Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)

(#17001) Keldor papa válasza Laraxior (#16985) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem rád gondoltam, bár a mondatod összekeverhető... ha nem írtad volna régebben azt az osztrákos hsz-t simán belevontalak volna.
Ez így a PH-nak szólt, ugyanis sok ilyen van.

Van olyan ember, aki 1x éves és egésznap ittvan. Mindig jó cuccai vannak és mégis folyton itt van és mondja is, hogy ő nem dolgozik. Na az ilyennek vajon honnan van pénze?
Meg akik naponta termelnek 500hsz-t most is a HD4800 topicban azok se valami elfoglaltak szvsz...

(#17002) Keldor papa válasza Laraxior (#16992) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megyek. Csak annyi, hogy 20 órakor le kell lépnem egy fél órára, olyan 20:30-tól leszek 23:00-ig kb.

(#17003) menalcas válasza Keldor papa (#17002) üzenetére

menalcas
(őstag)

Én is fennt vok reggeltől délutánig ph-n, akkor én most egész nap szted itthon ülök és verem a bréét :F

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#17004) Keldor papa válasza menalcas (#17003) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

..."és mondja is, hogy ő nem dolgozik." ;)

[ Szerkesztve ]

(#17005) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Az első dolog amin szemem megakadt, :
Ha bugosak a textúrák Ati vga alatt, szedd le a Crysis hotfixet, vagy installáld a legújabb ATI Catalyst meghajtóprogramot.

A linknél nincs a 4800-as kategória. Igaz nem is textúrahibás, de jobb a biztonság!

Nameg, a very high beáll file-nak a linkét is törölték, tudna vki dobni egy használhatót?

Jójó gugli a barátotm, deh...

A segítséget előre is: :R

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#17006) Laraxior válasza menalcas (#17003) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

küddtem privit.

Megkérek majd mindenkit ha kilépeget vagy valami dolga van írja be,ne szó nélkül menjen el,ill. jelezze ha vissza is jön.Ha nem írtok/írunk semmit az fagyit jelent tehát várjuk vissza az illetőt,vagy épp a szervert :DDD :R
DX9 yes sir/jawohl Herr Commandante :R :DDD

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#17007) pisti88+ válasza menalcas (#17003) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

A bréverés stimmel, melozás is csak kicsit másképp :DDD :DDD :DDD ! Recepciósúr :R :R :R

Pisti -(*_*)-™

(#17008) papa1

papa1
(tag)

hello.
Ma este kb 1/2 10 fele jövök,ha lehet,csak írjátok meg ki csinálja a szervert.
Mint kiderült nem a digi szarakodott,hanem a hálókártya adta meg magát.hát na.

"már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."

(#17009) Laraxior válasza papa1 (#17008) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én leszek a szerver...

5.222.144.148

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#17010) papa1

papa1
(tag)

ok.Akkor majd érkezem.THX.

"már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."

(#17011) menalcas válasza Keldor papa (#17004) üzenetére

menalcas
(őstag)

ÉN DOLGOZOK , csak közben tudok netezgetni , és hát mivel van tengernyi időm közben annak 1 részét itt töltöm el :C

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#17012) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mintha kupleráj lenne :C :C de az enyém,sajna a 80/120as átalakítóból le kell csisszantani mert nem fér el alatta a másik,bár most a HR-03 miatt sem fér el... még valamit a déli híddal kell kezdenem és kész is vagyok :D
nah jó nem,csak bepakoltam amit tudtam..kaja,közben a prime,elkerülendő fagyásokat :C aztán game ;]

(#17013) menalcas válasza Laraxior (#17012) üzenetére

menalcas
(őstag)

LOL az oszt igen :W :))

(#17014) fpeter07 válasza Laraxior (#17012) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mi ez a monster? :DDD

(#17015) menalcas válasza Laraxior (#17012) üzenetére

menalcas
(őstag)

Lara nem félsz hogy este transzformálodik a géped , és szétkaszabol azzal a kismmillió ventivel , nagyon veszett :C

