Jó lesz a házhoz, mert 50cm-nél is nagyobbak a kábelei. És elvileg ezzel a konfiggal is el fog bánni.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
sgergi
(PH! kedvence)

Fix
(tag)

Fix
(tag)
Valaki nem tudja, hogy hogy lehet az alaplap biosában beállítani az egy nyomógombos indítás és reset-et ? 
(már hogy ha van ilyen !! ) 
Ja OFF 
[ Szerkesztve ]
Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

sgergi
(PH! kedvence)
Ha minden igaz, akkor a manual 50. oldalán megtalálod( power on by keyboard, vagy mouse.)
Húha, nem rossz kis gép (adatlapod alapján). A 4870 szinte elveszik a házban. Van hely dögivel 
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Fix
(tag)
Fordítod ?
A mádzsárt is töröm nem hogy az inglist. 
Tudom, hogy a Power Management Setup-ban találom de ott aztán már el is vesztem annyi lehetőség között.

[ Szerkesztve ]
Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

sgergi
(PH! kedvence)
50. oldal: ha billentyűről akarod indítani, akkor Power management setup/ power on by keyboard. 1. megoldás: password-re állítod, és akkor egy 1-5 karakteres jelszóval tudod majd indítani, vagy 2.keyboard 98-re teszed, és akkor a billentyűzeten lévő Power gombbal (ha van ilyen) tudod indítani a gépet.
Feltétel még, hogy a tápod legalább 1A-t tudjon a +5VSB ágon leadni.
Elvileg az a táp, amit linkeltél, az 3A-t tud ezen az ágon, de belinkelheted a pontos típust is, és akkor megnézem.
restartot nem tud
[ Szerkesztve ]
Újabb kérdés, valaki le tudná nekem mérni hogy a ház alján az első és a hátsó lábak középpontja között mekkora a távolság? Asztalba szeretném ugyanis tenni és gáz lesz ha nem áll meg a lábán mert akkor felfekszik az alja és a táp nem fog kapni levegőt.

sid.:Rc211v
(senior tag)
köszi. nemtudom eldönteni hogy ez az FSP legyen vagy corsair vx 450
..corsair jobban bejön, nagyon komoly viszont pár ezressel drágább (4,5k) .. A vx450 hosszutávra jobb lenne ha fejleszteném majd még a gépet..inkabb lehet az lesz
-XFX-

sgergi
(PH! kedvence)
38 -39 cm.

sgergi
(PH! kedvence)
Az a Corsair nagyon jó táp, az 1 12V-os ág is előny, halk, szóval nagyon jó választás. Ez a táp 2,5A-t tud az 5vsb-n.

(senior tag)
igen nagyon király [link]
-XFX-
Köszönöm megintcsak! 

Fix
(tag)
Ja ha engem kérdeztek Thermaltake tápot ne vegyen senki.
Én balga fejel vettem egy 680W-os tápot és nem sok használat után meg is adta magát.
Ráadásul itthon nem adnak csak egy év garit rá. 
Ja nem engem kérdeztetek. 
Ja és OFF ![;]](/dl/s/v1.gif)

glaci
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenűl, hogy + winyótartó keretet hol lehetne kapni hozzá, és mennyibe fájna?
Jó lenne még 1 -et beszerelni, hogy a többi winyónak is hűtött, rezgéscsillapított helye legyen, ne csak 4 -nek.
Esetleg valakinek van feleslegben ilyen?
Üdv.: Laci
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

sgergi
(PH! kedvence)
Nyilván tudjuk.
Itt. Olcsó, és venti is van hozzá.
[ Szerkesztve ]

glaci
(kvázi-tag)
Köszi szépen!
Próbálok hozatni magamnak 1 -et, még ma.
Olcsónak nem olcsó ugyan, mert 2,5 * ennyibe volt a teljes ház (bár az nagykerből volt), de jó lesz, kb. ennyire számítottam.
Még egyszer köszi a gyors segítséget!

glaci
(kvázi-tag)
Ma már lekéstem róla, nem tudnak elmenni érte. 
Majd 1 hét múlva! Már most nagyon várom! 

