Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#6001) mokus1

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megkérdezem megint azt h a procimnak a max FSB-je 375 1,43-1,45val.mentem volna feljebb kisebb szorzó stb 1,8v-ott is adtam!!!Ez lehet tápprobléma 330W?

(#6002) Aggregátor válasza mokus1 (#6001) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1.8V-t adtál a procinak?
Milyen stepping? Ha L2, akkor ez az FSB nem meglepő.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#6003) F.B.I. válasza lipi67 (#5995) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel hűtötted, hogy ennyit mutat hőfokban az everest 1,6V-nál? Kiraktad az ablakba vagy ennyire komoly az ASUS hűtő?

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#6004) qw78er89 válasza akoska07 (#5985) üzenetére

qw78er89
(fanatikus tag)

Erre a listára gondolsz?
Olvastam! Ott vagyok az alján tegnap óta én is :)
Persze ezeket mind érdemes kipróbálni, de megmondom őszintén, amíg nem lesz meg az új alaplapom és procim, nem merek belefogni, mert ha elszáll én a kardomba dőlök!!! (mondjuk csak a kisfiamnak van és az is műanyag :DDD )
Node bár nem ide tartozik, de ha már így megbántottad a kis hűtőcskémet :DD te mit javasolnál? Szigorúan léghűtés!

[ Szerkesztve ]

(#6005) qw78er89 válasza akoska07 (#5996) üzenetére

qw78er89
(fanatikus tag)

Az Everest megmutatja! Ha elindítod az Eszközök -> Gyorsítótár és memória sebesség mérést, akkor alul kiírja a tényleges és original cpu clock és fsb -t is.

(#6006) akoska07 válasza qw78er89 (#6004) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

egyértelmü...nem szabad elkapkodni semmit sem. :K

nem bántottam én a hütésedet,inkább dicsértem hogy jó kis hütők azok :R
hiszen nekem is jó tapasztalataim vannak vele.
milyen léghütést ajánlanék...kicsit elfogult vagyok
én ezt használom és ezt is ajánlom
nem kell megijedni a méretétől,nem hajlitja meg a deszkát.
rohadt jól hüt és b@szott halk.
régóta ki akartam próbálni egy ilyet és most összejött.nem bántam meg,sőőőőt...
minden procira rá lehet tenni,még Socket-a-ra is.

az everest nem azt mutatja,hogy 800-as fsb-je van a procinak hanem hogy éppen milyen fsb-vel megy.én olyan progit keresek ami megmutatja a proci gyári adatait köztük a gyári fsb-t is ami a mi esetünkben 800.

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#6007) kiscsáko válasza akoska07 (#6006) üzenetére

kiscsáko
(tag)
LOGOUT blog

te jó isten, hány kiló az??? :Y :Y :Y

Az emailt veszem észre leghamarabb! :D

(#6008) Aggregátor válasza akoska07 (#6006) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem egyszerűbb utánanézni a neten?

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#6009) akoska07 válasza kiscsáko (#6007) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

asszem 80dkg
a zalman 7700 asszem 1kg

6008 Aggregátor: eddig nem találtam sajna olyan progit :U
végülis,ha nem tud senki olyanról sem gond,mert a biosban ki fogja irni.

[ Szerkesztve ]

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#6010) Aggregátor válasza akoska07 (#6009) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mármint ha érdekel egy proci fsb-je, utánanézel a neten, nem programot keresel.

(#6011) akoska07 válasza Aggregátor (#6010) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

jaaaa
kicsit félre értetted a dolgot :)
ismerem a procikat,tudom melyiknek mennyi az fsb-je :D
más miatt kell a progi.

