Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
sgergi
(PH! kedvence)

sgergi
(PH! kedvence)
Kimerítő válasz
Ha nagyon ráérsz, akkor tudsz majd csinálni egy Hd Tach vagy Hd tune tesztet a vinyókról? Érdekelne, hogy ezek mennyivel hasítanak. Kösz előre is.

Bobbysolo
(lelkes újonc)
Köszönöm! 

glaci
(kvázi-tag)
Most csak Everest eredmény van kéznél:
Egy és kettő.
A kissebbik egy winyó egyedül, a nagyobbik egy 4 winyóból álló RAID5 tömb.
Sajnos a vezérlő csak egy 40e HUF -os LSI 1078 -as chippes, egy 80K -s Adaptec 5805 -el legalább 1,5* ilyen gyors lenne (ha nem gyorsabb), csak egyelőre nincs rá keret.
Azért az elérés így is jó, csak még az átvitelen lehetne javítani! ;)
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

sgergi
(PH! kedvence)
Kösz, ez is jó lesz.
Szép kis értékek vannak azért még így is a riportban.
, bár azért ez így tényleg nem két fillér.

Fix
(tag)
Sziasztok
Ja igértem képeket ha berendeztem az CM 590-est.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Teljesség kedvéért a konfiguráció:
Gigabyte GA-X48T-DQ6
Intel Core2Quad Q9450
CoolerMaster V8
Gainward 4870 512MB
OCZ 1600 2GB Platinum
Samsung 750GB
Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

glaci
(kvázi-tag)
Szívesen!
Köszi szépen a dícséretet!
Szerencsére tudtam jó áron szerezni winyót, így az 5 db. winyó és a vezérlő megvolt 150K -ból. (Bár azért az sem kevés ha jobban belegondolok. De azért sajnálom, hogy nemvolt még + 50k -m, hogy az Adaptec kari is kijőljön belőle. Akkor milyen értékek lennének ...)

sid.:Rc211v
(senior tag)
jó a géped..
mod: meg a házad is 
[ Szerkesztve ]
-XFX-

jokeman
(fanatikus tag)
Amint összerakom a gépet jövök a képekkel!
Most melózom, majd csütörtökön megyek haza, ha minden jól megy hétvégére meglesz.
5000 forintos domino feltöltőkártyák eladóak 4000 forintért!! Teljesen legális, nem lopott cucc!!

sgergi
(PH! kedvence)
Nem ma van csütörtök?
Vagy jövőhét? 
[ Szerkesztve ]

jokeman
(fanatikus tag)
jővőőőőhét..........

5000 forintos domino feltöltőkártyák eladóak 4000 forintért!! Teljesen legális, nem lopott cucc!!

glaci
(kvázi-tag)
Na, ma elvileg jössz majd haza!
Már nagyon várom, hogy hogyan leszel megelégedve a házikóval.

jokeman
(fanatikus tag)
Bassz képzeld el nincs mit összeraknom!!!!!!!
Most nyögte be az unalmast a srác akitől rendeltem lapot meg prockót!!!!
Ugy elnézte az árakat, hogy vazz le is mondtam az egészet, pedig 3 x is megkérdeztem, ugyhogy most ott állok hogy se alaplap,se prockó vvvvvvvvvvvváááááááááá
Viszont van egy franko FEKETE, (lefujtam
) CM-590en

sgergi
(PH! kedvence)
Addig is nézheted ezt a jó kis házat önmagában.
Egyébként együttérzek veled. 

glaci
(kvázi-tag)
Írd le egy PÜ -ben, hogy mit szeretnél, hátha abban is tudok segíteni.
Hátránya, hogy csak 1 hét múlva tudom prezentálni majd.
(Mindig péntekre kapom meg, amit lehozatok.)

jokeman
(fanatikus tag)
Megy egy pü! És köszönöm , hátha tucc segíteni. 

(senior tag)
Helótok.. Észre vettem a házamon hogy az egész eleje előlap vagy mi(amire rá van irva a tetejére hogy cooleer master) nem passzol pontosan az oldallappal.. mindkét oldalon..Ez másnál is igy van ? Vagy csak én fogtam ki ilyen "selejteset" ?kb egy 1mm-es rés van és az alsó ledes venti kék led fénye kiszűrődik rajta
és a szőnyegre(nekem a földön van a házam) kis csikot világit rá pár cm hosszann Remélem érthető voltam

-XFX-

sgergi
(PH! kedvence)
Nálam nincs ilyen. Nem lehet, hogy kipattant az előlap rögzítése, mert csak néhány pöcök tartja, csavar nem.

