Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)

(#19001) pisti88+ válasza Terminator17 (#19000) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Mimeg annak ha utánnaolvasnál a topikban!!!!! :((( Kismilliószor volt leírva... :W

Pisti -(*_*)-™

(#19002) Terminator17 válasza pisti88+ (#19001) üzenetére

Terminator17
(fanatikus tag)

sry de nem fogom végig olvasni az egész topikot,életrajz nem kell csak 1 normális válasz :R

Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! ! ! ! ! // Asrock P55 Extreme // I5 750 //6 gb GB OCZ 1600 Mhz // PNY 480 GTX // OCZ 650 W // Samsung 2 TB // Cooler Master hyper Z600

(#19003) Játékos válasza Terminator17 (#19002) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Nem kell végig, nem azt mondta Pisti, hanem utánaolvasni. Mondjuk próbáld ki a keresőt. Bal felső sarok... :K

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#19004) pisti88+ válasza Terminator17 (#19002) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Nemkell az egészet, csak kicsit viszább :U
Játékos: :R

[ Szerkesztve ]

Pisti -(*_*)-™

(#19005) Terminator17 válasza Játékos (#19003) üzenetére

Terminator17
(fanatikus tag)

keresőt már próbáltam,nézd meg te is :R azért írtam ide HÁTHA többet tudok meg,mint amit a "KERESŐ" kidobott ;]

Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! ! ! ! ! // Asrock P55 Extreme // I5 750 //6 gb GB OCZ 1600 Mhz // PNY 480 GTX // OCZ 650 W // Samsung 2 TB // Cooler Master hyper Z600

(#19006) Beowulf_78 válasza Terminator17 (#19000) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne is haragudj...de pü-ben se terhelj ezzel senkit ha lusta vagy utánanézni. :W :((( Van kereső is, is topikon belül akár.
Igazából válaszra se akartalak méltatni, mert 20 hasonló pü-t kapok hetente amikre nem válaszolok. Persze mind újoncoktól. Nem értem miért lustábbak a többieknél. :(

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#19007) pisti88+ válasza Terminator17 (#19005) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Kénytelen leszel utánnaolvasni, komolyan mondom nem az információsközpontot hivod, ez egy közöségi fórum!!! :((( :o

Pisti -(*_*)-™

(#19008) Laraxior válasza Terminator17 (#19000) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

10FPS-el gyorsabb... átlagban.... de azért számolhatsz azzal hogy jóval gyorsabbnak érzed... és szűrőt is kapcsolhatsz bátran... egyébként pedig tényleg csináltunk millió tesztet...Beonak a blogjában is ott van... :(((

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#19009) Terminator17 válasza Laraxior (#19008) üzenetére

Terminator17
(fanatikus tag)

KÖSSSZ !!!!!!!!!!!!!!!!!! VÉGRE tudtam h te tuc majd vmi értelmiségi válasszal méltatni :R

(#19010) pisti88+ válasza Terminator17 (#19009) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Nemkell itt értelmiségi választ adni, értelmiségien utánna kell nézni a dolgoknak, nem várni hogy ki mondja majd meg... :(((

Pisti -(*_*)-™

(#19011) Terminator17 válasza pisti88+ (#19010) üzenetére

Terminator17
(fanatikus tag)

ember...na másodszorra akkor... utána néztem már tudod a "kereső" ben de mivel ez egy crysis topik ezért gondoltam megkérdezek 1-2 embert... mivel olyan fogalom hogy "töblet info" nincs ;]

(#19012) pisti88+ válasza Terminator17 (#19011) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

De visszafelenyíl van :U És gondolom 2 szemed is amikkel olvasni tudsz... :W

Pisti -(*_*)-™

(#19013) Terminator17 válasza pisti88+ (#19012) üzenetére

Terminator17
(fanatikus tag)

pihenj el,nem kell magadat igazolni,ez nem a kopár vadon hol csak a kétszinűség által juc előbre (vagy az erő által) :C szedjük a ráncokat vigyorba azt szerintem ennyivel vége is :R

[ Szerkesztve ]

(#19014) pisti88+ válasza Terminator17 (#19013) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Na jó ;) !

