nekem az e-sata meg a ledek kapcsolói lesznek lehúzva,mert feleslegesek
Roccat Taito-t keresek!
nekem az e-sata meg a ledek kapcsolói lesznek lehúzva,mert feleslegesek
Roccat Taito-t keresek!
Kicsit oldalra kell fordítani a 24 tép vezetéket és átfér
Egyébként kaptál egy halom kábel kötegelőt a házzal (legalább is én igen, alap tartozék...) és az alaplap tartó lemezen van sok pici kampó, amikhez azokkal a kábeleket elvezetheted/odafogathatod.
megyek az obiba és veszek (500ft)
Azzal majd le tudom fogatni ![;]](/dl/s/v1.gif)
Már így is sokat javult a dolog...de az oldal lap feltétele még mindig nehézkes 
Roccat Taito-t keresek!

Valószínűleg én vagyok nagyon béna mert még sehol nem láttam hogy valakinek hasonló problémája lenne de én ha becsúsztatom a winyókat a sínnel a helyükre nem tudom feltenni az oldallapot mert a tápcsatlakozója annyira kiáll a winyóból. Mi a megoldás?

már megvan.

Sziasztok.
5850 akkor még tuti befér?
5870-hez mik a kitételek hogy elférjen.
Köszi előre is.
Én már Uff-tam eleget, most már Uff-on más is...
5850 belefér.
Roccat Taito-t keresek!
26 centi hely a hátlaptól egészen a 3,5-es helyekig.

Cthulhu, Krisinto: Köszönöm a segítségeteket.

Én már Uff-tam eleget, most már Uff-on más is...

Sziasztok!
Nemtudom, Leonel a Storm Scout vagy a Storm Sniperre értette-e a kérdését, de nekemis ugyanez lenne a kérdésem. Valamivel azért még kibővíteném a kérdését:
Én azt szeretném kérdezni, hogy belefér-e úgy egy hd5850es videokari a Storm Scout házamba,hogy a 2 db 6pines tápcsatlakozó a kártya végén van?
(tehát ebből arra merek következtetni, hogy plusz helyet foglalnak még maguk a tápcsatlakozók is a kártya hosszán túl...)
Ahogy néztem a házam specifikációit, azt írják róla,hogy 10.6 inch-ig fér bele videokari,ám de pl. a a sapphire egyik hd5850es karija 10.1 inch hosszúságú. és ugyebár a végén vannak ezek a tápcsatlakozók,szóval így azért nemtudom,hogy 0,5 inch(1,27 cm) elég-e a tápcsatlakozóknak... Azt az egyet tudom, hogy egy TT Shark házba épphogy belefért ez a kártya,csak annak meg nem találtam a belső méreteit.
Nem a szándék a lényeg, hanem a fontos. megbízhatóságom: http://href.hu/x/fa8u | http://href.hu/x/fa8t

Sziasztok
A sniperben lehet cserélni az első vetit kisebbre (mondjuk 12cm) kókányolás nélkül?
Átmenetileg nincs internetem...

Na,idő közben utánanyomoztam,hogy csak a régi ref. hűtős 5850-es karik férnek bele tutira a cm storm scout házba!
Ez azért is fontos,mer pl. a sapphire vapor-x/toxic de még az újfajta sima hűtésű hd5850as karijai már hosszabbak(10,1 inch) mint a régebbi 5850as karik(9,5 inch)! Ám azért lehet épphogy beleférnek, de akkor az nagyon határeset már...
Aztán úgy határoztam, hogy kevesebbet is szeretnék költeni új videokarira,meg a hely is szűk a házban, ezért a zsírúj 6850es sapphire karit teszem bele, ráadásul kb 15 ropival olcsóbb, és az tuti belefér kényelmesen. 
Nem a szándék a lényeg, hanem a fontos. megbízhatóságom: http://href.hu/x/fa8u | http://href.hu/x/fa8t

Sziasztok!
Most léptem be a Scout-osok táborába , és Gigabyte Superb 550Wos tápomnak akkora hangja van ha "rendeltetés" szerüen van beszerelve ventivel lefelé, hogy az szinte hihetetlen.
Nagy gáz lenne ha megforditva ventivel felfelé szerelném be? 

