Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#16001) tildy válasza lipi67 (#15997) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Próbáld Ubuntuval ;)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#16002) lipi67 válasza tildy (#16001) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

jó,hogy ide írsz nekem..Patára most kúszik fel az ikszpé:)

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#16003) krammerka válasza lipi67 (#16002) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Na,sikerült visszacsinálni,bentvagyok :C

tsigalko: így akkor,elég olcsón adtad a géped,ha levonjuk azt a 30k-t :(
Annyiért én is megvettem volna................... :DDD (bocs....)

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#16004) lipi67 válasza krammerka (#16003) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hurrá!Ha hazamegyünk 7végén,minden 8xxx tesztet megkapsz. :K

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#16005) lipi67 válasza krammerka (#16003) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hurrá!Ha hazamegyünk 7végén,minden 8xxx tesztet megkapsz. :K

(#16006) Gyuri27 válasza lipi67 (#16002) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nekem mikor hasonló volt: 1 az xp szar ahogy van és nem tudtam sata módba telepiteni. Átállitottam native idére. Ill akkor nem ment az egész mikor haldoklott a vinyó csak ezt akkor még nem tudtam. Egyébként a vistánál is lehetnk sata telepitéssel problémák. Csak ott a registribe kutakodva, átirva, majd a biosban satára átállitással müxik. Az xp-nél nincs ilyen. De mit is várunk. hiszen a sata egy roppant új technológia. A mikrofost meg váratlanul érte az egész. :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#16007) tsigalko87 válasza krammerka (#16003) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Melyik 30K..? Jól ment el a gép a 100K az a 4850 nélküli ára volt... összességében jol jártam.. mert pár dolog meg is maradt belőle.. DVDiró meg egy 250es vinyót kaptam.... Összeségében hirtelen árban nem sok beszerzési árának többszöröse...:)

(#16008) tsigalko87 válasza krammerka (#16003) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

grat... :C senior tag lettél velem együtt... :C

(#16009) krammerka válasza tsigalko87 (#16007) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

A 30k a bünti,azt írtad.
Nem tudtam melik gépedet adtad el,asszittem a 48k-sat. :K

Ja,tényleg,nem is néztem,Neked is grat "Szenyor" :DDD

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#16010) bolcsodal válasza lipi67 (#15997) üzenetére

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

AHCI/SATA mód disabled? Bár már írták mások is...

SATA-driver integrálása Win telepítőbe...?

They drew first blood....

(#16011) tsigalko87 válasza krammerka (#16009) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

jah igen...:) jah a 48K-s sincs meg... szóval jah.. nem a leg pozitivabb...!

(#16012) TeeBee73 válasza tsigalko87 (#16011) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Ilyen volt? Ez is 48k-s. ;) :DDD ;]

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#16013) Dani_kp

Dani_kp
(őstag)

Hello!

Volna egy fontos kérdésem. Nos húztam ugye a procit (még pár hónapja, akkor is ti segítettetek) nos amikor húztam mondtátok h vmi a pci-e-nél is fixáljak valamit, de akkor nem tettem mivel nem volt még vga-m, de most azt szeretném kérdezni, hogy ezt a bios-ba hol tudom beállítani, illetve egyáltalán mit is keressek és mire állítsak! (asszem phoenix bios-os de nem érte hozzá szóval kapitális hülyeséget nem akarok írni. aki az alaplapról meg tudja állapítani illetve a feltüntetett adatokból annak itt a termékinfo.)

Előre is köszönöm! :R

╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#16014) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

este ha minden jól megy, kiderül mennyire terheli az E2140-et az SSD írás/olvasás művelet :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#16015) shteer válasza Dani_kp (#16013) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

PCI E Frequency = 100

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#16016) krammerka válasza tsigalko87 (#16011) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

akkor jól kiárultál mindent :C

(#16017) Dani_kp válasza shteer (#16015) üzenetére

Dani_kp
(őstag)

:R Remélem sikerülni fog :)) .

╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#16018) Dani_kp válasza Dani_kp (#16017) üzenetére

Dani_kp
(őstag)

nos sikerült megtalálni és be is állítottam.