(senior tag)
Hát próbáltam nyomkodni összenyomni de nem marad úgy..
Ha erősen egymáshoz nyomom az elölapot meg az oldallapot akkor megszűnik az 1mm-es rés de amint elengedem megint látszik a rés
..az előlap pöckei rendesen benne vannak a lyukakba de van egy kis holt játékuk (0,5 ; 1mm mozognak kb ahogy nyomkodom) ..áhhh
[ Szerkesztve ]
-XFX-

sgergi
(PH! kedvence)
Ha ügyes van és szeretsz barkácsolni, akkor csavarral oda lehet huzatni, hogy ne legyen rés. Ha pedig a fény zavar, akkor hátrateheted a világítós ventit. Bár tudom, hogy egyik sem tökéletes megoldás, mert miért nem jó gyárilag? 

glaci
(kvázi-tag)
Szia Jani!
Válaszoltam!
Nagyon szívesen!
Ne haragudj, hogy csak most tudtam válaszolni!

(senior tag)
Végülis annyira nem érdekel
..Csak megint itt az ékes példája annak hogy én kifogok egy pici kis hibával rendelkező cm 590-et..(a 100 ezerből)..a T200 as monitorom is pixel hibás volt egyből mikor kibontottam és bekapcsoltam ennek mar majd 1 hónapja azóta se jött az új
-XFX-

sgergi
(PH! kedvence)
Sajnos ez megeshet mindenkivel, veled úgy látszik sűrűbben.

glaci
(kvázi-tag)
Szia!
Azt nem mondom, hogy 1 mm -es, de rés nálam is van, és én is látom a fényt, de szerencsére nekem csak épp, hogy "vetít" a venti, még sötétben sem zavaró.
Hozzá teszem, hogy nekem nagyon sokat járt le - fel az előlap, így én annak fogtam fel, hogy meglazultak a rögzítők.
A lényeg, hogy azért nem vagy teljesen egyedül. 

glaci
(kvázi-tag)
Túl negatívan állsz a dologhoz!
Fogd fel úgy, hogy a Tiéd különlegesebb, mint a miénk! 

(senior tag)
De egyébként meg nem zavar mert nem azt nézem amikor a gép elött ülök..mert nem látom..de ha meg elmegyek a gép elött akkor látom csak .különben meg fel lehet fogni úgy is hogy nekem oldalt is világítós házam van
..
-XFX-

glaci
(kvázi-tag)
Na látod. Már kezdek is irigykedni egy picit!

(senior tag)

-XFX-
Villog a power ledem. Meg fogja adni magát gondolom. Nagyon örülök neki. Most volt 1 hetes
[ Szerkesztve ]
mekkora láma vagyok. idióta intel DES
Sziasztok!
Megéri ez a házikó a 13k-t? Pro-kontra?
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

krisz17
(lelkes újonc)
Mi a külömbség az STB-3T4-E3-GP és az STB-3T4-E1 között?
szia rájöttél már hogy mia különbség?

sgergi
(PH! kedvence)
Kicsit olvass tovább: 
"A STB-3T4-E1-nek kicsit más a formája, a boritón több luk van, de ennek is a rögzítése a házhoz történik, és ott vannak a gumik, és nem a vinyóknál.Ha minden igaz, akkor ez van a Strackerben alapban."
Az összehasonlítás a GP-hez történt.

sgergi
(PH! kedvence)
Most mondjam azt, hogy igen? Igen, ebben a topikban kérdezve meg végképp.
Egyébként nagyon jó kis házikó, elmúlt pár oldalon elég sok tapasztalat van, én nagyon szeretem, örülök, hogy ezt vettem.
Egy hátránya van: sok rajta a luk, ez a legfőbb előnye is egyébként. Ki honnan nézi (hang vs. szellőzés)
Nekem annyira nem gond a lyukasság, ami venti az halk , ami nem , az passzív
, a ventiket hogy helyeztétek el , hogy optimális legyen?
Ja egyébként elolvastam a ph-cikket ról és van egy ilyen mondat: "itt megdől a teljesen csavarmentes ház mítosza" namost az én mostani chieftecem 8-9kért , a tápon és az alaplapon kívül minden csavarmentes , még az első-hátsó venti is csavarmentes.
[ Szerkesztve ]

