Ok Ok,hogy nem annyin,de mennyin is?És ott mit tud?(Ezt most komolyan kérdeztem-lövésem sincs)És miért jó(mit takar..),hogy rendkívül jó az AGP-s felhozatal?Basszus!Itt agyalok,hogy,hogy kéne megmenteni ezt a topikot(nagyon szeressem)s erre idesodor Téged a szél.Szuper!Szeretnék vmi stabil tesztet,meddig mén a procid,s ott min s mit tud!!Cserébe elégetem neked a 6750-et
,ha kell.Az enyém egy kvra antituningos példány,sajna 1,35V -os VID-del.Viszont prime(ha kell lehet Orthos)stabilan megy plusz 800MHz-et a VID-jén!Ezen SPI-n kb 15mp körül van 1M-ben.-Ok,tudom,hogy az egy dolog,de nekem elég fontos dolog.Tudod,több mint10év.Eleget szereltem mások gépét,igen,játszani ,tesztelni,mérni stb..szeretnék(második gyerekkor)Miért baj ez?S ehez..egy szaros 2xxx proci..tökéletes.A mostan nem.Ez unalmas.Hamar megvan a vége(3,8GHz)s semmi fantázia,de..már alapon is,s főleg 3,5GHz körül 1000-ren pötyögő 800 as ramokkal..[Max 1120MHZ][stabil 1068MHz]azé'odaver.Linkeket,teszteket légyszi!!!
Most látom,miért vagy itt!:"De tegezz nyugodtan"-Na Te se vagy normális,ezért- 
BRUMI!!!!: Mi lett a listával???Kvra nem értem,most lettem volna ott... 
KMT:Úgy értettem,csak elírtam
(pont ezt nem értem..ha jól húzható..ki nem szarja le?letiltom alapbó..)
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"