glaci
(kvázi-tag)
Szia Sgergi!
Közben még eszembe jutott valami.
Sajnos nem találtam róla képet, de Te talán tudod a választ.
Ez a keret ugyanaz, mit ami az 590 -ben van gyárilag, vagy olyan, mint amilyet a Stacker házakhoz adnak.
A miénken ugye kívül semmi, bent winyónként 4 gumi (össz. 16), a másikon meg belül semmi, kint oldalanként 4 gumi (össz. 8).
Jó lenne tudni, mert az, ami a házhoz van gyárilag a winyónkénti rezgéscsillapítással, az jobban tetszok, mint a Stacker -es teljes keretes rezgéscsillapítás.
Előre is köszi a választ.
Ui.: Mi a külömbség az STB-3T4-E3-GP és az STB-3T4-E1 között?

Joostee
(újonc)
Üdv,
egy ilyen házon gondolkodtam a következő konfiggal:
FSP Zen 400
Gigabyte MA78GM-S2H
AMD 4850e
Sythe Ninja - passzívban, venti nélkül
Samsung 2GB 800
Samsung SATA 250 GB
Szerintetek a ház eléggé szellős egy ilyen passzív konfighoz? Remélem a két házban lévő venti elég huzatot csinál, bár ez az AMD modell nem épp egy áramzabáló - túlmelegedő fajta + főleg netezésre és filmezésre használom... Ha elbírná a ház hűtése, tényleg csak az a 2 venti lenne az egyetlen zajforrás 
Köszi a választ előreis!

sgergi
(PH! kedvence)
Ez az a verzió, ami a stackerhez van, azaz a kerethez van rezgéscsillapítás, és nem minden vinyóhoz külön, de így is nagyon hatékony cucc.
A STB-3T4-E1-nek kicsit más a formája, a boritón több luk van, de ennek is a rögzítése a házhoz történik, és ott vannak a gumik, és nem a vinyóknál.Ha minden igaz, akkor ez van a Strackerben alapban.

sgergi
(PH! kedvence)
Elég szellős házikó, a procival nem hinném, hogy gond lenne, mert az keveset fogyaszt. Inkább a videókártya a kérdéses szerintem, és, hogy azon milyen hűtő van. Mert referenciával valószínűleg nem lesz okés, viszont egy komolyabb hűtővel ott sem lehet gond.

Joostee
(újonc)
Videokártya nem lesz benne:-)
A Gigabyte MA78GM-S2H-ben integrált videochip van:
http://prohardver.hu/teszt/amd_780g_nyero_chipset_integralt_grafikaval/az_amd_ujradefinialja_az_integralt_chipset_fogalmat.html
Ez igazából a Starcrafthoz meg Diablo II-höz + Hd filmnézéshez tökéletes 
Köszi a választ!

sgergi
(PH! kedvence)
Jó, bocs, tényleg. Tudom, hogy integrált vidkaris, nagyon benéztem a dolgot.
A 4850-et egyszer procinak, egyszer vidkarinak néztem.
Akkor újrafogalmazom: Szerintem simán el fogja vinni a 2 venti a gépet, szóval lesz egy halk géped. 
[ Szerkesztve ]

glaci
(kvázi-tag)
Köszi az infót!
Ettől féltem. Nekem amit gyárilag adnak valahogy szimpatikusabb.
Nem lehet azt külön megkapni?
Vagy olyanom csak akkor lesz, ha veszek még egy 590 -es házikót?
Mondj valami bíztatót!

sgergi
(PH! kedvence)
Sajnos nem tudodk olyan helyet, ahol a vinyórögzítős fajtát lehetne megkapni. Először is meg kéne tudni a típusszámát, ha érdekel a dolog, akkor valamikor nekifeküdhetek a dolognak (holnap vagy holnapután délután). Nekem is jobban tetszik az 590-es féle, de egyébként hidd el, hogy a másik is nagyon jól kiszűri a rezgéseket. A doboz nagyon masszív, így az nem rezonál, és a háznak nem adja át ez sem a rezgéseket.