(#17016) Keldor papa válasza menalcas (#17011) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tudom, nekem is volt ilyen munkám. ;)

(#17017) Vasinger! válasza Vasinger! (#17005) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

#17005 Up? :B

(#17018) Laraxior válasza fpeter07 (#17014) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ultrimus Qrime :C :C Tudod az Intelformersből :DD

(#17019) Laraxior válasza Vasinger! (#17017) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

itt senkinek sincsen aTi VGAja. Se nVidia. Itt csak VGA van! tipli a másik topikba ilyen problémával....itt nem lesz feszkó :((( :DDD

(#17020) menalcas válasza Laraxior (#17019) üzenetére

menalcas
(őstag)

A próféta szóljon belőled lara, van mindere topik, sazl mindent a megfelő helyre :K
Tudja valaki hogy feszt emelni a .......................... bevettétek mi HAHAHA jó vicc volt :DDD

(#17021) Beowulf_78 válasza Keldor papa (#17001) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fater! Rám gondoltál? :DDD
Én az elmúlt 2 szombatot leszámítva, no és persze a szilveszter éjszakát...nem melóztam szeptember óta. Ez van....ilyenkor kell hsz-t gyűjtögetni, ami nekem nagyon megy! :K ;] :C Persze az azért furcsa ha valaki 20 éves kor alatt csinálja azt amit én. Ott tényleg apuci, anyuci keze lehet a dologban. :U 30 éves kor felett ez amit én csinálok akár lehet normális is. :DDD :DDD
Holnap, holnapután nem leszek gép közelben, megyünk csobbanni, no és persze motorozni a Balcsi környékére, szóval játék ügyben Vasárnaptól leszek. Elvileg... de ha szombaton kell mennem melózni akkor sajnos csak 1 napos lesz a progi. :F

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#17022) Vasinger! válasza Laraxior (#17019) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legalább olvasnád végig te ****, és akkor nem írnál hülyeségeket OMG!

(#17023) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szóval lassan indítom a szervert. Pár szó a mai gameről.Sokan leszünk...kérek mindenkitől elnézést,ha fagyi van...tudjuk előfordul az ilyen,azért igyekszem biztosítani a sávszélt,és persze a mapok terén igyeszem változatos lenni.Ezért,úgy döntöttem, hogy felváltva lesznek a mapok, egy Hatalmi,egy azonnali.A hatalmi 1 órás, az azonnali 1/2 órás.
Shore-al kezdünk mivel ez egy nagy map,mire mindenki feltámolyog,kicsit belejön a puffogtatásba,kisebb mapra vonulunk,mondjuk az outpostra. Ezután bevágjuk a mindenki kedvence esős Refineryt,utána még keresek valami szimpatikus azonnalit,aztán Mesa ott aztán lehet pumpálni a VTOL, vagy helikopter csatát,tankkal,gyalog,kinek mi szimpi.
Ez eddig 4 óra map,azaz éjfélig.Addigra úgyis megfogyatkozunk,sokakat vár a meló stb. :)

(#17024) menalcas

menalcas
(őstag)

Most akkor DX9 vagy 10 ben lessz a szeró , Vagy az tök8 és mindenki úgy inditja ahogy jólesik ?

(#17025) Laraxior válasza Vasinger! (#17022) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csak hogy szent a béke,gyere lőni :C :R :R

DX9...ha Vistád van akkor automatikusan DX9ben megy a game.Hiába indítod DX10ben...úgy fut mindenkinél ahogy a szerveren...

tudom, a martin map :) majd feltesszük mi is... pár embernek nincsen meg..pótolom :) :R

[ Szerkesztve ]

(#17026) menalcas válasza Laraxior (#17025) üzenetére

menalcas
(őstag)

ehh akkor most azzal a unlocker progival inditsam vagy ala natúrban ?
boccs ha kicsit értetlenkedek , de lég trottyon vok

[ Szerkesztve ]

(#17027) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mindegy,hiába unlocker,ha nem használja :DDD

(#17028) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Beginning The Game,Maximum Game...
Good luck brothers!

