Rendben, én csak írtam mire számíts !

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
arpeen2
(senior tag)

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Tudom de az a gáz nincs raktáron....
...

kiss.a
(kvázi-tag)
chesterfield én is tőle vettem

vepe
(senior tag)
Eladó cuccok:
-Asus M2N-E SLI (tartozékai megvannak:doboz,cd,manual,hátlap)--esetleg kevésbé melegedős am2-es via-s lap csere érdekel--ár: 10eft
-ATX ház(normál állapotban, táp nélkül): 2,5eft
-Alpine7 procihűtő: 1,5eft
A linken lévő cuccok közül a ramok elkeltek a konfigból, a konfig 12e-ért vihető..
[ Szerkesztve ]
**rossz, törött, nem működő pc alkatrészeket, illetve mobiltelefonokat veszek, a részletekért keress priviben**
HELP - GYORS SEGÍTSÉGET KÉREK -
Egyik kollégám rajtam keresztül kérne egy kis segítséget, meghálálja vmilyen formában.
Az m1-en 21.10-kor kezdődik a Szent István csatahajó című műsor, valaki fel tudná venni?? (számítógépre, lehetőleg használható, nézhető minőségben
-
Köszönöm
szerk: t@k@met, hogy nem tudom rendesen formázni
[ Szerkesztve ]
Senki nem tud Laptop fóliát hol lehet kapni a fedlapra Debrecenben vagy nyíregyházán ?

adorjant
(senior tag)
újra vannak s478 konfigjaim:
-2.4 P4 proci+hűtő
-intel 865g lap,brand ACER,giga lan,vga,hang,de van agp8x,4db ddr slot is,mATX
-1*512mb ddr400 ram
-40gb seagate vinyó
-dvd-rom
-új noname fekete ház+200w fsp táp VAGY HP DC7100ház+240w táp
ára: 14.000ft
másabb kiépítés is lehetséges,érdeklődj!

matykooo
(tag)
heyho!
Keresek psp slimre kijelzőfóliát, tokot, esetleg memokarit ha okés áron van!
Vagy Debrecenbe valami hely ahol ezeket olcsón be tudom szerezni?
''a walesi srác aki legenda lett''

ati012
(senior tag)
Tudom mire gondolsz, külföldi fórumokon láttam...Viszont papír-írószer boltban lehet kapni A4-es méretű matricát. Több féle színben is, arra nyomtathatsz. Ha esetleg ez megfelelő a számodra.
[ Szerkesztve ]
Elkezdi: A Babettára ráülsz, oszt dzsú....a "dzsú" vagy "fdzsú" közben becsukta mind a két szemét egy pillanatra és láttam, hogy két foga van meg...

izomhod
(senior tag)
egy új, bontatlan egeret keresek ehelyett a (kurv) régi helyett, ami most van.
jó lenne optikai, görgős, nem cincogó
teteje 1.5 k
köszi

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Csak nem elromlott....? 
...

izomhod
(senior tag)
megőrülnél, ha egy napra odaadnám

gps76
(senior tag)
Na,ha 8-ig szólsz,beprogramoztam volna a dvd-t,és hibátlan minöségben megkaptad volna.
Ilyen és hasonló célokra van eladó merevlemezes DVD-m tudásához képest olcsón.(sima IDE csatolós DVD és HDD(bármekkorát elfogad) van benne ,DV kamera bemenet,RCA video-audio ki-,bemenet,sztereó tuner,távirányító).
Akár régi hanganyag archiválásra is használható könnyedén.
[ Szerkesztve ]

menalcas
(őstag)
Ha ennyi mindent akarsz hozzá venni inkább add el jobban jársz
Lara: hát ezt rövid ideig nyuztad ez után mit próbálsz ki? vagy jön az i7 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
értékelem a segítőkészséged, majd megpróbálom neki megszerezni valahonnan.
Az a poén, hogy nekem meg van tv-tunerem a gépben, de linuxot használok, és még nem jutottam odáig, hogy tv műsor felvételével foglalkozzak

kösz az infót megnézem, neki csak sima lakk fekete kellene semmi minta, de nem hiszem hogy fényes felületű lenne mert olyan kellene ha nem lesz más akor megpróbálom a vaterát ott van direkt ehez ,csak itt szerettem volna a környéken neki intézni
azért kösz 

