Gondolom a hűtőt már le is vetted. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
fagy53
(PH! nagyúr)
Érdekes.én mikor az alapfeszből vennék le egyből 1.7 valamennyire ugrik.....
Kikapcsoltad az EIST, C1E funkciókat? Ezek nem nagyon engedik.
Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.
EIST azt igen.a másikat nem.mind1 jó ez így
akko bocs ,tévedtem. 

akoska07
(PH! kedvence)
szerintem az azért van,mert alapból auto-n van a fesz
és az van a lista tetején,és 1.7v-tól van lefelé skálázva a fesz.
tehát ha egyet nyomsz lefelé, szépen az 1.7v-ra ugrik
<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>
Csak a borda van rajta, akármivel terhelem 40 fok fölé nem megy, az még hozzátartozik, hogy szinte csak rátettem a hűtőt / na jó, a venti is, csak nincs bekötve
/ , egy AC alpine 7 van rajta, nagyon meg kéne polírozni azt a bordát, sztem 5 fok minusz meglenne. A proci ventiszabályzása meg a táp ventijét vette azóta kezelésbe
0.8V-on cmos clear kellett, ott már nem akarta az igazságot, de sztem ez se rossz.
New world...old thinking...IBM T60;)

fagy53
(PH! nagyúr)
Kánikulában jó ez, ha csak netezik az ember, de azt megállás nélkül!
Ezt ki fogom próbálni én is, a win-ből veszem vissza a feszt nem a BIOS-ban, mert szükség lehet bármikor a craftra! 

lipi67
(PH! nagyúr)
Miért bántanál meg?Eddig se tetted.Majd ha 1x lesz időm,végigzongorázom az egészet.Most gyorsan csináltam egy 3,6-ost ahogy kérted,meg egy 3,4-est 1,375-ön ,pár percig.Tuti ,hogy stabil fentebb is ORTHOS alatt is,de kvra melegedik,vmi gáz van a silentQPróm-mal.Bocs,hogy rohanok,s nagyolok megint,de ennek is oka van(nem a proci).
Ja!A 3,6 biosban 1,525 volt,de észrevettem,hogy 1,45 fölött Win alatt a beállított (biosos)érték,nem,hogy csökken,nő!Gőzöm sincs miért.
Ha visszanézed 3,8-hoz is több mint 1,61 van,s a biosom csak 1,6-ig enged...
Hali!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

akoska07
(PH! kedvence)
jó az... 
<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

lipi67
(PH! nagyúr)
Köszi,de tuti több van benne.A memóriákra vagyok már kíváncsi nagyon.
Lenne már pár óra szabadidőm...
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

X Factor
(PH! addikt)
Cool kis porci, ennyém csak 3400et megy. 
(L) Atiradeonika (L)

lipi67
(PH! nagyúr)
Normális az,hogy a magok így melegednek?Láttam ,sokaknak 1ütt futottak,nekem meg..
Vagy ilyen ramaty ez a hűtő?Sokszor azért kapcsoltam ki a tesztet mert zavart a hő,nem az ORTHOS dobott ki,én "paráztam be".Tudom,elvileg letilt ha magas a hő,de nem egészséges 80fokon járatni a magokat sztem..
Kben köszi,szerintem is jó kis proci ez.
S a 3,4GHz meg mindenre elég ,se rá fütty!
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Kben meg én se haszálom (ki se) 3,2 felett,ahoz már vid.kari is kellene valami jó.(A fiam tuti értékelné,csak nem jó családba született
)

X Factor
(PH! addikt)
Pedig faja kis hűtő van rajta, nyugi a melegedés oka az 1.5V+ nekem Asus silent knighttal ami az egyik legerősebb lég hűtő, néha felmegy 70 fölé a rengeteg fesz miatt. Hosszútávon én is lehet h. majd 3.2re lővőm be az általad említett okok miatt.
Ilyen meg ne zavarjon h. a fiadnak nem tudsz 8800GTX-et előteremteni, sokkal többet jelent az a gondolat h. minden tőled telhetőt megakarsz neki adni, ez sokkal többre becsülendő és gondolom ő is értékeli.
Viszont ha nagyon olcsón látsz itt a ph!-n 3850et, akkor arra a 8600gt eladásával érdemes lenne beruházni.
[ Szerkesztve ]
(L) Atiradeonika (L)

