Magyarul, aki azzal kezdte, az "tróger"?
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Magyarul, aki azzal kezdte, az "tróger"?
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Sziasztok!
Eladó cuccaim:
Bővítőkártyák
Socket 370-es procik
SD RAM-ok
Philips FC 583 kétkazettás deck
használt telefonok
Sony Ericsson W710i
Akit érdekel valami, privátban jelezze...
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
(#45003) rambo4ésfél válasza rambo4ésfél (#44980) üzenetére

már nem kell megoldódott

Nem ezt mondtam!!!Csak sokan úgy kezdik,hogy számukra felesleges és csak útban van illetve a port fogja,de mégis arany árat kérne értük...
[ Szerkesztve ]
Irány Tenerife! Aki Aranykalászban tud segíteni, kérem írjon.
[link]
Mountain Bike
[link]
P3 számítógép böngészésre, zenére, filnézésre, ELADÓ!
[link]
P3 számítógép böngészésre, zenére, filnézésre, ELADÓ! (másik garnitúra)
[link]
Fujitsu Siemens 19"-os CRT monitor eladó.
[link]
LEXMARK P 915 Tintasugaras fotónyomtató! Cserélhető!
[link]
IBM Think Vision 17"-os TFT monitor ELADÓ!
Yamaha Aerox 50.
Érdeklődni nálam.

Mio c250 GPS új töltővel és tartóval 15.000 Ft
Holnap lesz egy Asus p4-es és egy Siemens 2 magos notebook jó áron, ha ma nem viszik el!
Továbbá: férfiaknak kiválló ajándék:
Fém óra + 2 ledes öngyújtő + toll + fa diszdoboz: 4000 Ft / db.
Igényfelmérés:
Van-e igény olcsó D&G, Polizei, Casio órára, PlayBoy parfümre, új vizipipára és "dohányra", szénre?
Elkezdi: A Babettára ráülsz, oszt dzsú....a "dzsú" vagy "fdzsú" közben becsukta mind a két szemét egy pillanatra és láttam, hogy két foga van meg...
Dohányra szerintem itt semmiképpen sem, lévén jövedéki termék, melyet interneten nem lehet árusítani 
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

Végül is nem dohány, azért van idézőjelben. Mézből, melaszból meg kitudja miből csinálják a vizipipa "dohányt". Egyébként még nem zárjegyköteles.
Elkezdi: A Babettára ráülsz, oszt dzsú....a "dzsú" vagy "fdzsú" közben becsukta mind a két szemét egy pillanatra és láttam, hogy két foga van meg...
Komolyabb dohányok már zárjegyesek. Illetve szinte mindnek van dohány (levélvagdalék) tartalma.
Samsung ST500 fényképező: teljesen új, garancia, doboz, gyári cuccok, 4Gb SDHC, puha vagy kemény tok, mini tripod. 40.000 - http://href.hu/x/g0qi
Pontosan. És amiben egy tized levélnyi dohányszármazék is van, az már jövedéki terméknek tekintendő, és nem árusítható az interneten.
Ezért sem értem, miért is nincs tiltva a vizipipa a 18 éven aluliaknak. Vagy ha véletlenül van is, akkor ezt miért nem lehet észrevenni...
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
Elvileg tiltva van, ugyan úgy rá van írva a dohányra az elrettentő szöveg, illetve a vizipipa bárokban, pld a carpe diemben is kérnek személyit.
Samsung ST500 fényképező: teljesen új, garancia, doboz, gyári cuccok, 4Gb SDHC, puha vagy kemény tok, mini tripod. 40.000 - http://href.hu/x/g0qi

Ennyi erővel az összes airsoft hirdetést is törölni kell, mert azok meg egy törvényi kategóriába tartoznak a légfegyverekkel. Azokat meg szintén nem lehet neten árusítani.
Si vis pacem, para bellum.

írd azt hogy vizipipa kellékek és le van tudva a vita 
18 évnél (sőt..) nem is adnám a kezükbe, még ha azt is vallom, hogy aki hülye, haljon meg.
Ha légfegyverrel egy kat. akkor arra is kell engedély? Engedélykor pedig van pszicho teszt?

valamint volt itt vmi olyasmi is, hogy valaki zarjegyes piat akart - nem nagy tetelben - arulni.. ha o megtehette, a dohanyt miert is nem?
#45018 - emlekeim szerint az lett neki mondva h arulhatja, es nem regi darab volt, de ha rosszul emlekszem lojetek le.. 
[ Szerkesztve ]
(#45017) Irmscher 353 válasza ati012 (#45007) üzenetére

