Babrálj a szorzóval picit... 9-es szorzó melllett mehetne a 266 FSB és akkor 2.4 ghz, és ha bebootol akkor jobb már mint a 10x230 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
gergobaby
(fanatikus tag)

egil
(lelkes újonc)
Próbáltam, 9x 250 sem megy.
Valószínűleg a memóriáknál (nem azokkal) van a gond. 266 FSB a memóriánál már 1064 lenne. Nem akarom elbaxni őket. De lehet megpróbálom, hátha elindul ez a verzió fix 800-ban. Kérdés, AOE (vagy bármi más) nem dögleszti-e ki így is? Igazából a 230-240 mindegy. Arra már nem izgulok rá, hogy 100 MHz-et kicsiholjak belőle. Ha majd veszek videokártyát és letiltom az alaplapi VGA-t, akkor talán húzható lesz. Ha nem, akkor elpasszolom és jöhet egy alap VGA nélküli lap. Legalább 2800-3000 körül kéne majd mennie, hisz attól lesz értelmes ez a kvázi gyenge proci, hogy 50%-al túlhúzzuk.
Silence, i kill you!... (Achmed the Dead Terrorist)
Erről beszéltem én is, mikor leszóltad a gépeimet
ÓÓÓ eszembe jutott miért kell megjelennem: a leszólt laptop

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

idegbeteg18
(kvázi-tag)
Sziasztok most vettem pár új alkatrészt a gépembe (Gigabyte EP45-DS3,E2220,Gigabyte G-Power Lite a többi cuccom még csere előtt áll, de már üzembe helyeztem ezeket) na szóval az lenne a kérdésem, hogy [ez] alapórajelen nagy hőmérséklet?

gergobaby
(fanatikus tag)
a 27 fok?
Nekem 31 van a szobámba
amúgy azt a felsőt nemtudom, hogy mi, az picit magasnak tűnik, de a procié nem ...!
Szerk.: Azért sikerült neked is vmien alaplap+cpu párost választani 
[ Szerkesztve ]

gergobaby
(fanatikus tag)
No én nemtudom, én is úgy voltam vele, hogy na majd meghajtom 2.7 ghz-ig, aztán elég lesz jövő évig, de most, hogy ilyen instabil a lap... háát, nemtudom... De eladni sem szeretném, nem állok úgy anyagilag, hogy megengedhessem magamnak 2 hónaponta a lap cseréjét... talán aug végére lesz 20k-m, de abból kell vmi normális táp, meg ház... ( 450W csifi+ Raidmax Ares lesz valszeg)

lipi67
(PH! nagyúr)
Apája,pici kötekedő libája!Nem leszóltam a gépeidet,csak megjegyeztem,hogy nem valami gyorsak.A leragasztott billentyűs laptop még tetszett is,de egy AMD-s gép?AMD=Automata Módositott Deszant
Géppityu..Ne várd egy Intelestől,h beleszeressen.Kben meg...Ki mondta itthon,h kva gyors nálam a linux?(Én azóta se nem bírom elindítani..)
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
A laptop azért tetszett, mert az inteles vót
De ott is beszótá, hogy nem hiszed, hogy csak egy ramfoglalat van hátul.Na aztán kinek lett végül igaza
Nem gyorsak, de nem is lassúak amúgy, nekem jók 
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

lipi67
(PH! nagyúr)
Szivem! Igen 1 van nekie,de...van egy integrált,igy lehetne bővíteni,csak Miskócon nem kaptunk beléje..nem?Neked gyors,mert alapból nyugodt vagy.(csak velem nem..)Én meghalnám magamat amíg bebootol.A laptop szimpi,látod,hírö ment
,a másik meg...AMD feliratokat a falaidra?Van van ott AMD-s tapéta is?(tudod,én sötét borsodi paraszt vok.)
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

lipi67
(PH! nagyúr)
Ha 400-as FSB-n mennek a ramok 800-on,az az 1:1
Kben értelek.(asszem)

lipi67
(PH! nagyúr)
Tök jó értékek,de e ne Real Temp-el nézd.Az inkább 4 magra van.Core Temp,Everest
.
A "felső" meg a határ,ahol lekapcsol(na) a procid,de azt tuti nem jól mutatja,mert 85-100között vak kb (sztem)