Pisti -(*_*)-™

(#19015) Terminator17

Terminator17
(fanatikus tag)

mellesleg volna még 1 kérdésem :DDD leszedtem a crysishez egy editort melynek segítségével kicsit tudok változtatni a fegyverek kinézetén minőségén, kérdésem a következő ha nekem megvan kicsit így modolva a gamém és szeretnék neten jácani akkor feltudok menni szerverekre, vagy kifog ba..ni vmi hiba üzenettel?

(#19016) Blood Mage

Blood Mage
(senior tag)

hello!

no 2 és fél nap alatt végigtoltam a játékot, nem rossz :) Semmi gondom nem volt a teljesítménnyel csak az utolsó pályán amikor beköszöntött a Hunter na ott kaptam előszőr 14fps-t huzamosabb ideig majd 10et és 9et ha lőtttem és ránéztem, de ennek ellenére játszhatónak találltam... Az ürhajós rész se volt rossz, ott az űrkukázás nagyon bejött :D
na minde1, most viszont szeretném felrakni a Ultra High és DX10 patc-et.
Ebből melyiket szeggem le? mert van egy csomó. Én nagyhirtelennyében az elősre buktam rá : [link] vagy inkább mást rakjak fel? viszont a DX10et nem tom hol keressem, ezt vki be tudná linkelni? :R
Persz az ultra low-ot is leszedtem (csak egy kép ízelítőnek) [link] talán jó lesz a régi gépemre, csak az a gáz hogy már a telepítésnél is kiakad :F

[ Szerkesztve ]

(#19017) feka007 válasza Blood Mage (#19016) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez igen, ennél jobban már akkor se tudnák leredukálni a látványt, ha áttennék 2D-be... :DDD Ilyen minőséggel te tudsz élvezni rajta vmit? :F
Szerintem az Xconfigot szedd le hozzá, ott betod állítani lowtól az ultra highig, és törölni is egyszerű. Keresőben megtalálód itt

[ Szerkesztve ]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#19018) Blood Mage válasza feka007 (#19017) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

nem nekem kell az ultra low! :D esetleg öcsémnek... :U ő szeretni az ilyen szar graffot ;] és hogy kell használlni ezt a xconfigot? vagy lehet hogy ezt is megtalálom... :)

(#19019) feka007 válasza Blood Mage (#19018) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aki keres, talál.
Én öcsém is bírja a szar grafot, de ehhez sztem neki se lenne gyomra ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#19020) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lara, Pisti!

Köszi a game-et jó volt! :C :C De az amikor leestem a pályáról bele a tengerbe... :DDD Az mindent überelt.

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#19021) pisti88+ válasza Beowulf_78 (#19020) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

:D Naggyon szivesen :D :D :D :R Szinvonalasat bohockodtunk :C :C :C :R

Pisti -(*_*)-™

(#19022) Laraxior válasza Beowulf_78 (#19020) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:C :R

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#19023) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Sziasztok, én azt nem értem hogy régen amikor láttam videókat a crysisról azok a dzsungeles pályák nagy durván jól néztek ki :D, de mióta kijött a játék ahhoz a grafhoz köze nincsen amik videókba voltak pl egy ilyen kép, igaz ezek még kezdetleges videók voltak, de így is ki kellett néznie a játéknak, mert akkor nem lett volna belőle gameplay videó. Tudom hogy még mindig nincs olyan konfig amivel maxon szépen elvinné, de szerintem ha maxra teszel mindent egy mostani brutál gépen, rohadtul nem fog úgy kinézni amit belinkeltem képet. De itt van ez a videó is, és nagyon szép. Persze így is szép miért ne lenne az, csak azért lehet látni rajta hogy játék, és ezeken a dzsungles képeken, amikor először megláttam hát.... :) bár lehet akkoriban amikor megláttam ütött most meg már megszoktam ezt a grafikát :)

(#19024) Keldor papa válasza BalaNce87 (#19023) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezen már én is töprengtem párszor... a videóban teljesen más a játék. Jó kezdetleges volt még az, ott pl. simán kézben fogta a gránátot is.

