NEKEM IS KÜLDJE MÁR EL VALAKI LÉGYSZI! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
gyuri00
(fanatikus tag)
kar lenne zaroltatni a topicot, de csak toljatok...
unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

SEMTEX
(őstag)
Jaja, inkább priviben 
...
Muszály volt ezt így kiírnod? 
Látod, nem bírnak magukkal. 
Mi lesz itt a megjelenéskor?
20mp-enként razziáznak majd a mod-ok. 
Az meg nem cr..k, hanem a csóró juzer pénztárcáját kímélő patch, hogy finom legyek. 
Mi lesz itt a megjelenéskor?
Eredeti.

SEMTEX
(őstag)
Valszeg én is veszek egyet, ha már lesz boltokban...A multiért mindenképpen megéri... 
Addig is jó lesz a demó 
[Szerkesztve]
...

szabozeee
(fanatikus tag)
Véleményeket, tapasztalatokat kérek a ''demóról''
..
Nekem már megvan a Crysis Beta.
Ma jött le.
Meglendítekusz pálcámusz ellenusz megdöglikusz
had gratuláljak hozzá ![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/alv%F3s_vigyorik/yawn.gif)
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

SEMTEX
(őstag)
7 nap múlva tedd fel a kérdést ismét 
...

Eagle16
(PH! addikt)
Én még azért kibírom azt a 7 napot, hiszen mindjárt itt a Stranglehold is 
---

SEMTEX
(őstag)
Az sem rossz játék a demó alapján, csak a grafika kicsit gány, és túl játéktermi lett...De azért bejön 
...
Ügyes vagy, fizettél egy Beta-ert! 

SEMTEX
(őstag)
Honnan szeded, h fizetett érte? 
...
Előre látom: a topik kiemelt moderátori figyelemmel lesz ellátva indulásnak. 
A teljes játék megjelenésének napján szerintem legalább félóránként fognak itt razziázni a modik... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Főleg, ha ez is ilyen aktiválós game lesz, mint a Bioshock. (Amiről ha annyi megjegyzést hagy tegyek, hogy Nálam elsőre sikerült az eredeti játékot beaktiválni. Egy kedves fórumtársamtól vettem meg, miután Ő már kijátszotta. Azóta még internetkapcsolat nélkül is elindul...
). Úgyhogy nem olyan vészes dolog ez, nem kell annyira fikázni az ilyesfajta védelmet. Eredeti játékkal nem lesznek gondjai Senkinek... 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

p a s s e r
(fanatikus tag)
Jaja, egyértelmű, én is ezt fogom tenni. Mostanában néha előkapom a FarCry-t is multizgatni.
Amúgy meg télleg durva amit nyomtok, szal fű alatt kéne az ilyeneket témázgatni...
gfwl id: dirty passer

SEMTEX
(őstag)
Én a FarCry.ban az istennek sem tudtam multizni sajnos....pedig eredeti a játék, de sajnos nm megy....
Majd remélem a Krájziszban már tökéletesen működik a multi is. 
...
Addig is, amíg megjelenik a Crysis, egy okos találmány, amivel el lehet szórakozni a gép mellett: [link]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
(#971) donsergiooo válasza Keldor papa (#936) üzenetére
Hy! Nekem nem küldtek püt!

ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)

SEMTEX
(őstag)
Huh, egy ilyet be kell szereznem, mekkora poén 
Vajon billenytyűzettel irányítható, vagy A Force Feedbacket is támogatja?

[Szerkesztve]
...
Kb. 100 privit kaptam ma... srácok nyugivaaan! 
Elég! Estig válaszolok mindenkinek, de használjatok már Google-t vagy valami, mert 100 privát üzenet azért kissé sok.

Gave
(senior tag)
Ígyjár aki dicsekszik

Esetleg telefonnal, mint az egyik konkurenst. És ez még egy 512MB-os flash-drive is egyben...
[link]
Mod: Na jól van, idiotizmusomat ezennel befejezem.
Bár hol, ha nem itt? 
[Szerkesztve]

SEMTEX
(őstag)
Nézzétek meg ezt:
[link]
Bár már lehet linkelte valaki, de a 157. hsz is érdekes...
Barom 
...
Szerintem a GSO-n nem sok normális ember fórumozik. 
Mondjuk, itten is vagyunk egy páran, de azért az már klinikai eset... ![;]](/dl/s/v1.gif)

SEMTEX
(őstag)
Ezt most találtam:
Minimális rendszerkövetelmények:
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8 GHz CPU
Grafikuskártya: nVidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
RAM: 768 MB/1 GB Windows Vista alatt
Szabad hely a merevlemezen: 6 GB
Internet: 256k+
Szükséges: DVD-olvasó
Szoftver: DirectX 9.0c / Windows XP
Az ajánlott követelmények a következőek:
CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Grafikuskártya: nVidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0)
RAM: 1,5 GB
Szabad hely a merevlemezen: 6 GB
Internet: 512k+ (128k+ feltöltés)
Szükséges: DVD-olvasó
Szoftver: DirectX 10 / Windows Vista
Elég szimpatikusnak tűnik 
JA, a GSO-n van egy-két furcsa gyerek... 
...