Bagira01
(PH! kedvence)
A felső azt mutatja hogy hány fok van a max hőmésékletig
Realtemp inkább wolfdalek-hez van mert ott szar a szenzor 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

lipi67
(PH! nagyúr)
Jaja!Amúgy Üdv!Ettél?(sztem a Real Temp kben semmire se jó...)
-mennem kell,msn-en kereslek majd,fontos!-
[ Szerkesztve ]

idegbeteg18
(kvázi-tag)
Core Temp-el ilyet nyom.

idegbeteg18
(kvázi-tag)
Egyébként E2220-as procihoz és Giga EP45-DS3-as laphoz milyen ramot ajánlotok tuninghoz úgy 14000 HUF körül?

egil
(lelkes újonc)
Ok, én má kezdek ezekbe a számokba belekeveredni...:-)
Alapban host clock 200, abból ram 800, proci 200x10=2000.
Így van minden alapon.
Ha host clock 230, akkor ram (hostx4) 920, proci (hostx szorzó) 230x10=2300
Silence, i kill you!... (Achmed the Dead Terrorist)
Hétvégén lesz egy konfig , /2180 Q 8... az fpo , abit ip35e / meglátjuk mit tud .
Az élet kegyetlen .

idegbeteg18
(kvázi-tag)
Lenne egy kérdésem amit bejelöltem ezen a képen az mért 3996MHz amikor én csak 3000 MHz állítottam a procit?

gergobaby
(fanatikus tag)
Valószínűleg rosszul mutatja az EVEREST...
CPU-Z szitne mindíg valósat mutat, azzal nézd 

idegbeteg18
(kvázi-tag)
3DMark 06-is meg a Sajátgép tulajdonságainál is 3996MHz-et mutat, de akkor inkább a CPU-Z-nek higgyek?
Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]

Eagle16
(PH! addikt)
Mert az Everest a legnagyobb szorzóból számolja az órajelet. (legalábbis itt) 12x333.
És igen, a 3D mark is ugyanígy számolja. A CPU-Z-nek higgy.
[ Szerkesztve ]
---

idegbeteg18
(kvázi-tag)
Köszi szépen a választ, megnyugtattatok.
[ Szerkesztve ]
Helló
Látom megint piszkálod azt a szegény lányt
(egyébként én is utállom a laptopot
).
Illetve nem utállom,csak amit érdemes lenne megvenni az min 250k.
Abból meg olyan pc-t építesz hogy beszarás.....
Tildy:ne hagyd magad 
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******
De a pc-t nem tudod hónod alá kapni, és levinni pl Lipihez
Na jó , lehet oda tudod kapni, cska nagy kezed kell hogy legyen.(Jahm és laptopban kizárólag inteles, szal ... nem értem mit cseszeget az ájemdé miatt).
[ Szerkesztve ]

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

Játékos
(PH! addikt)
Mé'? Lipinek nincs gépe? Akkormeg minek hónadalá csapni?
Lipinek üdvözlet!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
De van, csak ...
És ezt most halkan jegyzem meg, mert kapok érte a fejemre : 1 db. gépe van. És mindig megy a csata , hogy ki üljön előtte. Láttam. Fel is ajánlottam neki, hogy az amd-s gépemet leviszem használhatnák a törpék, a wow azon is elfut , illetve, hogy egy pár éves gép, amin szintén elfutna a wow nem is kerül sokba.
De nem, mert ha már összerak a törpéknek gépet az pöpec legyen, blablabla.
Meg amúgyis minek .
szal azért vittem le laptopot, mert én szeretek laptoppal mászkálni, sosem tudhatja az ember mikor lesz szüksége gépre. Meg kaptam pár elhozni való adatot is.
[ Szerkesztve ]
Látom mindenki nyaralni ment.............. 

gergobaby
(fanatikus tag)
Azért nem, csak hát picit pihenni is kell
, nameg ugye ha már van gép akkor használjuk is ( CS: S powa
)

lipi67
(PH! nagyúr)
Szép jó napot!Volt egy kis dolgom..,látom nem sok minden történt..Krammerka,Játékos :Üdv!Védjetek
Ez a jány lenyomott a temperamentumával.
Tildy: A kertből a fát beállítom a naracssárga szobád közepére,ráakasztjuk az amd-s gépet.1x legyen már a helyzet magaslatán
[ Szerkesztve ]
Én inkább kötelet rakok rá. Meg a nyakadra

Jajj nem akarom szétoffolni a topikotokat.
De az mekkora poén lenne már, lipinél ájemdés gép
Az év szenzációja lehetne

