up, hogy kerüljön legutóbb látogatottak közé 
[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
up, hogy kerüljön legutóbb látogatottak közé 
[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.

Kedvencek közé is be lehet tenni. 
Paticard-www.paticard.hu; AquaSoft-www.aquasoft.hu; Mpark-www.mpark.hu

VGA memória hűtő süniket keresek. Ajánlatok jöhetnek priviben.
Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

lehet lenne egy 250gb-os WD sata2-es vinyóm tökéletes állapotban, cserélném kisebbre+pénzre! a kis vinyó lehet ata-s is, 40-80gb-ra gondoltam.....
vagy eladó.... 
[ Szerkesztve ]
SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!
eelado atx ház 1500Ftért most floppy meghajtóval együtt.
tovább inno3d 6600 agp kártya
xbox 360 flashelt
pmben zargatni.

komoly ez a 15. szám...repül az idő
Hová lett a hsz-om? 
[ Szerkesztve ]
--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

Ilyen HP töltőt keresek egy 2 perces próba erejéiig! HP NX7300/7400hoz adták, gondolom máshoz is.
FIGYELEM!
Ha valaki talált ma egy fekete, bőr, férfi pénztárcát a Cora-nál 40-50ezer Ft-tal, jogosítvánnyal, személyivel, egyéb papírokkal az keressen meg privátban!
Bába István nevének kellene az okmányokon szerepelnie.
A megtaláló köszönetet, piros pontot és pénzjutalmat kap.
Elkezdi: A Babettára ráülsz, oszt dzsú....a "dzsú" vagy "fdzsú" közben becsukta mind a két szemét egy pillanatra és láttam, hogy két foga van meg...

megtaláltam, 1 db a4-es papír, imei szám van rajta, pecsét, dátum és ár
olyan füzetecskét nem is adtak hozzá, amiben benne van az hogy hányszor javították vagy ilyesmi
meglátjuk
ma bementem a plázába a gsm boltba, hogy megkérdezzem, hogy 1 percre töltőre tehetem-e a lemerült telómat, közben gondoltam megkérdezem ott is ezeket a dolgokat.
de miután a 'pultossrác' válasza az volt, hogy: NEM tehetem töltőre, megköszöntem a kedvességét, amire egy "nagyon szívesen"-nel válaszolt. erről ennyit, oda se megyek többet (nem mintha eddig szimpatikus lett volna a hely
)
[ Szerkesztve ]

embe - nem teló - hanem meló !!!
melós embert vettem fel - ergo droid . 
RootRulez - Nem társulok P3-as tulajokkal 
z0d1AK - Ne vonulj sehová - jó itt neked 
adorjánt - 300 pirospontért vihetem a QTek-et ? 
ati012 / P.Zoli22 / menalcas / - ment privi.
diablo1984 - Remélem így megfelel főnök. Amúgy nem gyulladt ki - csak főztem.... 
[ Szerkesztve ]
478,754,775,939,AM2 - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

Üdv mindenkinek !
Eladó egy bontatlan Apple Mac Mini MC270D/A.
Ár: 170.000 Ft
Érdeklődni privátban vagy mobilon !
Üdv

478,754,775,939,AM2 - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

Ennyit az ilyenekről...
Ha gondolkozik egy kicsit akkor rájön hogy ha kedves akkor bizalmat ébreszt az ügyfélben, jó pontot szerez nála és a következő telefon / tartozék vásárlásnál vagy szervizelésnél is oda megy, mert szimplán jó fej. Emellett amíg a telefon tölt addig a vevő szét tud nézni, és akár még vásárolhat is / szolgáltatást vehet igénybe. Befektetése kb 5-10 Ft ami elenyésző összeg, ha a nagyszámok törvényét nézzük:
1000 ember tölti 5 percig a telefont, az kerüljön mondjuk 5ezer Ft-ba neki.
1000 emberből 800at nem fog felizgatni különösebben. 180 ember elraktározza magának. A maradék 20 ember pedig vásárol.
20 ember ha csak egy alap szolgáltatást vesz igénybe az alsó hangon 20-30ezer Ft.
Ez több száz %-os profit, minimális befektetéssel, stb.
Ha telefont vesz akkor meg hagyjuk...láttam már Nissan 350Z és 7es BMW tulajokat akik GSM Boltból gazdagodtak meg.
Na, ez a gondolat menet hosszú lett, de kivehető a lényeg.
Elkezdi: A Babettára ráülsz, oszt dzsú....a "dzsú" vagy "fdzsú" közben becsukta mind a két szemét egy pillanatra és láttam, hogy két foga van meg...

