Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#7001) lipi67 válasza D@ni88 (#7000) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:DD A 3 gyerekről nem kérsz?(mert van!)3,12,14 év.
Ja!S melyik asszonyról?A mostani ,vagy az első 2 érdekel jobban? :D

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#7002) Jorus válasza lipi67 (#7001) üzenetére

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szentem a desktoposra gondolt. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#7003) lipi67 válasza Jorus (#7002) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Kár..Az első 2-őt vihetné.. :K :DD

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#7004) D@ni88 válasza lipi67 (#7001) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ami a képen van :DD

(#7005) lipi67 válasza D@ni88 (#7004) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ami?...Ő aki ,s szül nekem pici törpét..szeressem mert imád(meg tudom érteni:) )

(#7006) ShadowK válasza rumkola (#6999) üzenetére

ShadowK
(kvázi-tag)

Szerintem 2.1 felett kinyirom, vagy nem? Ha adok neki +0.5-ot akkor olyan 2.16 lesz.. nem sok az neki?

(#7007) Jorus válasza ShadowK (#7006) üzenetére

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2.16V-vel nem fogod kinyírni, tartósan 2.2V-t adj nekik max, elég sokat dropol a lapod, így még pont jó is lehet.

[ Szerkesztve ]

(#7008) FefeeX válasza ShadowK (#7006) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Mivel gyárilag az van megjelölve mint elvárt feszkó ezért nem halhat bele, hivatalosan.

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#7009) FefeeX válasza lipi67 (#6987) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Természetesen a max feszre gondoltam, amivel normálisan mehet még a proci hosszú távon... :)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#7010) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Mára itt a vége Fuck3r :C
D@ni88:Esetleg aktot? :DD
Megyek,babáznom kell...(asszem)[link]
Holnap talán megkínálom 1.76 körül..

[ Szerkesztve ]

(#7011) lipi67 válasza FefeeX (#7009) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Látod...elmosódtak a határok.Tartósan ..hm..Nekem 1.34 sok mindenre elég.de 1.5 körül nem lennék ideges:)
Egy 9*400/950 körüli ramok úgy 1.5 körül..az asszem jó lenne.Majd nézem .
Bocsi nem néztem a limitet ,belefért volna 1be is.. :R

[ Szerkesztve ]

(#7012) FefeeX

FefeeX
(PH! kedvence)

Asszem ez igényeimnek megfelelően stabil, ezzel felkerühetek a listára?
[link]

[ Szerkesztve ]

(#7013) lipi67 válasza FefeeX (#7012) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Vicces:)
Látod,ez az!Az a 350*8 ,870-en futó ramokkal tök jó,s sokkal több mint kimondva,h 2,8GHz!
Ennek van értelme(ráadásul az 1,39v tartósan is "gyerekes")
:C

(#7014) FefeeX válasza lipi67 (#7013) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Most akkor mi vicces? csak mert ezt nem nagyon értem... :)

(#7015) D@ni88 válasza lipi67 (#7010) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Örülne neki az asszony :D
elvenné a géped ha megtudná ;]
Szép a tuning szép a nő... valaki szép világban él :DDD

az amiért meg bocsánat. Látszik h fősulin nincs magyar :U

[ Szerkesztve ]

(#7016) prmcsk válasza Zájec (#6968) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

E2140 - FPO: Q736A527 3,6Ghz prime

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#7017) lipi67 válasza FefeeX (#7014) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Úgy értettem,h 30perc a limit,a Tiéd "kicsit"több:)
Gondolom ez nem lehet baj :DD

D@ni88:Hát ..Nem olyan szép az a világ..Sok a hiányosság,majd alakul.

[ Szerkesztve ]

(#7018) hendrixsl

hendrixsl
(lelkes újonc)

Hello,ilyen lapom lesz valoszinu,ezzel jol lehet tuningolni?GIGABYTE - GA-P35-S3G
http://ipon.hu/?product_id=19244

(#7019) lipi67 válasza prmcsk (#7016) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Most figyeltem csak..2140 8*450-en..Dúrva! :R

Hendrixsl:Kicsit kicsavartad a mondatodat,de biztos.Majd egy Gigás megmondja Neked.S mit fogsz vele tuningolni?

