Igen, azt én is észrevettem, eléggé fura volt.
A játék meg biztos, hogy 16.-án jön, mert még van 2 hónapjuk majdnem, és mennyi mindent kijavítottak a gdc07 és e3 között is, pedig az volt vagy fél hónap, vagy még annyi se(ha rosszul tudom, javítsatok ki). A szem kidülledést is kijavították, az árnyékokat is kijavították, most már csak a tárgyak és az emberek térbeli elhelyezését kell megcsinálniuk bug mentesre. Amúgy meg, amikor februárban(azt hiszem akkor, de ha rosszul tudom, akkor itt is javítsatok ki) volt az a sok videó, ami még azon a pihenőhelyen(nem tudom normálisan megnevezni, mert sem pihenő hely, sem katonai támaszpont, sem falu, és nem is telephely igazából) játszódott, ahol ott voltak a katonák(csak tudnám, hogy mire vigyáztak), és még a nanosuit, fegyver modding panel, az életerő, és az energia szint mutató is máshogy nézett ki. Azt hiszem, hogy azért még nagyon sok mindent meg fognak tudni csinálni 1,5 hónap alatt.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
T.Peter
(senior tag)
És most már mindenki hazajött a szabadságról is, úgyhogy novemberig gőzerővel folynak a munkálatok, hogy tisztességesen befejezzék a gémet. Egyébként kicsit én is úgy vagyok vele már, hogy nem érdekel mennyire bugos, csak jelenjen már meg végre.
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Na, azért irtsák csak ki a bugokat belőle!
Vagy azt akarod, hogy felrakod a full játékot, és két pálya után kifagy, mert még nem fejezték be? Vagy megveszed a fasza Q6600-adat, és csak egy magon megy 100%-os terheltség mellett 10 FPS-el.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

T.Peter
(senior tag)
Szerintem a fejlesztők verzióit másolják le, és viszik a kiállításokra, hogy lássák a fejlesztők, hogy hol kell még hozzá nyúlni, és mindig a frissebb fejlesztői munkákat viszik. Például, az e3-mon még egy régebbi demo volt, mint ami a gc-n van, mert a gc-ig a fejlesztők javítottak rajta, és azt a javítottat vitték a gc-re. Bár, ki tudja, hogy hogy oldják meg. Rájuk bízom, csak a lényeg, hogy ne maradjon bugos.
Na jó, azért ne essünk túlzásba, csak az enyhébb bugokra értettem, egy-két rossz textúraillesztés még elmenne meg egy kis bugos MI, már megszoktam, hogy minden játék bugos, kivéve az aknakereső meg a flipper. A procim pedig tuti biztosan ki lesz használva, amíg a CryEngine 2 megy a játék alatt, mivel a motor már réges rég készen van.
Egyébként a Q6600-am már meg van három hete. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Én azért ennyire nem bíznám el magam, az EA is b*szott már át, emlékezzünk csak vissza amikor PS-el telenyomatott képekkel mutatta be a The Godfathert, valójában meg grafikailag még csak távolról sem hasonlított a képeken látottakra, a kész játék pedig egy bugos szr lett... Persze nem állítom, hogy ezt megcsinálnák a Crysis-szel is, mert nem (külön százfős csapat kellett volna a videók meg a képek megbuherálására), de azért róluk se higgyünk el mindent, amit mondanak.

T.Peter
(senior tag)
Nem értem, hogy hogy jön ide a megbuherálás. A sima civil álltal készített videókon vannak a bugok, amiket a crytek fejlesztők kijavítanak, és az ea meg nem hülye, hogy azt mondja a cryteknek, hogy hagyják a francba, és adják ki így, mert most már tudják a godfather után, hogy ezzel nagyon megszívhatják. A crytek meg szerintem alapban nem hagyja, hogy beleszóljanak a munkáiba, főleg úgy, hogy szerintem az ea kereste meg a cryteket, hogy na, légyszi, had adjuk ki a játékotokat mi. Mindenesetre azt már tudjuk a far cry után, hogy rossz, tré munkát nem adnak ki a kezeik közül.
A procid teljesítményére pedig nagyon kiváncsi vagyok(meg persze a sajátoméra is, mert nem véletlenül vettem 6750-et, az ára mellett, persze), hogy valóban, 100%-ig kihasználja-e a négy magot az engine. Amúgy meg nagyon remélem, hogy a demoban, és a teljesben is lesz egy beépített tesztelő program, ami képet ad a rendszerünk teljesítményéről.
[Szerkesztve]
Még az a szerencse, hogy a CryTek nem adta el nekik magát, mert így nincs megkötve a kezük, nincsenek kőbe vésett határidők, de az EA mellett biztosra vehetjük, hogy nem lesz DN Forever belőle, van miből finanszírozniuk a fejlesztést.

