Érződik ,hogy az egyik vga gyártót jobban preferálja a játék amugy?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
IdeaListáknak: Origi, dobozos, játékos: LENOVO IdeaPad G570AH 15.6" HD WXGA Corei3 2.20GHz 2GB 500GB
SONY VAIO VPC-EH1L8E/P 15,5" PINK notebook - Core i3, 4GB RAM, 500GB HDD - DÖGÖS PINK SZÍN
Ütős gyógymód kóros notebookmániásoknak! Core i5-ös tartós noti LENOVO ThinkPad T510
AMD Bulldozer FX 8120 BOX eladó! 8magos,szinte új állapotban.
Hirdetés
1024-ben mediumon szépen megy, 25+ fps nagy külső tereken is.
Aki szerint meg nem szép mediumban az szerintem nincs teljesen magánál... Vagy az igényei vannak nemkicsit, hanem nagyon elrugaszkodva a valóságtól.

Bioshock
(kvázi-tag)
MELYIK DRIVER JO A CRYSIS BETÁHOZ?32 bites vistához 8800 gtx hez?
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paraolimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
Nem tudom, mivel én inkább megvárom a rendes demót. 
Amúgy mindig az aktuális legújabb szokott az lenni. Amúgy nézz el az nvidia honlapjára, ott van külön egy bétadriver letöltőrészleg, ahol mindig vannak újabb béta driverek.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Hát igen, mondjuk úgy kellett volna a tesztet készíteniük, hogy egymás mellé teszik a HD 2900XT-t és a 8800GTX-et. Érdekesebb lett volna.
Esetleg ezzel: Sparkle Calibre P889
Ezt megnézném Crysis alatt!
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
163.71 beta @ guru3d.com
unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

p a s s e r
(fanatikus tag)
uppolhatnékomvan...
gfwl id: dirty passer

Bioshock
(kvázi-tag)
Kösz a segitséget felraktam most jön a próba. 
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paraolimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
ezt ajanlottak hozza, remelem ezzel mar el fog docogni 

Ribi
(PH! kedvence)
En csak azt nemertem hogy ha ilyen konfigon szaggat akkot az osszes demoban mi a banattal ertek el max grafon kb 1600x1200-as felbontas mellett, hogy nem szaggat ?
Remelem nem a cpu a hunyo.

Larry303
(őstag)
mindenkinél ennyire döcögős?
-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-
A Creative új eszközillesztőt és Alchemy-t adott ki a Crysis-hoz: X-Fi Driver.
Bioshock: Látod, nem csak a VGA-nak, már a hangkártyáknak is van Crysis-hoz való driverük. 

Dashes
(őstag)
Nem nyomtam elég gyorsan a gombokat. ( reigsztrálás közben fogyott el az összes )
Igaz 26-ig nem is tudtam volna játszani, vagy max 5fps-el 
most ez lesz a legújabb divat, kiadnak egy játékot és adnak hozzá drivereket amikkel játszak, eddig ez fordítva működött, adott volt a driver meg a kártya, és arra megpróbálták a legjobban optimalizálni a játékot, ennye mennyit változik a világ 

Kartács
(fanatikus tag)
Mintha olvastam volna, erről hogy Belsős testerek (videókon)
-Quad Core (4magos) Procikkal tolták! (1ik span ilyenre tervez 70k asszem) ^^
-SLI 8800GTX v ULTRA
-2 és 4G ram bár amint említették 2g bőven elég neki!
De szerintem ennek a felével is megy 1600*1200ban Ultra High on 
Gigabyte MA790XT-UD4P ::::: Phenom II X4 965 @ 3,8GHz ::::: G.Skill 4GB 1600Mhz ::::: Asus 6950 DCII/2DI4S/2GD5 ::::: Corsair TX750W ::::: HAF932 - SimonYana @ Black Style ::::: Scythe Grand Kama Cross

Pala
(PH! kedvence)
én úgy tudom, hogy E6600, 2 giga ram és 8800GTX / HD2900XT kell a teljes látványhoz, magas felbontásban. 
Most kaptam a hírt!
Futni fog a Crysis Low-End gépeken is!!!
A grafika egy kicsit kopottas lesz, de ez ne tántorítson el senkit sem, ugyanis cserébe a sebesség az elképesztő!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)

p a s s e r
(fanatikus tag)
Nem, 2,12 GHz-es Core 2 Duoval, és egy darab 8800 gtx-el tesztelnek. Meg két gigával asszem, de az télleg mindegy.

p a s s e r
(fanatikus tag)
loooooool

Pala
(PH! kedvence)
Nem látom, ez most egy koreai a képen? Vagy esetleg egy alien? 

Gave
(senior tag)
Hibrid 

Kartács
(fanatikus tag)
Ez a Crysis FŐ BOSSA!
de most lelőttem a poént ^^
Gigabyte MA790XT-UD4P ::::: Phenom II X4 965 @ 3,8GHz ::::: G.Skill 4GB 1600Mhz ::::: Asus 6950 DCII/2DI4S/2GD5 ::::: Corsair TX750W ::::: HAF932 - SimonYana @ Black Style ::::: Scythe Grand Kama Cross

Pala
(PH! kedvence)
Ja ezt csak azzal a fegyverrel lehet megölni, amelyik ilyen kis fekete háromszögeket lő?
163.71... Az már Crysisra is optimalizált.
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Már van WHQL is, inkább azt szedje le. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Pala
(PH! kedvence)
ezt alátámasztom, nekem 1fps-ből 2 lett max grafikán!!
az 100%-os gyorsulás!!! Tud valami az NV!

losi73
(senior tag)
hay vistán nyomja valaki a crysis betát mert nekem mikor be lépnék a szobába vagy azt irja hogy idö tuléps vagy az hogy server authentication
Ötlet?

