Nem akarok vulgáris lenni...

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
P00By
(PH! nagyúr)

nike_
(PH! kedvence)
Ne fogd vissza magad 

nike_
(PH! kedvence)
Majd küldök képeket, csak nyugodj le 

Wendelke
(tag)
Sziasztok!
Nem hangos egy kicsit ez a ház, a sok venti nyílás miatt, nekem is tetszik, de nem szeretném ha hangos lenne.
Olyan tapasztalat van esetleg, hogy ez, vagy a Gigabyte Triton 180-s ház a halkabb?
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
A ház maga biztos nem hangos. Nézz tesztet róla vagy a 690-ről. De én sehol nem láttam, hogy hangos lenne. De mutatok valamit [link].
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

nyunyu
(PH! kedvence)
RC 590 tulajoktol kerdeznem, mennyi hely van az alaplaptarto tepsi, meg a haz jobb oldala kozott?
Illetve milyen vastag anyagbol van az alaplaptarto tepsi?
Gondoltam ra, hogy ez legyen a kovetkezo hazam, de fel kene muteni egy Mora2 radit az oldalara, csak kerdes, hogy a radit atszellozteto 12 centis ventik hogyan fernek el az oldallapban.
Mindenesetre a proci mogott levo 8 centis ventihely kicsi, az mindenkeppen ki lenne vagva.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Wendelke
(tag)
Köszi!
A videó jó volt és látványos, de sokkal nem lettem okosabb. Az az igazság, hogy élőben kéne valahol összehasonlítani, de eddig még nem jött össze.
Tök frankó lenne ez a ház, de az marhára szúrja a szemem, hogy van rajta 6 millió ventirács 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Akárcsak a 690-n. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Armando_19
(PH! addikt)
Holnap óriási 590-es ház modding várható
1db single, és 1 dupla vizes radit kap a kicsike. Ahogy mértem, húztam vontam számitottam, simán el fog menni rajta minden extra alacsony ventifordulatokkal. Nagyon jó a ház belépő vizes rendszer épitéséhez is, nem is nagyon értem, hogy nem lett még nagy sláger ház a 690 után..
várjuk a képeket 

giovanni214
(újonc)
Szokásos módon www.pc-outlet.hu-nál ez is olcsóbb: CM 590 14.5e Ft bruttó 
(#66) Armando_19 válasza giovanni214 (#65) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)
Hehe.
Ez nem a reklám helye
Pedig én is beirhatnám, hogy nálam mennyibe kerül.
Lassan készleszek majd a fúrással a házon, nyokok fel képeket amint kész a mestermű. Nagyon állatul fog kinézni.

P00By
(PH! nagyúr)
Várjuk várjuk 

Armando_19
(PH! addikt)
Kész vagyok. Képeket és leírást rakok fel délután. Nagyon nagyon megszívtam amúgy. Pont mikor felül faragtam ki a radi beömlő nyílását, eltört a borskő maró, és végigszántottam a vadi új, 1 órás házam tetejét... kicsit lettem csak ideges. De nagyon durva lett. Simán felfogattam rá az Alphacool HP nexxos 2 pro radimat úgy, hogy az eredeti single asetek radimat is fel tudtam rakni hátra. minden venti 5v-on 800rpm-re szabályozva. Eredmény: 0HANG! legmelegebb dolog a gépben a VGA, terhelve így lett kb 45 fok +-3-4 fok, szobahőtől függően persze. Procim terhelve marad a jó kis under 40C.Nagyon jó ez a ház, kimondottan élvezet szerelni. Minden ott van benne ahol kell. Az előlapi panelről a fölösleges dolgokat simán le lehet kötni 2 mozdulattal. A pumpám bőven elfért keresztbe is. Hatalmas tágas teret kaptam, nagyon nem bántam meg hogy ilyen házat választottam magamnak.

P00By
(PH! nagyúr)
Akkor ez tényleg remek ház, pedig a képeken azért nem látszik annyira...meg a specifikáción sem(méretek). A baleset meg
Vidd vissza, hogy ilyen volt(háháháá
)! 

Armando_19
(PH! addikt)
Saját magamhoz mi?

Annyira nem érdekel amúgy. Kis glett, meg modellfesték megoldja a dolgot.
Hol lehet jó áron 590 és 690-es házakat venni,esetleg vmelyikből ablakost?PÜ-ben jöhet. 
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
khm... 

P00By
(PH! nagyúr)
Te is a képre vársz? 