Sziasztok!
Nekem is tegnap jött meg a Scout , este nem találtam ezt a topicot , és rossz helyre írtam a tapasztalataimat , így most csak:[link]
By RT06 - az semmi, vannak akik a hivatalos support helyett egy magyar forumra irjak le a velt bugokat, problemakat -Diablo3 forum

Kíváncsi voltam, kipróbáltam
, én nem vettem észre túl sok eltérést hangban és szellőzésben sem úgyhogy visszaraktam a tápot "rendeltetés szerű" helyzetébe, de ez ez én véleményem.
By RT06 - az semmi, vannak akik a hivatalos support helyett egy magyar forumra irjak le a velt bugokat, problemakat -Diablo3 forum

Na énis megpróbáltam de nekem ugyis maradt "fordítva" , Gigabyte tápom eléggé hangos volt , főleg hogy a ház alján a sűrű rácson keresztül kellett átszívni a levegőt.De lassan talán tápcsere lesz mert kevés a csatlakozóm is , meg ahogy néztem az 500as Chieftec tápoknak elég hosszúak a kábelek , mostani táphoz kellett vennem 1 P4es hosszabbító kábelt is 

A chifi tápomnak nem volt elég hosszú a kábele, úh el kellett vezetgetnem elől, de a harisnyázás miatt hálistennek nem látszik. Ha hátul akarod elvezetni kell legalább 60-65 cm mert 55cm nem elég.

Hát akkor marad a jelenlegi Giga táp hosszabbítóval , mert igy legalább hátul vannak elvezetve a kábeleim.És még egy kérdés , ami van az e-sata kivezetés a házon , annak a kábelét simán rádugom az alaplap 1 sata "helyére" , és már rá is tudom kötni a külső vinyómat? Ez az e-sata téma számomra nem egyértelmű 

Igen csak egy sata csatira dugd rá és műxik. Ez a e-sata bizgera még nekem is új, a régi chifi dragonon még audio kivezetés sem volt
.
[ Szerkesztve ]

hi,
vettem egy sniper mesh edition (black) házat. Üsszeraktam, megy is faszán, viszont ha hozzáérek az előlapi panelhez (mondjuk be akarok dugni egy pendriveot), vagy el akarom tekerni a venti szabályzót, akkor újraindul a gép.
Találtam egy LINK-et erről. Vaolt vkinek ilyen problémája? esetleg ötlet a megoldásra?
a linkelt oldalon a backup battery system mit takar?
Mert mi másra is törekedne minden, örökös létezésének tudatában levõ lény, mint a saját pusztulására? - Asimov

talátam még egy LINK-et.
vmi földelési probléma lehet?
ha lehúzom az alaplapról a reset csatlakozót, akkor jó.
hogy földelhetem le?
Mert mi másra is törekedne minden, örökös létezésének tudatában levõ lény, mint a saját pusztulására? - Asimov

Ahogy olvastam ezt a linket amit beraktál a reset gomb ha be van kötve akkor újraindul a gép.
Lehet át kéne vezetékelni ? Vagy a csatlakozásnál lehet gond...
De ez érdekes amit még ír:
Re: Storm Sniper BE I/O Panel reboot issue when touched
Postby neverXmiss on Fri Nov 12, 2010 5:54 am
You can order a replacement under warranty here:
http://www.coolermaster-usa.com/partrequest.php
Parts ship out within 2 to 7 business days.
We ship to Canada. You don't need to send the faulty item back.
A linken lehet gariztatással új házat kérni és a régit sem kell visszaküldeni.

elvileg az előlapi panelt cserélik csak. De azt írja a supportos azon az oldalon, hogy ez egy beszállítói probléma. Gondolom ezért ilyen készségesek ez ügyben. Írtam már az európai supportnak, de gondolom majd csak hétköznap lesz eredménye.
Csak egyszerűbb lenne, megbarkácsolni valahogy, csak nem tudom, mi a fene lehet vele.