adorjant
(senior tag)
dvd-tok érdekel valakit?
van sima,dupla is össezsen 40-60db körül

norbi0605
(újonc)
Sziasztok!
Keresek 19"-os TFT monitort, legjobban samsung syncmaster 943n típusú érdekelne, de bármilyen ajánlatot meghallgatok!
Gief me telcike. A legjobban egy SE W960-at tudnék díjazni, de hasonló kategóriás ajánlatok is érdekelhetnek.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
(#24020) werszomjas válasza norbi0605 (#24018) üzenetére
- Privát
- 2009-01-14 10:24:31

werszomjas
(őstag)
itt egy 19es fuji
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y
- Privát
- 2009-01-14 10:31:02

dvdbackuper
(senior tag)
4*1giga/800MHz-es Geil Ultra memó érdekelne vkit?
14k-ért mondjuk?
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

pjoey
(tag)
Eladó :
- GeForce 8600 GT : 10k vagy csere komolyabbra
- Nokia E51 : 30k
- Oakley (nap)szemüveg tok : [link] : 3,5k
- Panasonic / Matsushita UJ-840 Noti DL-es dvd író [link] ?
- 2Gb-os Kingston Micro SD + (sd adapter és mini sd adapter), Bontatlan, új.
Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!

DJTJ
(fanatikus tag)
AKCIÓ!!CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!!
KINGMAX 2 GB-OS PENDRIVE 1350FT
KINGMAX 4 GB-OS PENDRIVE 1850FT
READYBOOST TECHNOLÓGIÁVAL ELLÁTOTT PENDRIVE-OK!!!
Nyíregyházán átvehető!!
- Privát
- 2009-01-14 12:32:58

vadmajomka
(lelkes újonc)
Keresek 2x-4x agp-s (abit bh6-ba kellene) olcsó videókarit- s3 savage 4-től erősebbet. Pl: geforce 4 mx-geforce ti 4200, ati radeon 8600 stb.
(#24025) ngabor2 válasza vadmajomka (#24024) üzenetére
- Privát
- 2009-01-14 13:35:25
radeon 9200? 128/128.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

matykooo
(tag)
most vettem, miért adnám el?
egyébként memóriakari nékül amiket írtam kb 2500-3000 ft lenne, csak nincsen kedvem rendelgetni, és hátha hátha...
de úgy láccik musz lesz
[ Szerkesztve ]
''a walesi srác aki legenda lett''

Alyens
(fanatikus tag)
-Vodás Samsung E310
-Dell config vinyó nélkül OLCSÓN
2,8P4
DELL alaplap (integrált LAN, audio, vga)
512MB ddr1
ház+táp+floppy
DVD olvasó
mondjatok rá egy árat!
-Asus 9550 GE 128mb 128bit AGP
-LCD kijelzős fekte ház tökéletes állapotban(dátum,óra,hőmérséklet kijelzés, frodulatszám szabályozás)

ddanger
(fanatikus tag)
Eladó egy rossz SMC WBR14-G2 router.
Egy hónapot ment, aztán bedobta a törölközőt. Sajnos a számla ki lett dobva így nem tudtuk érvényesíteni a gart.
Akinek a tápja kellene annak tökéletes, mivel még "bejáratós". A burkolat is újnak mondható.
2k
E71 elkelt!
A füles továbbra is eladó!
privátban...
There's an app for that
Samsung 160GB-os winchester vihető ma.
sata2-es,hibátlan,gyors, és papíros debreceni garos
ára: 5 pénz
egytányéros a kicsike,elég gyorsan dolgozik
(HD161HJ)
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Borosz
(őstag)
Monitor szervízelésében tud valaki segíteni?
Másik kérdésem: egy noti billentyűzetére/be ömlött fél pohár tea. Azt lehet tisztítani valahogyan? Pl. csapvízzel ki lehet mosni, majd kiszárítani? (Láttam már ilyen műveletet, de nem tudom mi lett az eredménye...
) Az a gond, hogy beragad néhány bill a nyomáskor.
[ Szerkesztve ]
Paticard-www.paticard.hu; AquaSoft-www.aquasoft.hu; Mpark-www.mpark.hu

ati012
(senior tag)
Keresek:
Telefont. Olcsóért. Sony Ericcson hibás joy-os széria kilőve. Aksi 2 napot bírjon a többi nem lényeg. Motorola F3, Nokia 3310, Sony Ericcson T310i. Persze jöhet más ajánlat is, ócsó jelleggel.
Up!

