Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)

(#501) Bagira01 válasza Jasonchan (#495) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Asszem a hummer felborulását láttam én is. Én úgy néztem hogy kilövi a kerekét. Amúgy mi van ha egy erdei pajzsikának megyek akkor azt sem fogja a földbe a gyöktörzse :D . Gyönyörű grafikája van. Mindent ők sem csinálhatnak tökéletesre :U

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#502) soulcube válasza T.Peter (#498) üzenetére

soulcube
(fanatikus tag)

Kell a fenének így már ez a CrySis!
Mi az, hogy nincs gyökere a fának ??!! Hát ezt hogy képzelik ?
Halasszák el fél évvel a játékot és gyökeret minden fának ! :DDD :DDD :DDD

(#503) fpeter07 válasza T.Peter (#499) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

már megláttam :P

(#504) soulcube

soulcube
(fanatikus tag)

Nem semmi a járgány! Még nitro is van benne :P
Lehet gyorsulunk majd egyet a beach-en. ;)

(#505) T.Peter válasza soulcube (#502) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Félreértettétek. Nekem csak az árnyékkal van bajom. Az, hogy a fának nincs gyökere, nem nagyon érdekel, meg hát most még nem is lehetne rendesen kivitelezni. A fa legalább kidől, eldől, bedől, stb.. és ez így jó. Mondjuk nem kéne a kocsinak a nagyobb fákon is már áthaladnia, de azokon már nem is halad át azt hiszem.

(#506) fpeter07 válasza soulcube (#502) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

felháborító mi? :(( ;]

(#507) T.Peter válasza soulcube (#504) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Szerintem az összes kocsiban van, mert a pick uppal, és a Hummerrel is nitrozott. Lehet, hogy a katonák unatkoztak, aztán hasznosították a szabadidejüket. :D

[Szerkesztve]

(#508) soulcube válasza fpeter07 (#506) üzenetére

soulcube
(fanatikus tag)

Eléggé... :DDD Hogy gondolhatják ?

[Szerkesztve]

(#509) feka007 válasza Jasonchan (#495) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

LoL, hogyha azt se tudod, hogy mitől vannak a fószernek rendkívüli képességei, akkor sztem ne a játékot fikázd... :U
Amúgy szerintetek miért áll még fejlesztés alatt a játék? :P

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#510) soulcube válasza T.Peter (#507) üzenetére

soulcube
(fanatikus tag)

Ők is várják már a Pro Street-et, aztán eljátszák csak nem emberek hanem idegenek ellen.
Ilyen vidékre azért nem árt a nitrous-oxid. ;)

(#511) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha lenne a fának gyökere, akkor meg azt szidnátok, hogy a gyökerekről nem potyog le egy földdarabka sem, miközben sokatok gépén éppenhogy elindul majd a játék, de úgy beszéltek, mintha nem tudnátok mit kezdeni a sok fps-sel. :P
Az árnyék dolgot pedig úgyis kijavítják még, szerintetek a teszterek vakok? Nemrég még a fegyverünknek se volt árnyéka. :) De ha annyira segíteni akartok a fejlesztésben, akkor küldjetek egy képet a bugról a magyar illetékesnek, bár biztos, hogy már ők is észrevették.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#512) Bagira01 válasza feka007 (#511) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

''miközben sokatok gépén éppenhogy elindul majd a játék, de úgy beszéltek, mintha nem tudnátok mit kezdeni a sok fps-sel.''Ejnye bejnye :((( . Mi ez a hátrányos megkülönböztetés feka úr Lehet hogy a te gtx-ed is megizzasztja a dx10(bár nem valószínű :B )

[Szerkesztve]

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#513) feka007 válasza Bagira01 (#512) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link] Egy kis olvasmány, mi is az a rasszizmus, mert látom nem vagy tisztába vele. :P
''Lehet hogy a te gtx-ed is megizzasztja a dx10(bár nem valószínű''
Hát ez se a te nagy szakértelmedről árulkodik, a DX10-es kód gyorsabb, mint a DX9, pont ez a lényege... :P

(#514) Jasonchan válasza feka007 (#509) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

Te meg nem jártál be nyelvtan órára. :P Olvasd el mégegyszer, lassan ,hogy mit írtam. Ha megvan akkor jó. :P Viccen kívül. Ha kocsival nekimész egy fának akkor az kidől? Nem. Semmi köze a fószer képességeihez. :U

