Hello!
1.)Benchmark az afféle teszt,egy bizonyos szakaszt lefuttatt amilyen fps-el oylannal.
2.)Ez az FPS szám oylan 30-40 között van,kinek hogy tetszik,nekem olyan 35 fölött már nem nagyon tűnik szembe a különbség.
3.)3 gigát bőven kihasznál a gép,játékok meg főleg,pl. nekem 3gb ramnál nem probléma hogy megy a Firefox 8-10 megnyitott füllel,megy közben a Crysis,megy a Winamp,utorrent,vga-hang kari driver,F.R.A.P.S,ATTools,Everest stb...,és még a játék így is tökéletes sebességgel megy,nekem pl. írja hogy mikor mennyi rendszerramot eszik,ez általában olyan 1700 körül szokott lenni.
Próbálj ki egy játékot 1280x1024-ben és rájössz.TFT monitoron a natív felbontás(1280x1024,illetve mindig a maximum)a legszebb felbontás.Ebben lrgszebb,legátláthatóbb,legkerekebb minden.CRT monitornál más a helyzet.1280x1024 az össze pixelt kihasználja,ezáltal kisebb a kép,és nem oylan szép a játék,míg az 1024x768-as felbontás nem minden pixelt használ ki,ezért nagyobb a kép,élettalenebb,recésebb,csúnyább az egész.

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.