Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)

(#21001) kpal válasza d'Orsy (#20999) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Láttam a Cryis.hu-n is fent vagy. :K

(#21002) fpeter07 válasza d'Orsy (#20999) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]
1. Másold a DVD-t a merevlemezre
2.Tedd be a DVD-t egy másik számítógépbe és másold rá USB-re azokat a fájlokat amik rosszak
3.A rossz fájlokat töröld le a gépedről
4.Az USB-re másold fájlokat másold át a törölt fájlok helyére
5. Indítsd el az autruncd.exe-t, tedd be a DVD-t stb...

Elméletileg működik. Próbáld meg.

(#21003) d'Orsy válasza kpal (#21001) üzenetére

d'Orsy
(újonc)

Ja, meg szeretném oldani a porblémámat :O

(#21004) d'Orsy válasza d'Orsy (#21003) üzenetére

d'Orsy
(újonc)

Igen, köszi, máshonnan is eljutottam ide... Tegnap múkodott is a torrentezett cuccal. Csak éppen nem tudtam elindítani, mert kérte a dvd-t a lejátszóba. :W Na ezért ma újra elkértem az eredeti DVD-t, amivel természetesen nem múkod. Sőt, most már a torrentessel se. :Y

Bocs, fpeter07, magamra válaszoltam... :F

[ Szerkesztve ]

(#21005) kpal válasza kpal (#21001) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

A Cryis.hu-n n80 néven vagyok. ;)

(#21006) kisfer

kisfer
(tag)

Üdv.

Az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyik verziót vegyem meg:

Crysis,Crysis Warhead külön külön lemez összesen 4k
Crysis Maximum Edition ebben benne van mind2 játék + a Wars is külön lemezen 4k

Tom h a warhead-ben benne van a Wars is,de csak jobb lenne ha az is külön lemezen lenne nem?

Köszi

Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!

(#21007) fpeter07 válasza kisfer (#21006) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez számomra borító alapján egyértelmű.
Crysis Maximum Edition= Maximum Game.

(#21008) Black Dragon válasza kisfer (#21006) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah, a maximum editiont vedd meg, nem külön van hozzá a wars, hanem az a warhead mellé van, ami benne van a packban. Tehát azt érdemes megvenni. :K

Samsung monitorok, Külső Seagate 1-2TB vincseszterek brutál jó áron eladóak!! Részletek nálam, vagy a hirdetéseimben.:)

(#21009) kisfer válasza Black Dragon (#21008) üzenetére

kisfer
(tag)

Értem de úgy mondom h külön van hogy külön is fel lehet rakni, vagyis ezt olvastam valahol.
Mindegyik game külön lemezen van sztetek?

Köszi

Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!

(#21010) Black Dragon válasza kisfer (#21009) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tartom valószínűnek, szerintem 1 lemezen van. A warst külön kell felrakni.

Samsung monitorok, Külső Seagate 1-2TB vincseszterek brutál jó áron eladóak!! Részletek nálam, vagy a hirdetéseimben.:)

(#21011) kisfer válasza Black Dragon (#21010) üzenetére

kisfer
(tag)

Okés akkor az úgy jó.

Köszönöm a segítséget.

(#21012) Black Dragon válasza kisfer (#21011) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igazán nincs mit.

Majd írj vissza ide, ha megvetted.:)

(#21013) fpeter07 válasza Black Dragon (#21012) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán ha kijön a 2. része, akkor még lejjebb megy egy ezressel az ára. Akkor tényleg best-buy. :)

(#21014) Black Dragon válasza fpeter07 (#21013) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már most 10% os kedvezménnyel van, de az előző részt is ugy hirdették, hogy vegye meg most előzetesen 14.99 euro helyett 13.99 euroért, de érdekes, hogy még mindig 13.99 ért van.:D Tehát ezzel a mostani packal sem fogok sietni, ugyis ugyhagyják az árát. De örülnék még több kedvezménynek, mert így kb 3800Ft.

(#21015) kpal válasza kisfer (#21006) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Én is gondolkozok a Crysis Maximum Edition beszerzésén egyre jobb ára van .

(#21016) Black Dragon válasza kpal (#21015) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne fogd vissza magad, vedd meg.:))

(#21017) Aullah

Aullah
(lelkes újonc)

Sziasztok.

Ez mi a tököm?

[link]

Fenn van a doom3, de coopba nyomom haverral, nem akarom leszedni. Valakinek van ötlete mi a gond? Feladatkezelőnél nem láttam semmi doom3 programot, hogy futna, szóval WTF?

Mondjuk igaz, hogy kétszer kifagyott amikor pár napja akartam telepíteni, de nincs öteltem :O

[ Szerkesztve ]

(#21018) Black Dragon válasza Aullah (#21017) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vedd meg eredetiben, akkor jó lesz. ;)

[ Szerkesztve ]

(#21019) kpal válasza kisfer (#21011) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Megvan a játék és mik vannak a dobozban ?

