Nézd, Én is akkor lennék teljesen Happy, ha tudnék Fullos, csutkáratekert, kimaxolt, überbrulál, csillivilli, fotorealisztikus, minden maxon-grafikával játszani, legalább 1680x1050-ben. 
De mivel egy hároméves kártyám van, Én annak is örülök, hogy DX9-ben, High-on megy 1280x800-ban... 
Az Oblivion-t is kipróbáltam 1680x1050-ben, hát, mit ne mondjak, überfasza volt, de inkább játszottam csak 1280x800-ban, mert úgy azért csak gyorsabb volt. És a HDR miatt annyira nem is vettem észre a pixelesedést. Ha a Crysis is eldöcög ilyen felbontáson, akkor az Nekem már elég ahhoz, hogy játszak Vele. Azután majd úgyis veszek egy 9800GTX-et, oszt hadd szóljon! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mod: Ha Feka007 visszajön a nyaralásról, egy teljes oldal csak az Ő hsz-ével lesz tele, amíg minden kihagyott post-ra válaszol... 
[Szerkesztve]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Szerény véleményem szerint a Crytek jobb programozókból áll és a Crysis szebben is fog futni ugyanazon a gépen. A látvány már erősen szubjektív nekem a Crysis fotorealisztikus megjelenítése jobban bajön. Bár ez a megjelenésig hit kérdése.

Igy eltartegy ideig. 6 megás nettel is.