Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#14001) Gyuri27 válasza tsigalko87 (#14000) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Melegedett a kiváló nv driverekről se feledkezzünk meg. Az amd totyikok akkortájt tele voltak ezekkel. De persze izlések és pofonok. Nem volt igaziból középen akkor semmi. Az 570 és 590 között szerintem nagyvolt az ür (az rd580 is inkább fölfele húzott). Pont azt irtam, hogy tuningolt 3800-l jobban jöttél volna ki. Az amd hiányosságaival meg tisztában vagyok hidd el. De ez olyan mint a magyar focinak drukkolni, vagy Baumgártner Zsoltikának. :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#14002) lipi67 válasza Gyuri27 (#13999) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ok Ok,hogy nem annyin,de mennyin is?És ott mit tud?(Ezt most komolyan kérdeztem-lövésem sincs)És miért jó(mit takar..),hogy rendkívül jó az AGP-s felhozatal?Basszus!Itt agyalok,hogy,hogy kéne megmenteni ezt a topikot(nagyon szeressem)s erre idesodor Téged a szél.Szuper!Szeretnék vmi stabil tesztet,meddig mén a procid,s ott min s mit tud!!Cserébe elégetem neked a 6750-et:),ha kell.Az enyém egy kvra antituningos példány,sajna 1,35V -os VID-del.Viszont prime(ha kell lehet Orthos)stabilan megy plusz 800MHz-et a VID-jén!Ezen SPI-n kb 15mp körül van 1M-ben.-Ok,tudom,hogy az egy dolog,de nekem elég fontos dolog.Tudod,több mint10év.Eleget szereltem mások gépét,igen,játszani ,tesztelni,mérni stb..szeretnék(második gyerekkor)Miért baj ez?S ehez..egy szaros 2xxx proci..tökéletes.A mostan nem.Ez unalmas.Hamar megvan a vége(3,8GHz)s semmi fantázia,de..már alapon is,s főleg 3,5GHz körül 1000-ren pötyögő 800 as ramokkal..[Max 1120MHZ][stabil 1068MHz]azé'odaver.Linkeket,teszteket légyszi!!! :D

Most látom,miért vagy itt!:"De tegezz nyugodtan"-Na Te se vagy normális,ezért- :D

BRUMI!!!!: Mi lett a listával???Kvra nem értem,most lettem volna ott... :O

KMT:Úgy értettem,csak elírtam :R (pont ezt nem értem..ha jól húzható..ki nem szarja le?letiltom alapbó..)

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#14003) tsigalko87 válasza Gyuri27 (#14001) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

A kisebb procival ha tuningolom jobban járok arra gondoltam hogy a gyenge melegedős lap miat nem jártam volna jol a tuningal..! Az 570 volt középen kb annyira volt középkategóriás mint a 8600GT annak idején a 8800GTX melett legalja nF5 az 520as volt... Annak idején nem volt más választás.. 590 drága volt egyetemista formámnak... de azt nem mondanám hogy nagy volt az űr mert hasonlo betegségei voltak az 590nek is.. na de legyen elég ez már rég nem ide tartozik.. ugyhogy... hagyjuk...:) :R

(#14004) KMT válasza lipi67 (#14002) üzenetére

KMT
(PH! addikt)

Nem agp, hanem igp (integrált vidkari).

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#14005) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

kvra nemtok semmit se csinálni a neten..ha nem leszek..vagy már ide se enged,vagy felrobbantam..

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#14006) Gyuri27 válasza lipi67 (#14002) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Maradjunk annyiban mert tényleg sok az off, ha én egy 3dmarktot, superpit, vagy hasonló szintetikus lószart lefuttatok augusztus 20-n a hösök terén kapsz egy puszit a popódra. :DDD Olvass vissza. A coró tuningját nem vontam kétségbe nem is vitattam.
Alapfeszen egyébként 3100. Az igp-nek elég, ha lesz lé normális vga-ra annak is elég lesz. A teszteket meg hagyom másra. ;)

(#14007) Chaser válasza Gyuri27 (#13999) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"Ami az amd mellett szól a rendkivül jó igp felhozatal. ;)" Ami mára kb semmit nem jelent...inkább a jobb felszereltség szól mellette azonos áron, igazából 2 magos vonalon ár/teljesítményben azonos cuccot kapsz, ahogy mondod hétköznapi használat során nem mondaná meg senki, hogy intel vagy AMD van a gépben..tuningban jobb az intel, azonos órajeleket nem érdemes összhasonlítani, 3-500mhz előnye van a corenak az x2-vel szemben..kb ennyi, mind2 jó oszt' kész, reméljük párharcukat legalább annyi ideig vívják még, mint annyi ideje tették/teszik ezt.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#14008) Gyuri27 válasza Chaser (#14007) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ezt mondtam én is. De ne fikázza senki. Igaz ezt se pro se kontra nem szeretem. Peace. :K