(#21020) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ajánlom mindenkinek a Crysis Maximum editiont, a cd galaxisban 4000Ft és nem calssic kiadás!!!

(#21021) kpal válasza Black Dragon (#21020) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Még jó hogy nem vettem meg a neten psotával 5k-ért mert most itt nálunk a Tesco-ban 2k-lesz a Crysis Maximum Edition juli 9-töl.Lehet veszek a Rece Driver Grid-öl is ha az is akciós.

[ Szerkesztve ]

(#21022) alvarezlopez

alvarezlopez
(újonc)

Valaki tudna segíteni? Amikor elindítom a Crysis-t akkor azta hibaüzenetet kapom, hogy nincs meg a d3dx10_34.dll.
Gondoltam valami DirectX hiba lehet, rákerestem googlebe a dx10 letöltésére de nem találom! Csak a dx9.0c -t. Ez most hogy van? Béna vagyok?
Valaki tudja a megoldást?
előre is köszi!

Hazám a világ, vallásom a tudomány.

(#21023) Jofi81 válasza kpal (#21021) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Voltam ma reggel a dunaújvárosi tescoban, de sajnos nem volt Maximum Edition, csak külön Crysis meg Warhead, 1990-ért. :( Gridet sem láttam, volt viszont Shift.

(#21024) kpal válasza Jofi81 (#21023) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Kár hogy nem találtal :( . Én most indulok és referálok mit láttam itt nálunk.

(#21025) t.imi

t.imi
(senior tag)

Campona tescoban de. még volt 2e-ért a max edition. Rá is csaptam egyre:)
4000ft-t kellett fizetni,mert nem árazták át, de az info pultnál visszaadták a 2e-t.
Ha más is így járna, vegye meg nyugodtan 4-ért , utána infó pult-pénz vissza.
Kaptam egy elnézést kéró levelet + 200 ft élelmiszer utalványt is :DDD

Csak azt nem értem, miért van körbe kb 2cm fekete csík, amikor teljes képernyőben tolom 1920*1080-ban :F
Ha kiveszem a pipát a teljes képernyő elöl, akkor teljes a kép, kiv. felül látszik az ablaknak a teteje, kis méret-teljes képernyő-bezárás. Mint egy sima ablaknál. Erre tudtok valami megoldást?

(#21026) t.imi

t.imi
(senior tag)

Itt a bibi ha nem teljes képernyőben van a game

[ Szerkesztve ]

(#21027) Lauda válasza t.imi (#21026) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nalam is csinalja neha. A beallitasoknal vedd ki a pipat a teljes kepernyobol, okezd le, majd tedd vissza, ok es jo lesz. :) Amugy a pipa magatol is el szokott tunni es olyankor nem teljesben indul, de ha bepipalom, leokezom, utana jo. :F

[ Szerkesztve ]

(#21028) t.imi válasza Lauda (#21027) üzenetére

t.imi
(senior tag)

Ez úgy készült, hogy nem volt pipa a teljes képernyőnél. Ha kipipálom, akkor a szélén körben van 2cm fekete csík :F

(#21029) t.imi

t.imi
(senior tag)

Csak nem tudok csinálni egy képet hypersnappal :W
Egy gyönge skicc, a fehér rész ahol látni a gamet, körben a fekete sáv. Teljesképernyő kipipálva.

[ Szerkesztve ]

(#21030) Lauda válasza t.imi (#21029) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Probald ezzel. :) Sajnos nem tudom en se mitol lehet, epp elobb neztem, de semmi fekete csik nincs (1680*1050) [link]. :F

(#21031) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

en is megvettem 1990ert tescoban az EA classis crysis + warhead + c&c first decade -t :D

(#21032) t.imi válasza Lauda (#21030) üzenetére

t.imi
(senior tag)

ÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkora ötlet :DD El is felejtettem hogy van ilyen.Igaz, csak a képet menti, nem látszik a fekete sáv körbe.Hétfőn felhívom az EA-t, hátha van valamiötletük.

(#21033) Lauda válasza t.imi (#21032) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Masik jateknal nincs ez a fekete keret?

(#21034) t.imi válasza Lauda (#21033) üzenetére

t.imi
(senior tag)

nincs :( egyedül a dark void-nál látszik az ablak teteje mint ennél a képen, de bf2, dead space,hl2, cod4, stb semmi bibi,csak ennél.

Ha ati karid van és rámész a catalis centerre, ott az asztalok és kijelzők fül, jobb klikk a kis monitorra bal lent- konfigirálás-méretezés beállítása. Ott van egy csúszka képernyőmérte-15% - teljes méret 0%. 0%-on faltól falig ér a kép, 15%-on pont olyan mint a crysis, ott a fekete sáv körbe.

