Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#13001) gergobaby válasza egil (#13000) üzenetére

gergobaby
(fanatikus tag)

Babrálj a szorzóval picit... 9-es szorzó melllett mehetne a 266 FSB és akkor 2.4 ghz, és ha bebootol akkor jobb már mint a 10x230 ;)

(#13002) egil válasza gergobaby (#13001) üzenetére

egil
(lelkes újonc)

Próbáltam, 9x 250 sem megy.
Valószínűleg a memóriáknál (nem azokkal) van a gond. 266 FSB a memóriánál már 1064 lenne. Nem akarom elbaxni őket. De lehet megpróbálom, hátha elindul ez a verzió fix 800-ban. Kérdés, AOE (vagy bármi más) nem dögleszti-e ki így is? Igazából a 230-240 mindegy. Arra már nem izgulok rá, hogy 100 MHz-et kicsiholjak belőle. Ha majd veszek videokártyát és letiltom az alaplapi VGA-t, akkor talán húzható lesz. Ha nem, akkor elpasszolom és jöhet egy alap VGA nélküli lap. Legalább 2800-3000 körül kéne majd mennie, hisz attól lesz értelmes ez a kvázi gyenge proci, hogy 50%-al túlhúzzuk.

Silence, i kill you!... (Achmed the Dead Terrorist)

(#13003) tildy válasza lipi67 (#12980) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Erről beszéltem én is, mikor leszóltad a gépeimet :P ÓÓÓ eszembe jutott miért kell megjelennem: a leszólt laptop :DDD :DDD

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#13004) idegbeteg18

idegbeteg18
(kvázi-tag)

Sziasztok most vettem pár új alkatrészt a gépembe (Gigabyte EP45-DS3,E2220,Gigabyte G-Power Lite a többi cuccom még csere előtt áll, de már üzembe helyeztem ezeket) na szóval az lenne a kérdésem, hogy [ez] alapórajelen nagy hőmérséklet?

(#13005) gergobaby válasza idegbeteg18 (#13004) üzenetére

gergobaby
(fanatikus tag)

a 27 fok? :U Nekem 31 van a szobámba :)) amúgy azt a felsőt nemtudom, hogy mi, az picit magasnak tűnik, de a procié nem ...!

Szerk.: Azért sikerült neked is vmien alaplap+cpu párost választani :C

[ Szerkesztve ]

(#13006) gergobaby válasza egil (#13002) üzenetére

gergobaby
(fanatikus tag)

No én nemtudom, én is úgy voltam vele, hogy na majd meghajtom 2.7 ghz-ig, aztán elég lesz jövő évig, de most, hogy ilyen instabil a lap... háát, nemtudom... De eladni sem szeretném, nem állok úgy anyagilag, hogy megengedhessem magamnak 2 hónaponta a lap cseréjét... talán aug végére lesz 20k-m, de abból kell vmi normális táp, meg ház... ( 450W csifi+ Raidmax Ares lesz valszeg)

(#13007) lipi67 válasza tildy (#13003) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Apája,pici kötekedő libája!Nem leszóltam a gépeidet,csak megjegyeztem,hogy nem valami gyorsak.A leragasztott billentyűs laptop még tetszett is,de egy AMD-s gép?AMD=Automata Módositott Deszant :K Géppityu..Ne várd egy Intelestől,h beleszeressen.Kben meg...Ki mondta itthon,h kva gyors nálam a linux?(Én azóta se nem bírom elindítani..)

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#13008) tildy válasza lipi67 (#13007) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A laptop azért tetszett, mert az inteles vót :P De ott is beszótá, hogy nem hiszed, hogy csak egy ramfoglalat van hátul.Na aztán kinek lett végül igaza :P ;]
Nem gyorsak, de nem is lassúak amúgy, nekem jók :U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#13009) lipi67 válasza tildy (#13008) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Szivem! Igen 1 van nekie,de...van egy integrált,igy lehetne bővíteni,csak Miskócon nem kaptunk beléje..nem?Neked gyors,mert alapból nyugodt vagy.(csak velem nem..)Én meghalnám magamat amíg bebootol.A laptop szimpi,látod,hírö ment:),a másik meg...AMD feliratokat a falaidra?Van van ott AMD-s tapéta is?(tudod,én sötét borsodi paraszt vok.)