Hali!
Holnaptól én is "klubtag" leszek. Rendeltem egy Storm Sniper AMD Dragon Edition házat. Már nagyon várom, hogy megjöjjön és "beköltözhessek".
Azért pont az AMD Dragonra esett a választás, mert mindenképp "ablakos" modelt szerettem volna, de piros ledekkel. Ha mégsem tetszene a grafika a plexin, akkor meg majd beszerzek egy sima plexis oldallapot. 
War. War never changes.

a sniper ház elején a ventiszabályozó pótméter hogy működik? úgy értem hány V-tól hány V-ig állítom vele a feszt? 12V-tól.....X V-ig..

Szerintem 12V a palfon és ha 5V alá állítod akkor nem is nagyon pörögnek a ventik.

sziasztok!
segítségre lenne szükségem.
mint már régebben írtam van egy kis probléma a sniper házammal. azt a házat vettem meg, amit a prohardveres játékban nyert meg valaki. viszont nincs hozzá számla. Írtam a coolermaster tech csapatának, hogy mit lehet tenni a hibás alkatrésszel, és azt a választ kaptam, hogy küldenek egy újat, ha kitöltöm a "part request" űrlapot. ahhoz viszont csatolni kell a számla bescannelt képét jpg-ben.
Valaki , aki boltban vette a sniper házát, tudna nekem küldeni egy képet?
Előre is köszönöm, ha sikerül!

Lehet h meg kellene próbálni meg írni a prohardver szerkesztőségének. Sztem a számla ügyben tuti tudnak segíteni.

közben ez nakam is eszembe jutott. Írtam is nekik, de számla az nincs. De jófejek és írnak ezügyben a coolermasternek, én is írtam ár nekik, majd kiderül.
remélem sikerül.

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A cooler master storm scout ház mekkora videókártya befogadására képes?
A radeon hd 5870 belefér, ha igen akkor mennyi hely marad?
A választ előre is köszönöm.

nekem bent van 2 hd4890s. nem túl sok hely van benne...de azért annyi van h a pci-e tápokat utólag is be tudom csatlakoztatni feszegetés nélkül!!!(nem kell becsatolóni tápokat mielött beteszed a kártyát a Pci-e slotba. a régi házamnál sajnos elöre rá kellett csatolni)
i7 920 - Asus Rampage ExtremeIII- 12Gb ddr3 1600Mhz -2xGTX480 sli - Ocz Agility3 ssd - Coolermaster 80+ 1000ws táp - Corsair 800D ház+ 1,5L víz :D

ha igaz(minden weblapon azt írták) 28cm-s. a vga-d.! lemértem a házat belülröl ...sajnos nem férne be a kártyád
Túl hosszú. Sajnálom. 
i7 920 - Asus Rampage ExtremeIII- 12Gb ddr3 1600Mhz -2xGTX480 sli - Ocz Agility3 ssd - Coolermaster 80+ 1000ws táp - Corsair 800D ház+ 1,5L víz :D

Hali mindenkinek!
Én is beszereztem egy Cooler Master házikót mégpedig egy Storm Snipert.
Nagyon király ház a szellőzése valami eszméletlenül jó, ajánlom mindenkinek ezt a gyönyörűséget. A 3db 200 mm-es ventin lehet a fordulatot szabájozni, maxon picit hangos de csak a szélzajt lehet hallani semmi mást. Nekem nagyon bejött ez a ház.
Xbox Gamertag: Gabesz14415

Használdd egészséggel
.
én is meg vagyok elégedve a CM-mel..csak már kinőttem
.
csere van. Már megrendeltem az új házikót. Corsair 800d.
ui:azért a Cm-t is megtartom 
Kicsit elhalt ez a topik, pedig sok információt össze lehetne még gyűjteni. Ha lesz egy kis időm, akkor teszek fel képet a scout házam moddingjáról.
CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.

Helyes!!! ui: amugy én figyelem a topicot
...de ekég kihalt 
És végre elkészültem. Cikken megírását követően lőttem pár képet is.
https://picasaweb.google.com/104151087961636392983/CMStormScout?authkey=Gv1sRgCNK2xf-GuqvAgwE
CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.

