De ha TX 2-ön alapból intel rögzitő van és amd-s lapra akarom feltenni akkor az intel rögzitőt csak le kell venni valahogy,hogy a mellékelt amd rögzitőt feltegyem helyette?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
luciferk
(senior tag)

Ace Ventura
(őstag)
Ha a hütő a kezedben van, akkor pofon egyszerü kitalálni, hogy mi hogy müködik.
Rá van rögzitve 4 pöcökkel az Inteles foglalat, ezt kell lepattintani róla, és 2 hőcső között át kell bujtatni az AMD-s lefogatót.Ennyi az egész.1 perc a müvelet. 
Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

luciferk
(senior tag)
Thx
,holnap már lehet,hogy kezemben lesz a hütő 

luciferk
(senior tag)
Amúgy azért kérdeztem rá mert a lentebb linkelt képen úgylátszik mintha 2 csavarral lenne ráfogatva a talpra a pipével eggyütt az intel lefogató

Ace Ventura
(őstag)
Ha holnap tényleg meglesz, akkor rájössz, hogy nagyon faxa kis hütő, és können szerelhető.A halkságról, és a tejesitményről még nem is beszéltem.
Nagyon megéri az árát.
Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

kerjani
(fanatikus tag)
Én is beszerezem egy ilyen hűtőt. Nagyon tetszik.
Kicsit nehezen sikerült felraknom, de stabilan a helyén van.
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...

Ace Ventura
(őstag)
Jó kis hütő, az tuti.40 fokban sem aggodom a procim miatt.
A felrakása is egyszerü, csak egy kis kézügyesség kell

Akkor mit fogsz majd mondani amikor le akarod szedni.
Fél órát szarakodtam vele multkor. 
Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en
Hát az nembizti, hogy a hűtő hibája... 
Nekem a felrakás és a leszedés is kb. 20mp-es művelet (vagy kicsit kevesebb)
[Szerkesztve]
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

Nikkel15
(tag)
Szevasztok srácok!
Olyan problémám lenne hogy az én Hyper tx-em egy alapórajelen hajtott E6400-at 58-59-fokon tartja idle-ben zárt házban amiben 7
venti forog!!!!!!!!!!!!Mi lehet a probléma?
Pls help!
''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)

Sdi
(PH! addikt)
A bios-ban a cpu ficsörök be vannak kapcsolva ? Visszaveszi a szorzót és a feszt ? A ventiket hogyan szerelted be a házba / melyik szív/fúj / és milyen ventiket tettél bele ?
Nekem jelenleg a 2880-ra húzott E2160-at 39 fokon tartja netezés, torrentezés közben.
[Szerkesztve]
Giants az isten :)

Dr.Én
(PH! addikt)
Hali
Csak anyit szeretnék töletek kérndezni ilyen melegben hogy a Hypert TX2(intel) hogy viselkedik ily melegben?mennyire hangos,hogy hüt?
Mert a gyári Pentium D 915 proci hütöm kib@szott hangos és ily melegben 3500rpm-en megy.Mindenképp le akarom cserélni egy hyper TX-re.
Elöre is köszi 
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

Dr.Én
(PH! addikt)
Ja még egy kérdés mi a külömbség a TX és a TX2 közt?A hivatalos oldalon nekem semmi külömbség nem tünt fel.Melyik jobb a TX v. a TX2?(gondolom az utobbi)
Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva
Semmi különbség közöttük. Nekem az e4300am 3,2-re húzva 600as fordulattal jól szellőző házban (2 12es venti) terhelve 55fokon tartja.
Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en

Dr.Én
(PH! addikt)
Aha ezek szerint csak a TX2 többe kerül enyi a külömbség köztük.
Köszi az infot.
[Szerkesztve]

Nikkel15
(tag)
Szia!
Be vannak kapcsolva csak tuningnál kapcsoltam ki.
2 venti szívja be a levegőt előröl és 2 oldalról.
2 fújja ki hátul és egy felül.
értem ezt az egészet.