(#21035) kpal válasza kpal (#21024) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Én voltam tegnap is és ma is és nincs aszt mondják nem érkezett meg :W .Be nézek a következó napkban hátha lesz.

t.imi: ha igy lesz megveszem :K

[ Szerkesztve ]

(#21036) Lauda válasza t.imi (#21034) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem a driverrel lesz valami gond? Amugy [ilyen] kartyaim vannak. ;]

(#21037) t.imi válasza Lauda (#21036) üzenetére

t.imi
(senior tag)

Szerintem már átárazták, remélem hamar odaér hozzátok is.
2 hónapos driver volt fönt, tegnap azt is lecseréltem a legújjabbra, de ua.
Nekem csak egy van :B
Még a hackelttel is ilyen gondjaim voltak, így tuti hogy szoftos dolog lehet, csak nem tudom hogy mi :DDD

(#21038) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

akartam jatszani a most mar eredeti crysisemmel, erre keri az lemezt. mi megoldas?

(#21039) Black Dragon válasza gyiku (#21038) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rakd be a lemezt.:D

(#21040) gyiku válasza Black Dragon (#21039) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

mindig? mashogy nem megy? megcrackelni csak nem fogom, ha mar eredeti :DDD

(#21041) Black Dragon válasza gyiku (#21040) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát az eredetiknél mind így megy.:)

(#21042) poczabence

poczabence
(kvázi-tag)

Na, én is megvettem a tesco-ban a maximum edition-t, mert ennyiért ajándék volt. :] Egyébként ma is néztem, de már egy darab sem volt...

A problémám annyi lenne, hogy felraktam a crysis wars-t és hozzá ezt az ea letöltés menedzsert, de amikor aktiválni akarnám a játékot, akkor azt írja ki, hogy ez a kulcs nem megfelelő, viszont a játékon belül elfogadta. Másnál is van ilyen probléma, vagy csak nálam? :(

Előre is köszi a választ. :]

@t.imi!
Nálam is ezt csinálja a játék. :(

[ Szerkesztve ]

"Ha a zene az életed, akkor Walkman a mobilod." :)

(#21043) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

kb 2 hete megvettem a game-t steam-en de csak hétvégén töltöttem le majd indítottam el...a történet a köv.(win7 64bit az op)

játék indít
fekete képernyő..pár mp ..a crysis működése leállt ..ok semmi gond próba még1x
most eljut a menüig ..de ahogy felbontás állítok ..majd megkérdezi biztos ? klikk az OK-ra és megint leáll ..ugyanakkor köv.indításnál megjegyzi az elmentett beállításokat

jó kb 10 perc játszás nem állítottam semmit sem ..de mondom a feliratot csak be kapcsolom már. menü felirat benyomva...mentés kérdezi biztos? igen klikk az OK-ra ..és megint crysis működése leállt.

na most itt tartok semmi sem csináltam még vele...lehet vga driver ? nem legújabbfajta van fent egyel régebbi.

EVO & STi power

(#21044) Black Dragon válasza Mappa (#21043) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szeirintem a win7 a ludas.:)

(#21045) Mappa válasza Black Dragon (#21044) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

az a helyzet a virágboltival meg megy :DDD ...ott is vannak kifagyások ..de ez crysis probléma hogy mindenütt leáll,kifagy stb ...szóval érdekes egy dolog megpróbálom a vga drivert amint hazaértem...de ha azzal sem javul ..akkor nem tudom mihez kezdek ...win7 32bit-et vissza nem teszek rá az is ziher

EVO & STi power

(#21046) Grifid válasza Black Dragon (#21044) üzenetére

Grifid
(senior tag)

Hát nem nyert!

Mappa!
Válasz a másik topikban.

(#21047) Black Dragon válasza Mappa (#21045) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amugy nekem is rengetegszer kifagyott, mert régebben énis megvettem eredetiben, de kb 2x ha játszottam vele, kifagyott, akadt.....eladtam a francba.:DDD

(#21048) kpal válasza kpal (#21035) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Még most sincs itt nálunk Maximum Edition :((( . :O

(#21049) Lauda válasza Mappa (#21043) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A bin32 mappabol inditsad a crysis exe-t, fuggetlenul attol, hogy 64 bites az op. Nalam tokeletesen megy 64 bit ultimaten.

(#21050) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

- kipróbáltam ezt a rendszergazda futtatás dolgot ...sikertelen
- feltettem a legújabb catalyst 10.6 ..eredmény: ha menüben állítok bármilyen beállítást akkor nem fagy ki...viszont ha játék alatt állítok akkor meg igen :F
na most játszani tudok vele de ilyen labilis működéssel lehet inkább eladom....nem tudom mit nem szeret a gépemen

(#21049) Lauda - na még ezt megpróbálom..ha ez sem oldja meg,akkor feladom :o

[ Szerkesztve ]

EVO & STi power

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.