Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)

(#651) Vistaboy válasza Soak (#649) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Inkább a hivatalos oldalról kellene a demót letölteni. Vagy mondjuk ilyenekről, hogy Fileshack, stb. :U
Amúgy csak fel szeretném hívni a tisztelt fórumtársak figyelmét a Bioshock topikjára, ami a játék megjelenése óta már több moderációt látott warez miatt, mint az egész PH! oldal. Pedig a Bioshock nem annyira hype-olt játék, mint a Crysis, még ha önmagában egy nagyon jó játékról van is szó. :R

Csupán azért bátorkodtam megjegyezni ezt, mert nem szeretném, ha be kellene zárni a Crysis topikját is, vagy valakit bannolni kelljen warez miatt innen. :(

donsergiooo: Szívesen, inkább Én szóljak mint egy Moderátor, nem? :DDD

[Szerkesztve]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#652) Soak válasza Vistaboy (#651) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

De még mindig nem értem ,hogy milyen törvénybe ütközik ha én valami ingyeneset szedek le a torrentről .

Pedig a Bioshock nem annyira hype-olt játék, mint a Crysis, még ha önmagában egy nagyon jó játékról van is szó.

Gondolom a BS teljes verzioáról volt szó, az más dolog mert az nem ingyenes

(#653) Vistaboy válasza Soak (#652) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Semmibe. Csak ne beszélj róla a fórumon... :U Még Valaki félreérti. ;)

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#654) Soak válasza Vistaboy (#653) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

Pff, ne beszéljek róla a forumon? ez a begyöpösödés az emberekben ,hogy rossz a torrent, maga a technologia is illegális... ehh

szerk: félreérteni nehezen lehet, a Moderátoroknak meg wennyi sütnivalója csak van

[Szerkesztve]

(#655) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[kép]

(#656) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Crytek Level Designer-el készített interjú:

[link]

A short summary of the interview:

- Crysis will feature 10 hours of gameplay minimum, 15-20 hours on stealth. :( :O
- Details on minute-by-minute emergent gameplay
- Optimizing phases of Crysis
- Will there be a sequel?
- Crysis will support GameSpy, but not Games for Windows Live.
- Why isn't Crysis a persistent, streaming game-world?

(#657) szabozeee válasza Gerr'y (#655) üzenetére

szabozeee
(fanatikus tag)

Mi ez a lassulás?? :D
Két napja még 0:25-kor
Tegnap 11 körül, ma meg hármonegyed kettőkor??

Amúgy ha számoljuk a napokat akkor sokkal hosszabbnak tűnik az idő, amíg eljön a nagy nap... Már én is várom. :C

Zeee

(#658) edgR válasza Gerr'y (#656) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

az eleg hurka, akkor tenyleg lesz folytatas.. hagynak sztorit kesobbre is :O

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

(#659) Gerr'y válasza szabozeee (#657) üzenetére

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Melo is van ember ! :P
+ Suli jovo hettol ;)

(#660) szabozeee válasza Gerr'y (#659) üzenetére

szabozeee
(fanatikus tag)

Igaz.. :B
Bár még én is ott tartanék hogy suli.. :(

(#661) soulcube válasza Gerr'y (#656) üzenetére

soulcube
(fanatikus tag)

Akkor ezek szerint mégsem lesz a CrySis dobozának tetején
az a csúf ''Games for Windows'' csík ? Pedig hivatalos dobozképeken eddig mindig ott volt. :U Remélem, hogy akkor végülis nem fog rákerülni mert amúgy nagyon szép a borítója.

10 óra játékidő hardcore gamereknek ? Sztem ebből ez lesz ---> To Be Continued :D

[Szerkesztve]

(#662) feka007 válasza Keldor papa (#638) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Remélem azok azért kevésbé, inkább csak a gyengébb gépek izzadjanak le a játéktól, ne a top konfigurációk... :B

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#663) feka007 válasza Vistaboy (#646) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Freeware szoftvert nem illegális letölteni torrentről... :)

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#664) feka007 válasza szabozeee (#657) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem a suli lehet az oka. :)
Szerk.: akkor a meló. :B

[Szerkesztve]

(#665) Gave válasza feka007 (#663) üzenetére

Gave
(senior tag)

Sőt néha , hivatalos torrent is van hozzájuk , a könyebb terjesztés érdekében . :R

(#666) PPSH válasza feka007 (#662) üzenetére

PPSH
(őstag)

nem azert vannak hogy vegre izzadjanak? :D eddig nem nagyon volt komoly DX10- game,ami megizzaszthatta volna oket :R

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#667) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[kép]

(#668) fpeter07 válasza Gerr'y (#667) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eddig ez a legszebb kép :D :DDD

(#669) szabozeee válasza fpeter07 (#668) üzenetére

szabozeee
(fanatikus tag)

#641 szvsz szebb. De kinek a pap kinek a papné, nekem a lánya... :D

(#670) feka007 válasza szabozeee (#669) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A lényeg, hogy lássák, hogy mennyire foglalkozunk a témával. :) Szerintem sokan jobban várják ezt a játékot, mint a születendő kisgyermeküket! :C

(#671) donsergiooo válasza feka007 (#670) üzenetére

donsergiooo
(senior tag)
LOGOUT blog

jaj jaj ..azért ne mondjunk iylet ... bár tény vannak fanatikusok .. igaz FEKA007?

ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)

(#672) feka007 válasza donsergiooo (#671) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem kell mindent komolyan venni... :P Bár én a Messiásnál is jobban várom. :C :P ;]

[Szerkesztve]

(#673) donsergiooo válasza feka007 (#672) üzenetére

donsergiooo
(senior tag)
LOGOUT blog

...az a te bajod!

ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)

(#674) soulcube válasza feka007 (#672) üzenetére

soulcube
(fanatikus tag)

Egyébként milyen fegyverek várhatók a CrySis-ban ?
Az idegeneknek lesznek valamilyen eszközeik ? Jó lenne ha lenne és mi tudnánk használni.

(#675) feka007 válasza donsergiooo (#673) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jólvanmá Szentatya...

(#676) feka007 válasza soulcube (#674) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogyne lenne nekik, hiszen nagyrészt ellenük kell harcolnunk. És fejlettebb intelligenciájuk lévén (remélem ez majd az MI-ben is megnyilvánul) a fegyverük se vízipisztoly lesz.

(#677) soulcube válasza feka007 (#676) üzenetére

soulcube
(fanatikus tag)

Jó lenne ha mi is fagyasztgathatnánk kedvünkre (pláne multiban :D ).

Az MI biztos, hogy nagyon rendben lesz, már a Far Cry-ban is ügyeskedtek rendesen ellenünk.

(#678) feka007 válasza soulcube (#677) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Multiban asszem nem lesz rá lehetőség, de így is épp eleget fogunk fagyasztgatni szingliben. ;)

(#679) soulcube

soulcube
(fanatikus tag)

A demó pálya tartalmáról van már valakinek esetleg infója? :F

(#680) fpeter07 válasza soulcube (#679) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sztem az a 'tenger partos' pálya lesz benne. :)

(#681) Gave válasza fpeter07 (#680) üzenetére

Gave
(senior tag)

Tuti olyan lesz amit már lelőttek a videoban , lásd MOH.A :R ,de azért nagyon várom.

(#682) feka007 válasza soulcube (#679) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, a kampány legelső küldetését kapjuk, tehát a játék legelejéből csipegethetünk.

(#683) feka007 válasza Gave (#681) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem az első küldit nem nagyon mutogatták még, egyszer talán, ha mutatták az ugrást a gépből (mármint a Crysisnál :) )

(#684) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[kép]

(#685) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Level Designer-el készített interjúk:

[link]

(#686) edgR válasza soulcube (#679) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

igen az a 3perces palya lesz, ami az egyik bemutato videoban is szerepelt (ahol hugyozik az egyik katona az elejen a stegrol..) :DDD :DDD

(#687) T.Peter válasza edgR (#686) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Szerintem is az a pálya lesz, mert már régebben elmondták, hogy az az első pálya, csak gondolom a demoban megkapjuk hozzá a bevezető videót, és ennyi.

(#688) T.Peter válasza Gerr'y (#685) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Ez a videó is tetszik (na nem mintha a többi nem tetszene, csak végre valami változatosság), mert ebben is a jeges vidéket lehet látni, meg az alieneket, és végre pár másodpercre az anyahajó belsejét is :C Korrekt nagyságú monitora van a csávónak :D

[Szerkesztve]

(#689) debut12

debut12
(fanatikus tag)

Most lehet, hogy én emlékszem rosszul, de mint ha arról lett volna szó első körben, hogy megszavaztatják melyik pályarészen is játszódjon a demó. Akkor arról volt szó, lesz dzsungeles, és idegenes demó is, mert mindenki követeli. Most meg lehet hogy idevágnak egy BioShock szintű, még a nehezebb fokozatban is 5 perc alatt tralalázva végigrohanható gagyizmust. :O :O :O :O :O :O :O :O
Én amondó vagyok, ha már lúd, és mindenki ennyire várja, akkor legyen kövér. Én bedobnám azt a részt, amin a DX9 és DX10 adottságait mutogatták, bent az őserdő mélyén.

A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....

(#690) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meghűltem ebben a gány időben, egyedül az éltet, hogy szinte már csak két hét, és Crysis demó. :D

(#691) roedie

roedie
(fanatikus tag)

15 nap a demóig. :))

"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"

(#692) JohnR válasza roedie (#691) üzenetére

JohnR
(fanatikus tag)

Ti a demót várjátok?
Ezek meg itt azt írják a teljes játék megjelenik szeptember elején? :F
[link]
A kép nem fake!
Persze lehet csak azért írják, hogy ha ''véletlenül'' megjelenik már legyen beárazva...
Vagy tudnak vmit...

(#693) front3r válasza JohnR (#692) üzenetére

front3r
(senior tag)

Megnéztem a weblapját az 576-nak és ott az előrendelésnél november. 16. van írva.

Ha telefon, akkor: Windows Phone!

(#694) edgR válasza JohnR (#692) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

ha a hivatalos megjelenes is csak november, barmit is tudnak, ez meg a regi datum.. :)

(#695) edgR válasza Gerr'y (#684) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

last minute nyaralas, vagy mivan? :DDD 3napja nem jott uj kep :B

(#696) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[kép]

(#697) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[kép]

(#698) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[kép]

(#699) Gerr'y válasza edgR (#695) üzenetére

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerinted hogy irjak, ha buzeraljak ezt a fos ph motort...? :F :B

(#700) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Games Convention Asia 07 Community Report:

[link]

All in one zip :[link] (21 video)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.