aham

kretenallat
(senior tag)
sziasztok. nagy kerdesem van, milyen tápot használtok? ugyebar a kabelek hossza miatt erdeklodom, nincs kedvem utolag rajonni h nem eleg hosszu az uj tap az uj hazban...
:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::

nike_
(PH! kedvence)
Nekem CM 690-em van, ennél is hosszú kell.
Chieftec 450W GPS-450AA
[ Szerkesztve ]
üdv
engem is érdekelne hogy az előlapon a meglévő 12centis venti fölé hogy lehetne operálni még1et? 
mer pl ezen a képen, 3 is van egymás felett, nemtom fake-e a kép avagy sem.
jó lenne ha lehetne, mert akkor mégjobban tudna szellőzni..
csak azért érdekelne, mert úgy szeretném majd meg oldani a hűtést, hogy 2db 12centis venti az előlapon szívná be, 1 hátul meg lökné ki.
így lenne kis túlnyomás a házban, ami miatt a por nem akar bemenni.
a nem használt venti helyeket meg belülről harisnyával betakarni, hogy minél kevesebb levegő menjen ki.
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

nike_
(PH! kedvence)
Meg lehet oldani, az én CM 690-emnél is meg lehetne. Pont akkora a ház.
Kiveszed a rácsokat, és ha nem raksz be ODD-t, akkor pont 2 fér a felső részbe (ahol az ODD-k lennének), és 1 az alsó részbe (ahol a HDD-k lennének).
A rácsok oldalán belül (ahová fel vannak fogatva ; 2 fül / rács) van egy kis kiálló rész. Azt kell kifúrni, és oda kell becsavarozni. Vigyázz, hogy a rácsokat ne fúrd át.
Ja, rács mögé is meg lehet ezt csinálni úgy látom ugyanígy.
CM 690-nél van így, gondolom ennél is akkor.
[ Szerkesztve ]
köszi 
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

3aTi3
(kvázi-tag)
A coolermaster hivatalos oldalán van a kép, az 590 galériájában. Ők két plusz 4-in-3 egységet raktak bele, abban vannak a plusz ventilátorhelyek.
Én így értelmezem; persze enélkül is meg lehet oldani, de ez a hivatalos megoldás 
én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
áh, köszi. majd lehet benevezek 1re 

nike_
(PH! kedvence)
Hoppá, PC Gear akció!
Cooler Master RC-590 13.200 Ft!
Így már nagyon korrekt. 
[ Szerkesztve ]

P00By
(PH! nagyúr)
Ejj, lehet most meg kéne vennem... 
#85:Jaja, benzin nem erdekes ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

nike_
(PH! kedvence)
15-ből megúsznád szállítással együtt..
Bár úgy látom pesti vagy, szóval 13.200 Ft az egész + benzin 
Sziasztok!
Én is most(?) állok ház vétel előtt, de nem tudom, hogy milyen ez a CM590 - es. Nézegettem pár képet, hasonló a CM690 - eshez. Az mennyire zavaró (hang), hogy tele van venti nyílásokkal? Egy FSP 350 PNF táp 4 tűs tápcsatlakozója elég hosszú, hogy elérjen a ház tetejébe?
Azért lenne fontos, hogy minden stimmeljen, mert nem tervezek mostanában új házat venni (ezen kívül persze
).
Köszi!
Üdv? Tamás
"Nagy-Magyarország te sosem maradsz árva, mindig szívünkben élsz, szeretetbe zárva" - EF.

Wendelke
(tag)
Szisztok!
Csatlakoznék én is az elöttem szóló kérdéséhez. Nem zajos kicsit ez a ház a sok nyílás miatt. Az biztos, hogy a hűtése jó, ez egyértelműan látszik.
Arra szeretnék választ kapni, hogy a CM 590 gyári ventillátorai halkabbak, vagy hangosabbak a Gigabyte Triton 180 gyári ventillátorainál, illetve, hogy azonos beépítés mellett melyik lehet a halkabb ház.
Szerintetek frakón elférne ebben a házikóban a Ninja CPU hűtőm??
Valaki tegyen már fel a gépéről képeket,lécci-lécci!!!
Jó lenne tudni hogy néz ki a házikó belakva-beköltözve! 
Létezik ablakosban is!
[ Szerkesztve ]

P00By
(PH! nagyúr)
Csak sajnos nekem nem jó, úgyh marad a gettó mod 
?? 

P00By
(PH! nagyúr)
Kicsi az ablakos plexi rész és az a venti rács tökre vfelesleges nekem. De megoldom! 
Értem.Nem tudom hogy szerény hazánkban kapható egyáltalán ablakos verzió. 
Senkinek nics ilyen háza???
Készítsen a gépéről képet,mennyire lehet elférni benne!?
[ Szerkesztve ]

P00By
(PH! nagyúr)
Armando_19-nek van, ígért képeket... Biztosan sok dolga van, de majd rápirítok, hogy mégis ezt hogy képzeli ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jó lenne,szerintem más is nagyon kíváncsi rá.

sgergi
(PH! kedvence)
Megvan! 
Végre megvettem az új házamat. Szép. Nagyon. Tágas, a tápon 12V-os ága éppenhogy elfért. Jó, hogy a 5,25"-os helyek bárhogy variálható, a vinyókeret iszonyatosan jól működik. Csendes a 2 gyári venti, az elsőnek a kék fénye is tetszik.
Látom mindenki képre vár, ma vagy holnap teljesítem kéréseteket.
Izgatottan várjuk a képeket!
Remélem más nevében is beszélhetek így.
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy holnaptól én is egy ilyen ház tulaja leszek
A mérce elég magasra van állítva, mert egy nagy Chieftec házat cserélek erre
Van esetleg akinek egy CM GeminII van ilyen házban?
Összes hirdetésem:http://href.hu/x/fb9b
Szerintetek egy Ninja elfér ebben a házban?