Ja főleg h. 8800-as szériára optimalizálják.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Nem Batman hibája. Csak bemásolta az utolsó pár hsz.-be kopizott konfigot.
Amúgy meg igaz, az a gép az tényleg az Extrém Álom Vas... 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Jó ez igaz... 
(#54) horvathkrisz válasza Keldor papa (#53) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)
mi?! tényleg 8800 szériára optimalizálják? 
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)
(#55) Keldor papa válasza horvathkrisz (#54) üzenetére
Jaja, Nvidiának van pénze rendesen...
Az az egy baj ezzel a lappal ([link]), hogy nem SLI-s.

Soak
(PH! nagyúr)
Ezt muszáj itt?

[Szerkesztve]
Miért, mit gondoltál?
A játékok többsége nvidián fut jobban, ha egyszer megengedheti magának az nv, hogy kipengessen a játékfejlesztőknek, hogy az ő kártáyikon jobban fusson, akkor azt tudomásul kell venni. Stalker is enyhén szólva nvidiásra sikeredett véletlenül...
offba teszem, mert úgy látom már itt is kezdünk átmenni floodba...
[Szerkesztve]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

T.Peter
(senior tag)
Hi. Szerintetek kap magyarosítást a játék alapból? Mert az EA nagyon rajta van ezen a magyar szinkronon. Persze magyar szinkront biztos nem kap, de mondjuk egy magyar nyelvű telepítőt és menüt, vagy magyar feliratot kaphatna. Lehetséges, mert vannak magyarok a fejlesztők között (Pócza Zoltán, Seliga Márton, és még sokan mások, csak róluk hallottam már, ezért írtam őket.), meg amint tudjátok, nyitottak Budapesten fejlesztőstúdiót, és ezek reményre adnak okot. Persze ha nem lessz benne, az sem baj, mert enélkül is teljesen korrekt lessz a játék, de azért mégiscsak milyen jó lenne, ha gondolnának ránk.
Énszerintem feliratot biztosan kap, de ha már a Harry Potter 5-öt az eredeti magyar színészekkel szinkronizálták, akkor ez is lehetne magyar szinkronos, nagyon állat lenne, bár sztem nem lesz benne sok párbeszéd, így kicsi rá az esély...
Amúgy nem lessz, hanem lesz 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

T.Peter
(senior tag)
A legvalószínűbb szerintem a magyar menü, magyar felirattal, mert a szinkron minek, mert párbeszéd tényleg nem lesz valami sok, maximum az elején(intro, stb..).
(vettem.
)
[Szerkesztve]
Ha gyárilag mégse lesz magyar, akkor úgyis gyorsan készítenek hozzá
(mármint magyarítást)
[Szerkesztve]

T.Peter
(senior tag)
Ez igaz, de ha alapba beletennék, az azért mindjárt más lenne. Milyen jófejek lennének, hoy gondoltak ránk 
Két új videó a Crysis-ról a YouTube-on:
Crysis E3 2007 show floor footage: [link]
Unreal Engine 3 vs. CryEngine 2: [link]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

1face
(senior tag)
Nyílván elfogult vagyok (a Far Cry miatt), de nekem az Unreal annyira nem jön be!
Persze azért majd kipróbálom. 
Nincsen problémám az alkohollal! ...de nélküle?!
Jó lenne, ha a Gears of War mintájára az Epic is kiadna egy single-player játékot, mondjuk Unreal 3 néven. Az első rész nagyon tetszett, mondjuk a második már nem volt nagy szám, de akkor is jó lenne egy folytatás.
Amúgy szerintem a CryEngine veri az Unreal 3 Engine-t. 
Nem hallottatok valamit a demo-ról?

Fringe addict.
(#69) Interceptor válasza Rabbitf_24 (#68) üzenetére

Interceptor
(őstag)
hát igen lassan ideje lenne egy demonak...
“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.
(#70) Rabbitf_24 válasza Interceptor (#69) üzenetére
Nagyon beszívtam azzal az 1.44 gigás telepítővel, ami FAKE volt..

Legközelebb óvatos leszek ![;]](/dl/s/v1.gif)
Fringe addict.
Új Cevat Yerli Interjú: [link]
Mod: A végén megnyugtatja a DX9-es géppel rendelkezőket. 
[Szerkesztve]

Achill3uS
(PH! nagyúr)
#1 - melyik állat tett az Xtreme Dream gép-be scsi vinyókat he? 
egyébként nemtudom láttátok-e az E3 videokat, az egy torrent oldalról le lehetett szedni, volt köztük crysis-os kb negyed oras in game video.. alapvetően állejtős, de nem tetszenek a főhős természet feletti képességei.. láthatatlanság, futás 100km/h-val
akkora ugrás h az UT-ben megirigyelnék, ''jedi push''.. lehet ezzel kicsit túllőttek a célon, bár sci-fi fps szóval ki tudja milyen meglepetések lesznek.. talán ürhajóban is leszünk 
[Szerkesztve]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
Szerintem pont ezzel lehet megfogni a közönséget, hogy a figura minnél többet tud,
a sima fps már lejárt, ezért volt talán nekem egy kicsit a fear is unalma, mert idő lassítani már a max paynebe is lehetett