T.Peter
(senior tag)
Nem is lesz sosem senkinek a tulajdona, mert ha ilyen játékokat tesz le az asztalra, akkor hamarosan ő lesz a legjobb játékfejlesztő cég(persze grafikai szempontból. Mondjuk ki tudja, hogy milyen az a három játék, ami még készül náluk). A cryengine 3 pedig szerintem már 100%, hogy készülő félben van. Hát azzal megint csak nagyot fognak robbantani, mert ha annyi lesz a különbség, mint a cryengine 1 és 2 között, akkor inkább bele sem gondolok, hogy mit fog tudni a 3.

T.Peter
(senior tag)
Ja, és a crysis a show játéka lett a gc-n. Nem véletlenül. A gc-n legalább tudják, hogy hol a helye a cod4-nek 
Inkább a Crysisra koncentráljanak most, a motor ráér utána, előbb még amúgyis be kell járatni a CryE2-t, végülis elvileg eladásra készült...

T.Peter
(senior tag)
A cégen belül ugyan úgy, mint más cégeknél, szekciók vannak, amik más és más dolgokkal foglalkoznak. El vannak ott is különítve a kutatás-fejlesztés, stb(ha nem így van, javítsatok ki, mert nem vagyok jártas ezeken a helyszíneken). Mindenesetre nekem már maradandót alkotott a crytek. Emlékszem, amikor előszőr hallottam a hírt, hogy jön, és megnéztem a képeket, hát, nem akartam hinni a szememnek
, hogy valóban, ilyen van, az akkori játékok mellett. Kb olyan érzés volt, mint amikor a far cry-nál kinéztem az elején a nagy tátongó lyukon, és megláttam a vizet
, és aztán lementem a partra, hát, az is kegyetlen jó volt. Egyszerűen leírhatatlan. Kiváncsi leszek, hogy mit fog kihozni belőlem, amikor már a monitoromon látom, normálisan, full grafikán
Azt hiszem, egy darabig, csak nézelődni fogok, és csak azután megyek gyilkolászni, és nézem, hogy milyen az MI. Amit még nagyon várok, az a sandbox 2 pályaszerkesztő. Azt nagyon sokat fogom használni.
Tudom, de ilyenkor valszeg besegít a másik gárda is a fejlesztés végső szakaszaiban, a Gears of Warnak és az UT3-nak is külön csapata van, de mindig besegítenek egymásnak, pl. az UT3-an dolgozók is besegítettek a GoW fejlesztésének a végén, és most, hogy készen van a GoW, ők segítenek nekik az UT3 fejlesztésében.

.:Kristian:.
(PH! addikt)
Farcry 2 vs. Crysis ![;]](/dl/s/v1.gif)
[link]
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!
Szerintem nem véletlenül hagytak teret a Ubinak a Far Cry részére (biztos szépen lecashelhették őket amikor megvették a Far Cry jogait tőlük), de nekem a Crysis jobban bejön, a Far Cry 2 is ott van a topon , nagyon merész ötleteket találtak ki, de a Crysis világa önmagában jobban elragad, mint a pusztás szavanna.
Nanosuit Trailer:
[link]
Nagyon ötletesen mutatja be a ruci képességeit a movie, nagyon ütősen csinálták meg, amikor ingame jelenetek közben mutatja belülről, ahogyan a nanoruha adrenalint pumpál az ereinkbe, és amikor könnyűszerrel lepattanak a golyók róla (meg van magyarázva, hogy miért tudunk egyedül lehentelni egy egész hadsereget.
). Egy mini oszkár díjat megérdemelne a preview múvik kategóriában. 

Soak
(PH! nagyúr)
Nekem is nagyon bejön. Azthittem megint valami 20-ad rangu film lesz, de elég jóra sikerült
Speed-et jól mutatja be
A láthatatlansgot meg nem kell ecsetelni 
Az egész moviet azért nem kéne betenni a fórumba.
Gondolj azokra is, akiknek nincs szélessávuk.(nekem van
)
A hivatalos gépigényt mikor jelentik be?

soulcube
(fanatikus tag)
A Crysis-ban rengeteg lehetőség van. Ruhák, fegyverek, fagyasztás, taktika, gravitáció.
Sokakat csak egy valami tántorít majd el a kipróbálásától. Az pedig a gépigény. 
Remélem a CryTek jól optimalizálja majd az engine-t, pláne ha licencelésre szánják akkor jól kell optimalizálniuk.
Megígérték, szerintem nem is lesz sokkal nagyobb a vártnál...

soulcube
(fanatikus tag)
Nagyon bízunk benne. Kár lenne ha ezen csúszna el a game sikere 
[Szerkesztve]
Hát azért késik, mert nem akarják, hogy a technikai problémák elrontsák, nem velünk akarnak szórakozni. 

soulcube
(fanatikus tag)
Remélem nem kell sok billentyűt nyomogatni majd egy ilyen csatához. 
[link]
Néhol lesz, ahol a helyzet megkívánja, hogy funkciót válts a fegyveren vagy a nanosuiton, de ettől még nem fog begörcsölni a kezed. 

soulcube
(fanatikus tag)
Hát ki tudja
Látható a trailer-ben, hogy mindig beállítja a sebességet meg a pajzsot.
Nem tudom miért kell ennyiszer beállítani ? 
Nekem nagyon jó kis noname billentyűzetem van.
Mi baj lehet? Meg 4mb netem 

soulcube
(fanatikus tag)
Legalább nem érhet nagy anyagi kár a CrySis húzósabb részeinél 
[Szerkesztve]
Úgy sem a billentyűzetet fogod megbüntetni azért, mert szaggat a gém...Szerintem inkább újíts be egy jó erős gépházra. 
[Szerkesztve]

T.Peter
(senior tag)
Teljes mértékben igazad van.

