Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)

(#15001) Blood Mage válasza KozsupPéter (#15000) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

minden középen az úgy megy, de felljebb tényleg nem lehet menni azzal a vga-val és a haverodnak is ugyanaz van mint neked. Amúgy csak a poén kedvéért rakd fel a grafot magasra és nézd meg hogy hogyan is megy a haverodnak :)
most nézem tied volt a 15.000. hozzászolás!! ÁÁÁ pedig direkt én is arra pályáztam!! :W most várhatok még 5000 hozzászólást hogy kerek szám föjjön ki!! :Y

:C

[ Szerkesztve ]

(#15002) KozsupPéter

KozsupPéter
(újonc)

Már próbáltam :)
Belassúlt mint Malacka szembeszélben! :)
De szerintem így is élvezhető!

(#15003) KozsupPéter

KozsupPéter
(újonc)

:D

(#15004) Blood Mage válasza KozsupPéter (#15002) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

Tipp: használd a "válasz" gomod ha válaszolsz egy üzenetre :K
az lehet hogy élvezehető, de a Crysis pont az a játék ami szinte CSAK a grafikára épűl szal ha feljebb van úgy az igazi...

(#15005) Thrawn válasza KozsupPéter (#15003) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A MOD gombot is használd légyszíves, 4 percig van lehetőséged szerkeszteni a hozzászólásod, ne mindig újat írj!
Köszönöm!

Different songs for different moods.

(#15006) KozsupPéter válasza Blood Mage (#15004) üzenetére

KozsupPéter
(újonc)

Hát igen! Csak nincs több 100.000 Ft-om egy jobb gépre!
Ezt is kereken egy 100-ból raktam össze! Nekem ezért meg kellett húznom a derékszíjat! Sajnos!

Mire jó a MOD gomb?
Pl erre? Bocsi de még új vagyok itt! Nem vágom a "témát"!

[ Szerkesztve ]

(#15007) Blood Mage válasza KozsupPéter (#15006) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

No mostmár ezt is tod! :K igen a "mod" gombot is akartam tanácsolni, de látom beelőztek... csak láttam nangyon kezdő vagy még és nem alartam egyből két dologgal is megterhelni az agyadat ;]
(ha kipróróbálod a mod gombot rájösz hogy mire jó :U, üzenet módosítása)

[ Szerkesztve ]

(#15008) KozsupPéter

KozsupPéter
(újonc)

Hm.

És az miért van,hogyha átmegyek picit másik fórumba,aztán visszajövök,addig nem látom az üzeneteimet,amíg nem írok mégegyet!

[ Szerkesztve ]

(#15009) KozsupPéter

KozsupPéter
(újonc)

Hát ez fura!

Megint ugyanaz!
Nem látom amit írtam eddig! Most,hogy már megint írtam,látom!

[ Szerkesztve ]

(#15010) Blood Mage válasza KozsupPéter (#15008) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

MI?!?! :F nem értem ezzel mit szeretnél mondani.... :U
Nem tom, lehet hogy valami probléma van... pl. valamivel... :DDD
Na figyu keresd fel ezt a topikot: [link] Ez itt egy link... rákattintasz és kidob egy oldalt... az "AZ Azonnali Alapos Kérdések Órája' című topik... ott kérdezhetsz mindent amit akarsz, az ilyen problémákkal ott foglalkoznak, vagy legalábbis nema Crysis topikban... ;]

Sok sikert! :R
LoL! ....Ez itt egy Link.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15011) KozsupPéter válasza Blood Mage (#15010) üzenetére

KozsupPéter
(újonc)

Ok! Köszi! Meg az infókat is a Crysis-ról! Szia!

(#15012) Blood Mage válasza KozsupPéter (#15011) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

szeva! :)) Ha viszont a játékkal kapcsolatban van kérdésed akkor nyugottan visszatérhetsz a "számüzetésből" :DDD

(#15013) Romvr válasza Blood Mage (#14991) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen meg fogom... Amúgy a Flow Graph az ilyen folyamatábra. Nem tudnám pontosan elmagyarázni most neked. Lényeg hogy pl. Létrehozol egy Input:key objektumot beállítod hogy az X billentyűt figyelje. aztán hozzárakod hogy ha megnyomtad azt akkor küldjön egy jelet egy másik objektumnak pl: Player Health. Ezt is beállítod és ha megnyomod az X gombot akkor hozzáad vagy levesz a HP -ból. Ez csak egy példe mert a lehetőségek tárháza korlátlan. Noh akkor nekiállok Uri Geller autójának :)

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#15014) Romvr

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah elkészült az Uri Geller Mod!!!

