Hirdetés

2014. április 18., péntek

Hozzászólások

(#2601) mk555


mk555
(újonc)

Szab24>>>http://www.itcapital.hu/files/manual/D-Link/DIR-655_man_revA_1-30_eu_hu_20070724.pdf a DIR-655 modemed beállítása

(#2602) crwn válasza mk555 (#2601) üzenetére


crwn
(senior tag)

a router beállításokkal nem stimmel valami, ha mobillal szeretném használni. :O
más routerekkel működik a telefon normálisan.

(#2603) SymbianOS válasza crwn (#2602) üzenetére


SymbianOS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Másik routerrel szalad, katt és jönnek a lapok. Élmény volt ma netezni a belvárosban vele (nokia E90). A router a baj, ez nem vitás már!!!!!!!!!!!!!!!!

PÜ-re lassan válaszolok. Eladó egy használt, de még közel sem halott Unibat YB10L-B2 akku.

(#2604) Truman válasza ttege (#2593) üzenetére


Truman
(senior tag)

Még így is lehet halott, de ilyenkor még lehet akár sérült vagy rossz driver eredménye is. Szerintem próbáld ki egy másik PCI -os hálókarival. Nem egy nagy összeg, 1000 ft körül már újakkal dobálnak meg.

(#2605) SymbianOS


SymbianOS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

LOGOFF DI-524

PÜ-re lassan válaszolok. Eladó egy használt, de még közel sem halott Unibat YB10L-B2 akku.

(#2606) Pato7


Pato7
(újonc)

Sziasztok!
Adott egy DI-524-es router.
Az a problémám vele, hogy nem enged az explorerből a menüjébe. Sem a 192.168.0.1-el, sem a 192.168.1.1-el, sem a 192.168.1.2-vel. Ha megpingelem, úgy szépen válaszol a 192.168.1.2, és folyamatosan látja is a lapi wifin a routert, tehát csatlakozva van hozzá, az explorerből még sem tudom megnyitni a belépéshez szükséges felületet.
Rstart, reset megvolt, de semmi!
Mit javasoltok?
Kösz előre is!

(#2607) SymbianOS válasza Pato7 (#2606) üzenetére


SymbianOS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mit művel amúgy? Nekem a Busy kiírás jött elő, ekkor kihúztam és vissza, megjavult.

PÜ-re lassan válaszolok. Eladó egy használt, de még közel sem halott Unibat YB10L-B2 akku.

(#2608) Pato7 válasza SymbianOS (#2607) üzenetére


Pato7
(újonc)

Semmit nem csinál!
Dolgozik egy ideig az explorer, aztán kiír valami hibaüzit!

(#2609) SymbianOS válasza Pato7 (#2608) üzenetére


SymbianOS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Passz. Nekem soha nem volt bajom a kapcsolatteremtéssel. Nem játszotta az agyhalottat. :DDD

PÜ-re lassan válaszolok. Eladó egy használt, de még közel sem halott Unibat YB10L-B2 akku.

(#2610) henyelp


henyelp
(újonc)

Sziasztok!

Van valakinek itt Upc Fiber Power netje?

Az érdekelne, hogy hogyan kell ahoz beállitani a routert :)

Köszi elöre a segitséget :R

(#2611) henyelp


henyelp
(újonc)

Sziasztok!

Látom nem sokan látogatjátok az oldald :(

A beállitás megtörtént, megy a net... de a laptopon, wifin csak 3-4 mega megy, mig adsl volt addig 6-8 ment... mi ennek az oka?

(#2612) henyelp


henyelp
(újonc)

Megint csak én vagyok itt :DDD

Utánajártam hogy a wifin miért olyan kevés mega megy... A laptopba épitett wifi nemtud többet :( Torrent nélkül max 6-7 megát tud :((

(#2613)



(lelkes újonc)

hali
van egy ilyen router. múlt héten vihar, baszottnagy villámlás, azóta nemjó. 1-es led villog, 2-es folyamatosan világít, ha van beléjük dugva valami, ha nincs. ha van dugva, "nincs kapcsolat vagy korlátozott". 3-asba dugva van kapcsolat, de a 192.168.0.1-et így sem érem el. illetve egyszer elértem, de meg is halt egyből. 4-esbe dugva se kapcsolat, led se világít, semmi. itt tartok. resetet nyomkodtam már, nem történt semmi.
valamit még lehetne vele kezdeni, vagy béke poraira?

