Halihó!
Pár órát igénybe vett, de tegnap beköltöztem. Szerencsére semmi gondom nem volt, csak a kábelek rendezgetése vett több időt igénybe, meg persze az alkatrészek portalanítása, új hűtőpaszta felvitele stb.
Én a CM 690 alapján a táp kereténél felragasztottam egy rezgéscsillapítós réteget( biztos ami biztos) és a táp csavarjai alá is gumi alátétet tettem.
A HDD valóban sokkal hallkabb lett mint volt, a gumi tartóbakok jól funkcionálnak.
Az tény hogy ez a ház hallkabb mint e kodegányom volt, bár még a gyári ventin kívűl még egyet be kéne raknom, ( vagy kettőt?) Szerintetek egy befelé fújót az oldallapra a proci felől, vagy egyet a tetejére, ami a prociról szívja le a levegőt.
Vagy az lenne az ésszerű, hogy együtt alkalmazni a kettőt. Az az igazság, hogy nyár van, meleg van, valószínűleg télen nem is kéne őket használni.
Ja még egy utolsó kérdés. A Power ledje alaplapi csatlakozója meg van jelölve a polaritás tekintetében (+,-) viszont a HDD led, és a bekapcsoló gomb alaplapi csatlakozói nem.
Jól gondoltam, hogy amennyiben a megjelöltnél fehér szál a negatív, akkor a másik kettőnél is, és ebből kifolyólag a sárga színű szál a (+). Működik egyébként a gép, csak ellenőrizni akarom a logikámat.
Ha majd szépen elrendeztem a kábeleket, akkor majd képet is tesznek fel.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.