Akkor talán az ára miatt lesz érdemes megvenni 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Oracle
(senior tag)
hát mindenképp mert alig gyengébb viszont feleannyi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

athomi
(PH! kedvence)
FSP?...az vmi tápféle 
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
öö elirtam volna? FBI akart lenni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

LordAxwell
(fanatikus tag)
bocs hogy ilyet írok de péntekeeeeeen pro streeet demoooooo

(#8000) Sirandrish : GZ 
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
(#8006) Sirandrish válasza LordAxwell (#8005) üzenetére
egy olyan játékot várni egy ilyen játék topicjában istenkáromlás..
Lord:Mit jelent a GZ? 
[ Szerkesztve ]
gratz...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
(#8008) LordAxwell válasza Sirandrish (#8006) üzenetére

LordAxwell
(fanatikus tag)
Gratulálok 
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
Miért? Szerintem jó lesz az... Strangleholdnál biztos jobb... 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

LordAxwell
(fanatikus tag)
Hát annál biztosan, annyira várom már a száguldozást wááááá 
hátmég az UTnál 
(#8012) Sirandrish válasza LordAxwell (#8010) üzenetére
komolyan nemtudom mibajotok...Grafika jó...pörgős...fizika király..mindent szétlehet zuzni..akkor mi a gáz vele? tudom Feka szar a story me az ut a menő...pfff
Jut eszembe, Gerr'y kolléga!!!
A teljes játék megjelenéséig már egy hónap sincsen hátra. Miért nem linkelsz megint képeket? A demónál is jó volt...

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
[link] Tényleg nagyon szép a Stranglehold... Miért érzem úgy, hogy az UT3-mal még nem is játszottál? 
ja nem rosz az ötlet
az erő legyen veletek:
miért nem azt a képet rakod be amit én??
mindig ezzel a képpel jössz..azt mondtam jó..néhol gagyi de összességében jó..UT3al is játszottam de te hoztad fel a Stryt az UT javára pedig valljuk be...annak biza No story
"annak biza No story"
Multin kívül nemigen játszhattál még a játékkal, úgyhogy ez nem jött be...
Stranglehold egy max payne koppintás, az UT meg egy műfaj megteremtője...
[ Szerkesztve ]
játszottam a régebbiekkel eleget single főleg mikor még nem volt netem...hát sok storyt nem birtam felfedezni
a SH-ban legalább meg kell menteni egy csajost 

T.Peter
(senior tag)
Sziasztok. Feltettem a demot, és elég korrekt.
"Kicsit" odaver. Fantasztikusan néz ki az egész játék. Mondjuk engem most annyira nem fogott meg az első találkozás, mert az összes videót végignéztem(plusz egy csomó képet) szinte, és ezek után nem annyira meglepő. Ettől függetlenül Valami irdatlanul szép. A fizika nagyon jó, csak tele van buggal. A legtöbb bug fajta, amival találkoztam, az az, hogy beleér, vagy áthalad a textúrán valami, aminek nem kellene. Ez néhol kicsit zavart, de csak meglepődtem, és kész. A demo szerintem ugyanaz a demo, amit a gc-n nyomattak, mert néhány bug ugyan az, mint ami ott volt. Előszőr highon játszottam, és tetszett. Jól futott(30 fps volt kb átlagban, nem mértem, csak a frapset néztem közben. Többször láttam a 2-es előjelt, mint a 3-t, de a 29 volt a meghatározó). Megcsináltam a high to veryhigh patchelést is, és végülis nekem annyival nem tűnt szebbnek, mint amire számítottam. Persze a sunshaft, meg a hullámzó víz káprázatos, és a parallax occlusion mapping is szenzációs. Veryhighon már akadt egy kicsit, de én még elbírtam viselni(19 volt az átlag, és ezt a számot láttam talán a legtöbbször is). Valaki, akinek hasonló a konfigja, kérem ossza meg velem, hogy neki hogy megy veryhighon, hogy tudjam, az én értékeim is normálisak-e. Mivel az én vga-m és procim alapon van, ezért a tuningosoknak jobban megy, és arra is kiváncsi lennék, hogy mennyivel kapnak ők több fps-t, mint én.
Kiegészítés: A drivert feltettem(169.04) anélkül, hogy a 163.71-et leszedtem volna(azt meg leszedés nélkül a 93.75-re raktam), és a driver cleanert meg még nem sajátítottam el, mert nem találtam nvidia driver feliratot, és inkább akkor egy kis segítséget kérnék, mielőtt letörlök olyat, amit nem kéne. Szóval azt nem tudom, hogy akkor most melyik driverrel ment, de majd ha normálisan fent lesz a 169.04, akkor mégegyszer megnézem. Elnézést, hogy ilyen hosszú lett.
Ja, de honnan veszed, hogy az UT3-nak milyen lesz? Ugyanis én arról beszéltem eddig...
és te honnan veszed hogy jobb lesz? nah de mindegy..nekem bejön a SH...OFF end

T.Peter
(senior tag)
Kifelejtettem, hogy aa nélkül, 16-os affel(control panelből) játszottam. Veryhigh alatt 4xaa-val leesett 13-ra az fps, 16qaa-val pedig 5re. 
[ Szerkesztve ]
Lehet sejteni, amúgy két perce mondtam el [link]

