jó az avatarod 
szóval avatar osztás volt 
[ Szerkesztve ]

jó az avatarod 
szóval avatar osztás volt 
[ Szerkesztve ]

Eladó:
- Belkin(amcsi márka, nem trust minőség) 12V@230V-os inverter, 300W-os folyamatos, 600W-os csúcsteljesítménnyel, 2 év garral(minusz 1-2 hónap), pár hónapos, alig használt, mindenével eladó! oka: eladtam a laptopom, így nincs szükség rá! - 12k
csere érdekel: vinyó, ddr1 ram, dcd író, ilyesmi személyében!
- SMC 7004ABR router, dobozában, kiskönyvével, adapterjével, 4 slotos olcsóér vihető! ok: vettem d-linket, ami egyszerűbb!
keresek:
- fekete dvd írót olcsóér, feltétel az, hogy a 16x-os tdk dvd-vel jól boldoguljon!
SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!
ennél az enyém occsóbb vót..
mennyi a VIDje?
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
igen az volt!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Hali!
Eladó egy 1hónapos PS3. 3db játékkal és egy BlueRay filmmel és az összes cumójával.
Árajánlatokat privibe kérném.
A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
Ment privi.
grat tényleg jó, HTF rulez, és diabloé is karaj, grats neked is.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

Aquila non captat muscas.

Keresek olyan embert aki jártas hangtechnikai autókasznimerevítésben
privi 
(#12010) diablo1984 válasza bobace (#12007) üzenetére

ismertek olcsó PDA/PNA boltot debrecenben? GPS-t akarok venni valami c320 vagy c520-as miot, a legolcsóbb formátumban(kelet európa térkép is elég, vagy az sem....
)
plíííz ha ismertek ilyet szóljatok, mert holnap be kellene egyet szereznem! jah és a számla is fontos(vagy anélkül áfa nélküli áron, vagy mégolcsóbban
)
[ Szerkesztve ]

160-as SATAII-es vinyót /seagate vagy samsung/ cserélnék 80-as SATA-sra downgrade miatt!
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."

Cserélnék 1 hónapos, full hibamentes 80 GB Fujitsu SATA notebook HDD-t szintén notebook HDD-re, SATA, csak legyen Hitachi (80 GB elég)
csak a márkahűség miatt 
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

Köszi, de itt sincs. Vagy csak én voltam béna...
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Eladó:
P2 alkatrészek:
Via agp-s alaplap /5pci/
16mb+32mb pc100-as ram
Intel celeron 900mhz/128/100/1,75v.
Canon ip 1200 nyomtató ,fekete patron jó de a szinesből csak kéket nyomtat.
Hagszórópár:
Philips EN1310 2x60w_1k.
Új Wector Sp1017 2x120w_4k.
Állítható autó tetőcsomagtartó_?k.
Ajánlatokat pü.ben. 
keresek nagyon olcsón független, vagy pannonos, nem nagyméretű, leheőleg nokia telefont. "dobálósnak" lenne, tehát van egy kártya alacsony összeggel, és csak néha használnák.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

420W Hama táp
20+4 pin, 6+2sata
2K
Holnap mondok HDD sentineles értékeket:
15gb Quantum 5400rpm - leformázva
tipusa: Quantum fireball cr13.0a
2000 ft
20gb Quantum maxtor 5400rpm -leformázva
tipusa: MAXTOR D740X-6L 20 GB IDE HARD DRIVE
3000 ft
20gb Maxtor slim 5400rpm- leformázva
tipusa: Maxtor 541dx 2B020H1
2500 ft
20gb WD 7200rpm - 74% formázásnál megáll
WD200BB-75AUA1
1500ft
NEC 1810X LCD monitor 15 000 Ft
Eladóak lesznek a cuccok Május elején:
Lap: 2009.05.18 papírgaros
Asus A8N-E +HR05 SLI chipsethűtő +8cm csendes coolink
Minden cucca megcan,chipsethűtője is,a HR05 nek is mindene megvan.
14 K
CPU 02.03 án volt 1 éves,arra már nincs, alapon használt
X2 4200+ +AC Frezzer 64PRO
BH-E4 steppinges
F1-3200PHU2-2GBZX
2x1Gb DDR1 PC3200 400MHz CL2-3-2-5
2011.01.05 -ig papírgaros Bp-re,és élettartam (Lifetime) garncia a gyártóhoz.
23K
------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------
és diablónak is grat
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
(#12019) diablo1984 válasza kavicssli (#12018) üzenetére

köszi, de a tied is egész jó, én a HTF-ből az idegbeteg katona mókust akartam, de mégsem az lett! 