De van egy olyan gondom, hogy cod4 közbe a játék lefagy és olyan hangja lesz mint amikor húzzuk a procit és kevést feszt kap és olyan érdekes ismétlődő kattogó hangot ad, majd lekapcsol a gépem és újraindul.
Tudom nem ide tartozik, de azt szeretném kérdezni, hogy okozhatja azt hogy húzva van a proci? :F Remélem tudok segíteni.

╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#16019) TeeBee73 válasza Dani_kp (#16018) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Nálam csak akkor csinált ilyeneket, ha a videokártyát húztam. Alap órajelen nem próbáltad?

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#16020) Dani_kp válasza TeeBee73 (#16019) üzenetére

Dani_kp
(őstag)

a vga nincs húzva.

╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#16021) TeeBee73 válasza Dani_kp (#16020) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Bocs, én írtam félreérhetően. Alap órajeles procival. :B
Rögtön indítás után fagy, vagy random?

(#16022) Dani_kp válasza TeeBee73 (#16021) üzenetére

Dani_kp
(őstag)

most majdnem indítás után, de tegnap 10-15 perc után, az előtt meg 3-4 perc után!

ismerősöm mondta hogy nézzek egy ntune gpu stabilitást tesztet, végeztem is egy 10 perceset, csak épp az eredménnyel nem tudok mit kezdeni :D
eredmény: GPU Stress Test status: 59 passes completed

szerk.: és csak cod4-nél csinálna ilyet? mert cod2-be nem tapasztaltam ilyesmit, mondjuk ahhoz még nem játszottam eleget, hogy rendes tapasztaljam :DD .

[ Szerkesztve ]

╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#16023) TeeBee73 válasza Dani_kp (#16022) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Sajnos, a CoD4 eléggé kényes játék. :(
Vagy hibás a crack. ;] :DDD

MOD: Ha jobban belegondolok, a proci húzása max. újraindulást eredményezne, vagy csak kilőné a játékot. Szvsz. még is csak a VGA lesz a ludas. Szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#16024) Dani_kp válasza TeeBee73 (#16023) üzenetére

Dani_kp
(őstag)

De ennyire körülményes volna? Végső próbaként majd még megpróbálom hogy a procit visszaveszem alap órajelre, mondjuk ezt nem nagyon szeretném :D .

╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#16025) TeeBee73 válasza Dani_kp (#16024) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

1 perc az egész. :U

MOD: Még valami. A gyári OC karikat sem komálja a CoD4.
Ha jól emlékszem, az MSI csomagolta a játékot az OC-s 3870-esei mellé, nem is ment rajtuk rendesen... :W :W :W

[ Szerkesztve ]

(#16026) Zefír

Zefír
(őstag)

Ha megveszem a CPU hűtöt érdekelnek titeket tesztek? 10es lépcsőnkét húzom és csinálok egy összehasonlítást. NAH?:D

(#16027) Chaser válasza Dani_kp (#16024) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én 7végén egy meghajtott 2160-nal hajtottam a COD4-et, semmi gond nem volt..esetleg lehet nálad az a gond, hogy nem 100%-os a proci stabilitása tuningolva, ha alapra visszaveszed és úgy jó, akkor biztos az a gebasz.

szerk: nálatok is lassú a ph most, vagy csak nálam? :F

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#16028) TeeBee73 válasza Zefír (#16026) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Hajrá!!! :D

Chaser: jobban vagy már? ;) :D

[ Szerkesztve ]

(#16029) Zefír válasza Chaser (#16027) üzenetére

Zefír
(őstag)

Ittis lassú ne izgulj:)

(#16030) tsigalko87 válasza krammerka (#16016) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

jah aránylag...:) holnap megyek szombathelyre... helyrehozom amit mult szerdán is megcsinálhattam volna.. de hát oylan fáradtan... nem ment az agyalás.. de nem baj ennyi dolgom legyen minden nap mint holnap..!

(#16031) fekeandras válasza Chaser (#16027) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Nálam nagyon belassult ma reggeltől vagy inkább tegnap éjjeltől.Előtte faszán* működött.Egy hiba üzi is napjában többször is előjön./De csak itt a PH!-n/(Weblap lejárt kérjük próbálja meg később... stb rizsa) Fogalmam sincs mitől.Az összes többi weboldal mint a villám... :U

* = fából készült szánkó.