T.Peter
(senior tag)
Az egérnek a görgőjét fogjuk sokszor használni, hogy választhassunk a funkciók között. Ezt szerintem jól megoldották. Az pedig pláne jó, hogy ha a láthatatlanságnál elfogy az energia, akkor a nanosuit automatikusan átvált armor módba, hogy feltöltődjön a ruha energiája.
Minek az, ezen is eldöcög ![;]](/dl/s/v1.gif)

T.Peter
(senior tag)
A futtatási sebesség miatt meg szerintem nem kell aggódni, mert megmondták, hogy jól fog futni a 8800-asokon(majd kiderül, de miért hazudnának), és látjátok is, hogy ezerrel optimalizálnak. Amúgy meg dx10 alatt meg jobban is fog teljesíteni, mint 9 alatt(persze csak akkor, ha tényleg igazat mondott a microsoft). A másik meg az, hogy sok beállítási lehetőséget ígérnek.
Ja,
1. Very High
2. Very Low
![;]](/dl/s/v1.gif)

T.Peter
(senior tag)

T.Peter
(senior tag)
Új hír: [link]
Ennek azt hiszem, sok ember örül, köztük én is.
[Szerkesztve]

soulcube
(fanatikus tag)
Készítsék csak a többit is
.
Elképzelem ahogy a játék végén már kiírtottunk minden rémséget, tiszta csatatér az egész bolygó, hirtelen meg előbukkan a felhők mögül ezernyi olyan űrhajó amin eredetileg is jöttek.
Player betölti a fegyvert, majd hirtelen elsötétül a kép és mit lát?
To Be Continued 
[Szerkesztve]
Ha minden rész új CryEngine-t kap (ami valószínű), bele se merek gondolni, hogy fog kinézni a Crysis 3, ha akkora lesz a minőségbeli ugrás két verzió között, mint az első kettő között van. 
Az EA mellett nem kell félni, hogy nem lesz meg az eladás, már most nagyobb a marketing körülötte, mint más játéknak a megjelenésekor, szerintem még a mimimaxon vagy mi a szaron is a Crysist fogják reklámozni. 

soulcube
(fanatikus tag)
Micsoda meglepetés! Most néztem épp a CrySis honlapját, mi másért mint a minimum gépigényért
, ott azt írják Shader Model 2.0-ás kártyákon is eldöcög majd.
Na ez már engine 
Eldöcög, de képzelem, hogy fest majd úgy... Gagyi víztükör, gyenge textúrák stb... Bioshocknál még bugos is az SM2.0...

T.Peter
(senior tag)
Végülis lehetne ez is a vége, ami nem is lenne rossz, de remélem, hogy ha egyszer kijön a folytatás, akkor nem olyan lesz, mint a hl 2 episode one, hogy 5-6 óra alatt végig lehet vinni(bár ez engem nem érint, met nem játszottam half-life-al, és nem is fogok, mert engem nem fog meg, viszont azt el kell ismernem, hogy tényleg nagyon korrekt játék).
[Szerkesztve]

T.Peter
(senior tag)
Legalább ők adnak az optimalizációra. Megtehetnék, hogy azt mondják, hogy ez csak 8800-as kártyákon fut, de ne is csodálkozzatok rajta, mert csak rá kell nézni a játékra(és ezt sokan be is vennék).
Most néztem a gépigényt, kira a játék elindul

Annyira rövid játékidővel nem is számítana teljesértékű folytatásnak, epizódonként pedig biztosan nem fogják kiadni, mert ha nem csinálnának minden részhez új enginet, és ugyanolyan lenne a grafika, akkor mi vinné el a játékot? Én se kedvelem nagyon a HL-ot, de az a játékmenetével tudott dobbantani mindig is(mondjuk nálam nem, de az eladásokat nézve bejött a milliós marketing), a Crysisban pedig a technológia a lényeg, bár most az E3-as csalódások után már kezdem úgy érezni, hogy nagyon izgalmas lesz a játékmenet.
Nem tehetnék meg, mert melyik lenne az az ostoba kiadó, amelyik kiadná úgy? Biztos csőd lenne...

![[kép] [kép]](http://members.chello.hu/harom/nanosuit_gif_gerry.gif)