telefont keresek az egyik ismerősömnek 10k-ig!
legyen bővithető, vmi kamera, füles kell hozzá, kb ennyi az elvárás!
na lehet bombázni jobbnál jobb ajánlatokkal 
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."

ennyi, ott a pont!
ha csavargónak nemet mondanak, az oké, de hogy nekem?!

felvittem a pannonhoz az emeletre, az ottani srác mondta, hogy persze, nincs akadálya, már töltötte is.

Hőelvezető pasztát keresek (csak jó minőségű érdekel).

Valaki nem hosszabbít mostanában Telenornál?
6303 érdekelne...

embe - nem teló - hanem meló !!! melós embert vettem fel - ergo droid .
Csodálkoztam is, hogy mennyit változott a világ, hogy nekem a droidról a robot, a munka jut eszembe, másoknak meg az androidos telefon
Mondjuk azt nem értettem, hogy lehet a telefontól több szabadideje valakinek 
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

Csak a kondigép 
"1520 nap után megérett ismét egy rang" :)

Vodafone 533 megfelel?
Szép állapotú, bővíthető, kamerás, rádió, piros színű stb. Kb 4 hónapot volt használva.

Eredeti Casio órák beszerzése a bolti ár alatt jóval!!!
pl: Casio Edifice EFA 121D-1A bolti akciós ára 23700ft nálam: 17500ft!! 
Ha valakit érdekel ITT lehet nézelődni és ha megvan a kiválasztott darab privátban lehet rá kérni árajánlatot!

továbbitom az infot! 
AMD Duron 1,4 Ghz prockó eladó. 1k Ft. Sosem volt húzva, ilyen irányú potenciálját nem ismerem.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
főleg ha azt nézed, hogy 3 évig ment a 14. Már vagy 25-nél járnánk.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Továbbra is várnék ajánlatokat a következőkre:
AM2-es proci - A lehető legegyszerűbb, legkisebb-legolcsóbb érdekelne cooler nélkül (van már ajánlat 2db, de még várnék)
Kicsi merevlemez kb 40gb max
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Eladó:
---> pénteki debreceni átadással vadiúj, eredeti Sandisk microSD+ SD adapter. 4GB.
2500.- HUF
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

ELADÓ:
NOKIA E51 fekete, kítűnő állapotban, mindene megvan kivéve a doboza: 20k
NOKIA 7373 L'amour gold szép állapotban, töltővel: 10k
Zoli

Zalman Fan Mate 2 ventilátor szabályzót keresek.