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#13010) lipi67 válasza egil (#13000) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ha 400-as FSB-n mennek a ramok 800-on,az az 1:1
Kben értelek.(asszem)

(#13011) lipi67 válasza idegbeteg18 (#13004) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Tök jó értékek,de e ne Real Temp-el nézd.Az inkább 4 magra van.Core Temp,Everest :K .
A "felső" meg a határ,ahol lekapcsol(na) a procid,de azt tuti nem jól mutatja,mert 85-100között vak kb (sztem)

(#13012) Bagira01 válasza lipi67 (#13011) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

A felső azt mutatja hogy hány fok van a max hőmésékletig ;) Realtemp inkább wolfdalek-hez van mert ott szar a szenzor :K

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#13013) lipi67 válasza Bagira01 (#13012) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Jaja!Amúgy Üdv!Ettél?(sztem a Real Temp kben semmire se jó...)
-mennem kell,msn-en kereslek majd,fontos!-

[ Szerkesztve ]

(#13014) idegbeteg18 válasza lipi67 (#13011) üzenetére

idegbeteg18
(kvázi-tag)

Core Temp-el ilyet nyom.

(#13015) idegbeteg18

idegbeteg18
(kvázi-tag)

Egyébként E2220-as procihoz és Giga EP45-DS3-as laphoz milyen ramot ajánlotok tuninghoz úgy 14000 HUF körül?

(#13016) egil válasza lipi67 (#13010) üzenetére

egil
(lelkes újonc)

Ok, én má kezdek ezekbe a számokba belekeveredni...:-)
Alapban host clock 200, abból ram 800, proci 200x10=2000.
Így van minden alapon.
Ha host clock 230, akkor ram (hostx4) 920, proci (hostx szorzó) 230x10=2300

Silence, i kill you!... (Achmed the Dead Terrorist)

(#13017) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hétvégén lesz egy konfig , /2180 Q 8... az fpo , abit ip35e / meglátjuk mit tud .

Az élet kegyetlen .

(#13018) idegbeteg18

idegbeteg18
(kvázi-tag)

Lenne egy kérdésem amit bejelöltem ezen a képen az mért 3996MHz amikor én csak 3000 MHz állítottam a procit?

(#13019) gergobaby válasza idegbeteg18 (#13018) üzenetére

gergobaby
(fanatikus tag)

Valószínűleg rosszul mutatja az EVEREST... :U CPU-Z szitne mindíg valósat mutat, azzal nézd :)

(#13020) idegbeteg18 válasza gergobaby (#13019) üzenetére

idegbeteg18
(kvázi-tag)

3DMark 06-is meg a Sajátgép tulajdonságainál is 3996MHz-et mutat, de akkor inkább a CPU-Z-nek higgyek?
Köszi a választ!

[ Szerkesztve ]

(#13021) Eagle16 válasza idegbeteg18 (#13018) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Mert az Everest a legnagyobb szorzóból számolja az órajelet. (legalábbis itt) 12x333.
És igen, a 3D mark is ugyanígy számolja. A CPU-Z-nek higgy.

[ Szerkesztve ]

---

(#13022) idegbeteg18 válasza Eagle16 (#13021) üzenetére

idegbeteg18
(kvázi-tag)

Köszi szépen a választ, megnyugtattatok.