(#17029) Vasinger! válasza Laraxior (#17025) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R :R :R

(#17030) feka007 válasza Keldor papa (#17001) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy rám gondoltál-e, bár rám is igaz, hogy nem önálló pénzből van meg a gépem. Dehát mit csináljak ennyi idősen... Apum nagyon nehéz munkát csinál, voltam tavaly, de elég volt 1 hét, a diákmunkán meg ott basznak át ahol tudnak, oda nem megyek... Szóval marad az, hogy abból gazdálkodok, amit szüleim adnak...

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#17031) Keldor papa válasza feka007 (#17030) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem rád... nem te irogatsz percenként a HD4800 topicba. ;) Azokra gondoltam, akik úgy cserélgetnek hardvereket, mint én, de mindig itt vannak. Te nem cserélgetsz folyton... meg már azért nem a legújabb cuccaid vannak. Most nem mondok neveket, mert tök mind1 kikre gondolok nem is járnak ebbe a topicba, meg nem is zavar, hogy apuci veszi nekik a cuccokat, az zavar, hogy villognak vele. Laraxior hsz-ére ez kijött belőlem. De nem akarok tovább OFF-olni itt., max privi.

(#17032) Keldor papa válasza Laraxior (#17028) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem enged fel a szerverre... azt írja you have been kicked. :U

(#17033) haxy27

haxy27
(fanatikus tag)

:W Gondoltam kiprobálom énis ezt a gamet. De nekem kéri a gyári lemezt az meg a haveré volt igy nincs nálam telepités idjéig volt csak nálam. de nekem azt mondta hogy nála nem kér lemezt akkor most hogy isvan kell vagy sem. neki nincs netje nekem meg van.

A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni! http://www.metin2mester.hu/?a=register&ref=95b6c230786a74013660

(#17034) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát ez jó játék volt! :C Kár, hogy elfáradtam, nekem egyszerre 2-3 óra játék megállás nélkűl már sok(k).
Azé nem voltam rossz... :D
[link]
[link]
:)

(#17035) fpeter07 válasza haxy27 (#17033) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nodvd crack
szerk:keldor, te voltál az első :DDD

[ Szerkesztve ]

(#17036) pisti88+

pisti88+
(senior tag)

Köszi a mai illetve már tegnapi játékot szinvonalas volt, bár egy 12-es ventim bánja game közben halálozott el béke lapátjaira... :O :U :R :R

Pisti -(*_*)-™

(#17037) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

köszönjük a mai gamet... szerintem jó volt.10en voltunk..ill. annyian kezdtünk.
Az utolsó instant action...sok camper... eléggé elkeserítő volt. Mi értelme egy helyen végignyomni a gamet? hogy első legyél? hát menj a picsába,ha csak így tudtok elsők lenni.
Van akinek egyszer szól az ember megérti,már kászálódik is le a repülőről (Lacy)
Beowulf, Bence csak gratulálni tudok.... nem ezt vártam Tőletek.Legalábbis Beotól.Más a sniper,és más a camper.... az instant actiont beszüntettük az én szerveremen....

(#17038) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Júúúúj! Ez durva volt... :DD :DD :DD
A kempelő "Gauss mestereknek" meg kellett mutatni a Gauss igazi mibenlétét! :DDD :DDD
Kb. úgy mondták Lara-ék hogy ne kempeljek mintha ők nem szoktak volna háztetőkön hasalni "Cloak engaged" módba. ;] Meg egyébként is...ez a fölényes győzelmem kijárt a nap végére. :K :C
Feka+Lara+Pisti folyamtosan együtt voltak akkor is amikor nem voltak kiegyenlitettek az erőviszonyok, mert a másik csapat túl gyenge volt. Én se szóltam hogy cseréljünk mert túlerő van... :U ;)

