Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#8001) lipi67 válasza krammerka (#8000) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Igyál pár deci kommersz Vodkát,s legalább holnap reggel tudod majd ,hogy miért fáj :K
(jobbulást!)

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#8002) FefeeX válasza lipi67 (#7999) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Nem lehet 5ghz mert csak 9-es szorzó van azon a proccon... :)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#8003) krammerka válasza lipi67 (#8001) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

:R

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#8004) lipi67 válasza FefeeX (#8002) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

4400 9* ????
Tíz az! 10*200=2GHz :K

[link]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#8005) qw78er89

qw78er89
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Pénteken gyün az Abit lap :)...addig felkészülök!

Áruljátok már el, hogy miért lehet a biosban az fsb feszt állítani, és mi a túrót is állít az? Van még valami a proci fesz, meg esetleg az mch feszen kívül amit érdemes próbálgatni, h stabil legyen egy proci beállítás? ( ramot direkt nem kérdezem, az külön tészta)

lipi: te minek szoktál adni például, csak a proci?
Emléxem, nemrég dobtál 4 Ghz fölötti értéket, az meg nagyon durva feszen volt (javíts ha tévedek), akkor mennyit droppol a lapod? És általában mennyit?

[ Szerkesztve ]

(#8006) FefeeX válasza lipi67 (#8004) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Jah bocsi, azt nem figyeltem :U

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#8007) lipi67 válasza qw78er89 (#8005) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hát..Elvileg a ICH-nak ,MCH nak kell(lehet)+0,1 -0,3V.
CPU VTT-nek 1,3V és 1,45V között
Ha emeled(elvileg)Alul a biosodban a Gxxxakármicsát (%-ban adják meg)csökkenteni kell,s így nő a sávszélesség.
Ezekre azért írtam,hogy "elvileg"mert nálam vagy nem befolyásol semmit,vagy ront.(Ezért nem is tudtam 517 FSB-nél többet kicsikarni) :O

Nálam a legjobb eredmény(Várj..benézek a biosba,elfelejtettem,pill.. :B

(#8008) lipi67 válasza qw78er89 (#8005) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Na,megérkeztem.Szóval:
Régebben sok Hdd-t használtam-kilőve.Most 1db 500-as,elég(vendégnek meg saját tápos usb-s hdd-k )Ide-kilőve,Floppy detto.
Bios: Cpu VTT:1,2375
ICH:1,5V
MCH:1,29V
GTLREF:61,5%
Ramoknál,5-5-5-18 többi auto
Super IO-nal Fddcontroller-kilőve
Ide Controller-nél szintén kilőve.
(Persze értelemszerüen,ha van,kell ;) )
Proci fesz:1,68 körül jó,de adtam már 1,76-ot is. (csak tesztre persze)
Hosszútávon bios 1,4V ezen 3,4GHz megvan stabilan.
Vdroop:úgy 0,02-0,05 között,terheléstől függően.
Nekem MINDEN jó eredményt itt hozott.

Volt ICH 1,7V ,MCH 1.53V-nem javított,sőt..
Viszont..Ha nem lennék lusta(vagy új lapom lenne,s nem lenne beszerelve,akkor tuti lekapnám róla a hűtéseket,megtisztítanám a trutyitól,normális pasztával ujrapasztáznám,s a lehető legszorosabban rögzíteném.
Ezek csak az én beállításam,nem tudom másnál milyen,Neked beválik-e,nálam ez volt a nyerő.Remélem vmit segít :B ;)
Ja!Minden venti szab. és egyéb funkciók kikapcsolva(majd én eldöntöm,nekem ne állítgatson :B )

[ Szerkesztve ]

(#8009) qw78er89 válasza lipi67 (#8008) üzenetére

qw78er89
(fanatikus tag)

:R
Ez elég kimerítő adathalmaz! Minden infot felhasználok (remélem nem kopirájtos) és meglátjuk mire megyek!

Milyen hűtőt használtáltál ehhez a durva feszhez? Miért, nem jól van rögzítve a lap hűtése?
Lehet, h azért tud többet az IP35-E mert van hűtés a mosfeteken is?