#6007 kiscsáko : megnéztem,és pontosan 813g a hűtő :)

[ Szerkesztve ]

(#6012) Aggregátor válasza akoska07 (#6011) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát nem teljesen értelek, de ezeket kipróbálhatod, hátha kiírja az FSB-t
SIW
Sisoftware Sandra

(#6013) kiscsáko válasza akoska07 (#6011) üzenetére

kiscsáko
(tag)
LOGOUT blog

hát akkor nem is olyan nehéz, azthittem nehezebb :)

Az emailt veszem észre leghamarabb! :D

(#6014) qw78er89 válasza akoska07 (#6006) üzenetére

qw78er89
(fanatikus tag)

Jaaaa értem, bár az fsb-t kiírja, csak az abból következő psb-t nem (erre gondolok 200 fsb 800 psb), de akkor nincs ötletem.
Persze, nem bántottad, csak ápoltam a lelkét! Ez egyébként egy Thermaltake Big Typhoon? Elég szigorú! Nekem a Scythe Ninja-t javasolták, de az rohadt magas, nem mertem megvenni, nehogy ne férjen bele a házba :)

(#6015) akoska07 válasza Aggregátor (#6012) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

nagy vagy, köszi... :C a SIW az kiirja, a másikat is megnézem majd
ott mutatok rá a gyári értékekre

#6013 kiscsáko : mondtam hogy csak elsőre tünik nagynak

#6014 qw78er89 : akkor igy már mindenki számára érthető mit akartam látni, és Aggregátor-nak köszönhetően meg is oldódott.
igen az egy Thermaltake Big Typhoon ;]

[ Szerkesztve ]

(#6016) Aggregátor válasza akoska07 (#6015) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Intelnél ezt könnyű fejszámolással is meglehet tudni (fsb*4), AMD-ről nem tudok nyilatkozni.

(#6017) lipi67 válasza F.B.I. (#6003) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hali!Nem!nem akart indulni,s előtte vagy jó órán át "bejárattam"3500-on ORTHOS alatt,s kinyitottam az ablakot .Ki nem tudom tenni.Kben meg most védem egy kicsit mert amióta (tegnap)újrapaqsztáztam,tényleg elég korekt.

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#6018) akoska07 válasza Aggregátor (#6016) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

még mindig nem igazán érted,de nam is baj. majd megtudod miért kellett nekem a progi amit ismét megköszönök :R
tetszik ez a progi,sztem sokkal többet tud mint az everest.

[ Szerkesztve ]

(#6019) lipi67 válasza akoska07 (#6011) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hali!Fogy az ezüst?Gondolom ezért akarod mérni..

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#6020) akoska07 válasza lipi67 (#6019) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

Szia
még várok 1-2 választ a kérdéseimre és csak azután lesz ezüst,ha lesz.

(#6021) lipi67 válasza F.B.I. (#6003) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Én igy használom(ill. a fiam).Hogy ez a hűtés milyennek mondható...nincs viszonyítási alapom.A szobában 25 fok van,ha ez támpont.
Nem rossz ez(drága is)de milyen szép:)
Sose látom,nem plexis...
[link]
[link]

(#6022) lipi67 válasza akoska07 (#6020) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Értelek.Te!Tényleg brutális az a hűtő.Az Asusomhoz képest mekkora?Olyan kis "ronda",s az tök jó,mert erőt sugall.Az enyém olyan kis kényes külsőre,szép,szép,de mindíg szerettem a brutális dolgokat,ahol az erő dominál.Mint a régi Pioneer erölködők,s mellettük egy kis csinos(szarabb)Technics.

(#6023) akoska07 válasza lipi67 (#6022) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

itt vannak az adatai:
Cooler Thermaltake Big Typhoon 4in 1 hőcsöves cooler CL-P0114
Tipus: CL-P0114
Méret: 122 x 122 x 103 mm
Anyag: Copper Base & Aluminum Fin
Hűtő méret: 120 x 120 x 25 mm
Energia felvétel: 12V
Sebesség: 1300 ±10% RPM
Kompatibilitás:
Intel P4 LGA775
Intel P4 478 Prescott FMB1.5
AMD Athlon 64 / Athlon 64 FX
AMD Athlon XP up to 3400+
AMD Sempron up to 3400+
Hang: 16dBA
Csatlakozó: 3 Pin
Súly: 813 g (28.70 oz)
minden procira jó

sztem nem ronda,kifjezetten teszik :)
vannak róla képek majd előszedem

(#6024) lipi67 válasza akoska07 (#6023) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Megköszönném!A rondát úgy értettem,hogy tetszik!

