Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#5001) fagy53 válasza Chaser (#4999) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Gondolom a hűtőt már le is vetted. :DDD

(#5002) ::Trunks:: válasza akoska07 (#4997) üzenetére

::Trunks::
(senior tag)
LOGOUT blog

Érdekes.én mikor az alapfeszből vennék le egyből 1.7 valamennyire ugrik.....

(#5003) F.B.I. válasza ::Trunks:: (#5002) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Kikapcsoltad az EIST, C1E funkciókat? Ezek nem nagyon engedik.

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#5004) ::Trunks:: válasza F.B.I. (#5003) üzenetére

(senior tag)
LOGOUT blog

EIST azt igen.a másikat nem.mind1 jó ez így :D akko bocs ,tévedtem. :Y

(#5005) akoska07 válasza ::Trunks:: (#5002) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

szerintem az azért van,mert alapból auto-n van a fesz
és az van a lista tetején,és 1.7v-tól van lefelé skálázva a fesz.
tehát ha egyet nyomsz lefelé, szépen az 1.7v-ra ugrik

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#5006) Chaser válasza fagy53 (#5001) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak a borda van rajta, akármivel terhelem 40 fok fölé nem megy, az még hozzátartozik, hogy szinte csak rátettem a hűtőt / na jó, a venti is, csak nincs bekötve:)/ , egy AC alpine 7 van rajta, nagyon meg kéne polírozni azt a bordát, sztem 5 fok minusz meglenne. A proci ventiszabályzása meg a táp ventijét vette azóta kezelésbe:)
0.8V-on cmos clear kellett, ott már nem akarta az igazságot, de sztem ez se rossz.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#5007) fagy53 válasza Chaser (#5006) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Kánikulában jó ez, ha csak netezik az ember, de azt megállás nélkül! ;]
Ezt ki fogom próbálni én is, a win-ből veszem vissza a feszt nem a BIOS-ban, mert szükség lehet bármikor a craftra! :DDD

(#5008) lipi67 válasza X Factor (#4990) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Miért bántanál meg?Eddig se tetted.Majd ha 1x lesz időm,végigzongorázom az egészet.Most gyorsan csináltam egy 3,6-ost ahogy kérted,meg egy 3,4-est 1,375-ön ,pár percig.Tuti ,hogy stabil fentebb is ORTHOS alatt is,de kvra melegedik,vmi gáz van a silentQPróm-mal.Bocs,hogy rohanok,s nagyolok megint,de ennek is oka van(nem a proci).

[link]
[link]

Ja!A 3,6 biosban 1,525 volt,de észrevettem,hogy 1,45 fölött Win alatt a beállított (biosos)érték,nem,hogy csökken,nő!Gőzöm sincs miért.
Ha visszanézed 3,8-hoz is több mint 1,61 van,s a biosom csak 1,6-ig enged...
Hali!

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#5009) akoska07 válasza lipi67 (#5008) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

jó az... :K

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#5010) lipi67 válasza akoska07 (#5009) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Köszi,de tuti több van benne.A memóriákra vagyok már kíváncsi nagyon.
Lenne már pár óra szabadidőm...

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#5011) X Factor válasza lipi67 (#5008) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Cool kis porci, ennyém csak 3400et megy. :(

(L) Atiradeonika (L)

(#5012) lipi67 válasza X Factor (#5011) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Normális az,hogy a magok így melegednek?Láttam ,sokaknak 1ütt futottak,nekem meg..
Vagy ilyen ramaty ez a hűtő?Sokszor azért kapcsoltam ki a tesztet mert zavart a hő,nem az ORTHOS dobott ki,én "paráztam be".Tudom,elvileg letilt ha magas a hő,de nem egészséges 80fokon járatni a magokat sztem..
Kben köszi,szerintem is jó kis proci ez.
S a 3,4GHz meg mindenre elég ,se rá fütty!

