Az a lap miatt van. Kevés az olyan lap ami pontosan tudja leadni a feszt.
#11998 tsigalko87 : Cpu suppportot nem néztem, hirtelenjében nem találtam. 945-ös chip az oké, azt írja 800/1066-os FSB-s procit kezel, 1066-osból tudtommal meg csak core proci van.
#11999 Gyuri27 : Jah
Igen, ősz lesz, nem veszek hamarabb gépet, mert minek? Jó látni ahogy szinte napról napra esnek az árak
Gondolkodtam egy kisebb gamer gépben 96gt-vel, 88gt-vel, de az se lesz, mert nincs olyan game amivel játszanék
Sztem jó sok ram lesz benne, mert RAMBÓ sose elég
, g31m-s2l, p31-s3g, p35-s3g, p35-ds3l, p35-ds3 lapból valamelyik, prociból talán-talán egy 7200 vagy 8300, de csak azért hogy jól meghajkurásszam, aztán becserélem valami celeronra
szerk: most találtam egy supportlistet, abban semmilyen core proci nincs..érdekes
[ Szerkesztve ]
New world...old thinking...IBM T60;)

Sztem add el a lapot+procit, talán 10k körül kapsz érte, de lehet többet is. Vegyél egy g31-s2l lapot, meg valami 2xxx procit, vagy esetleg várd meg a 3xxx szériát, az még kevesebbet eszik, ha meg túl nagy kraft nem kell, egy E1200 is megteszi, 2.7G környéke nem lesz gond ezzel a lappal a duálcerkával, ha nagyon tuningolni akarsz, akkor legalább 9-es szorzójú procit vegyél.

![;]](/dl/s/v1.gif)