[ Szerkesztve ]

(#7020) FefeeX válasza lipi67 (#7019) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

autót nem lehet vele... :C

(#7021) FefeeX válasza hendrixsl (#7018) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Fene tudja... Mondjuk P35 miatt jó, csak azt nem tom 4 vagy 6 fázisú a procifesz...
DS3L-ben csak 4, azzal nem annyira lehet.
Viszont ami tetszik a linkelten, hogy az írás szerint 2 IDE van rajt...

(#7022) lipi67 válasza FefeeX (#7020) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:DD Basszus!Akkor nem is veszek!Pedig már beleéltem magam... :O

[ Szerkesztve ]

(#7023) lipi67 válasza FefeeX (#7021) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

most a 2 ide ..-ezt ,hogy értik?Mert én 1et látok.(1 csat.-ra 2 egység köthető.Igy ?)
Kben nem sok cucc van benne,letisztult.Nekem bejön..

(#7024) Chaser válasza lipi67 (#7023) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1 x IDE connector supporting ATA-133/100/66/33 and up to 2 IDE devices..by GB

New world...old thinking...IBM T60;)

(#7025) lipi67 válasza Chaser (#7024) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hali!
Én is így értettem,azért fogalmaztam kicsit cinikusan..
Te! Nem tudod véletlenül,hogy mi a fene lehet a biosban az a GTLREF
és a VTT?S milyen összefüggés lehet a tuningra nézve?Csak ne tudományosan,ha lehet..
Valami fesszek kapcsolatos dolgok,de lövésem sincs,s bárhol nézem,csak a duma,de pontosan milyen hatása van és mire..nem nagyon derül ki..
Pedig ma itt hideg van,kivégezném a gépet,csak jó lenne ezekkel is tisztában lenni.Tudom,mondhatod:Tapasztald ki!-S igazad is lenne,de nálam nem sok vizet zavarnak.Vagy más"kapcsolókkal"együtt kell használni őket?

[ Szerkesztve ]

(#7026) Chaser válasza lipi67 (#7025) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha jól látom neked abit lapon van, nekem GB. GTLREF opció van, fogalmam nincs mi, a másikat nem is tudom van-e.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#7027) lipi67 válasza Chaser (#7026) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Sajna ezzel így vagyok én is..Az a GTLREF nekem alapból 63%-ra áll be,ez a max amit el tudok mondani róla...
Se rá fütty!Kinyitottam az ablakokat,negyed óra s nyígarom egy kicsit.(lehet h holnap már nyár lesz..)
Azért,ha netán rájönnél,szólj már légyszi,én tuti nem fogok rájönni.. :(

[ Szerkesztve ]

(#7028) Jorus válasza lipi67 (#7025) üzenetére

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gunning Transceiver Logic Reference Voltage. Bővebben itt olvashatsz róla. A beállításait XS-en kikísérletezték egyébként.
A VTT hasonló a VFSB-hez, a GTLR-rel való összefüggéseiről itt olvashatsz. Nem csak tudomány, gyakorlati tanácsok is lapulnak az oldalon.Hasznos táblicskuk.

[ Szerkesztve ]

(#7029) lipi67 válasza Jorus (#7028) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Köszi szépen!Remélem fel tudom majd fogni..
Rendes vagy! :C :R

Most látom,nyelvi nehézségekbe ütközök...(Hú de enyhén fogalmaztam)Na majd az asszony..

