Megkérdezem megint azt h a procimnak a max FSB-je 375 1,43-1,45val.mentem volna feljebb kisebb szorzó stb 1,8v-ott is adtam!!!Ez lehet tápprobléma 330W?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Milyen stepping? Ha L2, akkor ez az FSB nem meglepő.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)
Mivel hűtötted, hogy ennyit mutat hőfokban az everest 1,6V-nál? Kiraktad az ablakba vagy ennyire komoly az ASUS hűtő?
Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

qw78er89
(fanatikus tag)
Erre a listára gondolsz?
Olvastam! Ott vagyok az alján tegnap óta én is
Persze ezeket mind érdemes kipróbálni, de megmondom őszintén, amíg nem lesz meg az új alaplapom és procim, nem merek belefogni, mert ha elszáll én a kardomba dőlök!!! (mondjuk csak a kisfiamnak van és az is műanyag
)
Node bár nem ide tartozik, de ha már így megbántottad a kis hűtőcskémet
te mit javasolnál? Szigorúan léghűtés!
[ Szerkesztve ]

qw78er89
(fanatikus tag)
Az Everest megmutatja! Ha elindítod az Eszközök -> Gyorsítótár és memória sebesség mérést, akkor alul kiírja a tényleges és original cpu clock és fsb -t is.

akoska07
(PH! kedvence)
egyértelmü...nem szabad elkapkodni semmit sem. 
nem bántottam én a hütésedet,inkább dicsértem hogy jó kis hütők azok
hiszen nekem is jó tapasztalataim vannak vele.
milyen léghütést ajánlanék...kicsit elfogult vagyok
én ezt használom és ezt is ajánlom
nem kell megijedni a méretétől,nem hajlitja meg a deszkát.
rohadt jól hüt és b@szott halk.
régóta ki akartam próbálni egy ilyet és most összejött.nem bántam meg,sőőőőt...
minden procira rá lehet tenni,még Socket-a-ra is.
az everest nem azt mutatja,hogy 800-as fsb-je van a procinak hanem hogy éppen milyen fsb-vel megy.én olyan progit keresek ami megmutatja a proci gyári adatait köztük a gyári fsb-t is ami a mi esetünkben 800.
<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>
te jó isten, hány kiló az???

Az emailt veszem észre leghamarabb! :D
Nem egyszerűbb utánanézni a neten?
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

akoska07
(PH! kedvence)
asszem 80dkg
a zalman 7700 asszem 1kg
6008 Aggregátor: eddig nem találtam sajna olyan progit 
végülis,ha nem tud senki olyanról sem gond,mert a biosban ki fogja irni.
[ Szerkesztve ]
<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>
Mármint ha érdekel egy proci fsb-je, utánanézel a neten, nem programot keresel.

akoska07
(PH! kedvence)
jaaaa
kicsit félre értetted a dolgot 
ismerem a procikat,tudom melyiknek mennyi az fsb-je
más miatt kell a progi.
#6007 kiscsáko : megnéztem,és pontosan 813g a hűtő 
[ Szerkesztve ]
Hát nem teljesen értelek, de ezeket kipróbálhatod, hátha kiírja az FSB-t
SIW
Sisoftware Sandra
hát akkor nem is olyan nehéz, azthittem nehezebb 
Az emailt veszem észre leghamarabb! :D

qw78er89
(fanatikus tag)
Jaaaa értem, bár az fsb-t kiírja, csak az abból következő psb-t nem (erre gondolok 200 fsb 800 psb), de akkor nincs ötletem.
Persze, nem bántottad, csak ápoltam a lelkét! Ez egyébként egy Thermaltake Big Typhoon? Elég szigorú! Nekem a Scythe Ninja-t javasolták, de az rohadt magas, nem mertem megvenni, nehogy ne férjen bele a házba 

akoska07
(PH! kedvence)
nagy vagy, köszi...
a SIW az kiirja, a másikat is megnézem majd
ott mutatok rá a gyári értékekre
#6013 kiscsáko : mondtam hogy csak elsőre tünik nagynak
#6014 qw78er89 : akkor igy már mindenki számára érthető mit akartam látni, és Aggregátor-nak köszönhetően meg is oldódott.
igen az egy Thermaltake Big Typhoon ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Intelnél ezt könnyű fejszámolással is meglehet tudni (fsb*4), AMD-ről nem tudok nyilatkozni.