sgergi
(PH! kedvence)
Szerintem az, hogy a venti csavaros nem akkora érvágás. Azt jobb esetben 1-ster berakod és kész. Igen, a vinyókat is csavarral lehet rögzíteni, ez pár embernek rossz lehet, de az használjon külső racket, az egyszerűbb amúgy is. Cserébe viszont nagyon jó a vinyókeret, már az megért pár ezrest.
Ventik: elől be 1 12-es, hátul ki 1 12-es, oldalsó ventiken porszűrő, fölül semmi.
A ventit hogy lehet csavarral feltenni? amit hozzá adtak sehogy sem megy bele
(coolink swif)

sgergi
(PH! kedvence)
pedig de. Menetet kell vágnia a műanyag keretbe, így elsőnek lehet nehezen megy fel.
[ Szerkesztve ]
Ja, ez darálja bele a menetet , akkor ok , azt láttam , hogy olyan a csavar , ami maga alőtt menetet vág, csak nem akartam beleerőszakolni 
Mod: Fém ventihez adnak fúrószettet? 
[ Szerkesztve ]

sgergi
(PH! kedvence)
Nem hiszem.
Azért itt is megküldöm: 

sgergi
(PH! kedvence)
A 2. és 3. között gondolkodnék. Tudni kéne, hogy mekkorák ezek a ventik, milyen légszállítással, szerintem az a jó, hogyha egy kicsit több levegő megy be, mint ki. (kevésbé is porosodik. Illetve az a kérdés, hogy milyen procihűtőd van, érdemes-e fölé rakni egy ventit? Inkább a 2.-at támogatom, mert a 3.-nál a legalsó venti nem sokat érne. (persze legjobb lenne mind a 2 állást letesztelni egy hőmérővel.)
kicsit több levegő megy be, mint ki.
Ezért a másik topikban lefejeztek tegnap 
Coolink Batem van, az a kiszállításban segít.

sgergi
(PH! kedvence)
Például szerintem erre a procihűtőre fölösleges oldalról küldeni a levegőt, így az első verzió kiesik. Most megnézetm mit írtak neked, lehet igazuk van, nem tudom, nekem több megy be, mint ki (az első venti légszállítása nagyobb), de nem poros a gépem, pedig a cm590-es elég lukacsos. A nem használt ventihelyek le vannak fedve, de közel sincs minden rés tökéletesen eltüntetve.
Egyébként sajnos mindenki más elrendezésre esküszik, és mindenkinek máshogy kering bennt a házban a levegő, így én kipróbáltam az össze létező verziót, mértem egy digitális hőmérővel, és a legjobbat hagytam meg.
Nekem , ezért volt kérdéses az oldalventi , közel sem a bat miatt.[link]
Üdv népek !
Beújítottam egy CM590et, de meglepetésemre, nem volt rajta reset gomb...
ezt nem Windows felhasználónak találták ki....
Volt már, aki megoldotta a reset gomb problémát ? Lehet kapni a bolta reset gombot ? 
Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...

sgergi
(PH! kedvence)
Lehet hozzá kapni, csak azt külföldön árusítják, méghozzá itt. Egyébként, ha szeretsz barkácsolni, akkor otthon könnyű megoldani a dolgot, csak veszel egy olyan kapcsolót, ami tetszik neked, és egy sajátkezűleg csinált lukba beilleszted. Volt olyan, aki a hátsó slotoknál vezette ki.
Egyébként nekem még soha nem kellett a reset gonb, pedig xp-t használok.
Nekem 3 hónapja van hectorom , hát teljesen fölös a reset , nem akkora hiányosság szvsz , mint aminek beállítják 
Mod , ide már befér a cm212 , amit cpu cooler topikban ajánlgattam
[ Szerkesztve ]
De nem hiszem el, hogy az egyik legnevesebb cég/márka/akámi is, nem rak a házába reset gombot...ettől függetlenül tetszik a ház... 
TheChos3nOne Azóta már Scythe Ninja 2-m van, azt még a régi házba vettem. Ez a ház vásárlás hirtelen jött, befolyt egy kis lé, és megvettem.
[ Szerkesztve ]
Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...
Megvettem eme csodát végre, de akadt egy kis gondom:

Ezen a képen ugyebár 3 venti üzemel elöl , mégis hogy rögzíthetek a előre még egyet? (gyári + 1) , nem találtam semmi olyan részt , ahova feldobhatnám