Sziasztok
...én BitDefendert használok,s most az új 12.2 DRAGON-ba , nemhogy csak a Comodo-SiteInspector épült be,de a BitDefender felhőalapú quickscannerje is! 
(Eddig az nem működött,ahogy látom,már teljesen kompatibilis
)

[ Szerkesztve ]

Sziasztok
...én BitDefendert használok,s most az új 12.2 DRAGON-ba , nemhogy csak a Comodo-SiteInspector épült be,de a BitDefender felhőalapú quickscannerje is! 
(Eddig az nem működött,ahogy látom,már teljesen kompatibilis
)

[ Szerkesztve ]

Sziasztok,
Frissítettem 12.2 Dragonra, és a böngésző nem tud a localhoston futó Privoxyhoz kapcsolódni, a többi böngészőnél nincs ilyen probléma. Mindig azt írja ki, hogy a proxyhoz való csatlakozás sikertelen. Valaki tud erre egy megoldást?

Szeva
nálam nincs ilyen problémája...
Ha automatikus felismerésre,pontosabban erre:
"Allow extension to control proxy server or use system settings Proxybeállítások módosítása..."
...állítod? akkor mi van?

Ha a beállításoknál, bejelölöm a vírusellenőrzést +dns szervert, rengeteg oldalnál feladja a harcot a sárkány.Viszont ,enélkül atom stabil. 

riki:
Az a része elég új,kiforratlan,nálam is kifagyott néha egy-két oldalnál,azt kapcsold ki...
A sima dns beállítás,az internet beállításokban lévő tökéletesen működik.

Nekem akkor sem működik, pedig a beállítások helyesek. Csak a "Use direct connection"-nel megy, ami nem használja a proxyt.

A sokadik újratelepítés megoldotta a problémát. 
A Dragon már képes önmagát frissíteni - fő verziószám ugrás esetén? Régen nem használtam, azért kérdezem.
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

Igen 
Köszi, akkor majd felpakolom miután lement a CIS ellenőrzése 
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

Nagyon szívesen és én is köszönöm a CIS-ben a segítséget! 

A13- nál ,már jó a malware domain filtering (Comodo Secure DNS). Már nem omlik össze, mint a 12.2-nél.Tapasztalatom szerint, lényegesen gyorsabb ,mint a 13-as chrome.És ami a lényeg! Atom stabil ! 

Én is áttértem az FX 6-ról és egyelőre nekem is gyorsnak, stabilnak tűnik. Remélem a DNS szolgáltatással biztonságos is... 
Árpád biztos visztartály vót valamikor... Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 (i) Windows 7 Professional x64 - Bitdefender Internet Security 2012 15.0.38.1605 Windows 7 Professional x86

Sziasztok
A "Lap rögzítése" -funkció(adott lapon,felül a fülre jobb klikk és ott lesz) csak nekem új? 
Youtube,fórumok látogatásánál,gmailnél,stb-stb dolgoknál igen előnyös,mert a feloldásáig nem tudom a rögzített lapot "ellapozni" 

A Dragon a 14-es verziónál tart, lényegében követi a Chrome-ot. 
Within Temptation - Shot In The Dark

Sőt ismét frissült ,már 14.2-nél tart ..... 
(A többi Chrome clone-t (SRWare Iron , ChromePlus) valahogy nem frissítgetik ilyen ütemben; ezért is választottam a Comodo Dragont elsődleges böngészőnek.
Ezzel teszteltem már jó párszor ,és alaposan veri a konkurenciát -itt gondolok a FF-ra ,és a Google Chrome-ra-.
[ Szerkesztve ]
There isn't perfect browser : FF vs Chromium core

A 15-ös verzában az "Új lap oldal" valahogy nem jön be nekem .Szerintem ezt alaposan elcseszték a programozók . Nem lehet testre-szabni az indexképeket ,pl. átrendezni, rögzíteni , vagy esetleg egy "kis X-el szöveggé zárni" őket.
Hogyan lehetne visszaállítani az előző verziókban megszokott 'testre-szabható' "Új lap" oldalt ? (most itt nem a speed-dial kieg-re gondolok
)

Amit speed dialnak említesz...ott vannak a lapok,az oldalak előképeivel.
-fogd meg....majd vidd ki a képernyő szélére és lám,testreszabható
...alul középtájt lehet visszalapozgatni....és folytatni a folyamatot a kövi kiválasztott oldal előképével.
...szintén alul jobb oldalt szövegként is ott vannak.
[ Szerkesztve ]

Hát ez a 15-ös ,hát nem az igazi. Először frissítés is nyögve nyelősre sikeredet . Aztán a flash is ,állandóan megadta magát . Aszt hittem ,hogy csak az általam használt cuccon szívat. Hát nem,a másig gépen is ugyanaz. Pedig minden alkalmazás frissítve hozzá. Chrome 15 fel. Minden tökéletesen fut. Pedig eddig mindig gond nélkül frissült a sárkány . 

Hello!
Nálam is ez a helyzet. Most a következőt kaptam: Schockwawe flash összeomlott.
Kitartás majd javítják a "sárkányos" fiúk. Jó lesz megint:-) Legalábbis remélem minél hamarabb
Comodo forever

Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e reklámblokkolója CD-nak?

Saját nincs , de a chrome internetes áruházban találsz párat :
https://chrome.google.com/webstore/search?q=adblock
[ Szerkesztve ]

Köszi szépen, azt hiszem teszek vele egy próbát. 

