Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)

(#11001) PuMbA válasza Laraxior (#10999) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

[link]
Ezt megcsinálod,akkor minden high opció very high lesz,ha nem akarsz minden beállítást very high-ra akkor csak azokat a fileokat másold be amiket very high-ra akarsz betenni.

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#11002) debut12 válasza Laraxior (#10999) üzenetére

debut12
(fanatikus tag)

olvasd már el az első hszt!!!!!

A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....

(#11003) Dashes válasza McCartman (#11000) üzenetére

Dashes
(őstag)

1. mondjuk úgy, hogy teszt , gép képességét méri
2. 60fps
3. mennyiségtől nem lesz gyorsabb, csak minőségtől, nem hiszem, hogy van olyan játék( még) a Crysis kivételével, aminek sok memória kéne
4. természetesen

[ Szerkesztve ]

(#11004) Laraxior válasza debut12 (#11002) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Maradjál már magadnak.... mindenap ide írkálok,kb 60szor olvasok Crysises cikket valószínűleg emlékezni fogok rá hogy mit hol találok...kösz a segítséget :R

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#11005) debut12 válasza McCartman (#11000) üzenetére

debut12
(fanatikus tag)

A 4. kérdés ugye csak oltás????? Naná, hogy jobban néz ki!
3. kérdés Az XP-t rá lehet venni, hogy kezelni tudaj a 3gigát. Asszem 4 gigát tud kezelni, de úgy hogy abban minden eszköz memcsije benne van! Tehát ha van egy 512es videókártyád, akkor értelem szerüen kb 3.5 gigát kezel, de más eszközöknek is van memóriája, szóval inkább a 3 giga a valós! De alapból csak 2 gigát kezel, a többit be kell kapcsolni. valahol van egy elég korrekt cikk erről, próbálkozz az XP topikban!

A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....

(#11006) debut12 válasza Laraxior (#11004) üzenetére

debut12
(fanatikus tag)

nm! :DDD
amúgy tényleg működik, és eszméletlen szép. szeretettel várjuk az ultra high patchet, és az új videókarikat, amik bírni is fogják!

(#11007) Laraxior válasza Laraxior (#10999) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Byte XP Gamer Edition 3.0 Final megvan...kisebb gépigényű mint a vista...de kb ugyanaz :C

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#11008) pisti válasza PuMbA (#10996) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Nopp. Nem azért. Illetve nem csak azért.
Azért meg érzékeled az input, meg az outputon megjelenő hatása közötti késleltetést, egyrészt, másrészt meg a frameratettől függően változik az input által vezérelt mozgás darabossága.
A képernyőn megjelenő képet már a Crysis is igen szépen tudja motionblurrel akadásmentessé tenni, de mint írtam a játékos számára a kép folyamatosságán túl számítanak egyéb faktorok is.

[ Szerkesztve ]

(#11009) McCartman válasza Dashes (#11003) üzenetére

McCartman
(senior tag)

a minőséget a 667 és az 1066 Mhz közti különbségre érted?
tehát a crysis kihasználná a +1 giga RAMot..

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#11010) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egyet tett át egyéni minőségbe :(

(#11011) Csapi007 válasza _voodoo_ (#10963) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Multi miatt. :U

"Csak úgy mondom"

(#11012) kisJack

kisJack
(fanatikus tag)

Jó estét Uraim!

Meg tudná vki mondani nekem hogy feltelepítve miért csak 6 gigát foglal nálam,mikor tudtommal 12-t kellene?
Vagy rosszul tudom?

Savanyú a narancs.

(#11013) Zsolty válasza Johnny Cage (#10958) üzenetére

Zsolty
(fanatikus tag)

nem aztmondtam, hogy gtx-el erős, de azért ne 1280x10244-et nézd.
ő a 1680x1050 felbontást kérdezte, amibe én is nyomom, és abban már nagy előnye van a gtx-nek.

(#11014) Zsolty válasza kisJack (#11012) üzenetére

Zsolty
(fanatikus tag)

feltelepitve nálam is 6,7gb-

(#11015) Laraxior válasza kisJack (#11012) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

6.02GB

(#11016) Zsolty válasza bbchris (#10955) üzenetére

Zsolty
(fanatikus tag)

valszinü ja bug lehet.
megyek, most próbálom újra.
thx

(#11017) kisJack válasza Zsolty (#11014) üzenetére

kisJack
(fanatikus tag)

De akkor miért van szükség 12GB szabad helyre? :F

Savanyú a narancs.

(#11018) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link] Nem bírtam ki, hogy ne írjak egy cikket a játékról . :)

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#11019) debut12 válasza Laraxior (#11010) üzenetére

debut12
(fanatikus tag)

high, ott a very highnak felel meg.