Részemről lenne rá igény, de a többit inkább priviben 
Mert megtehetem... (A döner a kaják Chuck Norris-a, mindent ver...)
A fegyverek/légpuskák/airsoft-ok törvényi szabályozásához nem sokat értek, bár eddig sem értettem, hogy minek itt árulni azokat is.
(#45012) yolan: Nincs is szebb látvány, mint délelőtt a napsütéses főtéren a Nagytemplom tövében az iskolából lógó 8. osztályos tanulók csoportos vízipipázása. 
(#45016) dew28: az akart, az még nem egyenlő azzal, hogy árult.
Alkohol is jövedéki termék, az sem árusítható interneten. (Kivéve ha régi, ritka darabról van szó, akkor sem alkoholként, hanem gyűjteményként adható - mint a Vaterán)
[ Szerkesztve ]

A légfegyverek tartására (7,5J torkolati energiáig, paintball markerek esetén 15J-ig) nem kell tartási engedély.
A forgalmazásuk/kereskedelmük viszont engedélyköteles. Neten pedig semmiféle fegyvert nem lehet árusítani.
Aki pedig Hallucinogen-re vágyik, az érje be pl ezzel. Nem engedélyköteles, teljesen legális bármilyen korosztály számára.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.
(#45020) ati012 válasza Irmscher 353 (#45017) üzenetére

Megy privi!
Az, és ők fogják fizetni a nyugdíjunkat. Vagy inkább a minket?! Na de ez már egy másik történet. 
478 as P4 es procit keresek hűtővel. Tuningolhatóság meg ilyenek nem számítanak.
Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

Szívjanak zacskóból csirízgőzt 

Még mindig keresek embert GPS javításra. Törött kijelzőről lenne szó.
Liter

Milyen GPS-ről van szó?
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

én adtam itt el egy bontatlan, zárjegyes Bailey's-t nemrég, de előtte megkérdeztem, és azt mondtátok, hogy szabad, mivel zárjegyes.
én ennyit tudok hozzátenni a dologhoz 
Már nem keresek Processzort!
Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

Segítsetek! Kellene 250 db olyan CD. Amikre rá kellene egy rendezvény logóját valahogy nyomtatni. (vagy matrica vagy CD nyomtatás, nekem mindegy, csak olcsó legyen)
Tudja valaki, hol, ki csinál ilyet, mennyiért?
Esetleg itt vki?
Ne essen már, délután kosarazni akartam... ):

Keresek sata noti dvd írót.
Új / használt is jöhet, csak az ár a fontos.
footy, ezt most 20hsz-enként be fogod írni?

Hi all!
Ha valakit érdekkel, hétvégén tudok egy kis pénzkeresési lehetőséget. Cora kérdőiveket
kellene kitölteni, jól megfizetik. Részletek privátban küldök.
munkavégzés: Debrecen.
időpont: most hétvége+a jövőhétvége
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

2 db 10M-es H155-ös kábel, aranyozott RPSMA fejjel
kovy79: úgy néz ki lesz rá ember úgyhogy nem 
[ Szerkesztve ]
Liter

Küldök PÜt!
[ Szerkesztve ]

Par CORA-s kérdőív kitöltése lenne.
180 Ft/db lenne az ara. Egy ora alatt olyan 15-17-db-ot meg lehet belole csinalni. Barmikor lehet menni amikor nyitva van.(8-20)
Én régen egyetem alatt csináltam, de most a munkám miatt nem nagyon van rá időm.
Megadtam a számotokat a kollégámnak. Ő majd jelentkezik Tibor a neve, egyenlőre úgy nézz ki, hogy van 4 jelentkező, én időrendi sorrendben adom meg a számokat ahogy jelentkeztetek a privátban. Ő is így telefonál majd.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

Üdv! Acer travelmate 5530as notihoz keresek aksit.... 
Még ha egy óra alatt csak 5 jönne össze, az is szép órabér...
Sajnos mire én bevonatoznék elmenne a fél "fizum" rá 
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
Igényes! 
SE W910i eladó.
Vodás, barna, kijelző fóliás, az alján egy kopástól eltekintve kiváló állapotban, garis, minden tartozékkal. Részletek
18k
FuSi Pa 2548 laptop eladó.
15.4 inch TFT WXGA BrilliantView, felbontás1280 x 800
Athlon64 X2 TL-60 2.0 GHz
Memória: 2 GB DDR2
HDD: 250 GB GB
ODD: 8x Multi-format kétrétegű DVD író
VGA: NVIDIA GeForce 8400M (játékra is jó)
4-in-1 flash card port SD/MS/MMC/MSPRO
Lan 10/100, modem, 3USB,
Wlan 802.11a/b/g, 1,3mp Webcam,
Akksi 80%-os 1-1,5 óra kb.
Windows Vista Home Premium jár hozzá.
Képernyő hibátlan, meg persze a gép is...Némi kopás az egyik oldalon a kéztámasznál.
Gyári garancia már nincs rá, de zéró probléma volt vele.
Made in Germany...
Ára: 85k. Részletek
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

