátjuk, 1 világos 1 sötét poló legyen mindenkinél .
[ Szerkesztve ]
labdát lehet mégse tudok vinni, elég ramaty állapotban van már a nike
hoz valaki?

menalcas
(őstag)
Hát hozni kéne aki tud, nekem is van egy valamilyen de az 100éves és levegő sincs benne
, de elhozmom meg hozok pumpát is 
[ Szerkesztve ]
vagy vigyem el, és majd fújtatunk ott bele?
Már ha van pumpa...
vagy akkor hozzon valaki azt, mert nekem itthon nincs!
10 perc és indulok itthonról, szóval gyorsan döntsetek!

ibazsb
(tag)
A kerékpárosoknál talán lesz...
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.

menalcas
(őstag)
Hozd nyugodtan a lasztit 
akkor ez egyúttal felhívás is a bicósoknak, h hozzanak pumpát, ha jó labdát akarnak!

menalcas
(őstag)
Az okés hogy lessz pumpályuk de sztem a kerósok nem nagyon tartanak magunál tű szelepet labdákhoz
(lessz nálam)
[ Szerkesztve ]
legyen, bár én mindig belenyomtam sima régi típusú bicikli pumpa szeleppel a levegőt a nike-ba, akár tetszett neki, akár nem
én léptem is, a sulinál este találkozunk, csááááá

izomhod
(senior tag)
nálam nem lesz pumpa
ha valaki a teszko környékéről megy kocsival, betársulnék
ha nem, akkor marad a bicaj 

menalcas
(őstag)
Ha bárki elakadna a sulihoz találással az a 70/3915-042 es számon el tud érni és útba igazitom szivesen 

izomhod
(senior tag)
Povolny igaz? a lovardával szemben, a régi 108as vagy 109es?

szandisas
(őstag)
Bocsi srácok, de nem tudok menni. Eddig úgy tudtam, hogy megyek, de már nem. A legközelebbire úgy csinálom, hogy ott legyek. 
Jó focizást az Uraknak.
aláírás

lorcsi
(PH! addikt)
igen, az a povolny
Na már elvileg vége a meccsnek 
Milyen volt?

menalcas
(őstag)
Srácok legközelebb névsort írunk ki fizetett mert sajnos minusszal zárult az este, nem gyanusitok senkit semmi rossz szándékot nem sejtek csak valószínüleg apró malőr, aki az ügyben érintett kérem jelezze és legközelebb pótolja 
Most viszont megyek enni aztán még írok azoknak akik nem voltak hogy sajnálhatják 
A 2 csapatképet tölse fel valaki ide hogy szólhassak a modiknak tegyék be első hszbe a jobbikat 
szerk: a többi kép is jöhet fel természetesen kötelező jellegel 
[ Szerkesztve ]

doktor úr
(fanatikus tag)
Hazaérkezés, beszélgetés a feleséggel.
Feleség (érdeklődve): - Na, hol voltatok?
Férj (kaja után matat): - Povolny.
Feleség: - És kik voltak?
Férj: - Számítógépbuzik.
Feleség (érdeklődését elvesztve elfordul): - OK.

ibazsb
(tag)

Remélem tényleg csak apró feledékenység.
Nagyon köszi a lehetőséget! 
"Ez a kis mozgás igen jól esett, mindenki frissebb, fiatalabb lett"