[ Szerkesztve ]

(#7030) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Befejeztem(fázom)
4060 :C

(#7031) Zájec válasza lipi67 (#7030) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

:C

(#7032) D@ni88 válasza lipi67 (#7030) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezért a 10MHZért megérte ugye ;] :F

(#7033) lipi67 válasza Zájec (#7031) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Üdv!!!
Köszi! Asszem ez a vége.Nem merek többet adni neki,bár...tudom furcsa,de a hálókártya sínyli meg legjobban,nemtom miért.A procit csak hűteni kell.Igaz még 2 teszt s lelép a család :DD

D@ni88:Meg hát!!! :D

(#7034) D@ni88 válasza lipi67 (#7033) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

inkább stabilizáld az eredményeket, minthogy széthajtod a procid a nagy kraftal :D

(#7035) lipi67 válasza D@ni88 (#7034) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hogy Te mit össze tudsz morogni! :DD
Nem kell stabilizálnom.Nekem elég a 9*380,azt használom.ha majd a törpe jelzi,h kevés..akkor
De a kedvedért :DDD ,csinálok majd valami szépet,gyorsat és stabilat.Most mennem kell,van házifeladatom :O
Holnap farsang a suliba,s kapok a libámtól ha nem lesz mibe mennie :K

(#7036) D@ni88 válasza lipi67 (#7035) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD dógozzá :D
amúgy ha neked elég a proci, odaadom a 2160at :D ami megy 3200at ;)

(#7037) lipi67 válasza D@ni88 (#7036) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

"Dógoztam":
[link]

Nekem?
Nekem elég lenne egy int.vga meg egy erős 3GHz környéki proci,2 500-as Hdd-vel..
A gyerekek ...miattuk van,s ez se vmi jó(vga).

Agyerek holnap nemtom mi lesz,ruha még sehol...végem van

[ Szerkesztve ]

(#7038) Kelvin válasza D@ni88 (#7036) üzenetére

Kelvin
(őstag)

Sziasztok,látom van itt egy pár dolgos ember:)Kicsit tuningoltam a procim és kíváncs lennék a véleményetekre,h maradhat-e így tartósan.A hűtésem egy tt big typ amivel fél óra orthos után max 63c fok,idle pedig 27-30c fok(ha hozzá se nyúlok.(20-23c fok-os szobahőm)Ez reális?9×355 ddr2 888(4-4-4-8)
cpu v 1.4375v
dram v 2.15v
fsb t v 1.4 v
nb v 1.4v

Lehet kicsit lejjebb tudok menni a feszültséggel.
Mennyivel él kevesebbet így a procim?A fesz v a hő az ami árt?(persze azt tom,h több fesz magasabb hő)Szerintetek jó?

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#7039) lipi67 válasza Kelvin (#7038) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Szia!
Magánvélemény:Szerintem a feszekkel semmi baj,ami a procit illeti.(hővel se)
Ha valamin tudsz,akkor a memórián állíts vissza egy kicsit.888-hoz kell 2,15?
Ez tűnik nekem soknak.2v-tal nem viszi?

(#7040) Kelvin válasza lipi67 (#7039) üzenetére

Kelvin
(őstag)

Sikerült visszavennem pár dologból:
cpu v biosban 1,425 everest.zpu-z 1.41 (gondolom vdrop)
fsb t v 1.3
nb v 1.25

így 5 fokot lazán hült 30 perc orthos 55-56c fok
A ram corsair (800) és az oldalán ott is van,h 4-4-4-12 2.1v úgyhogy nem tudom hogy magasabb órajelen vinné-e a most beállított 4-4-4-8 at kevesebb v-vel.
És hagyhatom így hosszú távon akkor?Nem nnyiffan ki pár év múlva?

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#7041) lipi67 válasza Kelvin (#7040) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hát...csak parasz vagyok.Tudod a ramok.Ha meghallom automatikusan DDR2 1,8V jut az eszembe.Ha a Corsair 2,1V-ban határozza meg..akkor az is ok.Az 1,41 kánikulában is ok,semmi gáz.