lipi67
(PH! nagyúr)
Tudod,egyedül nevelem őket 10 éve,s sokszor nem jó érzés,hogy egy szaros karit nem tudok megvenni neki,de Ő jó,megérti,csak engem bánt a dolog.
A kártyákról meg istenigazából nem sok mindent tudok,nekem egy integrált is megtenné,s gőzöm sincs,hogy melyik a nyerő x-y ársávban.
Árához mérten most is elég jó vga-d van, onnan 3850-re érdemes lépni, én személy szerint többet nem is adnék ki vga-ra, még ha feles millióim is lennének.
Nekem ha kellett valami cucc, akkor elmentem melózni / már gyerekkoromban is /. Sőt, volt egy nagyon jó cimbim, szüleinek annyi pénze mint a szemét / 60 millás ház, 3 kocsi, étterem hálózat/, a srácnak ha kellett valami, akkor el küldték dolgozni

lipi67
(PH! nagyúr)
Akkor marad ez(amúgy is maradna
,köszi.A fiam elmenne melózni egy jobbért ,ez biztos,de csak 13 éves..
Kben meg elvan ő vele.Mindene ez a "hülye" gép.

lipi67
(PH! nagyúr)
Közbe most raktam össze 2 gépet,beszarás.Az asus p5pl2-lapok biosa 1000 éves.Egy Cerelont se tudtak kezelni.Néha fura,hogy milyen cuccok kerülnek elő 1es nagykerek raktáraiből..

X Factor
(PH! addikt)
Egyí 3850-re kb 25-őt kéne rádobnod, és jelenleg az egyik legjobb kari. Proci, lap, ram meg pont ideális lenne mellé.
Én most vagyok 19, egyetem mellett annyit melózok h. időm is legyen és a saját hülyeségeimre még a pénz is meglegyen lsd. gép. Mondjuk olyan jó visszagondolni a régi szép időkre, amikor még apuval vásároltunk és mindig nyagadtam h. márpedig ezt kell venünnk mert megéri
A gyerköceid büszkék lehetnek az apjukra
(L) Atiradeonika (L)

fagy53
(PH! nagyúr)
Üdv!
Nézd meg a hőfokokat, bár ez nem E2180 de hasonló.kép
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem. Ugye most tervezek egy kissebb gépfejlesztést. terveim szerint E2140 lesz. Lehet, hogy nem tudom m0-at szerzeni. A kérdés, hogy egy l2-es bír- e egy 2,5 Ghz-et? A lap vagy egy MSI - G31M2-FD V2[link] vagy egy ASUS - P5L-MX nem tudom, melyik lenne a jobb, 
Steam: rics0128 || Origin: rics88
13 évesen még necces, de majd 2 év múlva..
#5021 ricsy888: egyik lapot se ajánlom, az MSI 99%, hogy antituning, hűen mATX-es lapjaihoz, nem mintha az ATX-sek sokkal jobbak lennének, asust nem ismerem..ha azért akarsz venni intvga-s lapot, mert most nincs zseton külsőre, akkor inkább vegyél egy pci-ost 1-2k-ért, vagy a leghitványabb pcie-st, pl radeon 1050, 4-5k-ért, de normális lappal. Esetleg a GB-nek van egy G31-es chippel szerelt lapja, arról sok rosszat nem hallottam, há rákeresel biztos megtalálod.

akoska07
(PH! kedvence)
2.5Ghz-et biztos hogy megy,annyira antituning proci nincs 
Más: közben csináltam ezt-azt ---> [link] ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Ribi
(PH! kedvence)
PH teszt alapjan az MSI P35 lapja nem volt antituning, pont annyit ment mint a tobbi, szal szentem ezek az ujabb lapok mar nem rosszak. Viszont az integralt vga tuningra tenyleg nem ajanlott. Viszont ha nem kell vga bele akkor lehet tuningolni, csak a pci-e frekit az egekbe kell kuldeni. Nekem is van egy int vga 945 lapom, es birja a 400fsb-t csak pci-e frekit 130-ra kell huzni.
Szal az igazi kerdes hogy mire kell a gep. 2.5Ghz-t minden c2d tudja, meg a leg antituningabb is.
[ Szerkesztve ]
Hol van ez a teszt? Én is láttam a P35-ös MSI lapról teszteket, de rettentően lehúzták.
És mondjuk ez a lap mennyire lenne jó??
sajna nincs sok pézem most ilyenekre.. 
Steam: rics0128 || Origin: rics88

Ribi
(PH! kedvence)
Mint mondtam PH
De ez P35.
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Hali!
A 60 fok az "langyos".Nálam 1,5v-nál 80körül van

akoska07
(PH! kedvence)
tegyél hozzá még 2k-t és vegyél a PH-n egy 965-ös deszkát.
gigabyta ds3 vagy asus p5b...stb, már lehet venni annyiért.
a 965 széria többnyire tuningbarát.