Kartács
(fanatikus tag)

Pala
(PH! kedvence)
csak a te klienseddel egyező verziószámú szerverre tudsz csatlazkozni!! (most jöttem csak rá)

Bioshock
(kvázi-tag)
Én vistán nyomom és a régi klienssel nem müködött az uj már jo szerintem mindenképp az újra lesz szükség, bár nem tudom te melyiket használod.esetleg lehet a tüzfalad nem engedi át illetve olyat is hallottam ,hogy valaki kikapcsolta a punkbuster A-t és müködött neki.

p a s s e r
(fanatikus tag)
Akkor elkönyvelem, hogy nem fogtok válaszolni. Mindegy.

Bioshock
(kvázi-tag)
Az elején hogy tudok fegyvert választani mert mindig kispityuval indulok és kénytelen vagyok valakit leütni a csapatbol a normális fegyoért 
Válasz... ![;]](/dl/s/v1.gif)

losi73
(senior tag)
hay a 3 verziot szedtem le tegnap de a 2-sel se menz vistán csak xp-én

vazimódó
(senior tag)
Uramatyám.
Mi lesz itt a 22"-es moncsimon 1680x1050-es felbontással? 
losi73Nálam megy Vista alatt,az már más kérdés hogy egy rakat fosadék az egész.Mármint az FPS. 
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"

losi73
(senior tag)
az uj 3 klienst van meg nézem a tüzfalt és a punkbuster is kösszi a helpet mindenkinek

joshua7
(PH! kedvence)
Fakk, most jövök haza melóból, látom, lemaradtam a kulcsokról. Ha valakinek van fölöslegben vagy szimplán nem kell neki, pü pls.

Semper Fi
Interjú Cevat Yerli-vel a Mag-ról és a Jégvilágról:
Azért az nem semmi, hogy az idegeneket is "nyakon" lehet ragadni...
Elkapod a grabancát, és megsimized a pofiját is... 

p a s s e r
(fanatikus tag)
Ez igencsak jó volt. Nevetek azóta is... Köszi azért.

losi73
(senior tag)
hay és hogy megy mit állitotál be,és hogyan vagy simán ment elsöre nálam sehogy nem indul tüzfel kikapcsolva pedig,mindig azt irja authenticaution mikor be akarok lépni 1 szervere
5ora 'sorbanallas' utan vegre szedem, talan meg ma ki is probalhatom 
azért elgondolkzom ha 8800gtxen fullmaxon ilyen döcögős, akkor min testelték/csinálták bent? quad sli 8800GTX mind voltmodolva?
btw 650. vagyok most és 55%on áll a sárga csík.. viszont torrentről már 48, de lassan jön, vajon ki fog nyerni? 
iPhone 4S

Gave
(senior tag)
Áhhh remélem fogynak a kulcsok fogynak a klienst töltők is mert fél 11 óta várok a kliensre ...
te ujrakezdted a sorbanallast vagy mivan? en 1kor kezdtem es fel oraja szedem..
az eu serverrol egyebkent max savszelen jon 

Gave
(senior tag)
Naja mert kiirta ,h jelenleg pont annyi a szerver kapacitása ,h nem képes letölteni a stuffot ..így kb 10-12X előről vártam ..jah
de már feladtam
Nekem a 640-es GTS-emmel is megy 1280X1024-es felbontáson, minden high, nem kell ide GTX.
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks
viszont mivel a kulcsot elobb kapod gondolom ki tudod probalni, csak a klienst kell megkeresned es leszedned mashonnan
sárga csík 85% torrent 60%, szoros lesz 
iPhone 4S
Biztos hogy egy 8800gtx en tökéletes lesz a játék! Én nem hiszem azt hogy ki mernének adni egy játékot úgy, hogy az a jelenlegi csúcskártyán se menjen normálisan. Ha ez netán megtörténne, akkor el is felejteném a pc-t és konzoloznék inkább! Mert ez a pofátlanság teteje lenne! Azonkívül a cryteknél nem szarral gurigáznak. Amikor a farcry-t kiadták az is micsoda pofon volt a többi játékfejlesztőnek, hogy lehet ám ilyen gyönyörű játékot is csinálni. És ment is a gépeken rendesen. Pl nekem akkor egy asus 9600xt-m volt ami nem számított rosznak de nem volt csúcskártya a 9800xt majd kétszer annyit tudott és árban is kétszer annyi volt. De abszolute full garfikán 1024 X 768 ban ment rezzenés nélkül. Egy 2,6 os p4 és 1gb ddr500 kingmax ram volt még melette. Biztos vagyok benne , hogy a crysis is hasonló eredményeket fog produkálni a mai gépeken. Ha egy x1800 vagy 7900gt van hivatalosan megadva közepes confignál akkor egy 8800gts en is mennie kell maxon.
kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni...

]