LordAxwell
(fanatikus tag)
és ha leveszel mindent AA-t és QAA-t is? very high be ugy mennyi fps?
akkor valoszinüleg xp alatt játszol ha másoltál fájlokat very high beállításokhoz, de xp alatt yobban megy nekem mint vista alatt.
[ Szerkesztve ]

T.Peter
(senior tag)
A hosszúban benne van
Amúgy 19 átlagban kb. Sokszor láttam a 19-et. Jah, xp. Vistam még nincs, majd lesz egyszer.
[ Szerkesztve ]
Mekkora felbontással?
Kell egyáltalán Very High mellé AA vagy AF? pl 1280-hoz 19-es moncsin?

simi762
(tag)
hellóka all!
tudom hogy ez nem az a hely ahova bekéne írni, de nem találtam jobbat.
valaki tudna nekekm segíteni a far cry elindításában!
letöltöttem, de valahogy a vracket nem akarja benyelni.
állandóan a korrekt cd-t kéri!
ha valaki tudna egy jó,és müködöt, annak örülnék!
üdv simi!

Pala
(PH! kedvence)
Szerintem ezt inkább itt ne erőltesd.... a fórum alapelveinek elolvasását is javaslom (ha már regisztrációkor nem tetted meg)

athomi
(PH! kedvence)
alapelveket sérti az írásod...priviben bármit, bárkitől!
[ Szerkesztve ]

debut12
(fanatikus tag)
Így viszont van is értelme a demó csúszásának. Gondolom lehet az új kari miatt tolták ki 1 hónapot...
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....

Balupapa
(fanatikus tag)
Furdalt a kiváncsiság, vajon mennyire használja ki a procimat (%-ban kifejezve) a Crysis, f?leg úgy, hogy hangoztatták hogy a Quadot is kihasználja.
hát ennyire, látszik hogy minden más feladat le volt löve a feladat kezel?ben, és a ramot mégis megette, de a proci hasznáklat csak 30%? grat!
_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain
hát még a végén túl jól menne

Soak
(PH! nagyúr)
Van egy single video szerü, nem tudom hol linkelték már, a szerint elég nagy hangsulyt kap a single is

T.Peter
(senior tag)
Igen, ezeket is elfelejtetem.
Szóval. 1440x900. Very high. Harc közben, amikor sokan vannak, akkor 14 +-, amikor egyedül vagyok, és csak fizikázom, robbantgatok, akkor meg 20-on egynéhány.
[ Szerkesztve ]

LordAxwell
(fanatikus tag)
nah xp alatt CPU bencsmárk ment és a rakétalövéseknél össze vissza hollanak a darabok cpu kihasználtság 59-81% ig ingadozik folyamatosan de memoria hát a 2gb ot kb 20% ban használja.
[ Szerkesztve ]

Nikkel15
(tag)
Sziasztok!
Levettem a very high packat és így átlag 24.80-as frameről átlag 37.90-re ugrott az fps.
Mindezt 1440/900-ban mindent high-ra kapcsolva.És a játék így is gyönyörű!
''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
(#8038) horvathkrisz válasza LordAxwell (#8036) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)
és szerinted valós adatokat közöl a jó öreg xp?
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

Soak
(PH! nagyúr)
Igen... 

Memphis79
(fanatikus tag)

athomi
(PH! kedvence)
Nekem miért nincs vér? Amúgy tipikus bug...sok játékban van hasonló...
[ Szerkesztve ]

Memphis79
(fanatikus tag)
be kell lőni menüben azéé 
Origin:Memphis79HUN

athomi
(PH! kedvence)
na jó azt sejtettem, de melyikkel kell belőni? nem láttam külön blood gombocskát, de lehet csak vaksiztam

N4r4ncs
(fanatikus tag)
Nos,kipróbáltam a demot és eddig az év játéka!
Gondolom még sokaknak engem is beleértve a gépigény lehangoló,szinte padlóra küldte a gépem ami eddig mindent vitt és csodálkozom mert azért nem annyira gyenge
Bár a crysis összetettségét látva azért van benne valami.
A végleges kiadáson még változhat szerintetek a rendszerigénye valamennyit?
Mátyással együtt az igazság is meghalt

athomi
(PH! kedvence)
Marha jó lődösni a Cpu tesztnél látható rakétavetővel. 

athomi
(PH! kedvence)
Sztem nem igazán, hacsak nem a driverek fejlődnek még egy picit hozzá. Amúgy használj 169.01 vagy 169.02-es drivert! Ezek a legjobbak egyelőre a játékhoz!
[ Szerkesztve ]

Memphis79
(fanatikus tag)
game optionsban
Origin:Memphis79HUN
Már ne is haragudjatok, de az UT3 nagyon szar. Komolyan, mintha egy '98-as játékkal játszanék, olyan a grafikája fullon. Indítsatok el egy olyat, ami nem botok ellen megy, hanem járművek ellen. Én szégyelltem magam, hogy hogy lehet ilyen fos játékot kiadni 2007-ben. Ezt maximum csak a multis lövöldözgetések miatt fogják megvenni, mert az tényleg hangulatos valamennyire és ott nem a grafikát nézik/nem a grafika számít, de amúgy egy hulladék. 
[ Szerkesztve ]
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

athomi
(PH! kedvence)
Airborne sztem aránylag szépen sikerült, de a fizika ott is nagyon furákat művel...
[ Szerkesztve ]