(#7042) Kelvin válasza lipi67 (#7041) üzenetére

Kelvin
(őstag)

Megpróbálom lejjebb venni a ram feszt de akkor lazítanom kell az időzítésen szerintem:(
Próba cseresznye :DDD

(#7043) lipi67 válasza Kelvin (#7042) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Minek?Ha valóban 2,1-et határoznak meg ,akkor a 2,15 vígan ok!Az időzítések meg...Tesztnél ok,plusz pontszám,de..
Kíváncsi lennék,hogy ki venné észre játék közben!(én nem az tuti,bár én idétlen vok :K )

[ Szerkesztve ]

(#7044) Kelvin válasza lipi67 (#7043) üzenetére

Kelvin
(őstag)

Persze a ramok időzítése nem igazán számít,én is tudom.(de valjuk be te is elég maximalista vagy :DDD )

(#7045) lipi67 válasza Kelvin (#7044) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hát barátom,én..én most szomorú vagyok egy kicsit.Kiváncsi voltam vmire,csalódtam.Pár perc múlva ugorj át ide,meglátod miért(nincs kedvem itt is leírni..)

[link]

[ Szerkesztve ]

(#7046) FefeeX válasza Kelvin (#7040) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Jó neked, hogy csak ennyit droppol a lapod... nekem 4,75-ről 4,2-re droppol le...
Ma lehet visszateszem az F6-os Bioszt, oszt nekilátok, adok neki kicsit többet...

Memóriákból meg eddig azt vettem ki, hogy az a különbség a 4-4-4-12es és az 5-5-5-15ös memók között, hogy mást írnak a dobozra, meg talán kinézetileg nyomnak rajt. Csak mert ugye lásd Geil - 2,1-en hozza az ultra az előírt 4-4-4-12 -t, Value meg 1,8-on az 5-5-5-15-öt. Ultra-nak kell is minimum 2V hogy ezt hozza, annyin meg a Value-m is hozza ugyanazt, egyedül a borda színe különbözik így. Elméletben lehet kis minőségi különbség, de ezek szerint akkora nincs. Bár 2,1V a ramoknak gyárilag írt, de sokan írnak Geil Ultra elhalálozásról 2,1V alatt... Corsairral talán nem történik meg, de a fene tudja...

(#7047) lipi67 válasza FefeeX (#7046) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

"fene tudja"-ez ám a bíztatás! :DD

(#7048) Kelvin válasza FefeeX (#7046) üzenetére

Kelvin
(őstag)

Ez jó...a giga lapokra nincs vdrop-mod egy kis grafitozás v ilyesmi.Nálam is droppolt de megcsináltam és most load meg idle között nem ingázik semmit a fesz:)Hát a ram szerintem jól lesz mert gyárilag a 2.1v van ráírva a (4-4-4-12).meg igazából a hőtöl halnak,nem?(az meg ugye a fesztől van).A ram topikba a guruk azt mondták,h bőven jó így ne aggódjak.Remélem igazuk lesz:)

(#7049) FefeeX válasza Kelvin (#7048) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

1. garis, gondolom
2. gyárilag írták hogy ennyin használd

ergo ha baj lesz akkoris ki kell hogy cseréljék, szóval ha nem extrémkedsz vele nagyon akkor szerintem eresztheted neki :)

A grafitozásról még nem tudok, de majd rákérdek :) Nekem load meg idle közt 0,02 az ingázás.

(#7050) FefeeX

FefeeX
(PH! kedvence)

Újdonság:
Feltettem az F6 BIOS-t és kiderült, nem a procim gyenge példány.
Ugyanazt a 8*350et hozza most, csak 1,39 helyett 1,30-on. A lap kevesebbet is droppol feszt.
Szal valószínű emelek még rajt majd, csak várok, hogy Orthos meddig fut rajt stabilan. Egyelőre 13 perc megvolt... Talán stabil lesz.
Ja és így Orthos alatt 45 fok a procc, 1,39V mellett F12 BIOS-szal meg 57 volt.

Most akkor tolom neki picit... :C :C :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.