Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)

(#16001) Laraxior válasza speed3456 (#16000) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

írtam privit... :R

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#16002) feka007 válasza Laraxior (#16001) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem is írhatna vki privit, hogy mit csináljak... :U

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#16003) speed3456 válasza Laraxior (#16001) üzenetére

speed3456
(tag)

THX!

Array Technologies Incorporated (1985-2010) :'( Leslie Nielsen (1926-2010) :'(

(#16004) nygma válasza feka007 (#15999) üzenetére

nygma
(PH! kedvence)

hagyd a "csába :D

(#16005) feka007 válasza nygma (#16004) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már megy, vhogy hajlandó lett... :U Mindenesetre elégfárasztó, hogy pl a nevet multiban menüből aztse tudod hol kell beállítani...

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#16006) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

fasza gém vót.... bocs a pár bunkóért... nem pH!sok....Nálunk vannak gyakszin :W

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#16007) Blacious

Blacious
(lelkes újonc)

Sziasztok

Van egy nagy bajom. Végig vittem már a Crysis-t egyszer és most megen kedvem lett hozzá, de amint indítom a Vista azt írja, hogy hiba történt az idításkor és bezárja.
Amúgy 64 es Vista. Felraktam már minden Patch et és hotfixet, de ugyan az.
Tudja valaki esetleg, hogy mi lehet a baj??

Egy hardver sem lett kicserélve. Uninstalláltam még annó és azóta gépet sem raktam újra, meg semmi és most nem megy . :(:(

(#16008) feka007 válasza Laraxior (#16006) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mindegy. Közben rájöttem, hogy miért volt magas a pingem, tesóm töltött mint állat... :) Felraktam a Skypeot, vegyél fel, gery576 vagyok
Majd megyünk zúzni holnap is, csak mostmár normál pinggel majd, mert nem engedem, hogy a tesóm elbssza nekem a netet folyton... Bezzeg ő egyből rohan be, ha én elkezdek öt percre tölteni vmit...

(#16009) feka007 válasza Blacious (#16007) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vista ótvar, különösen a 64, nem szereti a Crysist, küldjed inkább XP-n...

(#16010) Laraxior válasza feka007 (#16008) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kicsit nehéz volt úgy Rád lőni hogy pattogtál összevissza... :C
Ma 6kor megyek a winyoimért..aztán indulunk..7kor mondjuk :) :C

(#16011) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lehet jönni ha gondoljátok.... aztán pihi lesz kb. fél 6tól.aztán 7 körül megint go :C

Esetleg ha valaki tudja hogy a bázist hogyan lehet sebezni azt megköszönném,mert a TAC fegyver is hatástalan... :F :O

(#16012) west válasza Laraxior (#16011) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

hordokkal korbe?talan?

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#16013) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó game volt. :R Aki akar, este is jöhet olyan 8-tól 11-ig. Részletekért lehet engem vagy Laraxiornak is pü-t írni.
Közben rájöttünk, hogy a bázist missile launcherrel kilehet lőni.

(#16014) Laraxior válasza feka007 (#16013) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azok csak a védőtornyok voltak...még van a főbázis...az a fogas kérdés... :F
Veszel egy TAC fegyvert mutatja is a célpontot pirossal... de megsemmisíteni nem tudod...
Majd próbálkozunk.. :C

(#16015) feka007 válasza Laraxior (#16014) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igaz. De ahhoz is elégnek kellene lennie a TAC-nak. Persze nem egynek. Mindegy, állítsd be majd olyan min 45 percre, annyi idő csak elég lesz.
Na akkor 8-tól vagyok. :R

(#16016) Laraxior válasza feka007 (#16015) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sietek vissza....lehet hogy kicsit később leszek...teszem azt negyed 9...írok ide egy üzit ha elindultam.... :C

(#16017) feka007 válasza Laraxior (#16016) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Roger :R

(#16018) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valaki leírná mit kell csinálni a pályán? Mert megnéztem a demo-t is...de nem vágom még mindig. :F Úgy meg ha azt se tudom mi van nehéz lesz játszani... :)

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#16019) Laraxior válasza Beowulf_78 (#16018) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elvileg az ellenfél bázisát kellene megsemmisíteni....gyakorlatilag stratégiai pontokat foglalunk hogy pontot gyűjtsünk és tudjunk fegyvert venni... :C Ezért kellene a skype...hogy tudjatok egymással kommunikálni. :C
8 kor kezdünk.... megjöttek a winyoim :C ma este raid tömb építés vár rám még :Y

(#16020) nsrking válasza Laraxior (#16019) üzenetére

nsrking
(senior tag)

Faxa Party volt Emberek!!! :R :R :R :R :R

(#16021) Laraxior válasza nsrking (#16020) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:C naná..kösz a játékot... :C hatalmas élmén volt tényleg :R

(#16022) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mindenki írja be amikor van! Én holnap leszek délután meg este is.
Mod: Jaja, csak vagy 3x túlmelegedett a gépem, aszt lefagyott, mert ehhez kevés a lég túlhúzásnál :( Mind1, most visszavettem 3,2-re, így csak jó lesz...

[ Szerkesztve ]

(#16023) nsrking válasza feka007 (#16022) üzenetére

nsrking
(senior tag)

szintén!