[ Szerkesztve ]

(#8010) FefeeX válasza qw78er89 (#8009) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Ahol a fetek hűtve vannak, ott köztudottan kevesebb a drop... :)

(#8011) lipi67 válasza qw78er89 (#8009) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Te!Én nagyon sötét vok ám! :K Ez mit jelent? :"(remélem nem kopirájtos)"
Hűtő:Asus Square Pro.+elöl hátul 1-1 venti (elöl befelé szív,hátul kifelé fúj)Ez az Extrém feszeken kívűl elég.Ha meg 1,7V környéke..ablak kinyit.(hétvégére hideget mond :C )
lap:Jól van az,de ha lehet(ne) jobban,miért ne :U
Adj rá feszt rendesen s fogd meg!ha jól átveszi a hőt,akkor ok,ha langyoska..paszta :K

FefeeX: Ez is igaz.S most már nem csak a "köz",én is tudom :C

[ Szerkesztve ]

(#8012) qw78er89 válasza lipi67 (#8011) üzenetére

qw78er89
(fanatikus tag)

Kopirájt = copyright tudod, le van védve :P
u.i:nem vagy sötét hanem fény az éjszakában...nekem legalábbis ;)

Mivel fogatnád le, ha cseréled a hűtőt a lapon?

(#8013) qw78er89 válasza FefeeX (#8010) üzenetére

qw78er89
(fanatikus tag)

No én is csak mostantól tartozom a "köz"be...

Más hatása nincs?

(#8014) pokol ura

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

eladóvá vált az IP35-E lapom akit érdekel jelentkezzen. semmi baja, jól huzható.

pokol ura felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! ( Üzletszabályzatom: http://href.hu/x/c0wr ) Vasárnap senkinek nem veszem fel a telefont!!!

(#8015) lipi67 válasza qw78er89 (#8012) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

"nem vagy sötét hanem fény az éjszakában...nekem legalábbis" :B :B :B
(elpirultam)
Az alaplap alja felől gumigyűtün át bedugnék egy laposfejü átmenőcsavart.Alaplapra felül megint vékony gumigyűrű.A csavarra meg(lehetőleg 1xre)fokozatosan rácsavarnék 1-1 anyát.Majd meghúznám,s ellenanyának ismét 1-1 anya,hogy ne lazuljon.
pokol ura:Légyszi,mondd már meg ,hogy egész pontosan mennyit ment a procid benne!Nem stabilan,amin felállt a rendszer!Ha 20mp múlva kifagyott az se baj.-vagy-Mennyi volt a max FSB?

[ Szerkesztve ]

(#8016) qw78er89 válasza pokol ura (#8014) üzenetére

qw78er89
(fanatikus tag)

No és a piszkos anyagiak? Ha gondolod pü-ben is jöhet!
Egyszer a procidat majdnem eladtad nekem... ;]

[ Szerkesztve ]

(#8017) qw78er89 válasza lipi67 (#8015) üzenetére

qw78er89
(fanatikus tag)

Akkor elértem amit akartam... :D

A lap melegszik is ? Everestben hány fokos?

(#8018) pokol ura válasza lipi67 (#8015) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

8*450-et próbáltam, azon stabilan ment 1,5V-on. adtam neki 1,6V-ot 480-as próba nem ment, 470 az sem. tehát a procim vége kb 450-470-es fsb között van. nem dekáztam ki.
qw78er89 igen a piszkos anyagiak. mit kezdjek 2 lappal?

pokol ura felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! ( Üzletszabályzatom: http://href.hu/x/c0wr ) Vasárnap senkinek nem veszem fel a telefont!!!

(#8019) pokol ura válasza qw78er89 (#8016) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

új ára banditnál ABIT s775 IP35-E 21 319 Ft 2 ÉV (2008-02-26 22:10:10)
hammon listájában most nincs, gianninál meg pláne. schenker88 kollega tudna még de ő is 22k-ért. el lehet dönteni.
19-20k körül mivel alig használt és garis.

(#8020) FefeeX válasza pokol ura (#8019) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Ezt majd énis még meggondolom...