[ Szerkesztve ]

(#5013) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Kben meg én se haszálom (ki se) 3,2 felett,ahoz már vid.kari is kellene valami jó.(A fiam tuti értékelné,csak nem jó családba született:( )

(#5014) X Factor válasza lipi67 (#5013) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Pedig faja kis hűtő van rajta, nyugi a melegedés oka az 1.5V+ nekem Asus silent knighttal ami az egyik legerősebb lég hűtő, néha felmegy 70 fölé a rengeteg fesz miatt. Hosszútávon én is lehet h. majd 3.2re lővőm be az általad említett okok miatt.

Ilyen meg ne zavarjon h. a fiadnak nem tudsz 8800GTX-et előteremteni, sokkal többet jelent az a gondolat h. minden tőled telhetőt megakarsz neki adni, ez sokkal többre becsülendő és gondolom ő is értékeli.

Viszont ha nagyon olcsón látsz itt a ph!-n 3850et, akkor arra a 8600gt eladásával érdemes lenne beruházni.

[ Szerkesztve ]

(L) Atiradeonika (L)

(#5015) lipi67 válasza X Factor (#5014) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Tudod,egyedül nevelem őket 10 éve,s sokszor nem jó érzés,hogy egy szaros karit nem tudok megvenni neki,de Ő jó,megérti,csak engem bánt a dolog.
A kártyákról meg istenigazából nem sok mindent tudok,nekem egy integrált is megtenné,s gőzöm sincs,hogy melyik a nyerő x-y ársávban.

(#5016) Chaser válasza lipi67 (#5015) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Árához mérten most is elég jó vga-d van, onnan 3850-re érdemes lépni, én személy szerint többet nem is adnék ki vga-ra, még ha feles millióim is lennének.
Nekem ha kellett valami cucc, akkor elmentem melózni / már gyerekkoromban is /. Sőt, volt egy nagyon jó cimbim, szüleinek annyi pénze mint a szemét / 60 millás ház, 3 kocsi, étterem hálózat/, a srácnak ha kellett valami, akkor el küldték dolgozni:)

(#5017) lipi67 válasza Chaser (#5016) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Akkor marad ez(amúgy is maradna:)),köszi.A fiam elmenne melózni egy jobbért ,ez biztos,de csak 13 éves..
Kben meg elvan ő vele.Mindene ez a "hülye" gép.

(#5018) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Közbe most raktam össze 2 gépet,beszarás.Az asus p5pl2-lapok biosa 1000 éves.Egy Cerelont se tudtak kezelni.Néha fura,hogy milyen cuccok kerülnek elő 1es nagykerek raktáraiből..

(#5019) X Factor válasza lipi67 (#5017) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Egyí 3850-re kb 25-őt kéne rádobnod, és jelenleg az egyik legjobb kari. Proci, lap, ram meg pont ideális lenne mellé.

Én most vagyok 19, egyetem mellett annyit melózok h. időm is legyen és a saját hülyeségeimre még a pénz is meglegyen lsd. gép. Mondjuk olyan jó visszagondolni a régi szép időkre, amikor még apuval vásároltunk és mindig nyagadtam h. márpedig ezt kell venünnk mert megéri;):) A gyerköceid büszkék lehetnek az apjukra :R

(L) Atiradeonika (L)

(#5020) fagy53 válasza lipi67 (#5012) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Üdv!
Nézd meg a hőfokokat, bár ez nem E2180 de hasonló.kép

(#5021) ricsy888

ricsy888
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Lenne pár kérdésem. Ugye most tervezek egy kissebb gépfejlesztést. terveim szerint E2140 lesz. Lehet, hogy nem tudom m0-at szerzeni. A kérdés, hogy egy l2-es bír- e egy 2,5 Ghz-et? A lap vagy egy MSI - G31M2-FD V2[link] vagy egy ASUS - P5L-MX nem tudom, melyik lenne a jobb, :F

Steam: rics0128 || Origin: rics88

(#5022) Chaser válasza lipi67 (#5017) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

13 évesen még necces, de majd 2 év múlva..:)

#5021 ricsy888: egyik lapot se ajánlom, az MSI 99%, hogy antituning, hűen mATX-es lapjaihoz, nem mintha az ATX-sek sokkal jobbak lennének, asust nem ismerem..ha azért akarsz venni intvga-s lapot, mert most nincs zseton külsőre, akkor inkább vegyél egy pci-ost 1-2k-ért, vagy a leghitványabb pcie-st, pl radeon 1050, 4-5k-ért, de normális lappal. Esetleg a GB-nek van egy G31-es chippel szerelt lapja, arról sok rosszat nem hallottam, há rákeresel biztos megtalálod.