Letöltés (Ha tudtok valami jobb feltöltőt szóljatok!!!!!)

Telepítés:

1, Megnyitod a Sandbox2-t és betöltesz egy tetszőleges pályát.
2, View - > Open View Panel ->Flow Graph
3, A megnyitott ablakon belül: File - > Open -> megkeresed a letöltött .XML fájlt.
4, Bezárod az ablakot és keresel egy járművet (kocsi, tank, helikopter mindegy). Úgy 10 méteren belűl mész hozzá, ránézel és megnyomod az "N" gombot. Persze közben erősen koncentrálsz a spirituális energiák áramlására. :DDD :DDD :DDD
5, Ha tetszik akkor nyomsz egy mentést, és egy export to engine-t. ha egész játék alatt akarsz ilyet akkor mindegyikkel külön meg kell csinálni sajnos.

Megjegyzés: Mivel Uri sem görbíti vissza a kanalakat, vagy tesz tönkre órákat ezért nem tudod leállítani a kocsit, csak ha beszállsz és kiszállsz. :P

[ Szerkesztve ]

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#15015) Romvr

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Csináltam egy gonosz Uri Geller Modot is gyorsan:

Letöltés

Telepítés: Mint az előbb!
- Nézz rá egy járműre és nyomd meg a "K" gombot. Mi is a Működj ellentéte? ;]

(#15016) Romvr válasza Romvr (#15015) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Gonosz Uri Geller v1.2

Hozzáadtam hogy még repüljön is egy jót a kocsi... Kérdés: Mit csináljon még Uri Geller? :DDD

(#15017) horvathkrisz válasza Romvr (#15016) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

LOL
te aztán pihent vagy! :DD

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#15018) Romvr válasza horvathkrisz (#15017) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudom :K

Gonosz Uri Geller v1.5

A "P" billentyű lenyomásával az illető jármű felemelkedik a földről, megfagy, majd visszazuhanva darabokra törik. Nem érdemes ujjat húzni Uri Geller-el :DDD

Szerintem mára ennyi. De azért még várom az ötleteket! :K :U :P ;]

(#15019) littlelion21

littlelion21
(VIP)

A kib*szott k*rva crysis dvd-t úgy kib*szom mindjárt azon a k*rva ablakon hogy 26 fele törik!!! Nem elég hogy a játék a core óta egy kalap szar, az utolsó pályán, mikor azt a pókférget kicsinálom, abban a pillanatban kib*sz a desktopra!
No nem baj mondom magamba, úgyis elmentette, betöltöm, vagy ha nem az előzőt, az se volt régen.
Erre aztán ahogy belépnék a játék betöltése menübe, a pofámba vágja a "program szabálytalan műveletet hajtott végre és véget ért" hülyesgét! Mindahányszor, ahogy belépek! Hogy rohadjon meg! Ezzel aztán fel tudják baszni az agyam!!!
Akkora csalódás, nálam a top50-be se fér bele.
Grafikailag is csak addig jó, amíg a dzsungelben nyomulok és tenger, napfelkelte, stb...
De az se forradalmi, nem tudom egyesek mit verik a nyálukat. Az anyahajó meg...
Az alienek megérkezése után egy folyamatos mélypont a játék. Totálisan elkúrt linearitással, pocsék megoldásokkal. Az atomrobbanás is olyan csodálatos volt, mintha az unreal1-ből szedték volna. Pedig 1280x1024-be nyomom vh-n.
Nem csodálom,h anyagi bukás volt, megérdemelték.
Áhhh, mindegy, annyit nem ér,h ennyit írjak róla... :(((

(#15020) horvathkrisz válasza littlelion21 (#15019) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

Na végre egy olyan kritika ami nekem is tetszik! ;]