lipi67
(PH! nagyúr)
Hali!Nem!nem akart indulni,s előtte vagy jó órán át "bejárattam"3500-on ORTHOS alatt,s kinyitottam az ablakot .Ki nem tudom tenni.Kben meg most védem egy kicsit mert amióta (tegnap)újrapaqsztáztam,tényleg elég korekt.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

akoska07
(PH! kedvence)
még mindig nem igazán érted,de nam is baj. majd megtudod miért kellett nekem a progi amit ismét megköszönök 
tetszik ez a progi,sztem sokkal többet tud mint az everest.
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Hali!Fogy az ezüst?Gondolom ezért akarod mérni..
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

akoska07
(PH! kedvence)
Szia
még várok 1-2 választ a kérdéseimre és csak azután lesz ezüst,ha lesz.

lipi67
(PH! nagyúr)
Én igy használom(ill. a fiam).Hogy ez a hűtés milyennek mondható...nincs viszonyítási alapom.A szobában 25 fok van,ha ez támpont.
Nem rossz ez(drága is)de milyen szép
Sose látom,nem plexis...
[link]
[link]

lipi67
(PH! nagyúr)
Értelek.Te!Tényleg brutális az a hűtő.Az Asusomhoz képest mekkora?Olyan kis "ronda",s az tök jó,mert erőt sugall.Az enyém olyan kis kényes külsőre,szép,szép,de mindíg szerettem a brutális dolgokat,ahol az erő dominál.Mint a régi Pioneer erölködők,s mellettük egy kis csinos(szarabb)Technics.

akoska07
(PH! kedvence)
itt vannak az adatai:
Cooler Thermaltake Big Typhoon 4in 1 hőcsöves cooler CL-P0114
Tipus: CL-P0114
Méret: 122 x 122 x 103 mm
Anyag: Copper Base & Aluminum Fin
Hűtő méret: 120 x 120 x 25 mm
Energia felvétel: 12V
Sebesség: 1300 ±10% RPM
Kompatibilitás:
Intel P4 LGA775
Intel P4 478 Prescott FMB1.5
AMD Athlon 64 / Athlon 64 FX
AMD Athlon XP up to 3400+
AMD Sempron up to 3400+
Hang: 16dBA
Csatlakozó: 3 Pin
Súly: 813 g (28.70 oz)
minden procira jó
sztem nem ronda,kifjezetten teszik 
vannak róla képek majd előszedem

lipi67
(PH! nagyúr)
Megköszönném!A rondát úgy értettem,hogy tetszik!
Ha már hűtőknél tartunk, ez se ronda, és a súlya majdnem fele a tiednek 

akoska07
(PH! kedvence)
itt egy kép a beszerelés előtt
most láttam csak,be van nyilazva mi merre 
ooopsz,elfelejtettem átméretezni
#6025 Aggregátor : volt zalman hütőm,a 9700 ledes.
eladtam,mert hangos volt és nem hütött jobban mint a mostani.
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Néztem az enyémet:anyaga detto(Copper Base & Nickel Aluminum Fins)
Minden procira jó,sok kütyü van hozzá(am2-is)
Mérete kicsit nagyobb:120x105x146
Venti kisebb:90x90x25 seb:2500,de én még csak 2200 at láttam a kijelzőjén
s 5 hőcsöves,745g
Kb ennyi

lipi67
(PH! nagyúr)
Van 1 ilyen ,zsír új,eladó.Szívatós darab..Lejött a nagykerből"csupaszon".Se keret,se lefogató ,semmi.Csak maga a hűtés!S sehol sem kaptunk hozzá semmit,csak a 7000-res szériához ami nem jó rá.Kben tényleg szép
Jah max. fordulaton van hangja, de szerencsére az alaplap úgy vezérli, hogy vagy passzívan, vagy 1000-es fordulaton megy.
[ Szerkesztve ]

akoska07
(PH! kedvence)
jó hütő ám a tiéd is,haveromnak van ilyen, ő is csak dicséri.
viszont az sem könnyü.
lehet beszerzek majd egy Thermaltake venti szabályzót,mert a sima nem jó hozzá.
feltekerem,aztán majd ugy is kipróbálom milyen hangos ill. mennyit hüt még a procin.
#6029 Aggregátor : jó hütők azok is (extra:jól körbe lehet még pakolni ventivel is
) csak nekem a hangjával volt problémám,pedig nem vagyok rá nagyon háklis,de az zavart.a tuninghoz mindenképp feljebb kellette tekerni másképp volt melegedés.ami most van az meg csak pörög csendben és kész 
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
"az sem könnyü"-Az élet is nehéz!
(tudom,köze nem volt a dologhoz,de nem bírtam ki..Bocsi!
[ Szerkesztve ]
1400-as fordulaton lehűtötte a 3.5Ghz@1.5V Prescottomat, úgyhogy teljesítmény/hang tekintetében engem meggyőzött 