(#14009) tsigalko87 válasza Gyuri27 (#14008) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Nagyon sziveden viseled az AMD sorsát... hagyd a fenébe Inteles topikban nincs sok értelme... Mégha igazad is van.. :R

(#14010) lipi67 válasza Chaser (#14007) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hali! Na:"jobb felszereltség szól mellette azonos áron"-ez az!!!-Mindenkinek más szempontok dominálnak.Nekem ne legyen rajta 100.1-es hangkari,nem érdekel,mert játékra a törpének jó(ki is húzom ha zavar),zenére meg nem azt köll használni.Nem kell Raid se,mert1 HDD-vel elég köröülményes lenne. :B ,Nem kell 12 Sata,80 USB,stb..De..
A procimat 1000 valós fázis etesse,azon a 2-4 satán keresztül röpüljenek az adatok,legyen hely,hogy úgy fel tudjak tenni rá egy bazi hűtőt,hogy ne ütközzön az északi híd bordájába.Ha esetleg böhöm nagy VGA-t teszek bele,ne lógjon a memóriámra..stb.
Tudjon keveset,de azt stabilan,s magas minőségben.
Ja ..és 4GHz-et fusson benne egy 2xxx proci :D (vki legyárthatná már..)
A verseny ahogy mondtad kell és jó is.S nem vita ez,beszélgetés. ;) S nekem ha proci..akkor Intel.Ha teljesítmény akkor Intel.-Nézz meg egy hifistát.Tesz a házimozi torz kütyüire.Sőt.Egy jó erölködő..puritán.Nem ám 100villogó led,sőt hangszínszabályozók se.Bemenetvál.kapcsoló,meg,hogy hova lökje ki.A "Power gomb"is hátul,hogy ne zavarjon be s ne kelljen az előlapra kivezetni.Persze..Vannak olyan cégek(Pl Technics)ahol sok a körítés,de maga a zenei tartalom..(3fejes 3 motoros deckjük..-ja 1 motor a kazettafészeknek...-A Yamaha 3 motorja a szallagcsévéléssel foglalkozik,s ha fordítani akarod..ott a kezed-)
Kinek a pap,kinek a papné..

tsigalko87 :Holnapra lesznek eredmények???

[ Szerkesztve ]

(#14011) lipi67 válasza Gyuri27 (#14006) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

"ha én egy 3dmarktot, superpit, vagy hasonló szintetikus lószart lefuttatok augusztus 20-n a hösök terén kapsz egy puszit a popódra."- :C Igaz!!! :R Elég szarul vok mostanában,s lehet,hogy annyi időm mincs már hátra,hogy ki bírnám várni míg lefutnak.;)
-nem bírtam ki-
Te!Azért ugye nem vitatkozunk?Nehogy azt gondolja már vki,hogy itt ilyen megy.Részemről erről SZÓ SINCS! ;)

Szép estét! :R

[ Szerkesztve ]

(#14012) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha minden jól megy, holnap jövök az 1GB-val megtoldott tesztekkel. Remélem nem maradok le nagyon a listában szereplő adatokhoz képest.
Lipi készülj, holnap megint frissítheted a listát. Vagy beírjam én az eredményeket?;]

sálálé

(#14013) lipi67 válasza Ndruu (#14012) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Látod,Ez igen jó ötlet!!!Megköszönném.(nem lustaság,csak vmit nagyon elcsesztem,de rajta vok az ügyön).Majd Tildymegoldja,csak tök szar,hogy egy szaros file-t se tudok leszedni.Én is jövök majd!!!Rendelt ma egy Corsairt Nekem,max csütörtökön itt is lesz.Kíváncsi vok,hogy az a "bika"4+4-es 12V-os ág..mit hoz majd.Vidjén nézem majd,azon a multkor megszenvedtem,asszem 3424 volt a vége..

(#14014) t.tomi válasza Ndruu (#13987) üzenetére

t.tomi
(tag)

Köszi!Nagy vagy! :R

Life begins @ 40! (knots) :)

(#14015) krammerka válasza lipi67 (#14013) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Reggelt!!!

Akkor ezekszerint a firefox se jó?
Nem műxik a marsu féle dolog se,sajna :(

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#14016) L OuiSe

L OuiSe
(újonc)

Én most száltam be.
3200 Mhz-en alapon megy de 3400 fölé sehogy se akaródzik neki.

Mond amit gondolsz ,tedd amit mondasz ,vállald a következményeit.