Azért mondtam h köztudott, mert a fórumon egy időben még a csapból is ez folyt, ebben a totyikban lehet kimaradt, de pl a tesztekben is meg szokták említeni. A lényeg, hogy a feszültségszabályzó ha túlmelegszik, akkor már hibázik...

(#8021) pokol ura válasza FefeeX (#8020) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

várom válaszod :R

az Abitban meg nem csalódtam, csak ajánlani tudom mindenkinek, ezért is lett Abit csak Fatal1tys mert SLI-ben gondolkodom :B

[ Szerkesztve ]

(#8022) pokol ura válasza lipi67 (#8004) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

2160-asom van :) 9*200=1800 és 8*450-en (3600) meg ment :)

(#8023) lipi67 válasza pokol ura (#8022) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

125% Az Jó!!!!!!!(Nálam kezd igazolódni Petya75 elmélete.)A Te lapodban pl az én procim..menne majd 4,5Ghz-et :K
Hűha.A Fatal1ty val jobban jársz? Ok a vga miatt,de tuningban nem leszel ott !

[ Szerkesztve ]

(#8024) pokol ura válasza lipi67 (#8023) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

ugyanennyit megy ebben is :) E4400-al csináltak 508-as fsb-t :) (modbios van hozzá ;] )

(#8025) aginor

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Szerintetek 2180 vagy 2200-es processzort lenne érdemes venni? Árban ne nagy a különbség köztük, de tuningban hátha többet tud az e2200.

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#8026) lipi67 válasza aginor (#8025) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Szia!
Me ezt pontosan megmondani..Reac nézett pár 2200-ast,gyengécskék voltak.Szerintem 2180-as jobb választás,olcsóbb,s nem kapsz érte kevesebbet!A mostani szériások között 260-280 nagy a szórás,de 3-3,2 vszínüleg benne van,s ha sikerül egy jobb példány,akkor 3,4 s felette(bár ma már nehéz találni)Régebbit(amikor tudod,hogy mit veszel)érdemesebb venni a 2xxx-szériából,akár új áraban is.Én bepróbálnék egy használt kis tuningos darabot,ha nem kapnék akkor meg 2180 :K
pokol ura :Várjál! A Te új fatal1ty deszkádban 4400/500FSB,vagy EGY BIZONYOS Fatal1ty deszkában?Mert attól,hogy egy lapban a 200FSB-s cpu 500-zal kavar..lehet,hogy más u.olyan lapban csak 470 :K Itt már van szórás a lapok között.

[ Szerkesztve ]

(#8027) krammerka válasza lipi67 (#8026) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Üdve kollegák! :)

Ismét végigolvastam a hosszúműszakot :D ,ugyhogy megyek is melózni.Tegnap azért még gyorsba néztem egy 10*340-et,felállt a rendszer,csak orthos legyilkolta :DDD

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#8028) pokol ura válasza lipi67 (#8026) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

szerdán lesz a kezemben. és egy másik ugyanilyen lapban 14-es modbiossal csinálták ezt. itt a modbioson van a hangsúly. ;]

(#8029) lipi67 válasza pokol ura (#8028) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Örölök,hogy örülsz,s hidd el szurkolok Neked,hogy jó csere legyen!Csak az ilyen modifikációkat mindíg fenntartással fogadtam.Egy Szoo János nevü palinak tettem be egy ilyen deszkát.Nem érdekelte se vga,se tuning,hanem azért kellett neki mert 2IDE van rajta,s nem akart nagyon 20k fölé menni,s IB9-et meg nem kaptunk Neki.Volt benne 2sata hdd,2ide hdd és 2 ide író.Hát...Pont Ő volt az 1ik,akivel állandóan gond volt(nagy filmes,terrák fordulnak meg nála hetente.Kva lassú volt!hdd-ről hdd-re,dvd-ről hddre is elég tré,de külső usb-ről hddre szinte alig ment adat!Majd hol ezt-hol azt nem látta.Végül elszállt az Ide,s gariba ráfizetett s kapott egy IP35-pro-t.Most kussba van,minden hibátlanul működik.Remélem egyedi eset(ill. nem az mert volt még 1 ilyen),s Neked jó példányt sikerül kifogni.Tegnap nem voltam rest,felkerestem a "topikotokat",láttam már régebben "lejelentkeztél"s kedvesen fogadtak.Próbáltam szakmai dolgokat kivenni,de 20-30 hsz után se nagyon volt ott semmi,csak az,hogy van rég óta moddolt bios,meg kinek milyen gumi van az autóján.-Én szurkolok,érje már meg ha 1x rászántad magad! :K
Remélem azért 1-2 eredménnyel megdobsz majd minket!
Sök örömöt a deszkádhoz,s jöjjenek be hozzá fűzött reményeid!
;)