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#15021) Blood Mage válasza Romvr (#15018) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

húha... te aztán keményen nyomod az ipart! :DDD kár hogy - még - nem tom kipróbálni... :(
Olyat nem tudsz csinálni pl. hogy mondjuk becélzol egy járművet, lenyomsz egy gombot, a semmiből odateleportálódik egy Hunter és belevág a járműbe ami nyomban felrobban. Aztán megint elteleportálódik a semmibe.
Tipp:
uri Geller 2.0. - Totális megsemmisülés
- becélzod a járművet és egy atombomba robban rajta! ;]

(#15022) Romvr válasza Blood Mage (#15021) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó ötletek. Most éppen Uri Geller tudati erejének másokra való kivetítését szerkesztem. Értsd ez alatt, hogy jön a felbőszült koreai, ránézel erre ő elteszi a fegyvert és leül a földre. Tiszta jó buli :D

(#15023) Theodolit válasza littlelion21 (#15019) üzenetére

Theodolit
(tag)

(elöre is bocs a kérdésért ha nem akarsz ne válaszolj)
hial!
És megvetted vagy letöltötted? mert mostanába nekem is több gondom van eredeti játékkal mint a lopottal:D :))
Aztan fontos lenne mert ugy gondoltam lehet hogy ezt még meg is veszem de ha az is szar akkor hagyom a fenébe:D

[ Szerkesztve ]

Az élet 10% a ponthatár alatt kezdődik!

(#15024) Blood Mage válasza Romvr (#15022) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

ha bejön ez a fegyver eltevés - leüléses dolog, akkor kövinek az lenne a poén ha ezt a Hunterreal is meglehetne csinálni! :DDD csak képzeld el: üvölt egy nagyot, majd leül törökülésbe és elalszik.. :D

(#15025) Romvr válasza Blood Mage (#15024) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ja. Bár ahhoz nem kis animációs tudás kellene, mivel alapból nincs ilyen mozgása. A legújabb az hogy a katona fogja és rágyújt egy cigire. Tesz rá hogy körülötte éppen harc folyik :D amúgy most a hunterrel kisérletezem. Makacs egy jószág. Arra már revettem hogy gombnyomásra eleresszen egy Singulariti Canon-t (vagy mit) de célozni az smafu.

(#15026) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

A végén mikor a pókocskát lezúzom utánna jön az idegen anyahajó,azzal mit kell tenni?
Próbáltam rálőni mindent ami van de semmi :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#15027) bbchris

bbchris
(senior tag)

Megvárni míg semlegesítik a védőpajzsot majd kilőni azokat a szem-szerű fegyveröblőket majd TAC fegyverrel a jobb majd a bal kéz-szerű szárnyát majd a fő csapóajtóba belelőni a TAC-al de úgy hogy van benne egy kis háromszög-szerű záródás és akkor célozza be a TAC aztán szétlőni majd belelőni a nagy nyílásba . Hadd pusztuljon a férgese :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15028) Devid_81 válasza bbchris (#15027) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Köszi!
Most megyek meglesni!
Kár , hogy nem maradt olyan a game mint amilyen a "hegyig" volt teljesen felesleges volt bele ez sok plussz.
Graf okés,de nem esik tőle hanyatt az ember...csak a gép... :) 1024 ben minden koxon DX9 ben élmosás nuku és így is volt olyan hely ahol csata közben 20 fps volt és még alatta is.... :U

(#15029) Devid_81 válasza Devid_81 (#15028) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Nem csalódtam :DDD
Ez egy foshalmaz sajna! :O
A francért kellett ez a marhaság a végére,a hegyig volt jó,sőt egész pofás,de utánna :Y

(#15030) bbchris válasza Devid_81 (#15029) üzenetére

bbchris
(senior tag)