Eagle16
(PH! addikt)
Pontosan, nekem is P5B-m van, és 1.3V-on szépen elszaladgál az E2140-em 2666mhz-en 
---

akoska07
(PH! kedvence)
az se rossz 
nekem is volt p5b-m azért javasoltam,mentek benne a procik becsülettel
Amúgy meg arra h félsz a hőfoktól, azmiatt ne aggódj, én "teszteltem" hűtő nélkül 
valahogy szarul tettem fel a hypertx2-t aztán a szék nekigurult a gépnek crysis közben, aztán leugrott a hűtő 2 lába, szval 0 hűtés... aztán néztem lekapcsol, aztán amikor 10x-re fagyott meg, mondom megnézem mi baja, és láttam figyegett a hűtő
majdnem felfeküdt a 8800gts-re. a lábai meg el voltak görbülve. Na mind1 az a lényeg h elvileg lekapcsol a lap...
Hát igen 13-14 évesen nem könnyű elmenni dolgozni, én mondjuk voltam pont 13évesen, kertészetben nyomtuk az ipart napi 10órában
megérte de azért fárasztó volt.
amúgy tényleg nagy tisztelet. Végre egy szülő aki nem haragszik azért ha fejlesztik a gépet, sőt ő maga teszi ezt

fagy53
(PH! nagyúr)
Az enyém sem gyári hűtő, az még a dobozában van.
AC Freezer Pro, igaz itt már a maxi közelében forgott, ezt a képen is látni, a proci fesz a BIOS-ban 1.6V, de az Everest és a CPU-Z közel pontosan mér ugyhogy az itt látott érték a valóságos.

Eagle16
(PH! addikt)
Hehe...van erő a prociban...2 órás DVD-t 56 perc alatt kódol át avi-ba...ez az előző 3Ghz-es P4-emmel (2mb L2...) min. 2 és fél óra volt! Nem semmi 
[ Szerkesztve ]
---
miért lett átnevezve erre a topik?? 
945 ös chippset az nem jó állítólag 
" Tuningkor hol beindul, hol nem..." - ez a rész különösen tetszett ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem akarom a magam lapját dícsérni, de 2xxx procihoz ennél nem kell jobb, de nagyobb procihoz is elég lehet, ha valaki nem 450 feletti FSB-re pályázik. Kb 18k bruttó.
szerk: #5036 ::Trunks:: : 3-350-es FSB-t tud a 945, már eléggé elavult történet, főleg hogy pár k-val többért használhatóbb cuccot kap az ember
[ Szerkesztve ]

fagy53
(PH! nagyúr)
Lehet, hogy így jobb lett volna: Intel Core 2 Duo E21xx .
Én is néztem, hogy jó topikra nyomtam én egyáltalán
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

X Factor
(PH! addikt)
És akkor mi lesz az e2200-al,,, ez így pont jó
(L) Atiradeonika (L)

akoska07
(PH! kedvence)
a 945 chipset sztem egy kalap sz@r
annál a 925X (is) jobb
[ Szerkesztve ]
sztem inkább :Intel Pentium Dual Core E2xx
Kinek a "zseniális" ötlete volt ez a topiccím? 
Nekem se tetszik.

akoska07
(PH! kedvence)
ez igy tök gagyi,nem tudom kit zavart a procik felsorolása,a topic cimében
pffff
[ Szerkesztve ]

exor
(kvázi-tag)
Hi! Egy Dual Core E2160 procit meddig tudnám huzni gyári hütövel? Kb olyan 2800Mhz ig elég lenne a gyári hütö vagy inkább ne is probálkozzak gyári hütövel?, ha ne akkor van 5k alatt olyan hütö ami elég lenne?
Elég 2,8hoz a gyári hűtő

akoska07
(PH! kedvence)
csatlakozom... 
a superpi listát ki szokta frissiteni ?

donpel0
(fanatikus tag)
skacok para van!
procim alapfeszen elindul 9*333-on, de orthos azonnal hibázik. adok neki két egység feszt (talán 0,025) biosban (deszka dsr3), még mindig nem jó. amióta bent van a 88gt, egyszerűen sokkal szarabb lett a tuningolhatósága. pl: orthos stabil volt adott feszen a 8*400, most meg már a 8*380 sem, mert újra bekapcsolásnál már nem jó.
mi ez? táposok azt mondják, hogy 400as csifi bőven elég, ne szórakozzak.
hm? help 
"Föléd kerekedhetnek, de fölém biztosan nem, mert én leszarom őket" - Jokerface