[ Szerkesztve ]

(#8030) pokol ura válasza lipi67 (#8029) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

köszönöm az együtt érzést, és ezt a jó társaságot. a tuning nem fog elmaradni. de a modbiost nagyon dicsérik. lehet belemászik majd egy farkas is a fatal1tyba még kérdés. de az ip35-e még nem dobott ki hozzá biost, a fatal1ty meg már december óta tudja őket. azért van kis különbség. ;]
".Próbáltam szakmai dolgokat kivenni,de 20-30 hsz után se nagyon volt ott semmi,csak az,hogy van rég óta moddolt bios,meg kinek milyen gumi van az autóján" - igen mert normálisan megy náluk. egy 2140-es is ment benne simán 3GHz-et. ha annyit menne a 2160-am 1000-es ramokkal lenne vagy 12000-es memoolvasásom ;]

[ Szerkesztve ]

(#8031) lipi67 válasza pokol ura (#8030) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Úgy legyen! :C :K

(#8032) Zájec válasza FefeeX (#8010) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

Ahol a fetek hűtve vannak, ott köztudottan kevesebb a drop...
ez badarság... mi köze lenne a droppnak a hütéshez.....semmi!

(#8033) Zájec válasza pokol ura (#8030) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

de az ip35-e még nem dobott ki hozzá biost
dehogynem, már szép tuningerednmények is születtek már a E8200-vel..
ha gondolod linkelek... (nemúgy ahogy eggyesek,,csak bedobják a dumát)
fatal1ty biztos nem vennék, jó lap de kifutóban van.. ha meg annyira SLI-t akarnék
akkor inkább valami új lapot ,,akár egy X48-t.. de az SLI önmagában már egyproblémás dolog.. a második karinak csak 70% a kihasználtsága.. ha meg nézzük az anyagi/teljesitmény mutatót akkor anyagi csödnek nézz ki a dolog...felejtö..

(#8034) pokol ura válasza Zájec (#8033) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

adsz rá pénzt veszek új lapot. de mivel nem vagyok játékfüggő, és az nvidia jobban kezeli a dualos memokat, ezért cseréltem át rá. igen használták a 8200-eseket is, bugos meg egyebek, mert nincs hozzá egy normális bios.

(#8035) Zájec válasza pokol ura (#8034) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

de mivel nem vagyok játékfüggő
akkor minek neked az SLI... :U tiszta csöd..amit beleraksz két kártyát annak az árából tuti veszek erösebb karit ami meggyalázza az SLI-t...
igen használták a 8200-eseket is, bugos meg egyebek, mert nincs hozzá egy normális bios.
ne beszélj már sületlenségeket,, :U miért ne lenne hozzá..nincs itt semilyen bug..

(#8036) pokol ura válasza Zájec (#8035) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

nem vitázom, tudom miért vettem. így az ip35-e lapom eladó. akit édekel jelentkezzen.

(#8037) s7evcsenko

s7evcsenko
(őstag)

Ciao
Szeretném megkérdezni, hogy kibontás nélkül, doboz szemrevételezés alapján meg lehet állapítani, hogy mennyire tuningolható egy e8200?
Úgy értem a dobozon van olyan jelölés, amiből lehet következtetni a tuningra? :U
(FPO, VID - ezek rajta vannak a dobozon? Vagy mit nézzek?)
:R :R

"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol ásóval, azt haladsz tovább!"