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#515) Jasonchan válasza feka007 (#513) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

A DX10-ben neki volt igaza, mert MOST mindegyik játék lassab. :U

[Szerkesztve]

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#516) feka007 válasza Jasonchan (#515) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Olvass egy kis elméletet, miben is különbözik a DX10-es kód a 9-estől. Az, hogy a jelenlegi elsőgenerációs DX10-es kártyákon egy-két szarul optimalizált, DX10-esnek titulált játék lassabban fut, mint DX9-es módban, az a kártya felépítéséből fakad, mert előnytelen a DX10-re. De pl. a Bioshock már most gyorsabb a HD 2900XT-n D3D10-ben jópár fps-sel, mert DX10-hez megfelelő a felépítése a kártyának.

(#517) feka007 válasza Jasonchan (#514) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oks, ez az én bűnöm, nem tagadom. :R De ne hülyítsük egymást ilyenekkel, hogy azért sírtok, mert a rohadt fának nincsen gyökere. :W Láttatok már olyan játékot, amiben ennyire lezúzható a környezet, mint ebben? Majd akkor szapuljátok, ha igen.(ha te ebben nem voltál benne, akkor bocs, de ez már vicc, amiket itt egyesek összeírkálnak.)

(#518) feka007 válasza feka007 (#517) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy kis olvasmány a DX10-ről, hogy te is lásd, nem hülyeségről csőrözök itt... [link]
Az új DirectX első nagy előnye, hogy jelentősen csökken a CPU és GPU közötti adatátvitelből adódó késleltetés (overhead)- Tehermentesíti a cpu-t, ergo begyorsulunk

[Szerkesztve]

(#519) Jasonchan válasza feka007 (#516) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

Később lehet ,hogy jó lesz a DX10 ,de most nem jobb. És most ez a lényeg. Mondjuk nem hiszem ,hogy rossz lenne a felépítése a 8800GTS vagy GTX-nek. Nem csak a driver szar? Vagy még csak szimplán nem ismerik a programozók a dx10-et, nem? :F

(#520) Jasonchan válasza feka007 (#517) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

A gyökereket csak viccből írták. ;)

(#521) feka007 válasza Jasonchan (#520) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valóban, ma egy kicsit felületesen olvasok, sry akkor. :D :B :DD

(#522) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Collector's edition tartalma:
- „Így készült a Crysis'' videók
- különleges, játékon belül előhívható jármű (repülőgép jó lenne :D )
- „Ismerd meg a készítőket'' videó
- Crysis koncepciós videó
- eredeti koncepciós képek és művészi munkák
- 32 oldalas art könyv
- a játék zenei anyaga CD-n
[link]
Lehet, hogy elsiklottunk a hír fölött, de ha lett volna már, akkor bocs, én most akadtam rá.

(#523) csutkaa

csutkaa
(senior tag)

szerintem itt sem lesz túl nagy külöbség DX9 és DX10 között!! még nagyon új ez a DX10.

Samsung Galaxy S2

(#524) 7600 GS válasza feka007 (#522) üzenetére

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Az 576 azt írta,hogy mindkettő változat 12 ezer forint lesz. :)

(#525) T.Peter válasza feka007 (#517) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Nem tudom kire céloztál, de gondolom rám, mert én írtam a gyökerekről. Az 505. hsz-ban leírtam, hogy engem nagyon nem érdekel, hogy a fának nincs gyökere, viszont legalább normálisan eldől, kidől, bedől, stb... Az árnyékkal meg csak annyi bajom volt, hogy ilyen nem létezik, de ha így hagyják a fejlesztők, az se nagyon érdekel, mert akkor legalább mindig nézhetem az árnyékot, mert hát azt nagyon korrektül megcsinálták. Amúgy nem vitatkozni akarok, ezért egy nagy: :R

[Szerkesztve]

(#526) fpeter07 válasza 7600 GS (#524) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Melyiket vennéd meg? :)

(#527) decibel válasza feka007 (#516) üzenetére

decibel
(fanatikus tag)

88gtx és 29xt is kb ugyanolyan gyors dx10 és 9 alatt.