(#11020) debut12 válasza feka007 (#11018) üzenetére

debut12
(fanatikus tag)

:C :C :C :C :C :C :R

(#11021) Zsolty válasza kisJack (#11017) üzenetére

Zsolty
(fanatikus tag)

mert ha nem lenne több szabad helyed, sztem nem lenne elég a lapózófiles -nek, vagy mi, annyira nem vágom :D

(#11022) Johnny Cage válasza Zsolty (#11013) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Ez a teszt nem azt mutatja: [link]

(#11023) Zsolty válasza feka007 (#11018) üzenetére

Zsolty
(fanatikus tag)

te milyen beállitásokkal nyomtad?

az a bajom, hogy a 1680x1050 felbontás alá rakom akkor nem annyira éles a kép, mintha az optimálisban hagynám.

(#11024) Gerr'y

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Feka nézd meg a logoutot..

(#11025) Zsolty válasza Johnny Cage (#11022) üzenetére

Zsolty
(fanatikus tag)

akkor úgy fogalmazok, nagyobb az előnye...
de full aa-val meg max-on minden ,magas felbontáson az 512mb memória kevés neki.

(#11026) Johnny Cage válasza Zsolty (#11025) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Annak a 768 mega is kevés. :U GTX és GT között nincs akkora különbség, ezt a tesztek egyértelműen bizonyítják. És pillanatnyilag nem létezik olyan konfig, ami a Crysis-t Very High-on simán vinné. Hát még ha a látványjavítókat is bekapcsolod...

[ Szerkesztve ]

(#11027) kisJack válasza Zsolty (#11021) üzenetére

kisJack
(fanatikus tag)

Ok-köszi! A lényeg hogy minden rendben,nálatok is csak 6.7.

Jó lett a cikk Feka! Engem is lenyűgöz ez a játék,bár még nem játszhattam vele normális beállításokkal,mivel kb 2 hete várok a 8800gt-re! :O
A mostanival pedig, (7600GT) elég gyér,legalábbis a high-hoz képest. :((

Savanyú a narancs.

(#11028) kisJack válasza Zsolty (#11025) üzenetére

kisJack
(fanatikus tag)

Szerintem ott már a 256 bites memóriavezérlője lenne kevés.

Savanyú a narancs.

(#11029) djtoomi válasza McCartman (#11000) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hello!

1.)Benchmark az afféle teszt,egy bizonyos szakaszt lefuttatt amilyen fps-el oylannal.
2.)Ez az FPS szám oylan 30-40 között van,kinek hogy tetszik,nekem olyan 35 fölött már nem nagyon tűnik szembe a különbség.
3.)3 gigát bőven kihasznál a gép,játékok meg főleg,pl. nekem 3gb ramnál nem probléma hogy megy a Firefox 8-10 megnyitott füllel,megy közben a Crysis,megy a Winamp,utorrent,vga-hang kari driver,F.R.A.P.S,ATTools,Everest stb...,és még a játék így is tökéletes sebességgel megy,nekem pl. írja hogy mikor mennyi rendszerramot eszik,ez általában olyan 1700 körül szokott lenni.
Próbálj ki egy játékot 1280x1024-ben és rájössz.TFT monitoron a natív felbontás(1280x1024,illetve mindig a maximum)a legszebb felbontás.Ebben lrgszebb,legátláthatóbb,legkerekebb minden.CRT monitornál más a helyzet.1280x1024 az össze pixelt kihasználja,ezáltal kisebb a kép,és nem oylan szép a játék,míg az 1024x768-as felbontás nem minden pixelt használ ki,ezért nagyobb a kép,élettalenebb,recésebb,csúnyább az egész. :K ;)

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#11030) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

13. lettem a 3dmark tesztben..a listában..márhogy minden alapon van :)

(#11031) Laraxior válasza debut12 (#11019) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Érdekes mert akkor 15FPS-em van...úgy kb..

(#11032) Etzel

Etzel
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ma este hozták meg a játékot Oroszországból, na mondom mekkora multit csapok majd az este, örült is a fejem :DD
Kibontás előtt, de a csomagolás már nincs rajta.
aztán vmi sokkkoló látványvilág tárult szemeim elé :O ...
Kinyitás után

Én azt hittem leájulok a székről, mondom ilyen nincs :W
Az ismertető füzet, leírás, cd kulcs-os kis kézikönyv, sehol, és a bal alsó fül letörve, ami tartaná...
Na f@sza, többet sem hozatok kintről semmit, pedig csak 3000 FT-omba került ;]

[ Szerkesztve ]

Ezen a számon elérsz: 06/30-313-20-99 (Attila)

(#11033) djtoomi válasza Etzel (#11032) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hello!