Az első kettő (a találatok között) , a legjobb. Adblock és az Adblock Plus for Google .
Amelyik jobban tetszik
.
[ Szerkesztve ]

sziasztok!
lenne egy gondom..ezért kell nyilván ujrakni a gépemen az XP-t..
vannak lementett visszaállitási pontok,de sajnos nem állitja vissza..eddig müködött..mi lehet a gond?
egyébként a comodo dragont letöröltem,és azota a böngészökkel nincs net..csak skype..visszaraktam a comodo dragont,most csak azzal van..mi lehet a gond?vagy van valaki aki tudná a választ?köszi!
[ Szerkesztve ]
Iphone tokok eladók!HA kapsz egy privit,akkor illik ám válaszolni,ha még nehezedre is esik..

Esetleg próbáld futtatni ezt a parancssort sfc / scannow/ . Ez kijavítja, ha van hiba a rendszeredben.
[ Szerkesztve ]

nem jo..lemezt kér..sp2-öt..meg fájlvédelmet ir..
[ Szerkesztve ]
Iphone tokok eladók!HA kapsz egy privit,akkor illik ám válaszolni,ha még nehezedre is esik..

Nem éppen a Comodo Dragon-nal kapcsolatos téma !
Szerintem ITT kérdezősködj !
[ Szerkesztve ]

ok,köszi..
egyébként a dragon-nál nem lehet beállitani hogy a weblapokat automatán frissitse mint z ff-nél?nem találom sehol.

Comodo Dragon 16
Változások és javítások:
IMPROVED:
- Chromium core 16.0.912.59.
FIXED:
- Fixed compatibility with Comodo Backup that prevented Dragon from opening.
- Information was missing on the download bar.
- Comodo logo was not transparent on a new tab page.
- Proxy information was deleted when deselecting "Use this proxy server".
Gauranga!

Anyád.
[ Szerkesztve ]
Gauranga!

Ezzel, már nincs gond telepítéskor.Legalábbis nálam .Kért egy Adobe flash frissítést, azóta tökéletes és gyors.

Furcsa ,hogy "beelőztek" ; eddig mindig megvárták a 'nagytestvért' ,hogy kiadja a legfrissebb verzát .
Biztos már a "kezükben volt a 16-os chromium-motor" egy ideje ,és ezért nem vártak a 16-os Chrome-ra. Eget-rengető frissítéseket nem tartalmaz (gondolom a Chrome v.16-os sem ).

Újabb frissítés jelent meg tegnap délután : valamit nagyon gyorsan javítani kellett
,mert "látható" változás nem történt a böngészőben .

Ez azért érdekes ,mert a 15-ös kicsit nyögve nyelős volt,mégsem jött rá frissítés,míg az új gond nélkül fut. 

Az oldalhitelesítési bugot orvosolták vele.
Gauranga!

Sziasztok
Mióta lefrissült a comodo dragon (16.1.1.0) nekem nem akarja felrakni egyik adblockot se.Egyedi eset ez vagy másnál is van ez?

Sajnos gyengélkedik a dragon..nálam is. Flash lefagy..16.0-ról állandóan frissített 16.0-ra tegnap este !!! megbolondult.
Most meg nem megy...egyre rosszabb. valamit mindig elszúrnak a fiúk
Comodo forever

Nálam is szórakozott,de én most frissítettem 16.1-re azóta minden rendben vele.

Próbáld meg eltávolítani, majd feltelepíteni a legfrissebb verziót!

Nálam sem ment simán 16.0-ról 16.1-re a frissítés . A teljes uninstall megoldotta a problémát . Your Uninstaller-el letúrtam (persze előtte minden adatot szinkronizáltattam a Google szerverrel ) , a "user profilt" is töröltem ;ezt a törlés előtt 'kérdezi' a megjelenő ablakban (pipa a megfelelő helyre).
A teljesen "szűz" Dragon már jól műxik
.

Hali!
Már vagy 3 hónapja használom, de nem tud valamiért frissíteni:S
Meg az SSl hibákkal lehet mit kezdeni nála? kicsit birizgálja a csőrömet, hogy indamailnál 3x is meg kell nyomni, h ok....
(:Eraman:)
(#344) wilburwalsh válasza Eramnius Dw (#343) üzenetére

Szedd le a Vezérlőpultból, majd töltsd le és telepítsd a legfrissebb változatát.

Frissítés 16.2-ről 17.0-ra

és most már 17.1 , ha ez így megy , este nyolcig elérünk a 20-asig
.....

Amióta a 17.1 verzió van ,nem vagyok eldőlve a "sárkánytól"
; valahogy "lassabb_akadozóbb "lett (nálam) ,mint a "nagytestvér" (Google Chrome) . Pedig azért szerettem ,mert gyorsabb ,letisztultabb volt a Chrome-nál .
Már többször újra-telepítettem teljesen nulláról (user profilt is töröltem+registry clean) , de nem változott semmi . Működik ,de nem olyan ,mint a 16-os chromium_motorral . Talán nem véletlen ,hogy a G.C. késlelteti a 17-es verzió kiadását ?
[ Szerkesztve ]

Valószínű szerintem, hogy a sárkány alapból nem kapcsolja be a web gyorsítást ,nem úgy mint a chrome. Legalább is nálam így volt. Próbáld meg ezzel a kapcsolóval megnézni,hogy fut e. "about:flags"

Szerintem valamit "elbarmolhattak" 'Comodo-ék', mert nem úgy 'muzsikál' ez a browser , ahogy eddig . A Peacekeeper teszten sem veri már meg a Chrome-ot , a 17-es verza előtt mindig 'megporolta' mind3 konfigunkon, most mindegyiken alacsonyabb pontot produkál , mint a G. Chrome.
('Szemmel láthatóan nehézkesebb' a működése , mint az előző verzióval.)