5000.HSZ?

ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
5000.HSZ?

ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
hmmmmmmmmm lekéstem XD 
[ Szerkesztve ]
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
Erről lekéstem... 
[ Szerkesztve ]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

32% nekem
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.

Má szombat van!!
Igazábol ezt csak azér irtam , me aszittem ez lesz az 5000.
[ Szerkesztve ]
SÜRGŐSEN ELADÓ!!!! SAMSUNG YP-P2 MP3/MP4 LEJÁTSZÓ 13000ft ! http://hardverapro.hu/apro/surgosen_elado_samsung_yp-p2_mp3_mp4_lejatszo/hsz_1-50.html
BINGÓ

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

Most mindenki az 5000. akar lenni? 
Szerk: Csak akart

[ Szerkesztve ]
(#5010) Winner_hun válasza donsergiooo (#4995) üzenetére
Láttam ám![;]](/dl/s/v1.gif)
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
ááááááááááá

Meg gyorsult megint az FTP 10perc azt próba.
[ Szerkesztve ]
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Gratu az 5000-hez 
Végülis te érdemelted meg! 
Hú de fognak a modik örülni a rengetek szétoffolással
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
5015 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
hol van az már?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
Szerinted olvassa valamelyik? Mert szerintem magasról tesznek rá
mod: bassza meg, elfelejtettem mit akartam beírni
[ Szerkesztve ]
GSO feeling.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Miért?
. Nem is direkt volt amugy 
Holnap feladok egy lottót 
Ripper03 : percenként 7-8 hsz, bniztos neki áll vlamelyik takaritani 
[ Szerkesztve ]

valaki linket tud adni? cd key az van hozzá.. előre is thx 
[ Szerkesztve ]
De miylen komoly volt ez az 5000. erre soak csak úgy megszólelt! ...nah jó félre vonulok aztán majd csinálok én is shootot!
Üdv Jóéccakát! ..megvárom a letőltésem és utána GAME!

Lehet hogy nézik hogy mit csinálunk, de félnek belszólni nehogy lincselés legyen
![;]](/dl/s/v1.gif)
SÜRGŐSEN ELADÓ!!!! SAMSUNG YP-P2 MP3/MP4 LEJÁTSZÓ 13000ft ! http://hardverapro.hu/apro/surgosen_elado_samsung_yp-p2_mp3_mp4_lejatszo/hsz_1-50.html

Bithun is fennt van már a rendes installos demó azt szedjétek aki még nem kezdte el.

bithu-n fent van az exe-s torrentje is, arra is rágyúrtam, szedje aki tudja az tuti jó 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
Mondjuk van benne valami én se olvasnék végig enyi hsz-t
Biztos megértik, hogy mindenki görcsöl a gép elött "Ami árt a szépségnek"
enyi ingyen hsz belefér
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
Azért neeeem...
GameStar tele van gyerekekkel, itt komolyabb emberek vannak hála istennek! 
Vagy mar beszoltak, csak elsodorta oket a hsz aradat... 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Ha nyersz felezünk!!!

[ Szerkesztve ]
Aszondják szar... te már kipróbáltad papi? 2900XT DX10-ben hogy viszi?
Mod: Jah installos? Kussoltam akkor 
[ Szerkesztve ]
Percenként
10 másodpercenként
LEJÖTT!!!
Ripper-nek!
ÉN BIZA MEGMONDTAM!!!
nah holnap próba
Jóéjt
Na ezt így nem jelentettem volna ki
(#5033) LordAxwell válasza Sirandrish (#5031) üzenetére

XD
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
Komoly emberek, akik most élik második gyerekkorukat... 
Jó a ph szerver a Crysis miatt fog lehalni, én érzem, holnap lesz itt hajtás
Nembaj ez is kell!
Viszont legalább tudunk írni, nem úgy, mint ott...

Könnyen előfordulhat!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként nemtommé de röhögnöm kell ahogy olvasgatom a hsz-eket

5000 
Galaxy S2 XWLPD stock; sylah kernel 1500Mhz;GPU@400Mhz

hali.
Ma azaz tegnap volt a demo hivatalos megjelenés, akkor most mi a f@szért nincs fent egy rendes oldalon se.
mi a fenének kell szórakozniuk .
most akkor mi van?

56k-val nyomulsz?
(#5041) Winner_hun válasza noobsaibot (#5038) üzenetére

Az, hogy ma jön a demo hivatalosan ha olvastál is volna tényleg egy két oldalt.
Látogass el a gamestar.hu-ra vagy a pcdome.hu-ra mindegyik azt írja holnap azaz már ma fog a demo jönni, de sztem nem úgy értették, hogy 24 óra 01 perc

Ez nem rendes??
(#5045) noobsaibot válasza bagyulajuve (#4984) üzenetére

p1csába rég frissítettem...lecsúsztam tudom azt is töltöm,de hátha lesz valahol key hozzá
Galaxy S2 XWLPD stock; sylah kernel 1500Mhz;GPU@400Mhz

Vagy fogja az uploadot a torrent...
Természetesen az egy .exé-s verzsön... 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

csak ügy röpködnek a hsz-ek....

Samsung Galaxy S2

na települ az exe-s változat
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!