Nem rossz!
Én kb fél éve szórakozok a Scouttal. Megpróbálok minden alkatrész piros-feketében beszerezni. Már csak egy ütősebb Ati Vga kellen de amit kinéztem az kicsit húzós
(Asus RoG Mátrix), pedig menne az alaplapomhoz.
Még 1x grat.

Szép , de ezt gondolom te is tudod
. Am a táp mögött az a kábeltakaró kuckó az házi barkács vagy gyárilag lehet ilyet kapni?

Közben megnéztem, hogy a RoG Mátrix nem is férne be a Scoutba
, és az erősebb karik közül is csak az XFX 6950-e .... úgyhogy az lesz ha megvan a cash , színben végül is jó mert az is Red/Black
.

Kösz az elismerést.
Amugy az a "kuckó" -t én csináltam. H a RED/black jó választás?? Csak evégett raktam fel a képet h megerősíést adjak
.

És olyan kuckót mennyiért csinálnál még 1-et?
Vagy ha le tudnád írni, hogy miből csináltad és hogyan lehet összerakni akkor megpróbálkoznék vele magam is.
Az egész házban az a rész a legnagyobb gáz.... ott nem lehet a kábeleket rendesen eltüntetni
.

Fekete plexi és 3d-s kevlar matrica az illesztések eltakarására.

Honnan lehet beszerezni ezeket a cuccokat?
Erősen gondolkodom rajta ,hogy meg kellene csinálnom... nagyon zavar a kábel dzsumbuj. 

énhelyi barácsboltból szereztem 

A gugli nekem Miskolcon ne hozott találatot 3D karbon matricára.... Lehet majd rendelek a neten, plexit meg szerintem tudok szerezni.
Még annyit,hogy egy körülbelüli leírást a lépésekről vagy buktatókról tudnál dobni priviben?
Előre is köszi.

Kaptam választ a kérdésemre a CM Storm supporttól egy képpel, felteszem ide is ,hátha valakinek segít.
[link]
[ Szerkesztve ]

Nah remélem most sikerülni fog
[link]
Sziasztok!
Van itt olyan akinek Storm Sniper háza van ?
Lenne egy kérdésem. Akinek ilyen háza van az meg tudná mondani, hogy hány darab venti fordulatszámát tudja szabályozni ? Csak ezt a 3-at ami be van építve vagy még a procihűtőt is rá lehet kötni ?
Összes hirdetésem:http://href.hu/x/fb9b

szerintem kérdezőskődj... meret a gugli se tud mindent .... mert lehet hogy a sarki barkácsboltos "gyuri bácsi" , nem szólt a guglinak h mit tud beszerezni, v mi van raktáron. Nem beszélnek, nincsenek jóban!!! ...és még sokan vannak haragban a guglival és társaival (pl internet)

Köszi megrendeltem itt az aprón ...... hamarabb is eszembe juthatott volna, hogy itt nézzek szét első körben.
Elvi választ tudok adni neked. A rácsatlakozást elvileg egy "Y" elosztó segítségével többszörözni lehetne. DE a proci fordulat szabályozását jobb lenne az alaplapra bízni, mivel a hőmérsékletváltozást nem igen tudod követni a manuális fordulatszám-szabályzóval.

Kicsit kevés a kép az 1. linken ahhoz, h véleményt mondjak (kábel menedzsment , szellőzés)
, de a külalakja nem túl bejövős egyenlőre. Majd 25 nap x óra és y perc múlva kiderül mi is lesz belőle.

Szia!
Lehet rákötni több ventit is. De szerintem jobban jársz, ha a cpu hűtőjét a lap cpu fan részére dobod és az állítja magától hőfok szerint. A legtöbb lap ezt okosan tudja kezelni.
Hopsz valami bebugolt nekem és nem láttam, hogy már kaptál választ és, hogy már valszeg tárgytalan is a kérdés.... sorry
[ Szerkesztve ]
War. War never changes.