Notebook, netbook, laptop akkumulátorok és töltők beszerzése kedvező áron, garanciával.
Eladó:
Realtek RTL-8139C hálókártya = 500 Ft
Nokia BL-5C (eredeti, használt, de jó kapacitású) aksi = 1 000 Ft
2200+ GHz Sempron (462) = 2 500 Ft
Bosch PLR30 lézeres távolságmérő, használt, garanciás = 16000 Ft
Makita 4329 dekopírfűrész (új, garanciális) = 21 000 Ft
Makita 3620 felsőmaró (új, garanciális) = 49 900 Ft
Makita 9032 keskeny szalagcsiszoló (új, garanciális = 49 900 Ft
Makita BO4900V rezgőcsiszoló (új, garanciális) = 49 900 Ft

Úgy néz ki,hogy Péntektől megint lesznek memóriakártyák, szóval:
2 GB Sandisk MicroSD memóriakártyák 1350 Ft/Db nagyobb mennyiség esetén kedvezmény!
Walter White is Bad*ss!!

Eladó :
- JVC -16x Taiyo Juden 100as hengerben 65Ft/db áron
- 4db 14"-os 5x112-es Gyári Mercedes Alufelni
- HP M407-es Digitális fényképező, kis hibával
- Nokia 8800 Sapphire Arte C. független
- Nokia 5130 XpressMusic vodás
- Dlink DI-604 rouret, táp hibás
- 1db 128Mb-os Ddr333-as memó
- 1db Kingston DataTraveler 102-es 4gbos ÚJ
Érdeklődni Priviben!
Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!

Alaplap: Gigabyte GA-M55S-S3 v2.0 7.000,-Ft
''Tedd vagy ne tedd de soha ne próbáld!!''

Eladó:
-Geforce MSI NX6200AX 256MB/64bit AGP-s videókártya. Alaplapcsere miatt már nem kell. 5,5k.
-S478-as P4 Northwood magos, HT-s, 2,8GHz/800-as, full kondis SL6WJ proci. 5,5k.
-Chieftec Dragon fekete nagytorony, minden alkatrészével, doboz nélkül. 1db külsérelmi nyom van az egyik oldalán, egy 2cm hosszú karcolás. 9k.
-4db SDRAM, 2db 32MB, 1db 64MB, 1db 128MB kapacítású. Sebességet ne kérdezzetek, sz@ré-hugyé vihető, csak érte kell jönni.
-HP 1015 alig használt lézernyomtató, póttonerrel. A benne lévő kb. félig lehet. 15k.
Keresek:
-Kb. 500GB-os 2,5"-os külső USB-s racket, lehetőleg (normális) garanciával.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

SMCWPCI-G 54Mbps WIFI kártya eladó.
link
Érdeklődni priviben,
Kétszer ad, aki gyorsan ad, a smucig + egyszer sem.

Vennék USB-s SATA 3,5"-ös külső vinyó házat.
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

Laptopramok , memóriakártyák baráti áron nálam.FM transmitter , Kártyaolvasók is itt.
4GB Nokia MicroSD - 2200 Ft
8GB Nokia MicroSD Class6 - 4500 Ft
2GB M2 Sony Blister - 2400 Ft
Bluetooth adapter - 700 Ft
6300 , E51 , 3220 , 5220 , 5200 , E50 előlap nálam .
HPM70 Headset - 1700 Ft
512 , 1GB DDR2 laptopba
www.memorycard.uw.hu Nézz körül az oldalamon biztos találsz valami jót ! Árak miatt érdeklődj ! Nagyobb tételnél kedvezmény van ! MSN: memorycard@hotmail.hu

Klíma töltés: Puzdra utca 24 szám! 8e forint a teljes művelet nyomáspróbával együtt! Nekem jól megcsinálták!
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||
laptophoz hatitaska van valakinek? Valltaskara cserelve (ertekegyeztetes utan), egyelore csak erdeklodeskeppen.
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!