(#2614) henyelp


henyelp
(újonc)

Valószinüleg kapott egy nagyobb löketet...
Ha a teljes resetre sem javult meg, akkor kuka..

(#2615) Shrek16


Shrek16
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Biztos már felmerült a probléma, keresgéltem kicsit a fórumban, mind a 2000 hozzászólást nem pörgettem ugyan végig, de nem találtam megoldást.

Egy hete lett körülbelül bekötve a D-link DI-524-es wifi routerem, és azóta a torrentek igencsak furcsán viselkednek. Van, hogy simán jön lefele minden 2 megabittel, feltöltés is megy 5-600zal, aztán (és sajnos ez a gyakoribb) minden szinte 20 alá esik vissza. Eddig utorrentet használtam, most áttértem bitcometre (igaz ez is sárga lámpát villogtat és azt mondja, hogy a port blokkolva van), azóta a letöltés mindig pöpec, de a feltöltés nagyon döcög az esetek többségében. Mi lehet a hiba? Hogy tudnám ezt feloldani?

1-2 internetes tippet már végigjátszottam, hozzáadtam a router settingsben a több kapcsolatot igénylő programok közé a megfelelő porttal együtt, meg hasonlók, de hozott sikert.

Van valami ötletetek, hogy mit lehetne megpróbálni?

Előre is köszi!

Noé bárkáját egy amatőr építette. A Titanicot profik...

(#2616) henyelp válasza Shrek16 (#2615) üzenetére


henyelp
(újonc)

Szia!

Több gépen használod a netet? (gondolom, mivel betettél egy routert...)

Mind a 2 gépen torrentezel? Egyiken megy tökéletesen, és a másikon gyenge?

(#2617) Shrek16 válasza henyelp (#2616) üzenetére


Shrek16
(lelkes újonc)

Szia! Csak egy gépen használom, azért van router hogy ne kelljen a kábellel vacakolni ha egyik szobából a másikba viszem.

Noé bárkáját egy amatőr építette. A Titanicot profik...

(#2618) henyelp válasza Shrek16 (#2617) üzenetére


henyelp
(újonc)

Internet sebességet mérted már?

(#2619) Shrek16 válasza henyelp (#2618) üzenetére


Shrek16
(lelkes újonc)

Aha, többször is. Most speedtest.net szerint 16.62 Mb/s a download, 18.4 az upload.

A sima letöltések pl firefoxon át simán jönnek 2000-2200-zal, csak a torrent hülyül.

Noé bárkáját egy amatőr építette. A Titanicot profik...

(#2620) henyelp válasza Shrek16 (#2619) üzenetére


henyelp
(újonc)

Kábelen tölt rendesen?
Én Utorrentet használom, nekem minden oké vele... szedj le olyan torrentet,amit csak 1-2 ember seedel,és sokkal több tölt lefelé... nézd meg akkor h hogy viselkedik...
Ja... és a port legyen automatikusra állitva

[ Szerkesztve ]

(#2621) henyelp


henyelp
(újonc)

Más ötletem nincs...

Talán még annyi, h reseteld le teljesen a routert, és hagyj minden portot meg mindent ugy ahogy bevan állitva

(#2622) user12 válasza Shrek16 (#2619) üzenetére


user12
(fanatikus tag)

Lehet nem bírja a sebességet :F
Ezen az oldalon összehasonlítják a rojtereket wan throughput szerint: http://www.smallnetbuilder.com/component/option,com_chart/Itemid,189/

Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen

(#2623) riki válasza Shrek16 (#2619) üzenetére


riki
(senior tag)

Hát én úgy tudom, cabel net-hez ajánlott a gigabites router, mert nem birja wi-fin a tempót. Ezek a routerek még adsl-hez lettek fejlesztve.

(#2624) henyelp válasza user12 (#2622) üzenetére


henyelp
(újonc)

Birnia kell...
Nekem simán birja a 40-50megát, söt volt h 60at is mértem vele..

(#2625) Insolent


Insolent
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdvözleztem mindenkinek!

Nagy gondban vagyok, két router szeretnék összelőni, wifin.
Az egyik egy Dlink 524Up a másik egy Dlink 624+

Megoldható szerintetek? Ha igen hogyan, mit tegyek?
próbálkoztam pár dologgal de nem jött be és inkkáb ide fordulnék segítségért.