[ Szerkesztve ]

(#19025) BalaNce87 válasza Keldor papa (#19024) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Akkor jólvan, azthittem majd kapok olyan válaszokat hogy ez hülyeség stb, de örülök hogy nem csak én töprengtem el ezen :DD

(#19026) feka007 válasza BalaNce87 (#19023) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig tudja a játék a grafikát, csak a játékban kisebb mértékben vannak meg azok az effektek, amik ilyenné teszik, mert már egy kisebb erdőben is meghal a gép még most is.
Viszont moddereknek sikerült reprodukálniuk valszeg a maximumot, amit az első rész tud. Ezeket a képeket még én csináltam anno 88gtx-szel:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Fpsen azért látni, hogy miért nem néz ki teljesen így a játék. Mondjuk 4870-nel még nem néztem, azzal már lehet, súrolná a 20 fps-t :D

(#19027) Keldor papa válasza feka007 (#19026) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Így én is játszottam, annó 8800GTS 512-vel hát volt jó 10-15FPS, vagy kevesebb.:D
Igen itt már nagyon szépen "visszaadja" a motor a távolságot, és rendkívűl sűrű, látványgazdag a dzsungel. Amivel nem voltam kibékűlve, azok a színek.

[ Szerkesztve ]

(#19028) feka007 válasza Keldor papa (#19027) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az égbolton csiszolhattak volna a látvány érdekében, mert az ilyen vakító vmi, de amúgy a világítást qrvajól megcisnálták. Sajnos ez az, ami a játékban vissza van véve, és ezért nem tűnik fotorealisztikusnak a játék, mert túl sok a fény, ott is van, ahol már nem lenne. Asszem indirect lightingnek vagy mi a faszomnak hívják, de Far Cry 2-be már lesz, szóval könnyen lehet, hogy trónfosztva lesz a Crysis.
Meg is van: [link]

[ Szerkesztve ]

(#19029) Játékos válasza feka007 (#19026) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Ez nagyon szép, de hogy lehet előcsalni a játékból? :U

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#19030) Laraxior válasza Játékos (#19029) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

fényerő,gamma,kontraszt állításával,ha nem akarsz teljesítményesést. Ha igen akkor ultra high beállításokat letöltöd és kész. :R

(#19031) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Tényleg szép kis képek és ez benne van a crysisba, v map editorral direkt csináltál ilyen dzsungelest?
A beszűrődő fény az zseniális :R

[ Szerkesztve ]

(#19032) Beowulf_78 válasza feka007 (#19026) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezeket milyen beállításokkal lőtted? :Y Megnézném így én is... :K

(#19033) Játékos válasza Beowulf_78 (#19032) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Látod, Oszi azt mondja, hogy ultra beállítások. Baromi szép, de kifingana alatta a kis 88GT... :(

(#19034) Keldor papa válasza Beowulf_78 (#19032) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mod, nekem is meg volt. Ugyanúgy kell feltenni, amit én is küldtem neked. Tényleg, arról vélemény?:)

(#19035) Beowulf_78 válasza Keldor papa (#19034) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Heh...még nem tudtam feltenni. :B De elmentettem! :K ;) XP X64-et próbáltad már fater? Kaptam valami new version-t, gondoltam kiprószálom...
Nincs meg ez a mod. neked? Feltenném! ;]

(#19036) szluko

szluko
(újonc)

szevasztok.valaki végig vitte a crysis warhead-et?mert én megakadtam egy részen méghozzá li-t kell megtalálnom az anya hajón.azt írja hogy találjak utat hozzá!De én nem találok utat.lehet hogy én vagyok béna!lSegitsetek! :W

(#19037) feka007 válasza Játékos (#19029) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondom, hogy ez egy modderek által csinált map, külön cfg-kkel...

