Te tudsz valamit.... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Raki
(fanatikus tag)
még akarok venni bele 3 db GTS-et hogy tuti legyen quad sli-ben 
jah meg 8 Gb ramot
proci bőven jó...
Abit AW9D-MAX, Core 2 Quad Q6600, 4X1GB Geil Ultra Ram, HIS HD 3870 X2, Zalman CNPS 7700-Cu, Enermax Modu 82+ 525 W
ezt muszaj betennem:
DirectX Update Changelog
* Changed the date
* made the file bigger
* Fixed problem where some DX10 games were playable, all games are now capped at 5fps
* Disabled 3D rendering for DX9 GPU's in vista
* Improved performance in windows task manager
* Increased cpu usage for soundcards
* New game detection system automatically crashes the game just before a save point or during a 1v1 match

decibel
(fanatikus tag)
Minőségi paródia meg kell hagyni. 
* Changed the date
* made the file bigger
LOL 
"you are a monkey poo-poo"

T.Peter
(senior tag)
Új videó(legalábbis számomra). Interview with Bernd Diemer [link]
[Szerkesztve]

roedie
(fanatikus tag)
Ilyet vegyél:
DFI P35 Lanparty + Water
QX 6850 ES + Water
4x1GB ST T800
3x HD X2900XT 1GB
X-Fi Elite Pro 64Mb
BFG PhysiX 128Mb
2x150Gb Raptor X Raid 0
Enermax Galaxy 1000 W
Ezen szépen szaladna a dolog bárhogy.. 
"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"
Crysisnek miylen védelme lesz? ..mint a Bioshocknak? 
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
LOL.
Remélem legalább olyan, hanem jobb......

Bagira01
(PH! kedvence)
Cryshield 3.625
. Nem mind1 úgysem te fogod feltörni. Lehet hogy ezt az egy játékot én is megveszem eredetibe kézikönyvvel meg tokkal vonóval 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó
és ehhez mit kell gratulálni
...
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
(Na mivel csak most jött vissza az átkozott netem, ezért most bepótolom) Teljes mértékben meg vagyok elégedve a procival és az őt szolgálő Ninja B hűtővel, overclockra sincs szükség, mert a monitorozó programok szerint sok mostani játék már a harmadik maghoz is hozzányúl (az UE3-asak: Vegas, Airborne, Bioshock), és nagyon szépen kihajtja 2,4GHz-es frekvencián a 8800 GTX-et.
A hőmérsékletről annyit, hogy játék alatt 55-56 fok a négy mag átlaga, általában csak az egyik mag szokott felkúszni 63 fokra, és Prime95 alatt sem érik el a 70 fokot, tehát elmondhatni, hogy százszor jobb hűtő, mint az a vacak zalman volt, amivel melegebb értékeket mutatott fel az E6400(pedig ég és föld melegedésileg a kettő). Ráadásul még annál is sokkal jobban mutat ez a hatalmas borda a gépben 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Többre becsülöm a gépemet, mint magamat.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Az se biztos még, hogy kétkártyás rendszereket kihasznál majd a Crysis, nemhogy quad sli-t.
Inkább ram-ot vegyél, nekem nagyon sokat gyorsult a 4gb ram-tól (igaz, a 32-es XP ''csak'' 3,25-öt lát, de így is meglepődtem, hogy a 768 mb vram és a 8mb L2 proci cache, 16mb vinyó cache mellett ennyit lát, 3-ra számítottam.)
25 days to Crysis freeware verzsön. 
Természetesen a géphez. Miért, szerinted nem kell?
Én nem is tudom, mimet adnám oda egy ilyen gépért.
(Persze azt tudom, hogy mimet nem...
)
feka007: Még szép hogy többet ér a gépünk, mint saját magunk. Magamra még az életben sem költöttem annyit, mint a gépemre csak az utolsó System Upgrade-nél... 
És soha nincsen vége, pl. most jöhet egy VGA, hangkártya, esetleg egy Q6600-as melléjük, ha még belefér... (Mondjuk a proci még ráér).
Gerr'y: Látom, neked tuti hsz.-generátorod van. Minden nap beírja a Crysis-demóig hátralévő időt... 
[Szerkesztve]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
De! nagyon kell ahhoz gratulálni hogy sikerült elköltenie pár százezret,képzeld én is eltudnék, meg szerintem bárki más... na mindegy én ezt soha nem értettem.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

