Igen P5K-ban menni fog! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Rusher
(őstag)
Én sem értem
Tudom, hogy 2160-ad van 400*9=3600 (100%)...... 8-as szorzóval is a Front Side Bus=100% OC(800---»1600) / ( 200--»400) 
mod.: FSB Termination Voltage-nek mennyit állítottál be?
[Szerkesztve]
葉問

StaMiNa
(fanatikus tag)
Igen sorry, nem elszamoltam, csak elirtam!
3284Mhz lett a vége 9es szorzon!
Szenvedéjünk a kert: www.kertepites-kertfenntartas.hu Weblapkészítés: www.webfejlesztes-webdesign.hu
Mennyi fesszel? 

StaMiNa
(fanatikus tag)
Biosban 1.6V, terhelve 1.5V-t mutat a pc probe szerint.
kb 3ghz a vége Auto fesszel ami 1.4V korul mozog azon a sebessegen.
Szenvedéjünk a kert: www.kertepites-kertfenntartas.hu Weblapkészítés: www.webfejlesztes-webdesign.hu

beneszilo
(tag)
hello!
szerintetek egy e2160 kihajtana egy radeon x1950GT-t?
3G-n elég jól
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

beneszilo
(tag)
és biztos menne 3G-t?
Általában gond nélkül mennek annyit!
Amúgy az említett VGA-t 2,4-2,6 Ghz-n is kihajtja, annyit meg mindegyik megy alapfeszen. 

beneszilo
(tag)
és szerinted az e4300 is megy 3G-t?
példányfüggő, de az említett 2,4-2,6 is valóban elég ahhoz
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

beneszilo
(tag)
köszi

Dyno
(PH! kedvence)
Értem köszi szépen 
Általában megy. Az enyém pl. simán.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

StaMiNa
(fanatikus tag)
Ha össze akarom hasonlítani sebességben az E2160-at valami E4300, E6300-as procival, akkor azt miben érdemes? PCmark cpu? 3dmark cpu?

beneszilo
(tag)
a tiédnek mennyi fesz kell a 3G-hez?
Nem néztem meg, hagytam, hogy az alaplap magától beállítsa.

StaMiNa
(fanatikus tag)
Aham, köszi!
Különben elkezdtem csinalni egy olyan weblapot, amiben egy adatbázisba gyűjteném a kapott eredményeket. Eddig a következőket vettem bele:
everest: mem-r, mem-w, mem-c, mem-d, cpu sebessegek, riport file
superpi: 512, 1m, 2m, 32m
winrar bench
Létezik már ilyen oldal, vagy nem dolgozok feleslegesen?
Lehetne regisztralni, és mindenkinek lenne profilja, es ugy lehetne szepen eredemenyeket pakolni.
Jó ötletnek tűnik, de várj, hogy van-e rá érdeklődő.
Ilyen összetett oldal sztem nem nagyon van. 

StaMiNa
(fanatikus tag)
Szted csinaljak neki egy uj témat? Igazabol lehet megcsinalom már az alapját, már majdnem kész van.
Előbb utóbb kellene mindenképp ha felfut, mert kell egy hely, ahova az emberek belinkelgetik az eredményeket.
Csak vmi jó nevet kellene kitalálni neki valami összteljesítmény vagy vmi ilyesmi a vége toplista legyen sztem.
Van időd nem kell elsietni. 

StaMiNa
(fanatikus tag)
Igen, de ez ugy menne, hogy mindenkinek lenne user/pass, és maga editalhatna a sajat eredemyneit, szoval elég dinamikus lehet.
Mert eddig olyat lattam hogy: ''légyszi tedd mar fel ezt meg azt''
És itt dinamikusan lehetne rendezni/osszehasonlitani.
Na majd kiderul, megcsinalok vmi alapot, aztan majd jelentkezek 

wesker24
(fanatikus tag)
Hello szeretném megkérdezni hogy mi a vélemény a Core2 e2140-es prociról ?? 
Egy Gigabyte 965P DS3 Rev 3.3-as alaplapban hogy muzsikálna ez a proci ?? 
Mert nálunk eddig még csak a Core2 e2140-et lehet kapni
a többit meg csak rendelésre !!!
Meg aztán ha az internetről rendelnék procit akkor az már nem biztos hogy megjönne ezen a héten hacsak nem futárral küldenék de az meg + 2ezer FT vagy több !!
Mi a különbség a Core2 e2140 és a Core2 e2160 között ??
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

StaMiNa
(fanatikus tag)
Csak szorzokülönbség van, tehát az E2140 max 8-as szorzoval tud dolgozni, ezert 1600Mhz, az E2160 meg 9-essel, ami 1800Mhz. Egyébként mindenben megegyezik.
Én csak ajanlani tudom ezt a procit, abban a lapban kifejezetten jol erezni magat. Csak elotte nzd meg elég friss-e a biosod hogy tamogassa.

Hobli1988
(fanatikus tag)
Hali!Én is váltok egy E2140 a 630as p4em helyett!17ezer ezért az aranyosért nem pénz szerintem!
Az Intel nagyon elkapta ezt a core2 szériákat!

Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k

Hobli1988
(fanatikus tag)
Ha szeretném húzni a procit akkor ahoz 1db samsung 533as ddr2es ram és 1db good ram nem lessz elég ugye vagy csak minimálist bírnak? 
a ramokat neked kell kitesztelni, asszinkronban lehet csak a procit húzni, a memókat pedig olyan frekire és időzítésre belőni, amit bírnak
szerk: ilyen proci mellé pl egy adata 800+ kit jól passzol, árban és teljesítményben is jó - esetleg az aprók közül egy micron DQW kit kicsit olcsóbban
[Szerkesztve]

Hobli1988
(fanatikus tag)
Köszi!Ha meglessz kiderüle,hogy ramcsere is kelle!2hete vettem egy x1950xt és ez a 630 P4 nem mutatja meg a vga 100%os teljesítményét!
Ha 533-as DDR2-őid vannak, akkor gond nélkül mehet a procid 266-os FSB-n, ugyanis szinkronban a memó pont 533-on lesz. Ez már 33%-os tuning. Ha többet akarsz, célszerű új memóriát vásárolni.

Hobli1988
(fanatikus tag)
Köszi!Rajta vagyok,ma vettem 6os lottót!! 
Én adtam a tanácsot. Felezünk? 

Armando_19
(PH! addikt)
Óriás szívesség!
Valaki akinek ilyen procija van, csinálna nekem everest benchmarkokat 2600mhz-s órajelen?Össze akarom hasonlítani a mostani procimmal, hogy megéri e váltani,ha csak ennyit tudna max.
Előre is köszi!
Egy 2160-am van 3,0Ghz-es eredménye alapfeszekkel nem lesz jó?Most nézem, hogy D805 van.Nekem is az volt előtte, attól sokkal jobban muzsikál még alapon is. 
[Szerkesztve]
Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

StaMiNa
(fanatikus tag)
Csinalok, amint megleszek a cpu2ning weblap szerkeztesevel.
(#888) hunnylander válasza Armando_19 (#885) üzenetére

hunnylander
(őstag)
Nekem is D805-öm van (@3,4Ghz, alapfesz vagy mégkevesebb), szóval lehetnék egy kicsit részrehajló is, de be kell ismerni hogy a két proci nem egy súlycsoportba tartozik. Az E21XX-ek majdnem kétszer jobbak azonos órajelen. De én már nem váltok semmilyen kétmagosra. Arra amire én haszálom a procikat (zeneszerzés, video, grafika) arra már a quad a legmegfelelőbb a kényelmesebb és gyorsabb munkához. 
[Szerkesztve]
www.HunnyF1.com

Hobli1988
(fanatikus tag)
Egye bassz,felezünk!Milyen gépet lehetne összerakni,ha 1milliárd ft lenne!!!???Szép álom!

StaMiNa
(fanatikus tag)
Sorry, mégsincs idom ra 

roonin
(kvázi-tag)
Küldtem tesztet. Nekem sajna nem megy tobbet pontosabban 330 fsb-n ment a tesztben az 2640-et jelent. Amugy auto beallitason ment minden de rengeteg allitasi lehetoseg lenne az alaplapon.(P5B)

StaMiNa
(fanatikus tag)
Juppi, megtaláltam az alapfeszen a végét a procimnak:
[link]
Core: 1800Mhz@2900Mhz
BUS: 200@322
1.312V-1.32V
szerintem egész baráti
[Szerkesztve]

warrior28
(fanatikus tag)
Lehet, hogy én is beruházok egyre, a poros P4 helyére... 
Vajon játékokban jobban teljesít a mostani procimnál?
[Szerkesztve]
Ha feltornázod, olyan órajelre, mint a p4 esed, akkor ua. De még nincsenek játékok , külön kétmagos procikra.
Gigabyte p35-DS3P , Intel Core 2 Duo E6750 3.52GHz , Antec P182 , Chieftec GPS-400 , Nvidia 8600gts , 2*1Gb 800MHz Kingmax RAM , LG l203WT

StaMiNa
(fanatikus tag)
Még jo, még alapon is rendesen ráver, nemhogy ha huzod. Igaz a keves cache miatt veszitesz kb 5-10%ot jatekban, a 2mb, 4mb-osokkal szemben
Naná ég és föld a külömbség! Most nézem GTS-ed van akkor meg pláne. A gts-ed a mostani P4-ed ha meghúzod 4Ghz-re akkor talán kihajtja, de nem biztos, viszont egy ilyen coró 2,8-3Ghz-n már elég neki bőven. Ha gondolod everest-el mérhetsz sebességnél cpu scoore-kat és megmondom az enyém mennit nyom alapon és húzva, hogy legyen viszonyítási alapod. 
Hacklone: Baromságot ne írkálj légyszives. A 2160 1,8Ghz-s órajelével veri simán a 630-at, ha meg megtéped a száját mondjuk 3Ghz-re amihez nem kell nagy tudomány, akkor mégnagyobb a külömbség.
Milyen 630-at? Jaaa nem olvastam el a konfigját
Furcsáltam is, hogy nem írja, be hogy milyen p4 ese van 
Gigabyte p35-DS3P , Intel Core 2 Duo E6750 3.52GHz , Antec P182 , Chieftec GPS-400 , Nvidia 8600gts , 2*1Gb 800MHz Kingmax RAM , LG l203WT

warrior28
(fanatikus tag)
Megnéztem az everestben (alap órajelen a P4 630 3Ghz):
CPU Queen: 2158
CPU PhotoWorxx: 13574
CPU ZLib: 12362 KB/mp
Kiváncsi lennék a te eredményeidre is! 

Nikkel15
(tag)
Szia!
Bár tudom nem tőlem kérdezted meg nekem E6400-em van ami 3133 mhz-n megy de kb ilyen eredményeket kaphatsz egy 3ghz-ra húzott e2140/2160-al is:
Cpu queen:6277
Cpu zlib:40980
''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)