glaci
(kvázi-tag)
Igazából azért tetszik jobban a gyári 590 -e fajta, mert abban a winyók sem adják át egymásnak a rezgéseiket. Ill. a logikám szerint így egy gumira csak 0,75kg / 4 súly nehezedik, a másiknál meg 4 * 0,75kg / 8, mai kétszerese az elsőnek. És elvileg ha nagyobb rajta a nyomás, jobban átviszi a rezgéseket is. (Stacker -es ismerős panaszkodott is rá, hogy átviszi a rezgést, lehet megkérem lazítson a csavarokon, és kiderül az igazság.)
Lehet, veszek még egy 590 -es házat, meg egy ilyen Stacker - féle tartót, aztán átcserélem, és eladom a házat mondjuk 9 - 10 ezerért. Így mindenki jól jár, én megkapom a hőn áhított tartómat. a vavő meg megkapja a vadi új házat a piaci ár alatt, és még a tartója is gumirozott lessz, csak máshol / máshogy, mint eredetileg.
Na, 590 -es házikó valakinek olcsópénzért?

sgergi
(PH! kedvence)
trükkös megoldás.

glaci
(kvázi-tag)
Hát, ha egyszer a CM gyárilag nem teszi külön elérhetővé, ki kell találni valamit ... 
Továbbra is keresek vevőt egy Centurion 590 -re, kb. 9 - 10K -ért (szerintem az jó ár), szélső részén gumis ventillátoros winyókerettel! 

jokeman
(fanatikus tag)
Szia,most tervezek házat venni
Elküldenéd a linkjét nekem priviben milyen cuccra akarod lecserélni a gyári hdd keretet?
Illetve még jöhet olyan infó is hogy hol laksz, hogy lehetne megoldani az átvételt amennyiben nekem is megfelelő lesz ez a cserebere 
5000 forintos domino feltöltőkártyák eladóak 4000 forintért!! Teljesen legális, nem lopott cucc!!

glaci
(kvázi-tag)
Szia János!
Egy kép.
Még egy kép.
És még egy.
Na még egy.
Utolsó elötti.
Utolsó kép.
Hát valami ilyesmi lenna az a keret.
Elvileg ez van gyárilag a Stacker házakban, és annyiban külömbözik, az 590 -es gyári keretétől, hogy a rezgéscsillapító gumi nem a winchestereken van külön - külön belűl, hanem a kereten van kivűl.
Közelebb lakom, mint gondolnád, úgyhogy az átvétel miatt nem kell aggódnod!
Ha minden összejön, pénteken már oda is tudom majd adni.
De azért még nem készpénz, mert még függ pár dologtól, ha esetleg most nem jönne össze, akkor majd 1 hét múlva lesz belőle valami.
Remélem megfelel így Neked!

glaci
(kvázi-tag)
Szia János!
Ja és persze a gyártó weboldalán is van róla kép. (Bár ezen látszik belőle a legekvesebb, mert csak a felrakható előlapot mutatják.)
Viszont rossz hír, hogy telefonáltam miatta, és úgy néz ki, nem fog beférni most az autóba, úgyhogy valószínűleg marad a jövő hét.
Ezügyben még jelentkezem majd!

jokeman
(fanatikus tag)
Szia Laci.
Figyelj azért még ne vedd készpénznek , hogy elhozom, mert még nem tuti hogy ilyen házat veszek!
Elég sok negatívumot olvastam róla!
Nagyon sok a rés, ezáltal porosodik nagyon , és én pont ezt szeretném elkerülni.
Még a keresgélési fázisban vagyok! Még gyüjtöm az infokat, bár most láttam egyet a CM.nél
[link] ez kimondottan teccik, lehet hogy megvárom milyen áron jön ki!
Üdv neked.
5000 forintos domino feltöltőkártyák eladóak 4000 forintért!! Teljesen legális, nem lopott cucc!!