Sziasztok! Eladó lenne:
MSI 6600GT 128Mb-s AGP - 9k
GENIUS SW 5.1 HOME THEATER (1 éves be volt kapcsolva vagy 3x - és meguntam hogy itt porosodjon - hátha tudja valaki hasznosítani) - doboza is meg van!!! - 23k fix !!!
Akit érdekel keressen pü-ben!
Előre is köszi!
Cső mindenkinek!
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)
(#12021) ProdyG válasza diablo1984 (#12019) üzenetére

mi az a HTF? 
(#12022) diablo1984 válasza ProdyG (#12021) üzenetére

happy tree friends
Keresek kabaré mp3-akat minden formában és mennyiségben.
Privizz!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

Tudja valaki esetleg hogy állatokat mennyi pénz megcsippeltetni?
Tudjatok hogy lehessen tudni merre jarnak.
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

OFF! nem foglalkozik vki debrecenbe vagy környékén simson alkatrészekkel?
(#12026) szilu84 válasza werszomjas (#12024) üzenetére

ezzel megsérted szerencsétlen jószág személyiségi jogait 

üdv!
egy ismerősömnek akadt problámája:
thomson pdp9512kfm mp3 lejátszója vacakol bekapcsoláskor thomson feliratnál lefagy semmire nem reagál csak elemkivételre. gépbe dugva nem ismeri fel nem tudja formázni sem. ha vkinek van ötlete plz pm! thx
http://www.fabion.hu - hidraulika

Sefter múltamból megmaradt pár cucc, amiket szeretnék pénzzé tenni:
58db normal fekete DVD tok (zsír új): 1500Ft (25,86Ft/db)
6db normal CD tok (használt, nem törött, nem repedt): 100Ft (16,66Ft/db)
40db slim CD tok (használt, nem törött, nem repedt, nagy része fekete tálcás, de van közte színes és teljesen átlátszó is): 600Ft (15Ft/db)
kb. 30db repedt CD tok (nem törött, funkcionálisan működik ("megvan mindene", nagy része normal, de van közte kb. 10 db slim is, van olyan is közte, ami nem repedt, csak nagyon karcos, van olyan is, amin matrica van, más baja nincs): akinek kell, ingyen viheti.
Aki mindent visz, kap ajándékba 2db 18 lemezes, bontatlan autós CD tartót (az árnyékolóra lehet fogatni azt hiszem)
Remélem nem hagytam ki semmit. Egyszeri alkalom, "felszámolásból" hátramaradt cuccok.
Akit érdekel, priviben keressen!
mod: Esetleg cserélném működő mobil telefonra (Ericsson / SE esetén töltő nem kell, egyéb esetben jó volna), ami Vodafonos vagy független. Nem szeretnék ráfizetni, szóval elsősorban nem a legújabb modellekre gondolok! 
[ Szerkesztve ]
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
(#12029) szandisas válasza werszomjas (#12024) üzenetére

állatorvosnál
trl_master: van motorszerelő ismerősöm, és haverom is, majd MSN en szólj rám
aláírás
(#12030) Abri válasza trl_master (#12025) üzenetére

Miről lenne szó,lehet tudok segíteni. 
------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------

eladó lesz 5 db nyári autógumi Kleber 155/70 R13 méretben, 15 ezer km-t futottak.
Ajánlatokat priviben..
[ Szerkesztve ]
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

Eladó cumók:
ECS L7VMM2 v2.0 S462 alaplap 4.500.-
AMD AthlonXP 2000+ CPU 5.000.-
Igloo 2470 Light cooler ajándék a procihoz ! :-)
GIGABYTE sAM2+ GA-MA770-DS3 alaplap, új, 1 év gari 18.000.-
AMD Athlon64 4800+ X2 CPU új, dobozos, 1 év gari 18.000.-
www.complikalt.hu

Maxtor 6Y120L0 120GB 2MB cache IDE HDD eladó :
HD Sentinel v2.10 : "A lemez felületén található 38 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve."
Teljesítmény : 100% (kiváló)
Kondíció : 62% (kiváló)
Éppen ezért az ára : 3.5k
[ Szerkesztve ]

Még mindig eladó a félconfigom:
Abit NF-7 V2.0 + zalman ZM-NB32K chipsethűtő
AMD Barton 2500+ (mióta megvan 3200+ként megy)
Zalman CNPS7000B-AlCu (a lefogatójából lett 1 kicsi levágva, hogy ne lógjon bele az NF-7 kondijába)
Leadtek WinFast A6600 GT AGP 128 MB + Zalman VF700-Cu LED
nTune nevű progival 15%-ot tudtam rajta húzni :-)
512 Mb Samsung DDR400 memó
Lehetőleg egyben szeretném leadni ...
Ajánlatokat priviben várom, dobozok otthon (nagyon messze
) vannak, de ha valaki ragaszkodik hozzá előkaparom, az alkatrészekre 3 nap garit vállalok
Nyíregyi vagyok, de Debibe a szállítást meg tudom oldani.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
Mivel a Milyen router topik nem porog, mereszelem ide rakni a kerdesemet:
Milyen routert vegyek ezek kozul, ill. barmilyen mast is ajanlhattok, 5.5k ertekig. (Digi nethez kell) Ha van benne Wake-on-LAN az elony, mas nem igazan szukseges.
Router Edimax BR6104K 1W/4LAN 5258
Router Canyon BR2 + USBpserver 2é 4521
Router TP-Link R860 1W/8LAN 4829
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