(#8038) pokol ura válasza s7evcsenko (#8037) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

fpo-t nézd a vid meg az fesz, de általában minnél kisebb fesz annál jobb :). pontos fpo-t meg ne kérdezz mert nem tudok

(#8039) s7evcsenko válasza pokol ura (#8038) üzenetére

s7evcsenko
(őstag)

:R :R

"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol ásóval, azt haladsz tovább!"

(#8040) pokol ura válasza pokol ura (#8038) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

remélem nem mondtam hülyeséget, de majd zájec-ék megmondják pontosan, ők a zsenik ebbe ;] :P

(#8041) pokol ura válasza qw78er89 (#8016) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

"Egyszer a procidat majdnem eladtad nekem" - ha érdekel még viheted. mivel az IP35_e -m nem kell enkinek, így kénytelen vagyok beszámítatni egy E8200-be ;]
láttad mit megy a procim :) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8042) Zájec válasza pokol ura (#8036) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

jobb is hogy nem vitázol,, mivel a sülettlenségedet nehéz lenne bizonyitani.... ;]
az eladásra meg ott az apróhirdetés topik.... ott kell érdekeltetni

(#8043) lipi67 válasza Zájec (#8032) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ebédelj! ;) Hali!!!
"S most már nem csak a "köz",én is tudom "-döntsétek már el,hogy van-e köze vagy nincs :B
Az IP35-E jobb alaplap mint a fatal1ty NEKEM,másnak jobb a fatal1ty-szíve joga.Én 1200-es ladáról tuti nem váltanék 1300-asra.(főleg,hogy nem tudom,hogy melyik az 1200-es)Vegyünk egy Pro-t!!!(X38 jó-jó,de állítólag nem egészen kiforrott.S ha olyan apró malőrökbe ütköznék,hogy a PQi-jaim nem mennének csak 850MHz-et,ütne a guta)Ja!S miért jobb(a legjobb)az nVídia dualos memkezelése?Emlékszel?Az IB9 szegény már lassan 1 modult is dualban kezelt :D
Eladtam a D930-at 14.000-ért mint Te!!!(azért volt ez az ára,nehogymá... :DD :C )

[ Szerkesztve ]

(#8044) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Pokol ura: 200FSB-s procival 450FSB..Hm..Nekem alig bírt 400-at :K
Tudod mit?Ha tényleg olyan jó a lapod ,cseréljünk!Neked mind1 úgy is,mert eladod.Én meg kihajthatnám vele az utolsó szuflát is a 2180-ból.-Ha tényleg ekkora mázlid van..

[ Szerkesztve ]

(#8045) FefeeX válasza lipi67 (#8043) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Nekem olyan mondta, aki tesztelte, ventivel hűtötte és kevesebb volt a drop. Egy próbát egyébként megér otthon is... :)

(#8046) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy ideje nem figyeltem a topicot...
Vannak új tuning rekordok? 4 Ghz? :DDD

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#8047) lipi67 válasza Aggregátor (#8046) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hali!Olyan régen volt..A mostani procik 3-3,3Ghz..
Nálad?Történt vmi izgis pc móka,vagy csordogáltak a napok?Én egy D930-ból kicsaltam 4,9GHz-et egy 6320-ból 3620-at,mást nemtok felmutatni :B

[ Szerkesztve ]

(#8048) Aggregátor válasza lipi67 (#8047) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem sok minden történt, csak annyi hogy most már az új bios-al megy 3.2Ghz-t.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#8049) lipi67 válasza Aggregátor (#8048) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Az jó.Rég kérdezni akartam már Tőled(vagy kérdeztem is..?)Nálad,hogy teljesít a VF700-AlCu Zalman ?Én kicsit többet vártam tőle..Egy mezei 12cm-es venti u.ott van nálam..

(#8050) FefeeX válasza lipi67 (#8049) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

9800Pro-hoz anno nem volt rossz, de a tesztek alapján általában a ref hűtéseknél is sokkal gyengébben teljesít. Mondjuk a 99800Pro-mon nem volt hőmérő, de a borda mindig hűvös volt...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.