5 fős zenekar keres hosszútávra, biztonságos és száraz próbatermet Debrecenben.
Az árat privátban megbeszéljük.
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)
Eladó, cserélhető:
- 2*1GB DDR3 noti ram (Lenovo FRU-s cucc, egy hétig ment egy X200-ban)
- Genius Ergomedia 700 ergonómikus, multimédiás billentyűzet
- Zalman 5.1 füles (jackdugós változat, leharcolt állapotban, átkábelezve, de szépen működik mindegyik hangszóró benne)
- ház elejébe, nagy helyre szerelhető 3 ventis vinyóhűtő
- vízhűtésből kimaradt kiegyenlítő tartály (kb. 3 dl. űrtartalom, egy ph-s kolléga készítette, annak idején Sleda néven árulták)
- 10/100-as PCI hálókártya, soha nem volt használva, dobozában, driver lemezzel.
- SB Live 5.1 PCI hangkártya (csak a kártya van meg)
- Gyárilag független Sony Ericsson W810-es mobil, gyári tartozékaival, ill. majdnem, memóriakártya nélkül. A fényképezőgép néha nem exponál a fókuszálás után, hanem újrafókuszál, nem tudom miért, újraflasheltem, de csak csinálja. Gari már nincs rá, 3 nap próbagar a fenti hiba ismeretében. kijelző védő fólia volt rajta végig, pár karc van a készülékházon.
- Vodafonos Samsung L700-as, gari valamikor most jár le azt hiszem, minden gyári tartozékával együtt. Van pár karc a házon, a kijelzőn nem tudom, hogy van-e (mikor hozzánk - asszonyhoz - került, akkor egyből raktam rá kijelzővédőt)
- ill. van még egy fémházas, 2GB-os A-data pendrive. Lassú (olvasás 5-7mega/sec, írás 1-3 mega/sec).
- 500 gigás, külső 2,5"-os Verbatim házas hdd, még kb. 2 év garanciával.

Haldorádó Feeder Master Etetőanyagok eladók, bolti ár alatt - ha érdekel keress privátban
[ Szerkesztve ]
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

Eladó
AMD K6/2 500Mhz Socket7 Proci 1000Ft
Inno Geforce3 Titanium 200 vagy Ati Radeon 9200 Passzív 2000Ft
SB128 hangkártya 1000Ft
10Gb Maxtor winyó 1000Ft
1.44 Floppy meghajtó 500Ft
Realtek 8139B 10/100 Hálókártya 1000Ft
LG 24*10*40 CD író 1000Ft
Csinos, szürke álló ház, Codegen 300W táp, nyitható ajtóval 2000Ft
Samsung Samtron 55E 15" CRT monitor 3000Ft
PS/2 A4Tech egér 5 gomb + Fekete PS2 billentyűzet 1500Ft
PS/2 A4Tech Wop35 egér, dobozában, nem használt 1000Ft
Extra: 256MB DDR1 266Mhz 1000Ft
Továbbra is keresek kipróbálásra Xbox360 controllert, és 120l-es (vagy nagyobb) fém hordót.
Üdv:
N.E.R.O.

tudtok vkit aki debben noti alkatrészekkel foglalkozik?

Chillstream is érdekel, vagy csak xbox360? Majdnem ugyan az, csak ventivel tuningolt
Minden étkezés előtt és után, között van a evés

Laptop service a Bethlen u. az ABC után ? (vagy az már Egyetem sugárút ?)
mezis
keressek megvételre dl dvdket kedvező áron.
valamint úgy nézz ki,hogy olcson dvd írót ami a dl lemezekkel is ügyesen bánik,az enyém kezd bedögleni.
Akinek van vagy aki tud olyanrol akinek van az szóljon pmben pls.
[ Szerkesztve ]

asus z83t notihoz nem tud valaki töltőt?

Hi!
Keresek Hp Officejet 4105-ös All in One készülékhez tápot.
Be van építve, tehát rossz készülék is megfelel, amiben ez még működik.
A 4-es sorozatból valószínűleg más típus is jó lehet. Ha van valamilyen írj és megnézzük.
Üdv. ddanger
[ Szerkesztve ]

azok horror áron adnak mindent...na meg az a hozzáállás...
levi1108: hány volt és amper kell neki?

hát akitől szerzem azt mondja hogy 8A és 19V, de nem sok mindent találtam neten....
ez jó hozzá sztem...bár nem értem, ennyire ritka ez a noti? mert neten szinte semmi nincs róla.
vegyétek és vigyétek az alig használt cipőm 
nemsoká csinálok képet, de olyan felfordulásban vagyunk a festés miatt hogy húú 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Milyen csatlakozója van?
Nekem van egy HP deskjet tápom, csak azért!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

Eladó egy optibox plus fta pvr ready beltéri. Ár: 11e
Fórum a készülékről
Ha valakit érdekel, írjon privit.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél." http://aldebaran.500px.com
Inkább vásárold fel tőlem. 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════