Elkezdi: A Babettára ráülsz, oszt dzsú....a "dzsú" vagy "fdzsú" közben becsukta mind a két szemét egy pillanatra és láttam, hogy két foga van meg...

ddanger
(fanatikus tag)
A ragadó gombokat le tudod venni és le tudod mosni, ha még nem próbáltad volna.
Azért csap alá szerintem inkább ne tedd. 
- Privát
- 2009-01-14 15:15:00

elfelejtette
(PH! kedvence)
Még mindig keresek AGP-s videókártyát, HD2600Pro szintet.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

szandisas
(őstag)
párezerforintostelefontkeresek=>püben
aláírás
- Privát
- 2009-01-14 15:39:34

rambo4ésfél
(senior tag)
Eladó egy nyomtató-scanner-fax multifunkciós készülék, alig használt
4db merci felni
Eladó egy SAPPHIRE 4850 [link]
Eladó egy referenciahűtős HIS X850XT alku nélkül 7k alkuval 8k csak hogy lehessen alkudni
Keresek egy AGP-s karit egy próba erejéig vagy ha azzal jó a gép akkor megvételre 1-2-3k-ig vagy beszámolom az X850XT-be
(#24037) vadmajomka válasza ngabor2 (#24025) üzenetére
- Privát
- 2009-01-14 15:56:23

vadmajomka
(lelkes újonc)
Mennyiért adnád? Biztos, hogy menne az intel bx-es chipset alatt? (bocs a 2. kérdésért de ezekben a régi cuccokban már nem ismerem ki amagam annyira).

levill
(tag)
[link]
Eztis egy ilyen billre irták.

szasanyi
(PH! nagyúr)
Keresek 2x 2GB DDR2-1066 RAMot! Elsősorban Kingmax CL5 változat, azaz a KLEE88F-B8KB5 sorozat. Más megoldás is szóba jöhet, ha a modulok hibátlanok, és jó az áruk. Tuning nem szempont.
Ma estére tud nekem valaki adni egy déli hídra szánt chipsetblokkot? vagy valami kisméretű bordát... akkor össze tudnám rakni az alaplapra a vizet
borda lenne a legjobb..az is jó ha ragacsos
vag nem ragacsos... a paszta ugyis odafogja
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
(#24043) ngabor2 válasza vadmajomka (#24037) üzenetére
- Privát
- 2009-01-14 18:49:13
pl. 3k? ha nem megy, akkor visszahozod.
elvielg tudja a 4x agp-t (4x/8x kártya), tehát a 2x/4x lapokban is mennie kellene.
legfeljebb mindjárt jön daa-raa, és megmondja a frankót 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Luigi26
(kvázi-tag)
Tesóm is,de ő 17-essel is beérné 
skinZone.hu
Van prohardveres is...
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

daa-raa
(MODERÁTOR)
Itt vagyok. Alapvetően foglalatfüggő. Amibe bele tudod rakni a ártyát, abban elméletileg működik is. A BH6-on 3,3V-os AGP foglalat van (2x sebességű, intelnél az i820-nál lett bevezetve az AGP 4x). A Radeon 9200-ak tipikusan univerzális kialakításúak, azaz 3,3V-os és 1,5V-os foglalatban is működnek. Kárt mindenesetre nem tenne benne, bár a BX csak 2x-es módot támogat max. Maga a chip mondjuk minden AGP szabványt támogat..
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.
Esetlegesen eladó lenne a másik alaplapom is..szintén garos,csak kipróbálva lett.
Gigabyte EP45-DS5..tartozékok,papíros gar..minden rendben van vele. 40 pénz körülre gondoltam... 

Zoliboy95
(fanatikus tag)
Eladó egy Xpertvision GeForce 8600GT Super 512MB-os videókártya. 18K
Érdeklődni priviben... 
A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
- Privát
- 2009-01-14 20:51:48

werszomjas
(őstag)
Van valakinek DataNet?
Nem hulladék nektek a net mostanaban??
Lassu szar, eddig nem volt vele semmi gond, vagy csak nalam a hiba? 
Ph se vacakol senkinek??
Mert nekem néha az sem jön be mostanaban
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y