[ Szerkesztve ]

(#16032) shteer válasza Dani_kp (#16017) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sikerült :DDD

(#16033) krammerka válasza Zefír (#16026) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Jó reggelt!

Próbálj majd olyan teszteket is csinálni,amelyeket ide is be tudunk szúrni :)

(#16034) krammerka válasza tsigalko87 (#16030) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

megint lehet irigyelni Téged :)

(#16035) Chaser válasza TeeBee73 (#16028) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem.

#16029 Zefír: Nem izgultam..ennyitől?:)

#16031 fekeandras: Nálam is volt hasonló, úgy tűnik kialudta magát.

(#16036) Zefír válasza krammerka (#16033) üzenetére

Zefír
(őstag)

OKÉ:D Majd akor csinálom a dolgomat:D

(#16035) Chaser Jóvanna :))

(#16037) krammerka válasza Zefír (#16036) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

milyen hűtést veszel?

(#16038) Zefír válasza krammerka (#16037) üzenetére

Zefír
(őstag)

AC pro 7:D

(#16039) krammerka válasza Zefír (#16038) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

az van nekem is a cerkán,csendes,hatékony,teljesen jó :K :C

(#16040) Zefír válasza krammerka (#16039) üzenetére

Zefír
(őstag)

menyiért vetted 3800FT?

(#16041) krammerka válasza Zefír (#16040) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

én 4k körül,de még nyár elején.Ha megvan,toljad a teszteket :C

[ Szerkesztve ]

(#16042) Dani_kp válasza shteer (#16032) üzenetére

Dani_kp
(őstag)

Ha visszaveszem a procit alap órajelre és alap feszre, akkor a PCI-E frequencit is rakjam vissza auto-ra vagy az maradhat 100?

╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#16043) Zefír válasza krammerka (#16041) üzenetére

Zefír
(őstag)

Nah jah a 3800 nem tartozik a 4000 környékén lévő számok közé? :DDD

Annyi tesztt csinálok hogy magad alá élvezel tőőlük:D most már nagyon be pörögtem a témára:D

#16042) Dani_kp Am igen azt is tedd visza szerintem:D
Mért akarod visza teni alapra a CPU-t?:o

[ Szerkesztve ]

(#16044) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Korábban említettem hogy sikerült új lapot szerezni az E2160as alá! Giga P35 DS4 megspékelve egy GeminII-vel! :D
Remélem már holnap tudok valami eredményt is közölni nektek! :D

Ezeknek a prociknak alapfeszen mennyin "kellene" szaladgálni!? :B :U :R

[ Szerkesztve ]

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#16045) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Kulerr: ezt nem kellene Zsukra átírni? ;) :DDD :DDD :DDD

(#16046) TeeBee73 válasza kavicssli (#16044) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Változó. Az enyém 3.14GHz-et megy alapfeszen, de "csak" 9x333-on használom, alulfeszelve.. :B

(#16047) Chaser válasza kavicssli (#16044) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Változó, attól is függ mennyi az alapfesz, 2.6G-t azért illene, 3G-nél többet meg már nem valószínű.

(#16048) shteer válasza Dani_kp (#16042) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mind1, én 100-on hagynám :)

szerk: procim kapta a vista performance tesztben a legalacsonyabb értéket (5.6) 3G-n miután SSD-re települt fel a vista u (minden más 5.9) :DDD belegondoltam már, h nem illik a konfigomba de sajnálok megválni tőle és nem is érzem szükségét gyorsabbnak
viszont ez szolidsztétcucc jó biznisz volt :))

[ Szerkesztve ]

(#16049) TeeBee73 válasza shteer (#16048) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Vízhűtés, meg SSD? Nekünk meg bérbő-fizetésbő' alig telik pályinkára? :DDD :DDD :DDD

Egyébként gratula a hűtőhöz! ;) :K :C :C :C

[ Szerkesztve ]

(#16050) Chaser válasza shteer (#16048) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hogyé' vetted az SSD-t?

szerk: én meg maradok az E5200-nél, ennél erősebb cucc nekem nem kell, márcsak egy jó kis 4670 hiányzik a gépből, aztán nézhetek új hobbi után:D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.