Sdi
(PH! addikt)
Pedig nekem ugyanígy vannak elhelyezve a ventik / 7 db silent blade /, igaz a tápom is 12 cm-es ventis. A ficsöröket pedig, csak magasabb tuningnál szükséges kikapcsolni, legalábbis nálam 9x320-on simán megy velük. Próbáld meg esetleg a TX-et újra pasztázni. Bár a te procid jobban melegszik az enyémnél.

Sdi
(PH! addikt)
A TX2 univerzális / feltehető több fajta foglalatra is /, a sima csak vagy AMD-s vagy Intel 775-ös. Egyéb / hűtésbeli / különbség nincs.
[Szerkesztve]

Dr.Én
(PH! addikt)
Akkor sima TX-et veszek mert az olcsobb pár Ft-al.
köszi 

Sdi
(PH! addikt)
Még annyi, hogy állítólag a 2-es nem PWM-es.

Dr.Én
(PH! addikt)
Ez a PWM-el lehet a venti fordulatszámát állitani asszem?

Sdi
(PH! addikt)
Ez valami intelligens fordulatszám szabályozás, vagy micsoda, de a sima három tűs csatival is lehet fordszámot szabályozni. Bár ezt alaplapja válogatja.

goofy2053
(lelkes újonc)
Sziasztok! Egy hülye kérdés:
-A hűtőhöz adnak kis Cooler Master matricát? Mert ilyen hűtőt szeretnék, meg matricát is hozzá, és érdekelne, hogy kezdjek keresni, vagy van benne ajiba...?

Sdi
(PH! addikt)
Hát az enyémhez nem adtak, nem volt a dobozban / TX 1 Intel 775-ös /.
1 hsz-be csináltam egy kis okosságot.
A 3 hűtő adatai (tx intel, amd, tx2) és hozzájuk tartozó linkek.
Csak mert úgyis mindenkinek ezek az első kérdései. 
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

Sdi
(PH! addikt)
Ezt bizony nagyon jól tetted, köszi
, hiányzott
[Szerkesztve]

goofy2053
(lelkes újonc)
Köszi! Én is ilyet tervezek...akkor kerítünk...
Sziasztok!
Elkezdtem összerakni az új konfigot és vettem egy Cooler Master Hyper TX2 hűtőt. Nos, ez az ''Easy Installation'' valószínüleg valami félreértés lehet, mert az Asus M2N32-SLi Deluxe alaplapomra keserves kínszenvedés árán tudtam csak ráerőszakolni. Nem tudom, hogy ki használ ilyen hűtőt ezen az alaplapon, de elég rendesen hozzáér az eleje az egyik gyári hűtőbordához, kicsit le is horzsolt belőle. Úgy tettem fel, hogy háttal legyen a memória foglalatoknak, mert úgy egyáltalán nem lehetne beletenni a memóriákat, de mivelhogy a hátulján van egy légterelő, az első két foglalatba szerintem így se fog sikerülni, legalábbis nagyon úgy tűnik. Az alaplap használati utasítása meg azt írja, hogyha 2 memória modult használok, márpedig kettőt fogok, akkor a jobb teljesítmény érdekében az első kettőbe kellene beletenni, nem a hátsó kettőbe. A memóriákat még nem vettem meg, így lehet, hogy az egész alaptalan, de egy régebbit megpróbáltam beletenni az első foglalatba és nem nagyon sikerült. Itt van két kép, levettem a minőségüket, elég rosszak, de remélem a lényeget ki lehet venni belőlük. Szóval a sárga foglalatokat foglalja el a felettük lévő légterelő.
A második kép jobb:
[link]
[link]
Előfordulhat, hogyha megveszem a memóriákat, akkor le kell szedni, előbb belerakni a modulokat, visszatenni és rendben lesz?
[Szerkesztve]
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

Krissz22
(senior tag)
Ti a gyári pasztát levakartátok róla, vagy azzal tettétek fel?
Amit külön lehet kapni fehér pasztát az jobb, mint a gyári szürke?