glaci
(kvázi-tag)
Szia János!
OK, nem veszem készpénznek, bár én tuti veszek még egy ilyen házokót, max. nem Te veszed majd meg, nem lesz belőle baj, ne izgulj.
Jujuj, na azokat a negatívumokat velem is oszd meg légyszives, hogy átköltözhessek még ídőben, ha nagyon gáz a ház. (Bár én eddig még meg vagyok vele elégedve. Egyedüli hátránya, hogy a HD4850 referencia hűtő "turbinájának" a hangja kihallatszik belőle.)
Tényleg tele van réssel. Illetve telerakták méhsejt mintás perforációval, hogy pontos legyek. De ez pont jó, mert sok helyen lehet mozgatni a levegőt, és így tuti úgy szellőzik, ahogy akarom. De az biztos, hogy jól. A venti elött az előlapon ennél is van porszűrő, és a többi ventihez is tudsz rakni, amikor beszereled. (Meg azt mondják, hogy töb levegőt kel bejuttatni, mint amennyit kiveszel, és akkor a réseken sem porosodik be, és ez minden házra igaz.)
Nálam 2 hete megy, egyelőre nem látok benne port, pedig eléggé poros a lakás, (mert földszint,) és amíg (3 hétig) az asztalon volt házokó nélkül a cucc, addig ez látszott is rajta.
Hát, szép az a ház, de kb. 2 - 3 Centurion 590 -es bolti árával kell számolnod érte szerintem, ha ilyet szeretnél majd vásárolni.
Ma úgysem jött össze a beszerzés, úgyhogy most még van 1 hetünk.
Most mennem kell!
Ui.: Kanizsa melyik részén laksz, ill. merre fordulsz elő sokat?

jokeman
(fanatikus tag)
Megy majd pü, amint több időm lesz 

glaci
(kvázi-tag)
Oks, várom majd! 

(senior tag)
Hali all.
Vettem én is ilyen házat..azt kell hogy mondjam nagyon pofás kis darab
..nagyon megéri az árát..2 db 12cm-es venti nagyon halk rajta alpból 1200rpm-en megy alig van hangjuk nagyon jó a szellőzés és még van 4 ventihely..mondjuk az már sok sztem de nem gáz valszeg én porszürökkel fogom kitölteni a helyeket de azt még kipróbálom hogy fentre teszek egy 12es ventit.. oldalába nem teszek.. a vinyók mozgatás kicsit "macerás" ebből a szempontból jobb a 690-es hogy el van forgatva a vinyó keret de végülis nem szedegtem a vinyókat naponta.A kábeleket is nagyon jól el lehet dugni a ház háutljába a kis lyukakon át ez baró a VX450-nek vannak hosszú kábelei amugy is.Nagyon halk igy most a gépem ..hömérsékletek is zsirak:
cpu: alapon 38-40 fok terhelve(50-52)(gyári hűtővel 836rpm-en)
vga: idle 40 fok load 55-57 (38%-on a ventije ez 453rpm lol
0 hang
2db 12cm-es venti 1200rpm picsa
procira szerválok majd egy TX2-es hűtőtazt megy majd a tuning...
üdV!
-XFX-

sgergi
(PH! kedvence)
Üdv a tulajok körében. Ha ráérsz dobhatnál föl pár képet is.

(senior tag)
Köszi
Minek ..Úgy néz ki mint a tied
Viccet félre téve akartam csinálni képeket össze szerelésnél csak haverral siettünk a gép összerakással mert ment melózni aztán nem értünk rá fényképezgetni meg el se hozta ..nekem meg nincs
..Majd dobok párat ( pl akkor ha majd cserélek proci hűtőt )
-XFX-

sgergi
(PH! kedvence)
Végülis igen, de ha benéz valaki, akkor láthatja, hogy mekkora hely van a házban, illetve milyen jól el lehet vezetni benne a kábeleket, illetve milyen alkatrész mekkora helyet foglal el.

glaci
(kvázi-tag)
Hát srácok, a hellyel, azzal semmi gond nincs.
Ha kell kép, majd próbálok csinálni, csak most az új winyók miatt picit rendetlenség van.
De bőven van hely, és szinte az összes kábelt el lehet vezetni hátul.
Nekem az össze táp, és adatkábel hátul megy el. A LED -ek, az USB, a front audio, minden hátul van.
Semmi más nem megy elöl, csak a winyókábelek, amik a PCI-Express -es vezérlőbe mennek. A többi cucc mind hátul megy. Nagyon tetszik!
Soha életemben nem gondoltam, hogy ilyen szellős házam lehet valaha is.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Szuper!

sgergi
(PH! kedvence)
Tényleg jól el lehet mindent rendezni. Vinyókeretet szereztél már?