Honnan vetted ha szabad kérdeznem?Nekem megérne 4k-t is akár a játék.Privibe is jöhet. :B

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#11034) McCartman válasza djtoomi (#11029) üzenetére

McCartman
(senior tag)

'CRT monitornál más a helyzet.1280x1024 az össze pixelt kihasználja,ezáltal kisebb a kép,és nem oylan szép a játék,míg az 1024x768-as felbontás nem minden pixelt használ ki,ezért nagyobb a kép,élettalenebb,recésebb,csúnyább az egész. '

hm.. nekem 17-es crt monitorom van.. tehát 1280x1024-on kisebb,csúnya -
1024x768-on pedig nagyobb,recés,csúnya..:)
akkor asszem szivok mindenhogy..)
te mit tennél a helyemben?:)

és meg tudnád mondani annak a proginak a nevét ami mindig kiirja hogy mikor mennyi RAM foglalt?

[ Szerkesztve ]

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#11035) djtoomi válasza McCartman (#11034) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1280x1024-ben kisebb és sokkalta szebb,nem csúnyább! :B Csak elírtam. :B

(#11036) Etzel válasza djtoomi (#11033) üzenetére

Etzel
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ment pü

Ezen a számon elérsz: 06/30-313-20-99 (Attila)

(#11037) McCartman válasza Etzel (#11032) üzenetére

McCartman
(senior tag)

ez engem is érdekelne..)

(#11038) Prof01 válasza Macka (#10989) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Majd 2008 1/4 évében jön a Far Cry 2. ;)

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#11039) McCartman

McCartman
(senior tag)

szerintetek meddig húzható egy Intel Core2 Duo E6750 2.66Ghz-es proci?

(#11040) Laraxior válasza McCartman (#11039) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

proci és hűtés függő...válogatja...nekem alapfeszen megy 3.2-t....van akinek megy vízzel 4et..

[ Szerkesztve ]

(#11041) gael

gael
(fanatikus tag)

Miután végigtoltam a gamét ,olyan érzésem van ,hogy hiányzik egy csomó dolog a játékból.
"Összeesküvés elméletem":
EA ketté vágatta a művet Crytek-ékkel. Így jóval több lóvét tud kihúzni belőle ,hiszen nem kell éveket várni a következő részre ,mert már megvan ,csak foltozgatni kell és akár pár hónap múlva ki is dobhatja megint. Milyen érdekes hogy trilogy lett....
Szerintem van néhány jel , ami erre utal....szerintem

(Csak azért nem mondom ,hogy három felé vágták ,mert az még nagyobb baromságnak hangzana :) )

(#11042) feka007 válasza Zsolty (#11023) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én csak 1280*1024-ben, ennyi a natívja a monitoromnak.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#11043) feka007 válasza Etzel (#11032) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ennyiért mit akarsz? Legalább a játék van rajta? :DD

(#11044) Stalker-2572 válasza Etzel (#11032) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

pff kinnt megkaptad volna 100 rubel alatt (1000HUF) ugyanilyen kivitelben :DDD

All Black...

(#11045) oz82 válasza McCartman (#11034) üzenetére

oz82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hali

Pl. Winramturbo

üdv.

Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

(#11046) bbchris válasza Laraxior (#11040) üzenetére

bbchris
(senior tag)

Akkor ezek már nem olyan jó proccok mint a régebbiek , nálam ment a 6400-es 3,6 Ghz-en is ekkor még 1-2 teszt lefutott . 3550-en pedig még stabil volt . Vízzel ugye talán menne többet is .

(#11047) Mr. Green válasza Kokusz (#10854) üzenetére

Mr. Green
(kvázi-tag)

Rosszul tudod :). A legnagyobb patch ami 1.0-tól viszi 1.4-ig az 180 MB!

(#11048) Motaba78 válasza debut12 (#10998) üzenetére

Motaba78
(őstag)
LOGOUT blog

szia az addig oké megvan ahova begyüjtötték a dolgokat mindkét oldalon van, de onnan egy folyosot találtam ami átvezet egy másikba és ott több ilyen izé van na ott nem tudom merre menjek :F

Okosan lehet hülyéskedni, de hülyén okoskodni.

(#11049) McCartman válasza Laraxior (#11040) üzenetére

McCartman
(senior tag)

gyári hűtéssel 3.2?

(#11050) Mr. Green válasza Elrond (#10923) üzenetére

Mr. Green
(kvázi-tag)

Nem sívesen bántok embereket, de azt hiszem akkor béna vagy :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Crysis (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.