(#6025) Aggregátor válasza akoska07 (#6023) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha már hűtőknél tartunk, ez se ronda, és a súlya majdnem fele a tiednek :D

(#6026) akoska07 válasza lipi67 (#6024) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

itt egy kép a beszerelés előtt
most láttam csak,be van nyilazva mi merre :R
ooopsz,elfelejtettem átméretezni

#6025 Aggregátor : volt zalman hütőm,a 9700 ledes.
eladtam,mert hangos volt és nem hütött jobban mint a mostani.

[ Szerkesztve ]

(#6027) lipi67 válasza akoska07 (#6023) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Néztem az enyémet:anyaga detto(Copper Base & Nickel Aluminum Fins)
Minden procira jó,sok kütyü van hozzá(am2-is)
Mérete kicsit nagyobb:120x105x146
Venti kisebb:90x90x25 seb:2500,de én még csak 2200 at láttam a kijelzőjén:(
s 5 hőcsöves,745g
Kb ennyi

(#6028) lipi67 válasza Aggregátor (#6025) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Van 1 ilyen ,zsír új,eladó.Szívatós darab..Lejött a nagykerből"csupaszon".Se keret,se lefogató ,semmi.Csak maga a hűtés!S sehol sem kaptunk hozzá semmit,csak a 7000-res szériához ami nem jó rá.Kben tényleg szép

(#6029) Aggregátor válasza akoska07 (#6026) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jah max. fordulaton van hangja, de szerencsére az alaplap úgy vezérli, hogy vagy passzívan, vagy 1000-es fordulaton megy.

[ Szerkesztve ]

(#6030) akoska07 válasza lipi67 (#6027) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

jó hütő ám a tiéd is,haveromnak van ilyen, ő is csak dicséri.
viszont az sem könnyü.

lehet beszerzek majd egy Thermaltake venti szabályzót,mert a sima nem jó hozzá.
feltekerem,aztán majd ugy is kipróbálom milyen hangos ill. mennyit hüt még a procin.

#6029 Aggregátor : jó hütők azok is (extra:jól körbe lehet még pakolni ventivel is ;) ) csak nekem a hangjával volt problémám,pedig nem vagyok rá nagyon háklis,de az zavart.a tuninghoz mindenképp feljebb kellette tekerni másképp volt melegedés.ami most van az meg csak pörög csendben és kész :)

[ Szerkesztve ]

(#6031) lipi67 válasza akoska07 (#6030) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

"az sem könnyü"-Az élet is nehéz!:)
(tudom,köze nem volt a dologhoz,de nem bírtam ki..Bocsi!:))

[ Szerkesztve ]

(#6032) Aggregátor válasza akoska07 (#6030) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1400-as fordulaton lehűtötte a 3.5Ghz@1.5V Prescottomat, úgyhogy teljesítmény/hang tekintetében engem meggyőzött :)

(#6033) akoska07 válasza Aggregátor (#6032) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

én igyekeztem mindig 4ghz felé menni a prescottnál,ott kezdődött igazán a gyorsulás

#6031 lipi67 : én csak arra irtam,hogy nem sok különbség van a kettő közt sulyban,mégis az enyémtől fél a többség,hogy milyen nehéz lehet. :)

[ Szerkesztve ]

(#6034) lipi67 válasza Aggregátor (#6032) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Az szép!Nekem is volt Prescott ,tutning nélkül is alig bírtam ám vele..

(#6035) Bagira01

Bagira01
(PH! kedvence)

Öcsém ezt most látom :Y Zájec te eszednél vagy, ilyet min szárazjéggel csinálnak :C Már van elég hdd-m egyet lepucolok csak tesztelésnek, nehogy vmi bezavarjon. Én is fel akarok kerülni :B

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#6036) lipi67 válasza akoska07 (#6033) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Értem!Én erre írtam,hogy brutál.Nehezebbnek néz ki.S nekem ez tetszik benne!Olyan opt.csalódás féle.