[ Szerkesztve ]

(#13023) krammerka válasza lipi67 (#13007) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Helló

Látom megint piszkálod azt a szegény lányt :) (egyébként én is utállom a laptopot :K ).
Illetve nem utállom,csak amit érdemes lenne megvenni az min 250k.
Abból meg olyan pc-t építesz hogy beszarás..... :K

Tildy:ne hagyd magad ;)

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#13024) tildy válasza krammerka (#13023) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De a pc-t nem tudod hónod alá kapni, és levinni pl Lipihez :P :DDD Na jó , lehet oda tudod kapni, cska nagy kezed kell hogy legyen.(Jahm és laptopban kizárólag inteles, szal ... nem értem mit cseszeget az ájemdé miatt).

[ Szerkesztve ]

(#13025) krammerka válasza tildy (#13024) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

:D :K :C

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#13026) Játékos válasza tildy (#13024) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Mé'? Lipinek nincs gépe? Akkormeg minek hónadalá csapni? :F :DDD :DD
Lipinek üdvözlet! :R

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#13027) tildy válasza Játékos (#13026) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De van, csak ...
És ezt most halkan jegyzem meg, mert kapok érte a fejemre : 1 db. gépe van. És mindig megy a csata , hogy ki üljön előtte. Láttam. Fel is ajánlottam neki, hogy az amd-s gépemet leviszem használhatnák a törpék, a wow azon is elfut , illetve, hogy egy pár éves gép, amin szintén elfutna a wow nem is kerül sokba.
De nem, mert ha már összerak a törpéknek gépet az pöpec legyen, blablabla. :W :W :W Meg amúgyis minek .

szal azért vittem le laptopot, mert én szeretek laptoppal mászkálni, sosem tudhatja az ember mikor lesz szüksége gépre. Meg kaptam pár elhozni való adatot is.

[ Szerkesztve ]

(#13028) krammerka

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Látom mindenki nyaralni ment.............. :)

(#13029) gergobaby válasza krammerka (#13028) üzenetére

gergobaby
(fanatikus tag)

Azért nem, csak hát picit pihenni is kell :), nameg ugye ha már van gép akkor használjuk is ( CS: S powa ;] )

(#13030) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Szép jó napot!Volt egy kis dolgom..,látom nem sok minden történt..Krammerka,Játékos :Üdv!Védjetek :C Ez a jány lenyomott a temperamentumával.

Tildy: A kertből a fát beállítom a naracssárga szobád közepére,ráakasztjuk az amd-s gépet.1x legyen már a helyzet magaslatán:)

[ Szerkesztve ]

(#13031) tildy válasza lipi67 (#13030) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én inkább kötelet rakok rá. Meg a nyakadra :P :DDD
Jajj nem akarom szétoffolni a topikotokat.

De az mekkora poén lenne már, lipinél ájemdés gép:D Az év szenzációja lehetne:D:D
A kocsim tud menni. De picit sánta. Mint én.

[ Szerkesztve ]

(#13032) lipi67 válasza tildy (#13031) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ne a fára tedd a másik végét!Kösd az autódhoz,hogy haza tudjalak húzni,menni úgy se tud... (Ja,meg "Imádom Afrikát"feliratok..):C -Téged viszlek dokihoz,kocsit meg elhúzom a roncstelepig..

[ Szerkesztve ]

(#13033) TeeBee73 válasza lipi67 (#13007) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Az AMD nem géppityu, hanem gépkarabély. ;) :P :DDD

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#13034) lipi67 válasza TeeBee73 (#13033) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Köszi! :R -a lényegen nem változtat- :C

(#13035) Richter36

Richter36
(őstag)

Jaj,bocs eltévedtem... azt hittem ez az Intel Dual Core E2000 széria topik :F

"Minden dolognak a vége a fontos."