Feree13
(őstag)
Segítek: Ahhoz gratuláltak neki, hogy képes volt megkeresni, dolgozni érte, rááldozni, feláldozni mást ennek az érdekében, és hogy nem itta el, drogozta szét, játszotta el kaszinókban.
Szerintem is gratulációra méltó.
Nem azt tapsoltuk hogy képes volt elmenni a boltba és megvenni. 
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

Feree13
(őstag)
Írtad hogy sokat gyorsult a plusz 2gb ramtól a rendszer.
Én is ezen filózok hogy veszek még 2GB-ot.
Mi gyorsult tőle? Mennyire?
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

keszegduda
(őstag)
Nekem 2 és 3Gb ram között nem vettem észre semmi különbséget, de lehet hogy a Vista talán meghálálja, de én ott sem vettem észre, főleg játékokban nem... 
A 2GB 800-as A-Dataval jóval tovább állt fel a win a belépéskor induló kéttucat programommal, mostmár csak a monitor két milliszekunduma limitel, olyan gyorsan megjelenik az MSN.
A kikapcsolás is hamaabb lefut.
A memóriaigényesebb játékoknál jóval hamarabb betölt.
![[kép] [kép]](http://members.chello.hu/harom/counter/countdown_demo_24%20copy.jpg)
Ja, ráadaásul megtévesztett, hogy az augusztus nem 32 napos 
[Szerkesztve]
Akkor csak 24 days to Crysis demo verzsön. 
Jaja!
Amugy a procid milyen steppingu? G0 v. B3?
B3, már hó elején megvettem, csak nem volt lap alá :-P.

roedie
(fanatikus tag)
Az én procim steppingje 5, az milyennek számít?
(revision B1)
Miért, van egyáltalán olyan hónap, amelyik 32 napos? Tudtommal nincs, de ha mégis, akkor szóljál, nehogy Én is képzavarban legyek... 
Szerk: Srácok, ezt hogy csináltuk? 3 db. OFF hsz. a Crysis (
) topikjában?
[Szerkesztve]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Hogy legyen egy ON is: egy új interjú Bernd Diemer-rel: [link]
Ízelítő:
- The first level (also the single player demo level) is an in-built tutorial to the game.
- The public show floor demo machines were running on DirectX 9 to show people that you don't necessarily have to upgrade your computer to get a good and beautiful looking Crysis experience.
- The hardest difficulty level is ''Delta'' where you have no crosshair and the enemies speak North Korean.
- Easy mode has a lot more check/save points.
- Crysis is an open sandbox game but the objectives are always clear to the player.
- Crytek has always been enthusiastic about new technology and have always been early adopters (advanced physics, DX10 and so on).
- Crytek is very proud of the amount of graphics/technology/design /AI detail they have managed to put into the game.
Ui.: Ha esetleg már volt, bocs. Régóta fenn vagyok, nem látok kristálytisztán. 
[Szerkesztve]
Szreintem nem volt. Amúgy ilyenkor rulzik a kereső, bemásolod vmelyik rövidebb mondatot pl.
Igaz, de nem csak a kereső, hanem a melankólia is rulzik ilyenkor ám... 
Kinek volt ez most az eszében? 

T.Peter
(senior tag)
Ezt az interview-t linkeltem, csak videó. Ha akarjátok, nézzétek meg.
[Szerkesztve]
Benne van ebben is a videó is. Amúgy sorry, most már visszaolvastam és észrevettem. Csak már ugye nem tudom kimoderálni...
Meg hát el is fér... Volt itt már rosszabb is. Amikor kijött a Demó megjelenésének az időpontja, legalább tízen linkelték be... 