(#6037) Aggregátor válasza lipi67 (#6034) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hehe alapon még passzívan is 60 fokon tartotta :DD

(#6035) Bagira01: :DDD

(#6038) lipi67 válasza Aggregátor (#6037) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nekem sztem akkor volt 60fokos,ha nem volt betéve a gépbe:(
Tényleg szívtam vele.Az vígasztal csak(azon kívül,hogy eladtam jó áron),hogy sokaknak gőzük sincs,hogy mi,s hány fokon ketyeg a gépükben..Igaz,nincs min idegeskedniük sem.

(#6039) lipi67 válasza Aggregátor (#6037) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Most olvastama vmodos cikkedet a vidkártyáról.El is ment a kedvem,mert én asszem össze-visza satírozgatnék.Pedig az IB9-cel kellene kezdenem vmit.Nagy szórása van..:(
S gondolom az eljárás hasonló,csak a hely a lényeg.

(#6040) Aggregátor válasza lipi67 (#6039) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem bonyolult dolog. Reac^ írását tudnám ajánlani:
VGA Pencil Voltmodról általában

(#6041) lipi67 válasza Aggregátor (#6040) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Köszi!Meglesem.

(#6042) b0rZ

b0rZ
(kvázi-tag)

udv skacok.

ezen a rengeteg eredmenyen felbuzdulva gondoltam en is megosztom veletek az E2140/M0 kalandjaimat.
nos egyelore [eddig] sikerult eljutnom.
P5B-E alaplap van a gepben, meg 800-as kingmax ramok. az istennek se akar 1:1-es beallitasokkal bootolni a gep, de olyannyira, hogy a post-ig sem jut el. ha valakinek van tippje miert, ossza mar meg velem! :)
egyebkent a 3.2GHz volt megcelozva, de ugy veszem eszre hogy ez a 965-os lap nem dijazza a 400-as FSB otletet.. ;)
na nem mintha ez igy nem felelne meg az elvarasaimnak.. ami meg erdekes, hogy biosban 1.45V van beallitva a procinak, viszont orthos alatt leesik a fesz 1.38V-ra. talan keves a 375W-os Enermax? ;)

Gody Professional Series ~ http://www.gpslan.com

(#6043) D@ni88 válasza lipi67 (#6039) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Achill3us nem tudott segíteni?

(#6044) akoska07 válasza lipi67 (#6039) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

én ilyet találtam IB9-hez...remélem segit :R

(#6045) D@ni88 válasza akoska07 (#6044) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen ám, de ez nem pencilmod :D ez már rendes buherálás :D

(#6046) akoska07 válasza D@ni88 (#6045) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

nem leltem más leirást vagy képeket. :B
lehet azért,mert erre ez a megoldás ?
ha már műtét akkor legyen műtét :D

(#6047) coolmpi válasza b0rZ (#6042) üzenetére

coolmpi
(fanatikus tag)

Ez sima vdrop. Az alaplap miatt csinálja. Nekem is hasonló a helyzet, 1,43V van biosban, viszont csak 1,39 alapból a win CPU-z szerint. Orthos terhelés alatt 1,38.

Lehet grafitozni valamit, hogy ne legyen ilyen, de engem nem zavar, annyival többet kell neki adni.

Gigabyte p35 ds3l, e7400 Core 2 Duo, 2x2gb kingstone DDR2 800mhz, Nvidia Geforce 9800gt, casetek 1018 + Acer Aspire 5536G

(#6048) b0rZ válasza coolmpi (#6047) üzenetére

b0rZ
(kvázi-tag)

szoval nyugodtan allitsak be mondjuk 1.55-1.6V-ot? :D
egy Arctic Freezer7 Pro huti, nem igazan szeretnem megsutni a procit ;)

Gody Professional Series ~ http://www.gpslan.com

(#6049) D@ni88 válasza akoska07 (#6046) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem p5b-re mind a 2 fajta volt :)

(#6050) Coyot válasza b0rZ (#6042) üzenetére

Coyot
(őstag)

Látom alakulsz :C

Jáájjj

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.