Fringe addict.
Az egy bekopizott találgatós flame az inCrysis.com-ról. Van ott egy fórum, ahol meg kell tippelni a Crysis gépigényét.
Bár a csávó szerintem inkább az általa Karácsonyra kért gép specifikációit írta be a fórumba. 
Nem lesz azért olyan könnyű sem a játék, mert ha észrevetted, nem egy videón látszódott, hogy igencsak sérült a csávó a bekapott golyóktól. Tehát, szerintem a DOOM-stílus nem lesz a legnyerőbb stratégia. Bár Cevat Yerli szerint olyan stílusban játszhatod végig, ami Neked tetszik.

rolko
(őstag)
Jaja, az inCrysis-ről kopizta be Vistaboy még az előző topicba, Én pedig kikopiztam 
Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2
És egyáltalán mikor lesz béta játék?Télleg 8-as szériára optimalizálják?
Remélem Ati-AMD többet fizet, és arra fogják

Fringe addict.
Nem nagyon láttam még oan videót,ahol ATI-val nyomták volna.
Én is remélem,hogy AMD proci jó lesz neki.X2 6400+ egyébként.
ennél már csak egy négymagos erősebb vagy kapásból egy dinnye (írted
) 
Hát igen Nvidia mindenhol....
Fringe addict.
Én bepróbálkozok még a 3.2es cerkámmal is

Fringe addict.
Próbálkozni mindig kell.
Jah, max nem megy majd fullon

Fringe addict.

Remélem,hogy nekem majd jól fog futni.
ennek örömére itt egy visszaszámláló! [link]
Hmm, én rá se hederítek a torrentre felkerült ''demók''-ra, mindegyik fake, ehhez képest annyi mindig a leecher, én nem tudom, hogyan dőlnek be ilyen f...ságoknak ennyien... 
Szerintem a Stalkeres ''60 kiló cuccal a batyumban, saját erőből 100km/h-val futok a méteres bozótban'' megoldás után ez senkit sem fog zavarni. És persze kis használat után lemerülnek ezek a képességek. Viszont az ugrálás az engem is zavar 
Ati-AMD most örül, ha nem megy csődbe, nemhogy még kiköltekezzenek a fejlesztőknek... 
[Szerkesztve]
Nem felesleges a számláló még egy kicsit, amikor azt se tudni biztosra, hogy megjelenik Nov. 16-án?
Mondjuk nekem nem jelez a visszaszámlálód 
Amúgy jó dátum a November, télen ráérek vele egész nap kockulni, szeptemberben nem lett volna vmi jó, hiába jelent volna meg előbb.
Nem akarod egy picit jobban megtekerni a Celeront, akkor talán ki is hajtaná az X1950GT-t 
Most 3.3on megy, mennyire kellene felrángatni?
Az a baj, hogy olyat nem csináltam még

Fringe addict.
A függőség elveszi a józaneszet

Fringe addict.
A legolcsóbb Core 2 Duoval is jobban járnál, mint azzal a Celeronnnal..

just
(fanatikus tag)
nemtudom észrevettétek-e ebben a videóban [link] h mikor lő gépfegyverrel 1:50-nél akkor nem látszódik az árnyéka a fegyvernek, olyan mintha a levegőt fogná 
Two things what i hate. People that can't count...

rolko
(őstag)
Azzal az Abit IS7-el kimenne 4GHz-ig simán
valami jobb hűtés azért nem árt rá ( nekem pont van egy eladó s478-as Cooler Master hűtőm kék ledes
)
Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

T.Peter
(senior tag)
Tényleg. De gáz. 
Azon a zöld színű utánfutón lehet látni az árnyékát. Persze ha jönnek a golyók, akkor mozog az árnyék is, meg minden, csak a semmit fogja. 
Nem baj, úgyis kijavítják. Gondolom nem csak te vagy egyedül, aki észrevette, és írtak külföldön a fejlesztöknek, hogy mi van.
Kicsit megcibálod az FSB-t, a szorzók ezeknél a CPU-knál általában magasak, úgyhogy szerintem egy 3,6-3,7GHz-en már tökéletes lenne a procid a vga-nak, és a Crysis is kevésbé fanyalog majd 
Amúgy vannak itt a fórumon tuning topicok, ott tudod megkérdezni, hogy mit állítsál a BIOS-ban a tuninghoz.
Sokkal jobban járna, még az X2 3600+-ot is elveri az E2140 is, ugyanazon az áron (tehát az új Celeron).Úgyhogy én is inkább ezt javasolom, ha van a procira meg egy lapra egy kis pénz, a Celeron D-t pedig elfelejteném.
Sokáig ne off-oljuk tele megint procitémával a topicot azért...