(#14017) Gyuri27 válasza lipi67 (#14011) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Miért vitatkoznánk. :DDD Barátilag beszélgetünk. Úgy mint az intel mániás az amd mániással akinek melette (kölöknek) van egy inteles cucca. ;)

(#14018) lipi67 válasza krammerka (#14015) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hali!
De,most már ok,megy a róka meg opera,csak zavar.A marsu-nak mennie kell!!!Valamit nemnéztél el???

L OuiSeSzia!Így nagyon nehéz ám!Ha lenne(tennél)egy linket,ahol egy everest,cpuZ ablak,Core Temp látható mondjuk prime alatt..az többet mondana.Kben..p31,mostani 2180..3,2GHz..Ez nem rossz!!!!

[ Szerkesztve ]

(#14019) lipi67 válasza Gyuri27 (#14017) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Szia!
Szuper,akkor nem értettelek félre,én is így gondolta. :K Te!Itt nincs szigor,tág ez a 2xxxtopik(előnyére)Ha 1 sor szakmai "dolog"is van benne,ne tedd Off-ba,jól jöhet még.Ha AMD-s akkor is(ismerd meg ellenségedet :D )-Ezt is úgy értettem,de tom,hogy tudod.
Milyen a törpéd cucca???
gyorsan csinálok rakottkrumplit

(#14020) Lacpac válasza L OuiSe (#14016) üzenetére

Lacpac
(senior tag)

Az a lap miatt van, 340-es FSB-nél nem megy többet, csak ha emeled a PCI-e frekit, vagy auton hagyod.
Megyek alszok, mert hosszú volt az éjszakás, és mindjárt mehetek vissza :O

[ Szerkesztve ]

"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

(#14021) -AD4M-

-AD4M-
(kvázi-tag)

HaLi!

E2140 undervoltage normál frekin:
[link]

1600 MHz @ 0.864 V :C

Allons-y!

(#14022) No-kia válasza -AD4M- (#14021) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért a hátteret jól megválasztottad, én azért szurkolok az amd-nek :C

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#14023) lipi67 válasza -AD4M- (#14021) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Egy nagy UP!a háttérnek...a proci se rossz:) VID?

No-kia:Ejnye-ejnye.Csak nem gondolod,hogy szándékos volt... :B :U ( ;) )

MOD:Én is szurkolok nekik..A Fradinak is ,hogy 1x jusson már fel,Jó lenne egy Fradi-UTE..

[ Szerkesztve ]

(#14024) Gyuri27 válasza lipi67 (#14019) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A rakott krumli igen jó dolog :K
2180, giga g31m-sl2, 2giga buffalo ram, msi 3650.
Törpe? 13 kérlek és nyomom lefele, hogy ne nöljön mint a bürök. :DDD

(#14025) shteer válasza lipi67 (#14023) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Fradi-UTE? :Y

így is fogy a magyar ;] hát még akkor mi lesz...

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#14026) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Javultak az eredmények a Single Channel-hez képest. Egy új, Megjegyzés oszlopot szúrtam be a Pi táblázat mellé. Kommenteket lehet bele írni, ha szükséges.

Táblázat

Dual Channel bizonyítékok

sálálé

(#14027) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Táblázat

sálálé

(#14028) lipi67 válasza Gyuri27 (#14024) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Jó hát:)bár a babgulyást jobban szeretem :K Az én két törpém is 13(lesz)és 14,de nekem törpék:)

shteer :Hali!Élsz? :C Jók voltak azok..,s milyen unalmasak mikor éppen foci is volt...

Ndruu:Szuper!!!Köszi szépen! :R

[ Szerkesztve ]

(#14029) shteer válasza lipi67 (#14028) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K szabin, nyaraláson voltam, netet meg nem voltak hajlandók bekötni 3 hét alatt se :)

de az E2140 még megvan :) az milyen lesz már, hogy egy majd 2x annyiba kerülő blokk fogja hűteni? ;] [link]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#14030) lipi67 válasza shteer (#14029) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Fene az izlésedet,az a blokk kva szép :K -Kicsit"fura",de Tőled megszoktam már rég,s kül.meg.Az alá tehetsz Te más procit is,jó beruházás.(főleg nekem ,nézegetni-tod,mindíg szerettem a kütyüidről készült képeket bámulni):) :C

[ Szerkesztve ]

(#14031) shteer válasza lipi67 (#14030) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:R ez most gyári és kivételes keretek között juthattam hozzá :) 20 db van az országban, még jó ideig :) télleg gyönyörű cucc [link]
és ez valóban hosszabb távú befektetés :K

igyekszem majd az átépítést befejezni és jövök majd dicsekedni ;)

(#14032) kulerr válasza shteer (#14031) üzenetére

kulerr
(őstag)

Nagyon ott van a cucc GRAT hozzá :C

[ Szerkesztve ]

(#14033) tsigalko87 válasza lipi67 (#14010) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Debrecenben vagyok ott dolgozok most hajduszoboszlón hesszelek holnap egy win telepités és gó haza holnapra hagytam mert itt akartam aludni..:) De amint haza érek lesznek.. talan péntekre... menni fog...