(#19038) feka007 válasza Beowulf_78 (#19032) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Crymodról szedtem le még nyár elején, asszem jungle a map neve, majd sztem meg is fogom nézni, hogy 4870-nel mennyivel megy jobban a map. Egy két év múlva sztem már nagyon sok játék így fog kinézni, ez lesz az átlag.

(#19039) Beowulf_78 válasza feka007 (#19038) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi a pontos neve? Letölteném én is.. ;) Ezt a "Natural Mod 2.0.3 Installer"-t próbáltad már? Vagy ez csak a "sima" cfg mod. lehet? Képek, videó alapján gyönyörűséges lesz tőle. :K

(#19040) feka007 válasza Beowulf_78 (#19039) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem simán Jungle volt a pontos neve, csak a mapet kell leszedni, az magától beállítja a grafot olyanra. De képek alapján úgyis felsimered.
Nem próbáltam, mit tud? :D
Régebben volt, hogy készül egy texture mod, mutattak képeket is róla, de szerintem az kacsa. Azért jó lett volna, mégha nem is menne 3 fps-nél gyorsabban. :)
Mod: Erre gondolsz? [link] Ezt meg fogom nézni, mert ilyen jól nem néz ki nekem a multi 1.3as ultrával.

[ Szerkesztve ]

(#19041) Játékos válasza feka007 (#19040) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Megtaláltam. Érdemes belekukkolni...

(#19042) Beowulf_78 válasza feka007 (#19040) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah...erre gondoltam. ;] Szép mi? Nekem is szebbnek tünik mint az 1.31 cfg... :U

(#19043) Beowulf_78 válasza Játékos (#19041) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy lehet elindítani? :U

(#19044) Játékos válasza Beowulf_78 (#19043) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Én bemásoltam a megfelelő mappába (persze az eredetiről csináltam biztonsági másolatot), és egyszerűen elindítottam egy új játékot... :K

(#19045) Beowulf_78 válasza Játékos (#19044) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na jó...de a dzsungel nem az első pálya nem? :U Hanyadik pálya lesz ez amit bemásoltunk? ill. mi az előtte levő? Mert akkor azt betöltöm.. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#19046) Blood Mage

Blood Mage
(senior tag)

Van egy ksi problémám... leszedem az Xconfig-ot telepítem High beállításokkal + TOD ekkor nagyon szép és jó lesz a játék bár jóval lassabb 5-6 fps-el :F így éppen hogy játszható a 88GGT-mmel :) azért gondolom kipróbálom az Ultra Highot is így kilépek és újra telepítem a configot meg tod-ot. ettől a ponttól kezdve nem tudok egy pályát/mentést sem játszani! rámegyek hogy töltés vagy enter és semmi nem történik. Új játékot még enged, de miután lemegy a kezdeti videó utána nagy fekete kép és semmi több. na most ezzel mit csinálljak?? :F a játék használlhatatlanná vált semmelyik pályát nem tom betölteni. Akárhogy modosítom a graf beállításokat úgy se! letörlöm a configot és ugyan ez maradt. Marha jó most telepíthetem fel újra a játékot :(((

(#19047) Játékos válasza Beowulf_78 (#19045) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Matyi! Azt csináld, amit mondtam!
Ott indul! :K

(#19048) Beowulf_78 válasza Játékos (#19047) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rendben! :DDD

(#19049) feka007 válasza Beowulf_78 (#19042) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jah, képek alapján nagyon kellemes grafot csinál, ha újrakezdem vmikor mostanában a gamet, akkor sztem ezzel fogom vinni. Azért az xconfig is nagyon ütős, csak olyan műmájer grafikát csinál neki, olyan unreal engineset...

(#19050) Beowulf_78 válasza feka007 (#19049) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez volt a bajom nekem is...nem véletlen natural mod a neve ennek a verziónak. :K Jah és kipróbáltam a natural mod-ot. Sztem nem szebb, viszont élethűbb mint az 1.3.1 cfg... :U ;)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.