Vagy milyen routert javasolnátok, párosításra?

Köszönet előre is! :R

" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "

(#2626) pohoriljak


pohoriljak
(újonc)

sziasztok volna egy problémám d-link dfl-100 ruter-röl van szo egy install vagy ey szetup jol jönne mert amit kaptam hozzá cd csak egy tájékoztatást tartalmaz és még egy egy magyar leirás jol jönne segitsen valaki mailom: pohoriljak@freemail.hu

(#2627) Relisys


Relisys
(senior tag)

Hello!

Di 524-es routerem van és fiberpower 30. Sajnos wifin csak 15 mbit-el megy a letöltés. Lehet ezen valamit állítani, hogy gyorsabb legyen? Vagy ennyit tud csak... Közvetlenül a router mellett van a gép és ott néztem a speedtestet.Csatornákat 6-ról levettem 3ra, de nem változott semmit.

(#2628) kali válasza Relisys (#2627) üzenetére


kali
(Szakértő)

minden csatornán próbáld ki, hátha ugrik még kicsit feljebb!
mondjuk a 30 megabit/sec sebesség sosem fog valósan átmenni a g szabvány korlátja miatt, legjobb esetben is csak ~ 20 - 22 megabit/sec lesz a maximum, a 30 megabit/sec valós átviteléhez már n szabványos wifi eszközök kellenek!

(#2629) Grafiqs válasza fireproof (#2092) üzenetére


Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ezt a firmware-t hol lôtted? Mert én nem találok a 2.07-nél fiatalabbat.

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#2630) Grafiqs válasza kali (#2628) üzenetére


Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A G szabvány elméleti maximuma 54Mbit/sec, tehát azon mennie kellen.

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#2631) kali válasza Grafiqs (#2630) üzenetére


kali
(Szakértő)

más az elmélet, és más a gyakorlat!
a gyakorlati jellemző valós sebesség meg sem közelíti az elméleti maximumot egyik wifi szabvány esetén sem; link
sima 54-es g szabvány esetén valósan a felét is lehetetlen otthoni körülmények között kicsikarni! :(
nagyobb elméleti maximális sebességek esetén pedig romlik az arány, egy 300-as n szabvány esetén már a harmada is erősen jónak számít, sőt...

[ Szerkesztve ]

(#2632) ben11


ben11
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Érdekes jelenséget tapasztaltam dlink di-524-es routerrel..
Cs-zés közben vettem észre,azóta torrentnél is megfigyeltem, hogy bizonyos időközönként beszaggat az internet,bizonytalanná válik.(T-online)
Kimértem,szinte pontosan percenként történik a jelenség..
A modem most lett cserélve, nem az a gond. A gépem is kizárva,más helyen nem tapasztalom ezt a problémát,így marad az említett router..

Van valakinek valami ötlete?

Előre is köszönöm!

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#2633) raam989


raam989
(újonc)

Sziasztok!
Böngésztem az eddigi kommentek között, de nem találtam megoldást az én problémámra.
Az a helyzet, hogy van egy ilyen di-524 routerem, kb 1 éves. Eddig minden perfektül működött, de ma hazajöttem és ki volt húzva a konnektorból (nagyanyám mániája, hogy ha nem vagyok itthon, akkor kihúz mindent a szobámban, ami világít, már egy párszor az éppen bekapcsolt, videót renderelő gépemet is csak úgy kihúzta...). Visszadugdostam mindent, de nem volt net, nem tudtam elérni a router admin oldalát sem, sem kábellel, sem wifi-vel nem adott életjelet. Kihúztam az áramból a routert és a modemet is, vártam egy kicsit, majd visszadugtam, semmi, nyomtam egy resetet is, úgyszintén semmi. A gép érzékelte a hálózatot, mert amikor kihúztam, kiírta, hogy nincs bedugva egy kábel, ám parancssorban az ipconfig /all paranccsal nem írta ki az átjáró elérhetőségét sem. A routeren a ledek világítanak, a Power folyton világít, a Status pedig foyamatosan villog.
Valakinek valami ötlete, hogy mit lehet tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat.

(#2634) Dusee


Dusee
(őstag)

hali!
láttam,hogy írtátok korábban, h vannak "trükkök" ehhez a routerhez.
ezekre lennék kiváncsi, h mit lehet kihozni belőle.
köszi.

iPhone 5

(#2635) henyelp válasza raam989 (#2633) üzenetére


henyelp
(újonc)

Szia!