T.Peter
(senior tag)
Jah, láttam, hogy benne van a videó is. Csak azért írtam, mert arra nem jött válasz, és gondoltam, hogy azon átsiklik a szemetek. Meg persze munkát spóroltam volna meg neked
Amúgy igazából nem valami nagy hírek, de legalább jó, hogy ezeket is elmondják a demo előtt.
[Szerkesztve]
De az nem szokványos hír volt.

T.Peter
(senior tag)
Nem tudom, hogy mennyire lesznek leterhelve a szerverek, de remélem, hogy minnél előbb mi is letölthetjük a demo-t, és akkor indulhat a tesztelés. Kiváncsi leszek, hogy mennyivel lesz gyorsabb dx10 alatt.
[Szerkesztve]
Remélem nem annyira, mint a Bioshocktól a ***** szerverek. 
Mi lesz itt a teljes verzió megjelenésekor? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szerintem aznap nyithatunk új topikot a játéknak, mert tele lesz a különféle gépeken mért eredményekkel... 
És nagyon vigyázzatok, a Bioshock topikját már egyszer bezárták warez miatt, nehogy itt is úgy legyen!!!
Én mindenképpen eredetiben veszem meg a Crysis-t. A Bioshock-ot 7.-én (Fizetés), az mellett idén ez a játék fér bele a keretbe, de ez mindenképpen. 
Én rohadt sok gamet veszek meg idén, és a vicc az, hogy ezek Szeptember és November között jönnek mind. 

T.Peter
(senior tag)
Hát, én annál is rosszabbra számítok, mint ami volt a clickelős szervernél
Nem vettem részt benne, csak olvastam a híreket, hogy a szerver már nem bírja 

T.Peter
(senior tag)
Én a crysist biztos megveszem. Nagy valószínűséggel a collector's editiont, de még gondolkodom rajta. A másik meg az Assassin's creed lesz, amit még meg fogok venni.
Akkor Te ebben a hónapban jól meghúzhatod a nadrágszíjadat... 
Mod: Ja, off...
(De végül is minek? foglalkozik itt még Valaki azzal, hogy mi off és mi nem?
)
[Szerkesztve]

roedie
(fanatikus tag)
Én a Spore-t fogom megvenni, szerintem hatalmas lessz! 

T.Peter
(senior tag)
Az is nagyon jó. De én majd a demokkal nyomom, ezen a kettőn kívül, amit megveszek.
Mindenki: Szerintetek melyiket fogják választani a fejlesztők? Azt, hogy minden beállítási lehetőséget beletesznek a demoba, vagy csak egy töredékét teszik bele?
Szerintem benne lesz minden, és csak egy pálya.
A másik lehetőség a DX10 kihagyása (Pedig szerintem Mindenki arra lenne a legkíváncsibb).

T.Peter
(senior tag)
Szerintem is így fogják megcsinálni, de a dx10-et biztos nem hagyják ki, csak úgy fogják megoldani, mint az lp-nél, hogy kettőt adnak ki(dx9-dx10).
Inkább szeptember-december, októberben nem sok érdemleges alkotás jön a 31-én érkező NFS-en kívül, viszont novemberben mi lesz itt... életem legszebb novembere lesz! 
Lehet rosszúl fogalmaztam. Úgy értettem Szeptember-Október-November között jön sok játék!
Amúgy HL2: EP2 Jön Okt. 26-án az NFS meg Nov.1 bár engem utobbi már nem érdekel...

soulcube
(fanatikus tag)
Ha fogadni kellene a GOTY '07-re hááát 
Ember legyen a talpán aki megmondja melyik game nyeri majd el a címet 
Más:
A CrySis játékideje kb. hány óra lesz majd? Valami infó van már ilyesmiről?
2x-ről halottam régebben...

![[kép] [kép]](http://members.chello.hu/harom/counter/countdown_demo_25%20copy.jpg)