Lara!
Azért van a Gauss hogy felvedd. Az hogy nem tudtátok hogy hol van csak a végére...arról én nem tehetek. Amikor ti szedtek ki mert ti egész nap folyamatosan Gauss-sal voltatok, tudom....az nem számít. :F
De ha ennyire vérre megy, és nem a játék a fontos, és meg kell sértődni mint az 5 évesek, semmi gond, legközelebb majd nem lövök rátok hogy legyen siker élményetek. :B :F Akkor majd DM lesz az én szerveremen, ahogy eddig is volt. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#17039) Laraxior válasza Beowulf_78 (#17038) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

más hatalmiban egy helyben ücsörögni,mert ott van az a szaros szkennelő.beméred aztán 250m-ről is ki tudod durrantani...

noh mindegy,eddig is a hatalmit szerettem ezután meg csak az lesz,elég is volt ennyi az azonnali kipróbálásából...

az játék hogy egy helyben ácsorogsz és mihelyst arra téved valaki durr bele? biztos élvezetes lehet,mint amikor beállsz egy ajtóval szembe,és ha nyílik már lősz is,találkoztam ma ilyennel is :(((

[ Szerkesztve ]

(#17040) feka007 válasza Beowulf_78 (#17038) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kicsit azért nem ugyanaz instant actionön befészkelned magad olyan helyre amit csomóan nem ismernek, meg power strugglen a hegyről/épület tetejéről sniperezni, ahova ötszáz féleképp fel lehet jutni... Most instanton a legutolsó pályánál felmásztatok a tetőre, és akárhányszor kimentem a fedélzetre, már szedtetek is le Gausszal, Spectateben néztem meg hogy honnan a vérből lőttök... Fel se tudtunk menni a fedélzetre, mert már akkor tudtátok, hogy honnan megyünk, mikor vitt fel a lift... Másrészt power strugglenél van mérőeszköz, nem csak a kemphelyen van Gaus, van esélyed... Persze amit ott is egyesek szoktak csinálni, hogy mindenhova kocsival járnak, és csodálkoznak, hogy állandóan kivannak lőve... Ma viszont meglepően jól játszottak azok is poweren, ment a taktika végre. Bár állandóan gl-lel járni se kéne, teamkill nélkül így elég lámaság, hogy egy méterről kilőtök vele, ti meg meg se sérültök...

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#17041) Beowulf_78 válasza Laraxior (#17039) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eleve ott kezdődik...ezen a pályán elég jó vagyok DM-ben, jobb mint a többiben. A másik fele hogy nem végig voltam Gauss-szal csak a vége felé. 1-2 tárat lőttem ki rátok. :U Előtte AK-val, meg gépfegyverrel mentem. De ha jól emlékszem ezekkel a fegyverekkel is ment a játék. Azt hittem tudjátok hol a Gauss. Nem tudtátok, mert már előbb felmentetek volna érte. Mi viszont tudtuk, nekünk is nsrking mutatta meg.
Az ajtó kérdést meg végképp nem értem. :B :F Be kellene kopogni, csöngetni hogy "szia, bejöhetek hogy lelőjjelek?" :DDD Ezt te sem gondolod komolyan. :F
A Vtol pályán meg...inkább hagyjuk. Szóltam 1 szót is hogy Fekával Vtollal köröztetek, és esélyünk se volt bármit csinálni?? Gondolom nektek nagy buli volt hogy kiszedtetek és utána 4 percet kellett megint autókázni mire visszajutottam, majd megint kiszedtetek....és ez így ment majdnem a végéig. Ez biztos korrekt volt... :U Szóval nem kellene megsértődni hülyeségeken. Más se teszi rajtad kívül. Én se teszem, még csak meg se említettem volna, max, poén szinten. Mert ez csak játék. :U :B

(#17042) feka007 válasza Beowulf_78 (#17041) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Vtol megint csak más szvsz. Ha nem próbáltatok volna a prototypehoz jönni ötször egymás után, mikor mindig kilövünk Vtollal, hanem a messzebb lévő bázisokat elkezditek foglalni, akkor ti is tudtatok volna venni Vtolt mondjuk, amivel kiszedtek mondjuk.
Velem is volt már úgy, hogy ugyanazon a mapen ott voltam a porototypeban, és jöttek vagy kétszer Vtollal, de végül sikerült kiszedni tankelhárítóval
Mindegy, szerintem sem érdemes ezen összeveszni, játék azt csá... :R