A kocsim tud menni. De picit sánta. Mint én.
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Ne a fára tedd a másik végét!Kösd az autódhoz,hogy haza tudjalak húzni,menni úgy se tud... (Ja,meg "Imádom Afrikát"feliratok..)
-Téged viszlek dokihoz,kocsit meg elhúzom a roncstelepig..
[ Szerkesztve ]

TeeBee73
(őstag)
Az AMD nem géppityu, hanem gépkarabély.
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

lipi67
(PH! nagyúr)
Köszi!
-a lényegen nem változtat-

Richter36
(őstag)
Jaj,bocs eltévedtem... azt hittem ez az Intel Dual Core E2000 széria topik
"Minden dolognak a vége a fontos."

TeeBee73
(őstag)
Pedig az. Intel Dual Core E7.62 Series topic. 
Mod: Elsőre azt hittem, hogy Krammerka...

Mod2: Valaki tényleg tuningoljon már egy E2xxx-es procit. "Lééccciiii..."
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

proper
(őstag)
tényleg eltévedtél ![;]](/dl/s/v1.gif)

lipi67
(PH! nagyúr)
Hát..nehéz ráismerni,de azért még csak az.Valóban kellene valami kis tuning.Vagy találjunk már ki vmit.(de mit
)
TeeBee73:Én is azt hittem h Krammerka
Különben ..Nem tévedt Ő el,csak manapság nincs miről beszélni(proci téren).Beszélni meg kell,meg ne hója már magat ez a topik. 
[ Szerkesztve ]

proper
(őstag)
megprobáljam 1.7-el a procit?
hátha magához tér

lipi67
(PH! nagyúr)
Jó
Elszállni nem fog,annyit én is adtam neki(bios 1,765V)ha jól emlékszem.(A mostaninak sajna mind1,hogy 1,55V vagy 1,7V 
[ Szerkesztve ]

proper
(őstag)
1.7350v 3460mhz
viszont 8X400 nem megy neki
el se indul a gép

lipi67
(PH! nagyúr)
Az Bios lesz!Nálam se ment a 8*400 vmelyik biosszal,s volt,h nem is tudtam szorzót állítani.Gondolom azt nem nézted,h stabil-e,meleg van most Orthoshoz,prime 95 -höz.(igaz itt most jó idő van)Klímám meg nincsen,csóró vok
a 6750-es is 480körül véges.S kvra leszarja,hogy milyen szorzó,ott megáll és kész. 
Ja!Amúgy Szia!!! 
[ Szerkesztve ]

proper
(őstag)
17-es beta04 van fenn amit kammerka ajánlott ![;]](/dl/s/v1.gif)
most 1.550 megy neki 3200-on és ment fél óra orthos gond nélkül

lipi67
(PH! nagyúr)
S nem melegedett?Illetve,mennyire?Az 1,55V az bios?

proper
(őstag)
61-63 fokosak voltak a magok (orthos alatt)
igen biosbol annyi
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Az nem is rossz!Gondolom Orthos alatt úgy 1,48V körül volt.Bios 1,57V körül menne az 3,5GHz-et is,az meg jó.(ha stabil)-Bocs,benéztem
Azt hittem a 3460ról beszélünk
.Hát..Valóban nem egy bajnok..Ezt úgy 1,3V-on kéne vinnie..(3,2GHz)Nekem nem kellett 1,4V a 3,4GHz-hez.Tényleg Mi van Chibo-val?Nála van a kis bajnok.Majd rákérdezek . 
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Na,joccakát!Aki meg lassan kel:Jó reggelt!

TeeBee73
(őstag)
Kíváncsi természetű vagyok, így megnéztem milyen fesz kell a 8x400-hoz. 
Mod: A papírja szerint a hűtőm max. 2500-at forog. Most vagy az Everest mér félre, vagy az AC mérnökei nem ismerik a számokat...
[ Szerkesztve ]

Richter36
(őstag)
Sajnos az én E2200-am sem egy tuning bajnok.
2900mhz-hez biosban 1,5V kell neki.400 fsb még 6 szorzóval sem megy neki.[link]
"Minden dolognak a vége a fontos."
helló
Volt egy kis időm,megnéztem mit tud az új 2180-as procim(ezt számoltam be a 7200-ba)
Elsőre alapfeszen
Késöbb megnézem mit tud 1,3V-on 
TeeBee73 jó az a 2160-as.............

[ Szerkesztve ]