Szia
Akkor van egy király házam ami közel 8 éves 
a tipusa:Feel V abban 32cm a VGA kártyának a helye 
azt egy Huntkey 400W táppal együtt vettem originál tan 15e.Ft-ért,ami mai napig is müxik
[ Szerkesztve ]

Szia
Akkor van egy király házam ami közel 8 éves 
a tipusa:Feel V abban 32cm a VGA kártyának a helye 
azt egy Huntkey 400W táppal együtt vettem originál tan 15e.Ft-ért,ami mai napig is müxik
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Mégsem adom el a Snipert.
Egyrészt nincs komoly ember aki megvenné, másrészt meg ettől jobb nem létezik.
Csináltam pár képet.
katt
Ha valakit érdekel valami info kérdezzen nyugodtan.

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.
Jók a képek. Egyébként jó ház a Sniper, főleg belsőleg... de nekem külsőleg nagyon nem jön be. Amikor a Scout helyett ezt szállították ki, akkor megfordult a fejembe, hogy nem is szólok és megtartom, de végül is a külseje miatt nem tartottam meg és szóltam a webshopnak, hogy baki volt a szállításnál.
Mondjuk Scout külső Sniper belsővel elviselhető lenne 

Ez melyik 5870-s kari?Asus?Gigabyte az nem valószinű
Ment PÜ

CM Scout oldalsó lemezre amelyen van a pleszti,oda milyen ventit érdemes tenni?
Olyant mint a hátlapon található 12cm vagy mást,ha igen 1-t vagy 2-t?
Amit láttam a PCX boltjában az a Cooler Master TLF-S12-ER-GP piros.
Dizájnban jobban tetszik és passzol is oda,csak kérdés,hasznára válik-e vagy sem?
Vagy más van jobb abból ami oda tehető?
[ Szerkesztve ]

Biztos van jobb mindig van. 
Amúgy én ha tennék a plexire ventilátort biztos csak rezgés csillapítóval raknám fel.
cars1dA
Miért adod el?

Vizezni akarok. 
De ahogy fest csak nyár végére lenne meg minden hozzá.
Corsair 800d meg vizes cuccok, vga-n még agyalok.
cars1dA

Mai nap kiléptem a klubból. ![;]](/dl/s/v1.gif)
cars1dA

Mai nap én is kiléptem a CM Scout klubból. Viszont belépek a másikba és CM HAF 922 klub tag leszek este.
Nagyon jó kis ház a Scout. 
De baromi kicsi a videokarinak a bel mérete 
[ Szerkesztve ]
Szerintem az 5970 kivételével minden belemegy... de használd egészséggel az új házad. Én személy szerintem esélytelennek tartom, hogy eladjam.

5870 se fér bele.
Amúgy kategóriájában jó ház.
De én is vizezés felé tekintek egy moddolt stacket 810-es lesz helyette.
cars1dA

Kollégámnak adtam el venti nélkül 22000 Ft-ért igaz 22600Ft-ba volt nekem.
Inkább most adom el, vagyis adtam el , és tutira nem esek bele majd abba,hogy esetleg későbbi kártya vételnél nem lehet majd bele tenni a házba
Tény sose adtam volna el ha a belméretet legalább megnövelték volna 30mm-rel
[ Szerkesztve ]
Pedig belefér az 5870 
A Stacker viszont már más kategória, dobbanthatnál majd egy Logout-os cikket ha kész lesz 
[ Szerkesztve ]

Igen a kép alapján. 
De csak olyan alaplapba tehető amelyen a legelső slot a VGA csatlakozás. Ha lejjebb van az alaplapon a VGA rögzítés akkor lehet,hogy rá se menne így. Mert a kép alapján becsúszik a VGA vége a 5,25 rekeszbe.

Képeket csinálok úgyis, logout-ot nem hiszem hogy írok neki.
cars1dA

Itt a képek a moddolatlan állapotról. [link]
Majd ebbe az albumba lesznek a moddolt állapotról a képek.
Hatalmas hely van benne azt meg kell hagyni.
cars1dA

szép ez a scout ház 
My SSD is faster than your HDD

én tegnap rendeltem meg, van egy HD 4890esem később max 5850re cserélnék úgyh elvileg ez nem gond, viszont azt olvastam h ha vki nagyobb procihűtőt szerelne be, pl én egy Xigmatek HDT-S1284C Achilles hűtőt akarok akkor elég sok kellemetlenséget tud okozni...
ez igaz?
Diablo 3 BattleTag: Keksz03#2262, Origin/BF3: Keksz03, Steam: d3xt3r003 // Maximus V GENE Z77:: 2500K + H100 + 2xSWIF2-120P :: 8GB :: GTX560 DCII OC @ 960/4500 :: Force GT 90GB :: CM Storm stuffs...

Simán befér. Még marad is helyed a plexiig. A Hyper 212-esem simán elfér benne, az 1 mm-el magasabb a Xigmateknél.
GA EP35C-DS3R, Intel Core2 E8400, 2x2Gb Kingston Hyperx DDR3 1600MHz, Gigabyte HD6850 1Gb, Samsung 500Gb F3, CoolerMaster Storm Scout, Aerocool Touch 1000, Samsung Syncmaster 2043BW

ksözi a választ 
Diablo 3 BattleTag: Keksz03#2262, Origin/BF3: Keksz03, Steam: d3xt3r003 // Maximus V GENE Z77:: 2500K + H100 + 2xSWIF2-120P :: 8GB :: GTX560 DCII OC @ 960/4500 :: Force GT 90GB :: CM Storm stuffs...

Az oldalsó ventilátor hely mennyire jó ? Milyen ?