Hát ez az hogy tényleg addig jó volt , de csak akkor mikor kijössz a hegyből mert az ott benn háát nem igazán jött be nekem sem sőt egy tök f*szság az egész eztuán már jó csak az anyahajós rész megint ugye hadd ne mondjam milyen . Végre a pacth-ban kiküszöbölték hogy ne kelljen egy teljes tárral lelőni az ellent , nahh ez jól jött de hogy jelentősen gyorsult volna a játék mint ahogy a pacth leírásában van na ez az amit nem vettem észre . AZtán olyan lehetetlen dolgok amiket inkább jobb kikerülni na ez sem értettem , mikor ugye vezeted a V-TOVL-t és inkább ott kell hagyni mindent különben állandóan lelőnek stb . A többit meg már kitárgyalták a fórumtársak így nincs mit részletezni róla . Különben nem is baj hogy nem jelennek meg túl jó vidkarik mert így még rá vannak kényszerítve a játékírók hogy megírják normálisabban ?! a game-eket egyenlőre aztán utána megint majd jelennek meg az optimalizálatlan game-ek újra mint ez is . A Legnagyobb hiány az a multiCore volt amit nem értem miért nem tettek bele hisz ma mér sokmindenkinek van X2 vagy Core2 proci .

(#15031) Theodolit válasza Devid_81 (#15029) üzenetére

Theodolit
(tag)

Többek között szóltam én hozzájok:
„Szegény Crysis, miért is bántjátok?
Annyi roszat kiabáltok róla,
S ő a föld legszebb játéka.”
(ez amugy Petöfi Sándor:Tisza cimu verséből kicsit átköltve persze:D)

Az élet 10% a ponthatár alatt kezdődik!

(#15032) Devid_81 válasza Devid_81 (#15029) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Jah egy apróbb hiba, kilőttem a végén a nagy csúnyaság 2 oldalsó cucedlijét erre épp kikotortak a repcsi roncsok közül azok a kis husszú nyúlványos kis gyíkok :))
Sikeres halál előtti pillanatokba nyomtam egy gyors mentést....visszatöltve annyit láttam , hogy úrhajó,egyszer csak egy nagy robbanás átszakad az anyahajó én meg hullok be és 2 emelet mélyen magamhoz térek :DDD
Mondanom se kell , hogy az anyahajó nem épp átszakadt hanem csak mintha engem teleportáltak volna át egy kissé kátyús-zötyögős úton.....mivel visszajutni nem lehetettet ezért egy másik mentést kellett használni,ahol megint meg kellett küzdenem a gyíkok űrhajójával..... :D

(#15033) Devid_81 válasza bbchris (#15030) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Jah ezerbocs, "a hegyig jó" azt úgy értettem hogy a bejáratig :D
Mert benn az a rész (Core) az egy mocsok volt....a fagyós kicsit vicces....a csapatszállító repcsis rész sztem rövid....az anyahajós rész meg....nah hagyjuk :DD a vége meg no komment...tipikus 100 éves játékvéget adtak neki "jött a főellenség,lett nagy bumm-bumm vissza bumm-bumm és vége" :U

Remélem ezt a motort kicsit csinosítva láthatjuk még
Lenn a pálmafák közelében a tengerparton, naplementekor nagyon szeren volt a dolog :)

(#15034) bbchris válasza Devid_81 (#15033) üzenetére

bbchris
(senior tag)

Én is úgy értettem . Ott bent szinte értelmetlen az egész kitalálhattak volna valami mást vagy legalábbis nem ennyire bonyolultan .

"Lenn a pálmafák közelében a tengerparton, naplementekor nagyon szeren volt a dolog "

Igen az eleje a legjobb , onnan vettem bátorságot hátteret elmenteni majd egy fiatal leányzót rászerkeszteni a napfelkeltével a háttérben , nagyon bejött a dolog na meg az is mikor vízesés volt és ő is rajta volt . :)

(#15035) Devid_81 válasza bbchris (#15034) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Photoshop mindenek előtt :DD

(#15036) bbchris válasza Devid_81 (#15035) üzenetére

bbchris
(senior tag)

:R Pontosan . Mi mindenre jó az a Crysis , ha másnem akkor csak ezért . :)

(#15037) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

96gt-vel 1440*900-ban milyen beállításokra számíthatok?
vista van a gépen.
dx10 felejtős?

(#15038) Devid_81 válasza horvathkrisz (#15037) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Az attól függ milyen vas van alá,aláírásodba levő?
Nekem az aláírásomba levőt lesd meg ott XP alatt 1024ben minden koxon élsimítás nélkül jó volt szép volt. :)
Viszont a végén akadtak gondok,pl a fő ellent is olyan 17-18fps el öltem :)
Máshol meg voltak helyek ahol 200-250ig felszaladt (pl a hajón)

(#15039) mgeris

mgeris
(tag)

Hali!