(#5023) akoska07 válasza ricsy888 (#5021) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

2.5Ghz-et biztos hogy megy,annyira antituning proci nincs :)

Más: közben csináltam ezt-azt ---> [link] ;]

[ Szerkesztve ]

(#5024) Ribi válasza Chaser (#5022) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

PH teszt alapjan az MSI P35 lapja nem volt antituning, pont annyit ment mint a tobbi, szal szentem ezek az ujabb lapok mar nem rosszak. Viszont az integralt vga tuningra tenyleg nem ajanlott. Viszont ha nem kell vga bele akkor lehet tuningolni, csak a pci-e frekit az egekbe kell kuldeni. Nekem is van egy int vga 945 lapom, es birja a 400fsb-t csak pci-e frekit 130-ra kell huzni.
Szal az igazi kerdes hogy mire kell a gep. 2.5Ghz-t minden c2d tudja, meg a leg antituningabb is.

[ Szerkesztve ]

(#5025) Chaser válasza Ribi (#5024) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hol van ez a teszt? Én is láttam a P35-ös MSI lapról teszteket, de rettentően lehúzták.

(#5026) ricsy888 válasza Chaser (#5022) üzenetére

ricsy888
(senior tag)
LOGOUT blog

És mondjuk ez a lap mennyire lenne jó??
sajna nincs sok pézem most ilyenekre.. :(

Steam: rics0128 || Origin: rics88

(#5027) Ribi válasza Chaser (#5025) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Mint mondtam PH
De ez P35.

[ Szerkesztve ]

(#5028) lipi67 válasza fagy53 (#5020) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hali!
A 60 fok az "langyos".Nálam 1,5v-nál 80körül van:(

(#5029) akoska07 válasza ricsy888 (#5026) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

tegyél hozzá még 2k-t és vegyél a PH-n egy 965-ös deszkát.
gigabyta ds3 vagy asus p5b...stb, már lehet venni annyiért.
a 965 széria többnyire tuningbarát.

(#5030) Eagle16 válasza akoska07 (#5029) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Pontosan, nekem is P5B-m van, és 1.3V-on szépen elszaladgál az E2140-em 2666mhz-en :)

---

(#5031) akoska07 válasza Eagle16 (#5030) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

az se rossz :C

nekem is volt p5b-m azért javasoltam,mentek benne a procik becsülettel

(#5032) D@ni88 válasza lipi67 (#5017) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amúgy meg arra h félsz a hőfoktól, azmiatt ne aggódj, én "teszteltem" hűtő nélkül :D
valahogy szarul tettem fel a hypertx2-t aztán a szék nekigurult a gépnek crysis közben, aztán leugrott a hűtő 2 lába, szval 0 hűtés... aztán néztem lekapcsol, aztán amikor 10x-re fagyott meg, mondom megnézem mi baja, és láttam figyegett a hűtő :D majdnem felfeküdt a 8800gts-re. a lábai meg el voltak görbülve. Na mind1 az a lényeg h elvileg lekapcsol a lap...

Hát igen 13-14 évesen nem könnyű elmenni dolgozni, én mondjuk voltam pont 13évesen, kertészetben nyomtuk az ipart napi 10órában :D megérte de azért fárasztó volt.
amúgy tényleg nagy tisztelet. Végre egy szülő aki nem haragszik azért ha fejlesztik a gépet, sőt ő maga teszi ezt :R

(#5033) fagy53 válasza lipi67 (#5028) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Az enyém sem gyári hűtő, az még a dobozában van. ;]
AC Freezer Pro, igaz itt már a maxi közelében forgott, ezt a képen is látni, a proci fesz a BIOS-ban 1.6V, de az Everest és a CPU-Z közel pontosan mér ugyhogy az itt látott érték a valóságos.