Nortid
(fanatikus tag)
szvsz úgy forgasd hogy a hátsó házventid felé legyen a csuklyája, nem is hallottam még olyat hogy a ram-ok felé fordítva lenne a hűtő... 
[ Szerkesztve! ]

Sdi
(PH! addikt)
Nem tudja, el van 90 fokkal fordítva a lapján a proci keret. A rammok a táp felé esnek, így ésszerűbb arra fordítani a hűtő hátulját, mint a vga felé.
Most akkor fordítsam úgy, hogy a RAM moduloknál legyen az eleje?

punish3r
(fanatikus tag)
ugye a TX2-t nem lehet feltenni S478-as deszkára? 
Már a jövő sem a régi...

Krissz22
(senior tag)
nem
Van itt olyan, aki ASUS M2N32-SLi Deluxe alaplapon használja a hűtőt? A RAM modulokkal ellentétes irányba tettem fel és így az eleje egy kicsit hozzáér a középső gyári hűtőbordához. Előfordulhat, hogy emiatt nem tapad rá teljesen a procira?

m4rc!
(őstag)
Sziasztok!
Nekem lenne egy eladó Coolermaster Hyper TX-em AMD-s, garis, dobozos! [link]
Üdv
"We are analog players in a digital wold"

Macka
(PH! kedvence)
Szisasztok!
Egy Cooler Master Hyper TX2 mennyire birkózik meg egy C2D 6420-val?
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Krissz22
(senior tag)
Rendesen megbirkózik.
Én tegnap vettem egy TX2-est és nekem a 3200Mhz-re húzott 6300-ast úgy tűnik 60fok alatt tudja tartani. De most ez az alap 30fokos szobahőmérséklet sem mérvadó. Meg házhűtőm sincs még....Illik ilyenkor vissza venni a tuningból. 
#386: Ezt azért nem ide kellene.
[Szerkesztve]

Nikkel15
(tag)
Megpróbálom hátha az lehet a baj hogy kevés pasztát tettem rá.
Thx for help!

Dr.Én
(PH! addikt)
Hali
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha a procirol leveszem az gyári hütöt és a TX-et rádobom, akkor azért a procirol a pasztát ugye lekell pucolni ha maradt rajt? (Mivel hogyan lehet legegyszerübben lepucolni?)E téren nem vagyok otthon.
Elöre is köszi

Macka
(PH! kedvence)
Mennyivel jobb a gyári hűtésnél?
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

FaTHI
(fanatikus tag)
Le kell bizony tisztitani,ha lehet vmi zsirtalintóval,alkohollal pl.denszesz!!

Krissz22
(senior tag)
Sokkal! Simán megéri az 5000 valahányszáz Ft-ot. Én nem bántam meg, még nem teszteltem ki teljesen, most teszem fel a drivereket. 

Ebit
(PH! addikt)
Sima pzsé, nem viszi alkoholtartalmú folyadék stb.

Krissz22
(senior tag)
Számokkal:
E6300@2800Mhz. 30pár fokos szoba, 0 ház venti, 100% terhelés, 55fok

Krissz22
(senior tag)
Nekem is egy kérdés:
Ti leszedtétek a gyári szürke pasztát róla? Az a fehér paszta jobb, vagy rosszabb, amit lehet kapni a legtöbb boltban?

Dr.Én
(PH! addikt)
Köszi mindenkinek a segitséget

Sdi
(PH! addikt)
Ráérsz akkor, ha valamiért leszeded majd a prociról.

Calibos
(PH! addikt)
Elég sok fajta pasztát lehet kapni. Drágább, minőségi paszták akár 10Celsiust is javíthat.