Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)

(#751) feka007 válasza donsergiooo (#750) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Isten szolgájának hogy megengedett ilyen erőszakos játékokkal játszani? :D

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#752) 7600 GS válasza feka007 (#748) üzenetére

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor nem töltöm le,hanem megveszem vmeik pécégurut vagy gémsztárt.:D :DDD

(#753) PuMbA válasza feka007 (#746) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Fár kráj 1024-ben medium-highon elég jól megy,még a laptopomon is megy 800x600-ban 20-25fpsel low-mediumon.Azt nem értem,hogy a minimum konfighoz oda van írva(Crysis): Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0
Mind2 sm3-as tehát ez nem lehet a minimum :W :C ,9550 meg sm2es,elvileg belefér(full minimumon)

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#754) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[kép]

(#755) Keldor papa válasza Gerr'y (#754) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:C

(#756) p a s s e r

p a s s e r
(fanatikus tag)

Szerencsés barátom már tolja a játékot (jelenlegi állapotában). Nagyon mákos, az EA-nél dolgozik, most éppen Frankfurtban van. Azt mesélte, hogy az én vasam (ez lehet kiindulási pont) simán viszi a játékot egész durva beállításokkal, viszont Vista alatt szerinte is lehet, hogy többet kívánna hasonló szintű grafikai beállítások mellett. Amúgy a skálázhatósága szerinte zseniális, úgyhogy don't foss, valszeg jóval gyengébb vason is meg lesz a kellő fps mennyiség! Ja, és szerinte a játék is igencsak rendben van.

Üdv!

gfwl id: dirty passer

(#757) szabozeee válasza p a s s e r (#756) üzenetére

szabozeee
(fanatikus tag)

Annak könnyű akinek ilyen gépe van... :DDD

(#758) p a s s e r válasza szabozeee (#757) üzenetére

p a s s e r
(fanatikus tag)

Persze, de sokat dolgoztam érte... :)

(#759) szabozeee válasza p a s s e r (#758) üzenetére

szabozeee
(fanatikus tag)

Szintén zenész... :)

(#760) Keldor papa válasza p a s s e r (#756) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem semmi!:) A megjelenésig még hátra van 2 hónap, szerintem addigra lesz az még jobban is optimalizálva.:)

(#761) p a s s e r

p a s s e r
(fanatikus tag)

Hát igen. Remélem én is, hogy a hátralevő idő egy részét (legalább) az optimalizálásra fordítják...

Szzze, sejtettem...

(#762) gandras

gandras
(tag)

Sziasztok hol lehet szerezni vagy igényelni a beta key-t :) ép most jött le a játék, de nincs cdkey-em :O

(#763) feka007 válasza p a s s e r (#756) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Két hónapig még annyit tudnak rajta optimalizálni, hogy kiakad a gépedtől a Fraps. :) MoH is szebben fut fullban, mint az azelőtt egy héttel megjelent demójában.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#764) feka007 válasza szabozeee (#757) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ahogy elnézem, neked se lesznek gondjaid a futtatással... :)

(#765) 7600 GS válasza feka007 (#764) üzenetére

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Én meg remélem,hogy az én fostalicska procimmal én is elérem a high-ot.....bár semmit se lehet tudni.. :O :O :O ...

[Szerkesztve]

(#766) edgR válasza 7600 GS (#765) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

vmit sejtesz, latom.. :DDD sztem nemfogja mert meg a gtx teljesitmenyet is visszafogja, mivel nem hajtja ki rendesen

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

(#767) p a s s e r válasza feka007 (#764) üzenetére

p a s s e r
(fanatikus tag)

Jajóhogy, remélem igazad van, de ha belegondolunk...
A FarCry esetében font pordítva volt...

(#768) feka007 válasza 7600 GS (#765) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jobb lenne húzni rajta, akkor jobb esélyekkel indulhatnál vele... Bár ha te lennék, akkor sürgősen kidobnám az amd-t, vennék egy olcsó Core 2-es lapot, meg egy E6550-et, egész olcsón meg lehet úszni ma már az ilyen akciókat.

(#769) rolko válasza 7600 GS (#765) üzenetére

rolko
(őstag)

Épp eladó az Én e6550-m és a P5K Deluxém :D :P

Rég jártam már itt..... :(

Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

(#770) feka007 válasza rolko (#769) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja, mi történt, elgurult a gyógyszer? :D
Mi lesz helyette? Te is bequadolsz? :)

(#771) rolko válasza feka007 (#770) üzenetére

rolko
(őstag)

Tegnap találtam meg, már vagy 1 hónapja keresem, így gyorsan bevettem :D

Egyenlőre semmi nem lesz, a pénz menne be kamatozni, és majd január/február táján lesz valami, még fogalmam sincs hogy mi, de valami ütős :D remélem addigra jön valami új ATI szörny is :)

Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

(#772) 1face válasza 7600 GS (#765) üzenetére

1face
(senior tag)

...hogy mi kell a G80 kihasználásához (saját tapasztalat):
E6600@3200-GTS640 3DM06:10947
Q6600@3136-GTS640 3DM06:12580

nem picsa a különbség!

Nincsen problémám az alkohollal! ...de nélküle?!

(#773) edgR válasza 1face (#772) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

na, azert ne keverd..
06 igencsak proc. centrikus, a +2mag kapta kb azt az 1500pont kulonbseget, nem pedig mert jobban kihajtotta a kartyat.
egy e6600 es egy q6600 (alapfreken term. mind2) ugyanugy hajtja ki a vga-t.

(#774) 1face válasza edgR (#773) üzenetére

1face
(senior tag)

biztosnem!