(#17043) Beowulf_78 válasza feka007 (#17042) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindegy, szerintem sem érdemes ezen összeveszni, játék azt csá

Ennyi. :K ;)

(#17044) menalcas

menalcas
(őstag)

Hi all!
Hát érdekes multizni a crysissel mondjuk elg keveset voltam ,mivel 1 huzamban hívtak COD ozni a klánom , de tényleg 1 érdekes élmény volt, ugye a kidolgozottság az frankó, az hogy fingom nem volt mit kell és hogyan az már kevésbé :)) , de ha ma is lessz szeró akkor majd talán már 1 értelmübb lessz a gém, mondjuk kicsit kevseltem a fegyver választékot,de kárpótolt a a singül ben is megszokot kombinálhatóságuk, összeségében 1 jó játék multiban is , csak kicsit többet kéne vele foglalkozni :R

(#17045) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

Én alapvetően békés természertű, illetve inkább békeszerető arc vagyok, tehát összeveszni sokkal komolyabb dolgok miatt se fogok senkivel, DE megkérdezném a mélyen tisztelt "ellenfeleink"-től, hogy élvezitek-e általában ezt a játékot? Kihívás-e számotokra, hogy 3-4 "erős" ember játszik 3-4 "gyenge" ellen? Vagy a kihívás nem ismerős számotokra? Megharcolnia győzelemért azt minek, mi?! :F Ha igen, akkor gratulálok, elértétek az imbecil szintet. Ha nem, akkor mi a rákért nem cserélünk csapat(tag)okat? Már nagyjából ismerjük egymás képességeit, akár játék előtt is el lehetne osztani a csapatot...
2 kapitány, és válasszanak. Mint régen, mikor fociztunk... :K
A mesterlövész távcsöves, hasalós, buzeráns játékról meg már kifejtettem a véleményemet egyszer, de kiegészíteném annyival, hogy hiába a szkenner, a távcsővel messzebbről le tudsz szedni!
Így gyorsan meg lehet unni a játékot, pedig nem az szar, hanem a humánanyag!
Lehet velem nem egyetérteni, de előtte gondolkozzon el, aki reagál erre...

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#17046) Csabahun válasza Játékos (#17045) üzenetére

Csabahun
(senior tag)

Ebben igazad van,és az állandó super fegyó használatról is le lehetne szokni amivel egy lövés és véged van.
Én Pl:Nem szeretek szuper fegyókkal lenni és soha nem is voltam velük.Az én kedvencem a SCAR.igy álltalában ezzel vagyok vagy FY71-el.
Ezt az erőnlét elosztást meg jó lenne megfontolni az illetékeseknek ,mert igy hamar szertefoszlik a PH-s Crysis csapat.
És tényleg értelme nincs 3 erősnek 3 gyenge ellen bohóckodni!!!

(#17047) Játékos válasza Csabahun (#17046) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:K :C

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#17048) fpeter07 válasza Laraxior (#17039) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

láthatatlan embert nem jelez az a vacak, de gondolom tudtátok :)
szerk: és azt hogyha megnyomod az m betűt kihoz egy térképet és spawnolhatsz abba a bukerbe amit elfoglaltatok? :)
szerk2: ezek a hsz-ek olyanok mint amikor suliba focizunk :D

[ Szerkesztve ]

(#17049) Keldor papa válasza fpeter07 (#17048) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem az ovi jutott hírtelen eszembe...

(#17050) menalcas válasza Keldor papa (#17049) üzenetére

menalcas
(őstag)

A számból vetted ki a szót :R
mod: ha valkinek ott és akkor gondja van valmivel akkor ne másnap panaszkodjon hogy így lett volna jó meg úgy szar volt ott és akkor kell mondani ha bajotok van , néma gyereknek anyja se sz*pja a faszát ....

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.