Laraxior: Nincs mit! Még jó hogy tudtam, kinek kell elmondani ezt a hamachis dolgot :R

(#16024) feka007 válasza nsrking (#16023) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha van skypeod, akkor majd vegyél fel! Vagy MSN se lenne rossz
Mod: skypeom gery576 vok

[ Szerkesztve ]

(#16025) Laraxior válasza feka007 (#16022) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem tudom mikor leszek legközelebb...majd írjátok ki hogy ki csinálja a szervert..és kapcsolódok IP szerint.... Pistinek 10/2-es nete van...
nsrking: hát örülök hogy így alakult... :R akkor nem kell F.E.A.R.ezni többet..itt több esélyem van a túlélésre,bár valamelyik pálya nem fekszik nagyon. :B

Rá kellene gyúrni emberek arra hogy a bázist aprítsuk,mert kicsit uncsi hogy mindig az van kiírva hogy vége a játéknak,nincsen győztes :DDD
mod: Beo: Kevéske??? Hát hány embert akarsz? Ez nem piac hogy nyomorogjunk... már 4en hatalmasat lehet gamelni,most meg nyolcan voltunk,ez már jó... nehéz összeszervezni,ki mikor ér rá :K :O :( :R

[ Szerkesztve ]

(#16026) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó volt csak kevéske...

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#16027) nsrking válasza feka007 (#16024) üzenetére

nsrking
(senior tag)

MSN-em van, vegyél fel. a címem: fnkris@freemail.hu

Laraxior: jaja azt is elkellene már kezdeni :DDD

(#16028) feka007 válasza nsrking (#16027) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megvan :R De azért majd legyen skypeod is, hogy tudjunk dumálni
Laraxior: Jaja, kéne győztes :D

[ Szerkesztve ]

(#16029) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hamachi: beowulf_78 jelszó: beowulf
szerver: beowulf 5.219.49.50

(#16030) feka007 válasza Beowulf_78 (#16029) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na ma már én nem megyek, de holnap leszek majdnem egész nap :R

(#16031) nsrking válasza Beowulf_78 (#16029) üzenetére

nsrking
(senior tag)

a beowulf_78 az nagybetűvel kezdődik, nem?

(#16032) Beowulf_78 válasza nsrking (#16031) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de...bocsi :B

(#16033) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úúúúú baazze. Eddig nyomtuk. Kemény volt...
Megállás nélkül 3x1h. ;]
De nagyon kirány volt! :))

(#16034) feka007 válasza Beowulf_78 (#16033) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó sokat aludhattál meló előtt... :D De azért ma is jössz ugye? :))

(#16035) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az ellen bázisát úgy tudod elfoglalni ha veszel TAC fegyvert vagy TAC tankot, de ki kell centizni hogy hova lövöd, mert ha mellé esik akkor nem lesz baja a bázisnak :)
szerk: azon a szerveren van pb? mert az enyim nem eredeti ;]

[ Szerkesztve ]

(#16036) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tegnap végigvittem az első 2 pályát high grafikán, nagyon durva, játékélmény sokkal nagyobb :) persze nem ezen a gépen, e6600 4mag, 9600gt, 2 giga ram
szerk: Első mapon az fps nem esett 30 alá, átlag olyan 50-60 lehetett, másodikon is kb annyi, 3. elején 40+

[ Szerkesztve ]

(#16037) feka007 válasza fpeter07 (#16035) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem kell, hogy eredeti legyen, benyomod a hamachit, hálózatba becsatlakozol, Crysist indítod, multiba belépsz, helyi hálózatnál beírod a szervergazda IP-jét, és mehet a móka. Ha kell help, írj nekem pü-t, most szinte egesz nap raerek, mennek szivesen jatszani. :R
ui> syerencses modon sikerult melleutnom a billen ugz, hogz most atvaltott angol billkiosytasra... :U

(#16038) west válasza fpeter07 (#16036) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

q6600 a 4magos :U
de vegre van zsiir geped hozza,ultran azert kevesebb az fpsmde szebb is. ;]

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#16039) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gyertek játszani plz, csináltam szervert!
Hamachi: feka007prohardver jelszó: feka007prohardver
Szerver: 5.231.214.139
Akinek van, vegyen fel skypera - gery576 -, vagy msn-re: gery576@hotmail.com Hogy tudjunk beszélni!
Ha bármi segítségre van szüksége vkinek, vegyen fel, vagy írjon pü-ben!

(#16040) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagy a tolongás... :D :U

(#16041) west válasza feka007 (#16040) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

lehet hogy este-delutan,jobb lenne,mert aki melozik,netes gepen nem tud jatszani...crysisal ;]

(#16042) feka007 válasza west (#16041) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mindegy, ha vagytok, írjátok be. :R

(#16043) fpeter07 válasza west (#16038) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem az enyém, uncsitesőmé :U nekem mostanában nem lesz új
feka007: ment pü

[ Szerkesztve ]

(#16044) feka007 válasza fpeter07 (#16043) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

rePÜlt

(#16045) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bocsi, kifagyott ez a b*szott gép. :W Szar B3-as proci :W De msotmár lehet jönni, mostmár nemfog lefagyni mert visszavettem

(#16046) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nem akar összejönni, "[5.231.214.139.]csatlakozás a szerverhez"... "a csatlakozási idő lejárt"

(#16047) feka007 válasza fpeter07 (#16046) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most mennie kell, hárman játszunk már.
1.0-s verziód van? Ha nem, akkor a patcheket szedd le(rakd újra a gamet)

(#16048) fpeter07 válasza feka007 (#16047) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1.21, a szerver 1.0-s? akkor újra rakom

(#16049) feka007 válasza fpeter07 (#16048) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, rakd újra.

(#16050) nsrking válasza feka007 (#16049) üzenetére

nsrking
(senior tag)

Később visszamegyek, csak az integrált videókarim nem nagyon bírja, ezért most pihentetem egy kicsit :O :P

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.