Interceptor
(őstag)
Mondjuk kiváncsi lennék egy full grafikai beállítás melletti ajánlott configra is mondjuk szerény 1680*1050-es felbontásban

“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.
Megkezdődött... 
Crysis-optimalizált (Többek között) béta ForceWare: [link]
Azért HD 2900XT-n se ronda... 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Én nem nyaggatlak privikkel, majd szépen kitálalsz nekem msn-en!

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
thx ez most jól jön! 
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
majd te leírod nekünk 

SEMTEX
(őstag)
Le is húztam....pfff mennyivel jobban megy A Crysis....

...
Még azért annyira ne örüljél az X2-vel... 

SEMTEX
(őstag)
C2D6850
Az X2-esem már a múlté, csak lusta voltam kitörölni...de most hogy figyelmeztettél 
...
Neked is? Akkor elmondhatjuk, hogy megérte leszedni...

Én már a második pályán vagyok. Hogy miből tudom? Hát mert már kijutottam a szigetről és beleszálltam egy mini-tengeralattjáróba. Hipp-hopp, máris egy víz alatti városban találtam Magamat. Tiszta ötvenes évek hangulatát idézi, vannak itt is hozzánk hasonló, csak régebbi kiadású nanosuitot viselő csávók is, kislányokat kísérgetnek. Ki érti ezt? Mindegy, ellenem egyiknek sem volt sok esélye, és már nemsokára meglátom az Alienek úrhajóját. De nem csak egy van. Egyik Alien, a másik Predator. Én meg a Requiem leszek... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mod: Alien vs. Predator - Requiem. Iszonyatosan jó film lesz.
[link]
[Szerkesztve]
Mondjuk én jobban érzem magam a Quaddal...

SEMTEX
(őstag)
Jó neked, bár én ezzel sem aggódom túlzottan. Ezt a játékot még megvárom, aztán ha akad, akkor nem nyomom a Crysist..Ennyi 
...
Majd jövőre beújítok Én is egy QX9650-et...
[link]
Mod: Ja, off.
[Szerkesztve]

SEMTEX
(őstag)
Huhh... az előző hsz-emben hazudtam...
NA mindegy, viccet félretéve:
Én a mini tengeralattjáróval elmentem a víz altti barlangba, majd kirobbantottam a kaput. A kapun átmentem nagy nehezen (majdnem elfogyott a levegőm), de amint feljöttem a víz alól az egyik vezérlőterembe, egyből lőttek rám. Még jó, hogy sikerült felvennem egy páncélmellényt a jobb oldali fémdobozból. Amúgy itt valami lézer szemüveget kellene megtalálni, de már bejártam az összes elérhető helyet, és nem találtam...Elakadtam!
HELP PLS!
Amúgy a grafika nem rossz, bár a sok bump mapping engem zavar.. Ami még eléág gáz, hogy egy sima pisztollyal is kidönthetsz egy ősmammut fenyőt. Ezt azért nem vártam

...
Még a bétának is jól kell futnia, azért ez a proci már eleget tesz a 8800gtx-nek (értsd: jól kihajtja
) 
Én is hazudtam... 
Nekem azt írta ki, hogy menjek le a tengerpartra. Megvolt. Robbantsam fel a radart. Megvolt. Kerítsek egy autót. Meg... lett volna, ugyanis a következő üzenet jelent meg a monitoromon:
''Thank You for downloading Crysis Demo! This demo is Continued on September 25th 2007. Crysis will now exit.'' ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

SEMTEX
(őstag)
Ehh-ehh....nekem is ezt írta ki ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
...

SEMTEX
(őstag)
Nem akarlak elkeseríteni, de a Duo 6850 lényegesen erősebb proci, mint a ate quad 6600-ad... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Persze ha majd kihasználják a játékok a 4 magot....(Egyedül jelenleg a Quake4, és a TDU)
[Szerkesztve]
...
(#997) Keldor papa válasza Interceptor (#979) üzenetére
Neked már válaszoltam a prividre?
FIGYELEM, akinek esetleg nem válaszoltam a privijére mostanra, az küldje el még1x, bár semmi érdemlegeset nem tudok mondani... game installed, activated az well, but still missing a crack...
[Szerkesztve]
(#998) Interceptor válasza Keldor papa (#997) üzenetére

Interceptor
(őstag)
Nem még nem
“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.
Meg a Supreme Commander, Colin (RIP) Dirt és a MOHA.
Na és 3,8-as G0-hoz mit szólsz? ![;]](/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://members.chello.hu/harom/counter/countdown_demo_07%20copy.jpg)