glaci
(kvázi-tag)
Folyamatban.
Úgy egyeztünk meg a Janival, hogy én veszek egy 590 -et + egy ilyen keretet 4K -ért, és én kiveszem a gyárit, beszerelem helyette ezt az E3-GP -t, és Ő így megveszi tőlem 10K -ért az egészet.
Szerintem Ő nagyon jól járt ezzel, és nekem is megvolt kb. 6,5K -ból az eredeti gyári keret. Így most ugyanolyan lesz mind a kettő. (Még ha picit sokba is lesz.)
Szoval a hétvégén már meglesz! Már nagyon várom!

sgergi
(PH! kedvence)
Szerintem mindketten elég jól jártatok. Az e3-gp-s meghajtótartó is 4k föltt van, ahhoz képest nem sokat kellett ráfizetni. A thermaltake vinyókeretek pedig 10k fölött, és azok is csak ugyan ezt tudják. 

glaci
(kvázi-tag)
Én is úgy gondolom, hogy mindketten jól jártunk.
Janinak lesz egy franko új 590 -es házikója bolti ár alatt egy új E3-GP -s winyókerettel.
Nekem meg ugyanolyan lesz mindkét keretem, és csak picivel került többe ez a gyári, mint az E3-GP, ami viszont mégsem teljesen ugyanolyan.

(senior tag)
Igen ez igaz
..én is elvezettem szinte minden kábelt hátul épp ahogy glaci mondja , enyhén ki is áll az oldallap
de belefér...tényleg nagyon szuper hogy ezt igy meg lehet oldani benne ..a ház külsőre kicsinek tünik(elösszőr kicsit húztam is a számat hogy a vga el fér majd el meg hogy áá pici ez a ház bla bla bla, de aztán nagyot röhögtem hogy kb kétszer azaz (kb 45 cm) is lehetne videokari akkor is elférne) Mivel lent van a táp(ami nagyon jó) ezért az alaplap fentebb helyezkedik el a szokásoshoz képest, ház teteje alatt kb 3cm-el , igy kapunk értékes helyet a vga-nak procihűtőnek stb..Mert ha szokásos módon fent lenne a táp akkor ugye az alaplap lenntebb kerülne kb 10cm-t és minjárt a vga-m kostolgatná a vinyóim hátulját ill. nehézkessebb lenne a gépbe különféle karik pakolgatása...cool
..mondjuk ezt a rizsázást inkább azoknak szántam akiknek nincs ilyen házuk és benéznek ide
A Pc gear-től szerválok pár porszűrőt meg TX2 cpu hűtőt aztán majd kattintok pár képet. üdvözlet
-XFX-

glaci
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Megvan a 2. keret!
Készítettem egy pár képet a belsejéről, meg a hátsó oldaláról, de szerintem a képek nem adják vissza, hogy milyen szellős a valóságban.
Belül a "tánctér"
Eleje - pucéran
Eleje - felöltözve
Hátul a kábelek
A felső keretben egyelőre még csak "dísznek" vannak a winyók, hogy látható legyen a távolságuk az ASUS HD4850 -es (nem éppen kicsi) VGA kártyától.
Hátul a frontpanel kábleit elvezethettem volna a felső lyukon keresztül ,és onnan egyenesen le is, de ez már csak utólag jutott eszembe, úgyhogy egyelőre így maradt. Kimértem ugyan a távolságokat, és elférne úgy is, de idő hiányában még nem variáltam át. (Lehet, hogy nem is fogom. Végül is így is jó, úgy legfeljebb csak szebb lenne.)
Belül ha nem lenne az a nagy köteg SAS kábel, akkor szinte nem is lenne kábel, csak hátul. 
Nekem nagyon tetszik. Átlátok mindent, hozzáférek mindenhez.
Igaz, hogy kijön belőle minden hang, tehát halknak nem mondanám, de cserébe úgy szellőzik már az alap ventikkel is, hogy le a kalappal. (Simán az asztalra lerakva melegebb volt minden alkatrész, mint ide beszerelve. A legtöbbet a merevlemezek hültek, mondhatni ég és föld a külömbség.)
Szúval én köszönöm a CM -nek ezt a jó kis házikót!
És ráadásul még árban is az elviselhető kategória! 
Üdv.:
Laci
[ Szerkesztve ]

sgergi
(PH! kedvence)
Jól néz ki a dolog. A első képen látható kis venti minek van beszerelve? Illetve ki vagy be fúj. Nem hangos nagyon? Egyébként nagyon pofás az egész, jól néz ki a 2 keret benne, a 2 ventivel. Gondolom ennyi vinyónak is van már hangja.