"you are a monkey poo-poo"

(#528) 7600 GS válasza fpeter07 (#526) üzenetére

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez nem kérdés! :D Persze hogy a Colllector's Edition-t. :D

(#529) feka007 válasza csutkaa (#523) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Volt már pár, a két render módot összehasonlító kép, de azok inkább parasztvakításnak tűntek, mivel azokból az effektekből majdnem mindent tud a DX9, ami a DX10-es képeken volt, a DX9-eseken pedig nem. Szvsz a textúrák lesznek élethűbbek DX10-ben a sm4.0 eljárásnak köszönhetően. :)
Szerk.: helyesírás.

[Szerkesztve]

(#530) feka007 válasza T.Peter (#525) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tegnap nem voltam magamnál, már mondtam. :D

(#531) bLL^

bLL^
(senior tag)

Ha eddig még nem linkelte senki ide, nano suit HD 720p trailer: [link]

[Szerkesztve]

1337

(#532) feka007 válasza bLL^ (#531) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már volt, nagyon jól sikerült múvi. :R

(#533) csutkaa válasza feka007 (#529) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

jaja ;) azokra a képekre én is emlékszem... sőt video is volt...

Samsung Galaxy S2

(#534) soulcube

soulcube
(fanatikus tag)

12 ezer HUF lenne mindkét kiadás ? Akkor a BasicPack-ot szerintem nyugodtan el is tehetik teljes játéknak valamelyik magazin mellé. :P

(#535) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[kép]

(#536) csutkaa válasza Gerr'y (#535) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

:R :)) :C :C :C :DD :DD

Samsung Galaxy S2

(#537) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megvan a gépem, tök gyós! :DDD

(#538) Buldozer99 válasza feka007 (#537) üzenetére

Buldozer99
(senior tag)

:C :C

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

(#539) csutkaa válasza feka007 (#537) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

:Y :R milyen a Q6600?? nem melegszik nagyon?? mert azt hallottam az a baj vele
grat nagyon fullos a géped.... :R :R

[Szerkesztve]

Samsung Galaxy S2

(#540) Vistaboy válasza feka007 (#537) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja, a géped Tök Gyós,
Te meg Tök Gyogyós... :DDD
(Mint az oviban, már csak a Bi-bííí -t felejtetted el. :DDD )

Amúgy tényleg gratula, csak az irigység beszél belőlem... :))

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#541) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[kép]

(#542) 7600 GS

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyik haverom elkezdi:''A G80-n már nem nagy szám''
:F :F
A hasamat fogtam a röhögéstől! :C
Ő beszél,a 7900 GTX-ével.
Jó kártya az attól,de nem kéne lenézni a G80-nt.

(#543) roedie válasza 7600 GS (#542) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

És akkor mi nagy szám?

[Szerkesztve]

"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"

(#544) 7600 GS válasza roedie (#543) üzenetére

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ez az! :DDD

(#545) roedie válasza 7600 GS (#544) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

Annyi irígy ember van ,hogy az hihetetlen.. :o

"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"

(#546) 7600 GS válasza roedie (#545) üzenetére

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja!

(#547) edgR válasza Gerr'y (#541) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

kitalalom: holnap pedig mar csak 25 nap lesz hatra .. :)

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

(#548) Raki

Raki
(fanatikus tag)

halljátok, most a demó megjelenés az fix, hogy 25-e?
amúgy lehet gépet kellene fejlesztenem, mert a videók alapján, hááát elég kemény gamma lesz
meg kb másfél év alatt vagy 5X átoptimalizálták már(amióta videókat lehet belőle látni)

Abit AW9D-MAX, Core 2 Quad Q6600, 4X1GB Geil Ultra Ram, HIS HD 3870 X2, Zalman CNPS 7700-Cu, Enermax Modu 82+ 525 W

(#549) Raki

Raki
(fanatikus tag)

sry 2x lett elküdve...

[Szerkesztve]

Abit AW9D-MAX, Core 2 Quad Q6600, 4X1GB Geil Ultra Ram, HIS HD 3870 X2, Zalman CNPS 7700-Cu, Enermax Modu 82+ 525 W

(#550) Gerr'y válasza Raki (#549) üzenetére

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mit akarsz meg fejleszteni? :B

Boven eleg a geped most is a Crysisnak.
Na jo, azert nem fullHD felbontasban, de gondolom nem 1920*1080-ban jatszol majd. :))

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.