Az oldalán a plexi mivel van felfogatva ? Valaki cserélte már ki? Könnyen leszedhető?

szegecselve vannak körbe a plextinél

Gyári ventiknek tényleg molex csatija van?

igen nagy valószínű a MOLEX csatlakozás

Ez a ház csodálatos. Pár napja jött meg, halál csöndes, oltári jól néz ki, minden elfér benne és tényleg...k**** jó!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! 

A molex csati akkor számomra hátrány... Ventiszabályzóra nem tudom rátenni.
Annyi érdekelne még hogy az oldalsó ventilátor hely milyen? Látom hogy porszűrő nincs, de azt igen hogy a plexin kis vékony hosszú sávban van kihagyva a hely.

A felső fekete 3 tűs venti, csak molexre van megtoldva. A két piros ledes, az sajnos tényleg molex. Aerocool Touch 1000-el irányítom így a procihűtőt, a felső fekete CM hűtőt és az oldallapra tettem egy Coolink SWIF2-őt. A két ledes viszont fix fordulaton megy.
GA EP35C-DS3R, Intel Core2 E8400, 2x2Gb Kingston Hyperx DDR3 1600MHz, Gigabyte HD6850 1Gb, Samsung 500Gb F3, CoolerMaster Storm Scout, Aerocool Touch 1000, Samsung Syncmaster 2043BW

Az oldalsó ventihelyről még most se tudok többet...

és azzal h megállapítod h nincs porszűrő rajta ellenben van kihagyva kis vékony csíkokba hely végtére is szellőző nyílás mégis mit szeretnél tudni?
én egy ilyen procihűtő ventillátort tettem rá: Xigmatek HDT - S1284 Achilles
elfér, fasza, csendes, jól kapja a levegőt, jól néz ki rajta. mi érdekelne még?
[ Szerkesztve ]

Az oldalára 2 db 12 cm-es venti szerelhető, porszűrő nélkül értelemszerűen. A felső ventihelyre, igaz nekem nem férne be még egy venti a nagy procihűtőm miatt, de az alsó, ami van nekem bőven elég, az a vga-ra fújja a levegőt.

Az érdekelne pontosan, hogy mennyire tudja onnan szívni a levegőt. Ha egy venti maxon nagyon szívja onnan a levegőt akkor nem süvít vagy nem hangos ? CSak azért érdekel mert ugye nem az a hagyományos lyukacsos megoldás és egyáltalán elképzelni sem tudom, hogy milyen lehet.

én a fent említett procihűtőről a ventillátort az oldalsó helyre szereltem még pedig úgy hogy az alsó hely felső két lyuka fogja alul és felül meg az egyik csíknál fogattam meg. Ezt azért kellett mert a cpu hűtőborda miatt a felső helyre ha betettem akkor pont ütközött a borda meg a ventillátor úgyh kicsit lejjebb kellett szerelni. A lényeg az h faszán variálható oldalt, sokkal jobban szívja a levegőt így mint a lyukacsos verziónál, és azt kell mondjam h ilyen csendes gépem sose volt pedig van benne egy HD4890 gyári hűtővel, 2db 12 centis, 2db 14 centis ventillátor. Remélem válaszom kielégítő volt! 
Úgy néz ki,hogy nekem is érkezik egy a jövő hét folyamán 
Roccat Taito-t keresek!
Hogyhogy?
[ Szerkesztve ]
LC-Power Tápok Topikja: http://href.hu/x/d1cd
13k ért hozzá tudok jutni,és talán már jövő héten meglesz 
Roccat Taito-t keresek!
Üdv
A CoolerMaster Storm Scout-ban lévő ventik milyen fajták?
Le szeretném cserélni majd...(ha megérkezik)
Roccat Taito-t keresek!
Nem szegecselve van
Műanyag fogató van 
(#77) mijos
Igen, vagy is nem
2 tűs adapterrel mennek molexra a kikapcsolható LED-ek miatt, de a felső fekete 140mm-es 3 tűs foglalatra megy már.
Az oldalsó ventihely okés, elég masszív a plexi.
(#90) Krisinto
CM ventik 
Azt én is gondoltam
Roccat Taito-t keresek!

Hangosak az 1x biztos. 
cars1dA
Nemrég raktam össze!
Kábelelvezethetőség nem valami jó
,de lehet rajta változtatni
Amúgy teljesen jó ház nekem nagyon bejön
Roccat Taito-t keresek!

Hát kinek mi, árban egész jó.
Méretben pici azt kell hogy mondjam.
Legalábbis számomra pici volt.
cars1dA
Nekem az ASUS TA982-höz nagy 
Amilyen volt annál biztos,hogy sokkal jobb
a felesleges kábeleket hogy tudom eltüntetni?
gondolok én itt:
led ki-be kapcsoló vezetékok
[ Szerkesztve ]
Roccat Taito-t keresek!
sry...2 
[ Szerkesztve ]
Roccat Taito-t keresek!

Én mindent a felső pici lyukon vezettem el ahol áthuzod a 24-es pin-t.
Az a lyukon el lehet vezetni, én ha van rá mód kiszélesíteném akkor kényelmesebben ellehetne vezetni ott.
cars1dA
hát igen....pont a 24 pin-t nem tudom elvezetni 
De amúgy a felesleges ház kábeleket nem lehet valahogy leszedni?
Roccat Taito-t keresek!

A 24pin-t pedig én ott dugtam át azon a lyukon azt mondom pont hogy az egy kicsit szükős meglehet csinálni de nem egyszerű.
Hát ha megbontod a ház tetején leszedhető az összes, mert ott egy panel-ba csatlakozik az összes és simán lehuzható róla, nálam az e-sata le is volt húzva.
cars1dA