glaci
(kvázi-tag)
Szia!
Köszi szépen! Igyekeztem, hogy jól nézzen ki. Erre mindíg is igényes voltam. Nem szeretem a szanaszét lógó kábeleket.
Az a venti gyárilag az alaplaphoz van. Elvileg chipset hűtő lenne vizhűtéshez, de oda nem kellett. Funkcióját tekintve kifelé fujja a HD4850 melegét. Azért szereltem be, mert már az asztalon működtetve megfigyeltem, hogy az egész házban a VGA a legnagyobb kazán, és nem akartam, hogy a melege bentmaradhasson, ill., hogy felmehessen a CPU -hoz. Pont van a VGA mögött a hátlapon egy perforálás, amit ezért csináltak, de én úgy gondoltam, hogy erre még rásegítek, hogy tuti kimenjen minden, ami a VGA -ból jön. Így most a VGA meleg levegője, nem nagyjából áramlik ki, hanem muszály neki, mert ez a venti pont beszippantja és kinyomja. Szerencsére a mérete is pont akkora mint a perforálás, szóval olyan, mitha gyárilag oda találták volna ki. (Tekinthetjük ezt a ventit a gyári perforáció "tuningolásának". Így szerintem sokat nőtt a hatásfoka.)
Az a venti nem hangos, nekem legalábbis nem tűnik ki a hangja. 3400 -at pörög, de a VGA 4900 -as alapjárati fordula mellett ez semmi.
A 15K -s SCSI winyóknak meglepő módon nem nagyon van hangjuk. Még keresés közben is inkább "lágy" a hangjuk, mint a szokásos hangos "kerregés". (Meg is lepődtem, amikor először beüzemeltem.)
Az egész gép hangosságát a HD4850 gyári referencia hűtője adja nagyrészt!
Ill. kismértékben a Chieftech táp is hangoskodik szerintem, de az nem olyan vészes. (Még szerencse, hogy alul van, ha fent lenne, és jobban melegedne, biztosan hangosabb lenne az is. Tesztekben mindig felróják neki, hogy hangos a ventillátora.)
A hőmérsékletekkel így nagyon meg vagyok elégedve.
Üresjáratban az alaplap 35 fokos, a CPU: 30 (gyári hűtővel), a magok: 37, a GPU pedig 50
Ha indítok egy "szőrös fánkot", akkor a VGA felmegy 78 -ig, de a többi nem emelkedik meg csak 1 - 2 fokot. (Az egyik CPU mag picit többet, mert azt terheli kissé.)
Ha erre még ráuszítok egy Prime95 -öt is, akkor a magok felmennek 68 - 70 -ig, de ha lekapcsolom kb. 30 mp, és újra 40 fok alatt vannak, tehát a VGA melege nincs rá hatással. (Szerintem alapban sem nagyon lenne, hála a hátsó 12 cm -es ventinek, de mivel nekem van egy + ventim direkt emiat, a "gyárinak" már nincs sok "dolga".)
Egyszer mértem kilépő levegő hőmérsékletet is "szőrősfánk"+Prime alatt.
A tápból 40 fok körül jött, a felső hátsó ventin 35 fok körül, a VGA -nal pedig 55 fok magasságában.
Na, remélem nem untattalak benneteket ezzel a sok adattal.
Most már befejezem. Ezután gépeljen más ilyen sokat. ;)
Jó éjt!

Bobbysolo
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Ma boldog tulaja lettem egy ilyen szép háznak. Nagyon tetszik.
Viszont a tápom sajnos a gép mellett figyel félmagasan, mivel a 4 tűs tápcsati nem ért fel a helyére. Tud valaki valahol ilyen hosszabbítót hozzá?
Köszönöm!
Üdv, Bobbysolo