(#14034) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

SLA8Z Malay-ebből meg lehet tudni hogy milyen stepes a proci, ha igen milyen:) 2160-ról van szó

(#14035) Telefunen válasza Chaser (#14034) üzenetére

Telefunen
(őstag)

Igen, ez biztosan M0

(#14036) Chaser válasza Telefunen (#14035) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:R

(#14037) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És ez jó vagy rossz omen? Q732A035

(#14038) tibikbk

tibikbk
(fanatikus tag)

mit lehet kihozni egy E2180-bol tudja valaki?

Msn ill.telefon van!!!

(#14039) Ndruu válasza tibikbk (#14038) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Attól függ...
- hogy milyen az FPO-ja
- hogy mennyire bírja a tuningot
- hogy mire kell (milyen VGA kihajtásához)

Alapfeszültség környékén általában mennek 3GHz-et, 1,35-1,40 között a 8x400-at is szokták vinni (vagy akár feljebb). Laptól is függ persze.

Ahogy látom 3,1-re te is kihoztad... Az bőven elég az X800GTO kihajtásához. 3GHz-en még egy 9600GT-t is kihajt (állítólag).

Chaser: A Q-s FPO általában jót szokott jelenteni (nem mindig, de ahogy elnéztem 90%-ban igen).

[ Szerkesztve ]

sálálé

(#14040) tibikbk válasza Ndruu (#14039) üzenetére

tibikbk
(fanatikus tag)

kösz a választ,de azert meg nem adom fel,megy az meg tovább is :DD

Msn ill.telefon van!!!

(#14041) Chaser válasza tibikbk (#14038) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha nem vigyázol füstöt:D ;]

#14039 Ndruu : ;) :R

(#14042) lipi67 válasza tsigalko87 (#14033) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Iccaka menj el a Kikötőbe meg a "teniszke"-be!!!

shteer: Dicsekedj is:).Egy biztos barátom!Téged nem szívroham fog elvinni,na ez tuti! :K

[ Szerkesztve ]

(#14043) lipi67 válasza Chaser (#14041) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nocsak:)
Az az FPO nagyon jó lehet Neked!!!
Te! Akkor most mi van?2xxx vagy 5xxx?

(#14044) csakegyreg válasza Ndruu (#14039) üzenetére

csakegyreg
(tag)

nekem 2180 a van 3Ghz en addig stabil vagy nem tudo m:D:DD: :)) és nagyon nem jó csak most gépre ne költök mert utálom mint a fost fujj :DDD

http://kismalac.net/malacka/mic/e7 ->>> katt! elég sanyarú velem mostanába a sors de.. .. :D

(#14045) bolcsodal

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv! Egy M0 stepping-es E2160-tól jó eredmény alapfeszen egy durván 9x310-es órajel? :U

[ Szerkesztve ]

They drew first blood....

(#14046) csakegyreg válasza bolcsodal (#14045) üzenetére

csakegyreg
(tag)

átlagos nem is jó de annyira nem is rossz.

http://kismalac.net/malacka/mic/e7 ->>> katt! elég sanyarú velem mostanába a sors de.. .. :D

(#14047) lipi67 válasza bolcsodal (#14045) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hali!

Attól függ,hogy nálad mit jelent=alapfesz ????

(#14048) bolcsodal válasza lipi67 (#14047) üzenetére

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah..megkaptam a fejmosást az egyik kollégától így módszeresen álltam neki a dolognak.

Alapfesz: 1,31V (ennyit állít be a lap) A VID-et nemtom sajna...

6x-os szorzó mellett próbálom keresni az FSB Wall-t 4:3-as FSB/DRAM osztóval.

FSB370-nél járok.

(#14049) Ndruu válasza bolcsodal (#14048) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A VID-et a CoreTemp nevű progi kiírja. Valószínűleg ha a lapod 1.31-re állítja alapon, akkor 1.3125 lesz a VID-je.
400-410 körül szerintem vége lesz, bár ez csak találgatás.
Én 8x400 fölé még nem mentem.

sálálé

(#14050) bolcsodal válasza Ndruu (#14049) üzenetére

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Giga ET6-al FSB390-ig emelhető úgy, hogy a CPU-Z-ben is változnak az órajelek. Ha efeletti értéket állítok, akkor már nem változik az órajel. Valószínűleg egy beépített "donkey proof" megoldás.

Így szerintem 6-os szorzóval FSB390 a vége. :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.