(#5034) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

Hehe...van erő a prociban...2 órás DVD-t 56 perc alatt kódol át avi-ba...ez az előző 3Ghz-es P4-emmel (2mb L2...) min. 2 és fél óra volt! Nem semmi :Y

[ Szerkesztve ]

---

(#5035) ::Trunks::

(senior tag)
LOGOUT blog

miért lett átnevezve erre a topik?? :F

(#5036) ::Trunks:: válasza ricsy888 (#5026) üzenetére

(senior tag)
LOGOUT blog

945 ös chippset az nem jó állítólag :(

(#5037) Chaser válasza Ribi (#5027) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

" Tuningkor hol beindul, hol nem..." - ez a rész különösen tetszett ;]

Nem akarom a magam lapját dícsérni, de 2xxx procihoz ennél nem kell jobb, de nagyobb procihoz is elég lehet, ha valaki nem 450 feletti FSB-re pályázik. Kb 18k bruttó.

szerk: #5036 ::Trunks:: : 3-350-es FSB-t tud a 945, már eléggé elavult történet, főleg hogy pár k-val többért használhatóbb cuccot kap az ember

[ Szerkesztve ]

(#5038) fagy53 válasza ::Trunks:: (#5035) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Lehet, hogy így jobb lett volna: Intel Core 2 Duo E21xx .

(#5039) eddie17 válasza ::Trunks:: (#5035) üzenetére

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Én is néztem, hogy jó topikra nyomtam én egyáltalán:)

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#5040) X Factor válasza fagy53 (#5038) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

És akkor mi lesz az e2200-al,,, ez így pont jó

(L) Atiradeonika (L)

(#5041) akoska07 válasza ::Trunks:: (#5036) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

a 945 chipset sztem egy kalap sz@r
annál a 925X (is) jobb

[ Szerkesztve ]

(#5042) ::Trunks:: válasza fagy53 (#5038) üzenetére

(senior tag)
LOGOUT blog

sztem inkább :Intel Pentium Dual Core E2xx

(#5043) -=Lord Tom=-

-=Lord Tom=-
(őstag)
LOGOUT blog

Kinek a "zseniális" ötlete volt ez a topiccím? :F

(#5044) Chaser válasza -=Lord Tom=- (#5043) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem se tetszik.

(#5045) akoska07

akoska07
(PH! kedvence)

ez igy tök gagyi,nem tudom kit zavart a procik felsorolása,a topic cimében
pffff

[ Szerkesztve ]

(#5046) exor

exor
(kvázi-tag)

Hi! Egy Dual Core E2160 procit meddig tudnám huzni gyári hütövel? Kb olyan 2800Mhz ig elég lenne a gyári hütö vagy inkább ne is probálkozzak gyári hütövel?, ha ne akkor van 5k alatt olyan hütö ami elég lenne?

(#5047) -=Lord Tom=- válasza exor (#5046) üzenetére

-=Lord Tom=-
(őstag)
LOGOUT blog

Elég 2,8hoz a gyári hűtő

(#5048) akoska07 válasza -=Lord Tom=- (#5047) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

csatlakozom... :)

a superpi listát ki szokta frissiteni ?

(#5049) exor

exor
(kvázi-tag)

ok, köszi a segítséget :)

(#5050) donpel0

donpel0
(fanatikus tag)

skacok para van!

procim alapfeszen elindul 9*333-on, de orthos azonnal hibázik. adok neki két egység feszt (talán 0,025) biosban (deszka dsr3), még mindig nem jó. amióta bent van a 88gt, egyszerűen sokkal szarabb lett a tuningolhatósága. pl: orthos stabil volt adott feszen a 8*400, most meg már a 8*380 sem, mert újra bekapcsolásnál már nem jó.

mi ez? táposok azt mondják, hogy 400as csifi bőven elég, ne szórakozzak.
hm? help :F

"Föléd kerekedhetnek, de fölém biztosan nem, mert én leszarom őket" - Jokerface

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.