(#13036) TeeBee73 válasza Richter36 (#13035) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Pedig az. Intel Dual Core E7.62 Series topic. :D

Mod: Elsőre azt hittem, hogy Krammerka... :B :B :B

Mod2: Valaki tényleg tuningoljon már egy E2xxx-es procit. "Lééccciiii..." :U

[ Szerkesztve ]

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#13037) proper válasza Richter36 (#13035) üzenetére

proper
(őstag)

tényleg eltévedtél ;]

(#13038) lipi67 válasza proper (#13037) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hát..nehéz ráismerni,de azért még csak az.Valóban kellene valami kis tuning.Vagy találjunk már ki vmit.(de mit :F )

TeeBee73:Én is azt hittem h Krammerka :D Különben ..Nem tévedt Ő el,csak manapság nincs miről beszélni(proci téren).Beszélni meg kell,meg ne hója már magat ez a topik. :O

[ Szerkesztve ]

(#13039) proper válasza lipi67 (#13038) üzenetére

proper
(őstag)

megprobáljam 1.7-el a procit? :DDD hátha magához tér

(#13040) lipi67 válasza proper (#13039) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:Y :C Elszállni nem fog,annyit én is adtam neki(bios 1,765V)ha jól emlékszem.(A mostaninak sajna mind1,hogy 1,55V vagy 1,7V :K

[ Szerkesztve ]

(#13041) proper válasza lipi67 (#13040) üzenetére

proper
(őstag)

1.7350v 3460mhz

viszont 8X400 nem megy neki :Y el se indul a gép

(#13042) lipi67 válasza proper (#13041) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:C :C :C
Az Bios lesz!Nálam se ment a 8*400 vmelyik biosszal,s volt,h nem is tudtam szorzót állítani.Gondolom azt nem nézted,h stabil-e,meleg van most Orthoshoz,prime 95 -höz.(igaz itt most jó idő van)Klímám meg nincsen,csóró vok

a 6750-es is 480körül véges.S kvra leszarja,hogy milyen szorzó,ott megáll és kész. :F

Ja!Amúgy Szia!!! ;)

[ Szerkesztve ]

(#13043) proper válasza lipi67 (#13042) üzenetére

proper
(őstag)

17-es beta04 van fenn amit kammerka ajánlott ;]

most 1.550 megy neki 3200-on és ment fél óra orthos gond nélkül

(#13044) lipi67 válasza proper (#13043) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

S nem melegedett?Illetve,mennyire?Az 1,55V az bios?

(#13045) proper válasza lipi67 (#13044) üzenetére

proper
(őstag)

61-63 fokosak voltak a magok (orthos alatt)
igen biosbol annyi

[ Szerkesztve ]

(#13046) lipi67 válasza proper (#13045) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Az nem is rossz!Gondolom Orthos alatt úgy 1,48V körül volt.Bios 1,57V körül menne az 3,5GHz-et is,az meg jó.(ha stabil)-Bocs,benéztem :R Azt hittem a 3460ról beszélünk :B .Hát..Valóban nem egy bajnok..Ezt úgy 1,3V-on kéne vinnie..(3,2GHz)Nekem nem kellett 1,4V a 3,4GHz-hez.Tényleg Mi van Chibo-val?Nála van a kis bajnok.Majd rákérdezek . :K

[ Szerkesztve ]

(#13047) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Na,joccakát!Aki meg lassan kel:Jó reggelt!

(#13048) TeeBee73 válasza proper (#13041) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Kíváncsi természetű vagyok, így megnéztem milyen fesz kell a 8x400-hoz. :DDD

Mod: A papírja szerint a hűtőm max. 2500-at forog. Most vagy az Everest mér félre, vagy az AC mérnökei nem ismerik a számokat... :D :))

[ Szerkesztve ]

(#13049) Richter36 válasza proper (#13041) üzenetére

Richter36
(őstag)

Sajnos az én E2200-am sem egy tuning bajnok.
2900mhz-hez biosban 1,5V kell neki.400 fsb még 6 szorzóval sem megy neki.[link]

"Minden dolognak a vége a fontos."

(#13050) krammerka

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

helló

Volt egy kis időm,megnéztem mit tud az új 2180-as procim(ezt számoltam be a 7200-ba) :)
Elsőre alapfeszen :C
Késöbb megnézem mit tud 1,3V-on :K

TeeBee73 jó az a 2160-as............. :C :C

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.