Linksys-t vegyél. Bár az valszeg nem 5.5k, de megéri az árát.

Nekem Edimax Wifi -s router van és meg vagyok vele elégedve.
Linksys mennyi korul van, es milyen tipust ajanlanatok? WLAN nem kell, WOL annal inkabb.
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

Pontos tipust most nem tudok mondani de ennél a márkánál nem láttam még gagyi cuccot. Bemész egy általad kiválasztott boltba elmondod mit szeretnél és olyat adnak.

Vagy Chesterfield: [link]
(#12041) szasanyi válasza werszomjas (#12024) üzenetére

A legolcsóbbmegolgást úgy hívják póráz. Annyi a hátránya, hogy csak akkor működik helymeghatórozóként ha fogod a végét. 
Vegulis sztem ez a router lesz: Router Edimax BR6104K 1W/4LAN 5258

Van itt a PH-n egy srác aki úgy néz ki elég nagy sz@rba került. Akinek van ideje olvassa el a blogot és a hozzászólásokat, mérlegeljen és döntsön, ha módjában áll és akar, akkor pedig segítsen. Debreceniek küzül Sensei és jómagam már biztosan segítünk.
Tehát a blog : [link]
Direkt lett ON a hsz.

Köszi hogy linkelted
, valószínűleg magamtól sosem találtam volna meg.
Belegondolva hogy ez akár velem is megeshetne...

canon ip1000-hez keresek fekete tintapatront! vkinél láttam h foglalkozik ilyennel, de nem tudok h ki volt az! kérem pm-be jelentkezzen! köszönöm!

Néhány eladó jó, és ócó holmi
- új PC GURU 2008. február, mácius havi száma bontatlan csomagban 1k/db
- 1 db Intel Pentium III 1Ghz (1000/256/133/1.75V - FCPGA) - 1.5k
- 1 db SoundBlaster Live! 24-bit hangkártya + driver CD Full zacskók edition - 3k
- 1 db TEAC floppy - 0.3k
- 1 db LG 4522B CD-RW/DVD-ROM Combo - 1.5k
- 1 db Genius Speed Wheel 3 Vibra kormány - pedál + driver CD - 3.5k
Akit érdekel valami: PÜ. 

Meg tudom nézni neked az mp3-at.
Eladó:
- YAMADA-CHILI DVD-7200X divX-es,kártyaolvasós,USB-s dvd lejátszó eladó dobozában távirányítóval.6 k
- MBO 921 DVD lejátszó távirányító nélkül.Nem tud divX-et,de kétfejes olvasója van.3,5 k

Eladó
Digitális alkohol szonda 5k
- dual LCD kijelző
- digitális alkohol teszt, hangjelzéssel
- automata kikapcsolás
- óra és ébresztő funkció
- hőmérséklet mérés
- visszaszámlálás (óra/perc)
- méréshatár:
0.00 - 0.19 % BAC & 0.0 - 1.9 g/L
0.00 - 0.95 mg/L BRAC
teszt pontosság: 0.01% BAC (0.1g/l)
- működési idő: - bemelegedés: 10-15s, válaszidő: <5s
- fehér színű, vékony méretű, csuklópánttal: 100 x 37 x 17mm
- az óra 1db AG13 elemmel működik (tartozék)
- a teszter rész 2db AAA elemmel működik (nem tartozék)

[ Szerkesztve ]
http://www.fabion.hu - hidraulika

Eladó
- SEAGATE 320GB 7200rpm 16MB SATA2 winchester(garos 2009.11. 04. újszerű, megkimélt állapotban)
12000 Ft
- MSI TV@nywhere Plus tvkártya (garos 2009. 01. 15. dobozában, mindennel,)
4000Ft
kettö együtt vihető: 15000Ft
[ Szerkesztve ]

Keresek:
Asus s478 -as lapot.
Eladó:
Intel PIII Celeron 1.2Ghz/256Kbyte/100Mhz (SL656) - 3k
"Kéne egy Hate (utálom) Facebook gomb is, esetleg olyan lehetőség, hogy Bejelölöm ellenségnek."