akoska07
(PH! kedvence)
én igyekeztem mindig 4ghz felé menni a prescottnál,ott kezdődött igazán a gyorsulás
#6031 lipi67 : én csak arra irtam,hogy nem sok különbség van a kettő közt sulyban,mégis az enyémtől fél a többség,hogy milyen nehéz lehet. 
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Az szép!Nekem is volt Prescott ,tutning nélkül is alig bírtam ám vele..

Bagira01
(PH! kedvence)
Öcsém ezt most látom
Zájec te eszednél vagy, ilyet min szárazjéggel csinálnak
Már van elég hdd-m egyet lepucolok csak tesztelésnek, nehogy vmi bezavarjon. Én is fel akarok kerülni 
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

lipi67
(PH! nagyúr)
Értem!Én erre írtam,hogy brutál.Nehezebbnek néz ki.S nekem ez tetszik benne!Olyan opt.csalódás féle.
Hehe alapon még passzívan is 60 fokon tartotta 
(#6035) Bagira01: 

lipi67
(PH! nagyúr)
Nekem sztem akkor volt 60fokos,ha nem volt betéve a gépbe
Tényleg szívtam vele.Az vígasztal csak(azon kívül,hogy eladtam jó áron),hogy sokaknak gőzük sincs,hogy mi,s hány fokon ketyeg a gépükben..Igaz,nincs min idegeskedniük sem.

lipi67
(PH! nagyúr)
Most olvastama vmodos cikkedet a vidkártyáról.El is ment a kedvem,mert én asszem össze-visza satírozgatnék.Pedig az IB9-cel kellene kezdenem vmit.Nagy szórása van..
S gondolom az eljárás hasonló,csak a hely a lényeg.
Nem bonyolult dolog. Reac^ írását tudnám ajánlani:
VGA Pencil Voltmodról általában

lipi67
(PH! nagyúr)
Köszi!Meglesem.

b0rZ
(kvázi-tag)
udv skacok.
ezen a rengeteg eredmenyen felbuzdulva gondoltam en is megosztom veletek az E2140/M0 kalandjaimat.
nos egyelore [eddig] sikerult eljutnom.
P5B-E alaplap van a gepben, meg 800-as kingmax ramok. az istennek se akar 1:1-es beallitasokkal bootolni a gep, de olyannyira, hogy a post-ig sem jut el. ha valakinek van tippje miert, ossza mar meg velem!
egyebkent a 3.2GHz volt megcelozva, de ugy veszem eszre hogy ez a 965-os lap nem dijazza a 400-as FSB otletet.. 
na nem mintha ez igy nem felelne meg az elvarasaimnak.. ami meg erdekes, hogy biosban 1.45V van beallitva a procinak, viszont orthos alatt leesik a fesz 1.38V-ra. talan keves a 375W-os Enermax? 
Gody Professional Series ~ http://www.gpslan.com
Achill3us nem tudott segíteni?

akoska07
(PH! kedvence)
én ilyet találtam IB9-hez...remélem segit 
igen ám, de ez nem pencilmod
ez már rendes buherálás 

akoska07
(PH! kedvence)
nem leltem más leirást vagy képeket.
lehet azért,mert erre ez a megoldás ?
ha már műtét akkor legyen műtét 

coolmpi
(fanatikus tag)
Ez sima vdrop. Az alaplap miatt csinálja. Nekem is hasonló a helyzet, 1,43V van biosban, viszont csak 1,39 alapból a win CPU-z szerint. Orthos terhelés alatt 1,38.
Lehet grafitozni valamit, hogy ne legyen ilyen, de engem nem zavar, annyival többet kell neki adni.
Gigabyte p35 ds3l, e7400 Core 2 Duo, 2x2gb kingstone DDR2 800mhz, Nvidia Geforce 9800gt, casetek 1018 + Acer Aspire 5536G

b0rZ
(kvázi-tag)
szoval nyugodtan allitsak be mondjuk 1.55-1.6V-ot? 
egy Arctic Freezer7 Pro huti, nem igazan szeretnem megsutni a procit ;)
Gody Professional Series ~ http://www.gpslan.com
nekem p5b-re mind a 2 fajta volt