MOD: vissza a gyökerekhez - Aquamark?

[Szerkesztve]

Nincsen problémám az alkohollal! ...de nélküle?!

(#775) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Beszartam, annyira gyönyörű és hangulatos lesz ez a játék! [link]
Az 1. videó nagyon jó, állítólag egy gameré, aki kapott kulcsot a bétához és ő megy benne.
A 2. meg egy rövid alien harc.

(#776) edgR válasza 1face (#774) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

:) marmint hogy mit biztos nem?
mutass 1-1 kepet azonos beallitasoknal, ha magasabb fps-eket produkalt-e a q6600 a GRAFIKUS tesztekben (amit ketlek hiszen a q6600 is 2db e6600 valojaban), akkor hiszek neked. tobb mag = nagyobb pontszam 06ban. eppen ezert a 05 inkabb lenne meghatarozo.

(#777) feka007 válasza 1face (#772) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez így nem fair, hogy csak végeredményeket nyomatsz, sm2.0/sm3.0/hdr result összehasonlítással lehet megnézni, melyik hajtja ki jobban. Amúgy nekem is ezek a tapasztalataim.

(#778) feka007 válasza edgR (#773) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egy e6600 es egy q6600 (alapfreken term. mind2) ugyanugy hajtja ki a vga-t.
Ez nem igaz, én is megmértem, már alapórajelen is sok játék gyorsabb a Q6600-zal, mint a 3,2GHz-es Conroeval volt a 8800gtx, uyganis sok játék már a harmadik magot is használja. 3GHz-es órajellel pedig teljesen eleget tesz a vga-nak, de már alapórajelen sem lehet kimutatni sem, hogy limitelne a cpu, egy kétmagosnál 2,4GHz-en meg...

[Szerkesztve]

(#779) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[kép]

[Szerkesztve]

(#780) p a s s e r

p a s s e r
(fanatikus tag)

uuuujjujj, valahogy éppen szerződik megfelé... :D:D:D este talán már belepillanthatok.

(#781) Tuco Ramirez válasza Keldor papa (#775) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Nagyon komolyan néz ki tényleg ez a stuff. A srác aki tolja a videóban a játékot, úgy tűnik engesztelhetetlen gyűlöletet érez mindenféle szárnyassal szemben... :D

SC2 ID: Peter 1714

(#782) Vistaboy válasza Keldor papa (#775) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Biztos, hogy szép játék lesz. Ezt az egyet Senki nem tudná már letagadni. :D
Most már csak maga a játék legyen legalább olyan hangulatos, mint anno a HL első része. :R

Ui.: Látom, megint Hardwer-topik-ká fejlődtök... ;] :P

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#783) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Kíváncsi leszek ,hogy mit fog szólni hozzá a HD2600XT-m. :B

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#784) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A főmenüig biztos eljutsz vele :DDD

(#785) AMD Power válasza Gerr'y (#784) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Már mint ki?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#786) Vistaboy válasza AMD Power (#785) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ne szívd mellre, ősköves NV-s. ;] (Én is... :P ).
Ha már odáig eljutsz, akkor elindul a játék is... :U

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#787) feka007 válasza Gerr'y (#784) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most nézem a konfigodat, egy darab proci még nem számít konfigurációnak... ;]

(#788) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hihetetlen szar ennek az oldalnak a motorja! :W

(#789) Vistaboy válasza feka007 (#788) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mindannyian szívunk vele... :DDD

Tudod, mind a Vistával. Előbb-utóbb kiforrja magát. Mondjuk a Vista nem volt kötelező, itt meg kénytelen-kelletlen ezt kell használni... :D

(#790) feka007 válasza Vistaboy (#789) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Újabban sokszor beletellik két-három percbe, mire csak a fórumra belép, dög lassú... :( Ennél még a Vista is kiforrottabb...

(#791) edgR válasza feka007 (#778) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

en ket magot tudtam, de ez esetben elnezest kerek.
ha kimerted akkor biztos jobban kihajtja. egybekent en is a #777ben irtakra gondoltam, jo lenne latni ugy is az eredmenyeket, foleg 05 alatt.
udv,

(#792) edgR válasza feka007 (#790) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

minden oldalnak kell karbantartas, nyilvan piszkaltak a forumot. nalam csak az volt lassu. nyilvan toluk sem varhato el, hogy ezt a munkat ejszaka vegezzek.

(#793) feka007 válasza edgR (#792) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, pont most olvastam, hogy a motorváltás miatt vannak akadozások.

(#794) Vistaboy válasza feka007 (#790) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nesze Neked, 20MBit-es net... ;]
Amúgy tényleg nem a rosszindulat beszél Belőlem, el sem tudom képzelni, milyen munka lehet pár millió fórum pár milliárd hsz-ét átportolni az új motorba. :P :U

[Szerkesztve]

(#795) feka007 válasza Vistaboy (#794) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy-két-há...(tudod ;] )

(#796) Vistaboy válasza feka007 (#795) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tudom... ;] És ha valami kimarad, akkor az őstagok mind lelkes újoncok lesznek? :DDD

(#797) AMD Power válasza Vistaboy (#786) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Értem. Csak úgy írta mintha neki egy 8800 Ultrája lenne. :B

(#798) Gerr'y válasza AMD Power (#797) üzenetére

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem sajna csak sima GTX. :O

(#799) Keldor papa válasza feka007 (#787) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Biztos csak áll a polcon és megszámólja benne a tranzisztorokat lefekvés elött. :)

(#800) feka007 válasza Gerr'y (#798) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az húdeszar...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.