Teljes resetelést próbáltad már?

(#2636) raam989 válasza henyelp (#2635) üzenetére


raam989
(újonc)

Mit takar a teljes reset? Áramtalanítottam 10-20 másodpercre és próbálkoztam a reset gomb nyomva tartásával is.

(#2637) kali válasza raam989 (#2636) üzenetére


kali
(Szakértő)

az áramtalanítás nem jelent semmit, áram alatt kell használni a reset gombot!

(#2638) raam989 válasza kali (#2637) üzenetére


raam989
(újonc)

Azért ennyire noob nem vagyok, hogy áramtalanított állapotban nyomkodjam a reset gombot... :D

(#2639) kali válasza raam989 (#2638) üzenetére


kali
(Szakértő)

akkor ok - csak volt már rá nem egy példa, azért bátorkodtam leírni... :)

(#2640) Dusee


Dusee
(őstag)

hello!
tegnap tapasztaltam egy elég érdekes dolgot.
egyszer csak elment a net, próbáltam belemenni a router menüjébe, de semmi, nem tudtam elérni.
többször újra indítottam a routert, de akkor se volt hajlandó se netet produkálni, se beengedni a menüjébe.
újra indítottam a gépet, és akkor meg volt net...
ilyenkor mivan? :F

iPhone 5

(#2641) Dusee válasza Dusee (#2640) üzenetére


Dusee
(őstag)

lenne egy másik kérdésem is.
írtam egy netes topikba, h szakadozik, lassulgat a net, és néha elmegy ~1 órára, és ott router hibára tippeltek.
erre lennék kiváncsi, h szerintetek is lehet-e ez a hiba forrása?
köszi :R

iPhone 5

(#2642) ongbak01


ongbak01
(újonc)

Sziasztok! Nagy szivesség kellene!Vagyis aki ért hozzá annak lehet nem is nag!
Van egy asztali gépem meg egy laptop a netet egy DI-524 esel osztottam a netet(ami kabel net) úgy hogy a PC-be ment kábelon a laptopot meg Wifi-n érte el eddig!Volt egy kis gond azóta reseteltem Firmwaret frissítettem (V313b02 re) de valahogy nem éri el a router a modemet vagyis a netet a routert látja a gép meg a laptop is!
Arouter DHCPn van....

(#2643) Dusee válasza ongbak01 (#2642) üzenetére


Dusee
(őstag)

hello!
frissítés után beállítottad a dolgokat?
bár kábel netnél nem nagyon kell.
simán ha a modemet dugod a gépre akkor van net?

iPhone 5

(#2644) ongbak01 válasza Dusee (#2643) üzenetére


ongbak01
(újonc)

SZIA IGEN VAN MEG LAPTOPON IS !!Meg ha usb n kapcsolodok akkor is!!
Hat ja beállitottam a varazslóval meg már pár leirás alapján isazt a kevés variaciot amit lehet DHCP nel!!Kösz a reakciot várom a segitsegeket ötleteket

(#2645) Dusee válasza ongbak01 (#2644) üzenetére


Dusee
(őstag)

nekem így van beállítva kábelnethez, így működik minden.

iPhone 5

(#2646) Dusee válasza ongbak01 (#2644) üzenetére


Dusee
(őstag)

DHCP-nél semmit sem kell állítani, csak h enabled, meg h lease time: 1 week.

iPhone 5

(#2647) ongbak01 válasza Dusee (#2646) üzenetére


ongbak01
(újonc)

Köszi Duseee:)))!
De nekem is igy van beállitva és nem tudom miért nem találja meg a modemet vagy a netet!!Bisztos valamit még kell a szolgáltatónál babrálni vagy nem tom!!!

(#2648) ongbak01 válasza Dusee (#2646) üzenetére


ongbak01
(újonc)

a Mac addrest cloneoztad vagy amit a Wizard adott????De mindenhogy próbáltam már..............................

(#2649) ongbak01


ongbak01
(újonc)

Hi all
Még mindég várom az ötleteket...........

(#2650) henyelp


henyelp
(újonc)

Ongbak!

Iretam privit :)

Copyright © 2000-2014 PROHARDVER Informatikai Kft.