Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#151) djcsefa válasza kornel76 (#147) üzenetére

djcsefa
(tag)

szerintem kérdezőskődj... meret a gugli se tud mindent .... mert lehet hogy a sarki barkácsboltos "gyuri bácsi" , nem szólt a guglinak h mit tud beszerezni, v mi van raktáron. Nem beszélnek, nincsenek jóban!!! ...és még sokan vannak haragban a guglival és társaival (pl internet)

i7 920 - Asus Rampage ExtremeIII- 12Gb ddr3 1600Mhz -2xGTX480 sli - Ocz Agility3 ssd - Coolermaster 80+ 1000ws táp - Corsair 800D ház+ 1,5L víz :D

(#152) kornel76 válasza djcsefa (#151) üzenetére

kornel76
(tag)

Köszi megrendeltem itt az aprón ...... hamarabb is eszembe juthatott volna, hogy itt nézzek szét első körben.

By RT06 - az semmi, vannak akik a hivatalos support helyett egy magyar forumra irjak le a velt bugokat, problemakat -Diablo3 forum

(#153) mitkov77 válasza smiti (#150) üzenetére

mitkov77
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Elvi választ tudok adni neked. A rácsatlakozást elvileg egy "Y" elosztó segítségével többszörözni lehetne. DE a proci fordulat szabályozását jobb lenne az alaplapra bízni, mivel a hőmérsékletváltozást nem igen tudod követni a manuális fordulatszám-szabályzóval.

CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.

(#154) oneiros

oneiros
(kvázi-tag)

Hamarosan jön a CM Storm Trooper is.
[link]
Méretei alapján nagyobbnak tűnik az eddigi Storm házaknál, a HAF932/HAF-X vonásai fedezhetőek fel benne.
Nekem nem jön be, ráadásul nem is hasonlít egy stormtrooper-re (mekkora poén lenne), de biztos megtalálja a célközönségét.

Welcome to the Mod Men Show!

(#155) kornel76 válasza oneiros (#154) üzenetére

kornel76
(tag)

Kicsit kevés a kép az 1. linken ahhoz, h véleményt mondjak (kábel menedzsment , szellőzés)
, de a külalakja nem túl bejövős egyenlőre. Majd 25 nap x óra és y perc múlva kiderül mi is lesz belőle.

By RT06 - az semmi, vannak akik a hivatalos support helyett egy magyar forumra irjak le a velt bugokat, problemakat -Diablo3 forum

(#156) Pyro05 válasza smiti (#150) üzenetére

Pyro05
(kvázi-tag)

Szia!

Lehet rákötni több ventit is. De szerintem jobban jársz, ha a cpu hűtőjét a lap cpu fan részére dobod és az állítja magától hőfok szerint. A legtöbb lap ezt okosan tudja kezelni.

Hopsz valami bebugolt nekem és nem láttam, hogy már kaptál választ és, hogy már valszeg tárgytalan is a kérdés.... sorry

[ Szerkesztve ]

War. War never changes.

(#157) -Solt-

-Solt-
(senior tag)

Üdv Urak!

Sniper tulajoktól kérdezném, hogy a porosodás nem okoz-e gondot náluk? Ránézésre elég porszívó a kütyü! :)

"Ha elérhetetlen, szent a cél, az elbukás is ünnepély..."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.