Kérdés: nem értettem tisztán az 1.hsz-t. Ha dx10-ben szeretném látni, akkor föl kell rakni vistát? xp felejtős?
de nem akartam pedig...

Control is nothing without power.

(#15040) Thrawn válasza mgeris (#15039) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

DX10 csak Vista-n létezik.

Different songs for different moods.

(#15041) mgeris válasza Thrawn (#15040) üzenetére

mgeris
(tag)

pics@ba...
akkor muszáj lesz megnézni...de vista-val meg gazdagon bukom az fps-eket, mi?
valami jó kis driver tipp 8800GTS 320 sc-hez vistára?

(#15042) Romvr válasza mgeris (#15041) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Felesleges Visztázni! Letöltesz valahonnan egy Ultra vagy Very High konfigfájlt és XP alatt is élvezheted a visztás élményt (már ha bírja a géped.) Amúgy meg High és Very High között csak a vegetációban mutatkozik meg a különbség. Messzebbről kicsit részletesebbek a fák, bokrok. Ultrán meg igazából csak a látótávolságot és a lod-ot tolja ki kilóméterekre. Igazán nincs sok különbség szerintem. Legalábbis már nem oszt nem szoroz. akinek olyan gépe van hogy Ultrán viszi annak igazából csak az a jó hogy felhúzza az AA-t mondjuk egy 8xQ-ra és csorgatja a nyálát hogy az 50 kilóméterre lévő fán se látszanak a fűrészfogak. :D

(#15043) roedie válasza Romvr (#15042) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

Olyan gép nemnagyon van ami azt normális frammel futtatná, szerintem a 2db GX2 is elhasalna az élsimítás miatt.. :U

"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"

(#15044) Romvr válasza roedie (#15043) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk ez is igaz. Mikor viccből felnyomtam az AA-t 8-ra High beállításon akkor ilyen 10 FPS-t kaptam. Szép volt, sőt gyönyörű, de játszhatatlan. Csak egy kis összehasonlítás:

1024x768, Minden High. (átlag FPS)
0 AA: 50-60
2 AA: 45:50
4 AA 25-40
8 AA: 10-15
8Q AA: Pixelhibák 5 FPS

Feljebb már nem is mertem menni már már így is kegyelemért könyörgött a kártyám.

Amúgy lehet hogy egy quad-ba rakott GX2-es elvinné a 16xQ AA-t 800x600-ban (hmm 800x600-on is ki fogom próbálni ma. Remélem lesz egy +10 FPS mert akkor már jó :D )

*Ironikus megjegyzés*: Ave Crysis Viva Crytek!!!

(#15045) littlelion21 válasza Romvr (#15044) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Vicc az egész játék... :(((

(#15046) Romvr válasza littlelion21 (#15045) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Rövid, tömör, velős, lényegre törő hozzászólás. :D De van benne igazság :R

(#15047) mgeris válasza Romvr (#15042) üzenetére

mgeris
(tag)

oh, zsír
akkor az 1es hsz-ben lévőt kipróbálom!
csak lehet, előbb cserélek vga-t is azért :D

(#15048) Blood Mage válasza littlelion21 (#15045) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

hát igen, az utolsó eredmény 5fps és mindjárt szétesik a gép felállás elégéé nevetséges :( más játékok pl. COD4 szerintem olyan beállításokkal simán hozná a 30-35fps-t :U Kész vicc ez a Crysis és mit akarunk mi eggyeltalán a Crysis 2től?! :Y a gépigény miatt az 1 is nagy bukta volt, de a kettő az még nagyobb lesz! :Y szerintem a 3.rész már el sem készítik mert a bevétel a kerekenn nulla lesz...

[ Szerkesztve ]

(#15049) Romvr válasza mgeris (#15047) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

No igen. 320 megás kártyával még álmomba se mernék Very-re állítani egy Crysis-t :K
Egy 512-essel is csak kíváncsiságból toltam maximumig. De vegyél GX2-t és tuti meg lesz az 50 FPS egy LCD natív felbontásán 4xAA-val High -on :D

(#15050) Blood Mage válasza Romvr (#15049) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

az attól függ hogy mekkora a natív felbontása annak az LCD-nek! :DDD full hd az felejtős... :U

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.